παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargazer @ 17.10.2009 21:22
  Ωραία, το δέχομαι. Γιατί όμως τα κάνει όλα αυτά; Γιατί όποτε την έχεις ανάγκη της δεν είναι εκεί; Εσύ γιατί πιστεύεις ότι το κάνει;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargazer @ 17.10.2009 20:54
  valiaadion, ναι, όντως ανήκεις στην ίδια γενιά και μάλιστα είσαι πιο χαρακτηριστικός εκπρόσωπος αυτής, καθώς έχεις και Κρόνο στους Ιχθύς. Επίσης ο Ήλιος σου σχηματίζει όψεις με όλους αυτούς τους πλανήτες.

  Όσον αφορά στη μητέρα σου, είσαι σίγουρη πως δεν την αδικείς; Δεν ήμουν στο σπίτι σας και δέχομαι αυτά που μου λες, όμως κοιτάζοντας τον χάρτη σου, βλέπω πως έχεις συναισθηματικές απαιτήσεις που πολύ δύσκολα μπορεί να καλύψει και η πιο στοργική και τρυφερή μητέρα του κόσμου. Καταρχάς έχεις Σελήνη στον Καρκίνο, στο ζώδιό της δηλαδή, άρα και πολύ ισχυρή. Μια Σελήνη στον Καρκίνο είναι τόσο εύκολο να πληγωθεί από το παραμικρό, έχει ανάγκη από συνεχή προστασία για να αισθάνεται ασφαλής και γενικότερα δεν τολμάς να της κάνεις παρατήρηση και κατεβάζει τα μούτρα. Η δική σου Σελήνη, κάνει επίσης μια χαλαρή σύνοδο με τον Δία στον Καρκίνο, που είναι και ο κυβερνήτης του χάρτη σου και ένα ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Δηλαδή η υπερβολή, της υπερβολής, ω υπερβολή. Μπορεί να σε άφηνε δυο λεπτά από την αγκαλιά της για να κάνει καμιά δουλειά η γυναίκα κι εσύ αυτό να το εκλάμβανες ως απόρριψη. Μια άλλη κόρη με Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με Ουρανό μπορεί να τη θεωρούσε υπόδειγμα μητέρας. Δεν θέλω να διαφωνήσω μαζί σου, εξάλλου λες ότι μιλάς βάσει γεγονότων, προσπάθησε όμως να γίνεις όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική σχετικά με τη σχέση σου με τη μητέρα σου, βγάζοντας απέξω υπερβολικούς συναισθηματισμούς και κυρίως προσπαθώντας να καταλάβεις τι είδους άνθρωπος είναι. Μπορεί να μην είναι συναισθηματικός άνθρωπος γενικότερα, μπορεί η ίδια να μη μεγάλωσε με αγάπη και προστασία, άρα και δεν ξέρει να το εκδηλώσει, πάντως αυτό δεν την κάνει και εγκληματία. Και θα πρέπει να ξέρεις επίσης κάτι που πρέπει να προσέξουν και όλοι όσοι έχουν έντονη πλανητική κίνηση στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Καρκίνος πολύ συχνά υιοθετεί τον ρόλο του οσιομάρτυρα, του αιωνίως πληγωμένου από τους άλλους ανθρώπους κι επειδή δεν αντιδρά επιθετικά, δεν βάζει συνήθως τις φωνές δηλαδή, ούτε πλακώνεται στο ξύλο, είναι ικανός να δημιουργήσει στον άλλον τρομακτικές ενοχές. Κι όσο φορτώνεις ενοχές στον άλλον, αντί να σε αγαπήσει, καταλήγει να σε μισήσει, γιατί τον κάνεις να αισθάνεται σκουπίδι και παλιάνθρωπος.
  Βεβαίως έχεις και τα δίκια σου. Η Σελήνη σου είναι κι αυτή μπλεγμένη - αν και με πιο ευμενείς όψεις - με Πλούτωνα, Ουρανό, Κρόνο και Χείρωνα και επίσης αν δεχτούμε - με βάση την παραδοσιακή αστρολογία - την Αφροδίτη ως έναν ακόμα δείκτη της μητέρας στον χάρτη σου, αυτή είναι γωνιακή και στην Παρθένο, στο ζώδιο της πτώσης της. Είναι δηλαδή μια Αφροδίτη που έχει πολλά περιθώρια δράσης, αλλά πιθανότατα δεν θα δράσει με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Η Αφροδίτη αυτή είναι πιο τσιγκούνα συναισθηματικά από μια Σελήνη στον Καρκίνο και φαίνεται να ταιριάζει με τις περιγραφές σου. Έχε όμως υπόψη σου ότι καλός γονέας δεν είναι αυτός που προσφέρει αφειδώς μόνο αγάπη στα παιδιά, αλλά έχει και την υποχρέωση να τους μάθει και πέντε κανόνες και να επιβάλλει και μία σχετική πειθαρχία. Δηλαδή, καλή η Σελήνη, αλλά χρειάζεται και λίγος Κρόνος. Σου το λέω αυτό γιατί η σύνοδος Σελήνης/Δία στον Καρκίνο γίνεται στον 5ο οίκο σου, των παιδιών, οπότε προσπάθησε να μην φορτώσεις τα παιδιά σου με όλη αυτή την αγάπη που μπορείς να δώσεις, αλλά ποτέ δεν εισέπραξες, ώστε να μη δημιουργήσεις πλέον σε αυτά ενοχές και να φοβούνται να εκφράσουν τις δικές τους απόψεις και τα δικά τους θέλω, από φόβο μην στενοχωρήσουν τη μητέρα τους.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargazer @ 16.10.2009 22:07
  Ναι, συμφωνώ. Χωρίς να σημαίνει ότι με τόσο δύσκολες όψεις της Σελήνης επέρχεται πάντοτε ο θάνατος της μητέρας, αλλά, ας μην κρυβόμαστε, είναι κι αυτό μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα. Και η μητρική αγάπη, στην ιδανική μορφή της, είναι βεβαίως η αγάπη που πλησιάζει περισσότερο στην έννοια της ιχθυακής αγάπης. Κι εσύ μεγάλωσες γνωρίζοντας πως ακόμη και ο φαινομενικά άρρηκτος δεσμός ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί μπορεί πολύ εύκολα να χαθεί από τη μια μέρα στην άλλη, χωρίς να φταίει ούτε η μητέρα ούτε το παιδί. Απλά αυτά συμβαίνουν και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι'αυτά. Κι αυτό είναι ο Χείρωνας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargazer @ 16.10.2009 20:14
  woman, βλέποντας τον χάρτη σου, ανήκεις σε μια γενιά με τον Χείρωνα στους Ιχθύς, σε συνδυασμό με Πλούτωνα και Ουρανό στην Παρθένο, που έχει μια υπαρξιακή πληγή. Που δεν πιστεύει ότι υπάρχει Θεός ή τέλος πάντων που είναι της άποψης πως δεν μπορούμε να περιμένουμε να διορθωθούν τα πράγματα με θείες παρεμβάσεις, αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βελτιώσουμε τη ζωή μας στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις. Εσύ βέβαια, με τον κυβερνήτη σου Δία σε τρίγωνο με τον ωροσκόπο και στο πολύ καλό γι'αυτόν ζώδιο του Καρκίνου, αλλά και με τον μοντέρνο κυβερνήτη των Ιχθύων, Ποσειδώνα, επίσης σε τρίγωνο με τον ωροσκόπο σου, υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου που ένα θείο χέρι κάνει την εμφάνισή του. Αλλά με τον Χείρωνα σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, και τη Σελήνη σου στην Παρθένο σε στενή σύνοδο με Πλούτωνα και Ουρανό είσαι αρκετά καχύποπτη και αρκετά αποστασιοποιημένη για να πιστέψεις σε μοίρες και πεπρωμένα και πολύ δύσπιστη απέναντι στην άνευ όρων αγάπη που πρεσβεύει μια Αφροδίτη στους Ιχθύς. Είσαι ένα άτομο, που όσο ρομαντισμό κι αν διαθέτεις, δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι δεν βλέπεις τα ελαττώματα του άλλου, τα οποία δεν μπορείς να αγνοήσεις και να παραδοθείς στην αγάπη αμαχητί. Το άτομο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς - κυρίως αν υπάρχουν κι άλλοι πλανήτες στους Ιχθύς και αυτή η Αφροδίτη δεν εμποδίζεται από δύσκολες όψεις - έχει μια άλλη αντίληψη για την αγάπη και έχει το δύσκολο έργο να πρέπει να μάθει να αγαπά την ουσία ενός ανθρώπου κι όχι την εξωτερική του συμπεριφορά. Να βρίσκει ομοιότητες με τους άλλους κι όχι να εστιάζει στις διαφορές. Εσένα σου αρέσει αυτό μεν ως ιδέα, αλλά σου είναι δύσκολο να το εφαρμόσεις στην πράξη, θεωρώντας ότι αυτή η αντίληψη στερείται ρεαλισμού κι ότι όσο περισσότερο αγνοεί κανείς την πραγματικότητα, τόσο πιο πολύ πληγώνεται μετά.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargazer @ 16.10.2009 17:41
  woman, πολλά θα εξαρτηθούν από το ζώδιο, τους οίκους και από το πόσο σημαντική θέση έχουν στον χάρτη του καθενός η Αφροδίτη και ο Χείρωνας αντίστοιχα. Πολύ γενικά, αυτό που το άτομο της Αφροδίτης θεωρεί όμορφο, ελκυστικό, αυτό που κατά συνέπεια θα θέλει να έχει στη ζωή του, είναι ακριβώς το ίδιο που για τον άλλον είναι πηγή πόνου, που του ξύνει παλιές πληγές. Αν π.χ. μιλάμε για μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω που πιθανότατα επιθυμεί τη δέσμευση, το άτομο με τον Χείρωνα μπορεί να τρέμει και μόνο στην ιδέα, επειδή π.χ. οι γονείς του είχαν ένα επώδυνο διαζύγιο. Μια Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να είναι πολύ διεκδικητική, απαιτητική, να έχει ισχυρά θέλω και αυτό ακριβώς είναι που λείπει από το άτομο με τον Χείρωνα. Βέβαια, για το άτομο με τον Χείρωνα μπορεί να είναι μια πολύ "χρήσιμη" σχέση, με τη λογική ότι μπορεί να τον βοηθήσει να συνειδητοποιήσει τους τομείς στους οποίους λειτουργεί ως "περιθωριακό", εκεί που ενδεχομένως υστερεί, και να προσπαθήσει να κάνει κάτι γι'αυτό. Αλλά όπως και να το κάνουμε, δίνει έναν τόνο "δυσκολίας" στη σχέση.
  Από την άλλη, να έχεις υπόψη σου ότι ο Χείρωνας δεν είναι προσωπικός πλανήτης - δεν είναι καν πλανήτης - και, αν δεν είναι γωνιακός και δεν κάνει ισχυρές όψεις με προσωπικούς πλανήτες μπορεί και να μην παίζει και σπουδαίο ρόλο στη ζωή του ατόμου, αλλά να είναι μια ενέργεια, ένα κοινό "τραύμα" που μοιράζεται με τη γενιά του, αλλά για το ίδιο προσωπικά να μην είναι ένα από τα φλέγοντα θέματα της ζωής του.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardhomme @ 15.10.2009 18:37
  watershine, το γεγονόςτης έκλειψης του Ιουλίου συσχετίζεται με την παρουσία του Ουρανού στον Ήλιο σου και αυτή την εποχή έχει μία πρώτη συνέχεια (εννοώ πως εξελίσσεται/αλλάζει/τελειώνει/ξεκινά κάτι).... Τον Ιανουάριο είναι η τελευταία φορά συνόδου του Ουρανού με τον Ήλιο σου και αν δεν έχει υπάρξει γεγονός τις προηγουμένες φορές, τότε εκεί θα υπάρχει και θα είναι κάτι που θα σε αλλάξει θέλοντας ή μη....
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardhomme @ 14.10.2009 22:08
  watershine, ο Ουρανός σε σύνοδο με τον Ήλιο σου είναι θεωρητικά μία είδηση/κίνηση/απόφαση ηλεκτροσόκ. Το θέμα όμως είναι αν αυτό θα σου έρθει από έξω, από κάποιον άλλο, από το περιβάλλον σου ή θα το προκαλέσεις εσύ η ίδια. Η απάντηση είναι πως εσύ δημιουργείς την εξέλιξη στη ζωή σου, εσύ αλλάζεις το περιβάλλον σου ώστε να ξεβαλτώσεις από μία κατάσταση που σε περιορίζει. Αν δεν έκανες την κίνηση αλλαγή τον περασμένο Απρίλιο, η σημερινή εποχή είναι ιδιαίτερα φορτική αφού αισθάνεσαι πως θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα (σάλτο μορτάλε δεν το λες) αλλά δεν ξέρεις προς τα που. Βλέπεις, είναι ο Ουρανός ανάδρομος και η κίνηση είναι περισσότερο στο μυαλό σου και λίγότερο στα πόδια σου. Αν πάλι αυτό που επιθυμείς δεν γίνει μέσα στο μήνα που διανύουμε (μήπως πρέπει να κινητοποιηθεί κάτι που έγινε τον περασμένο Ιούλιο και σε βοηθά να αλλάξεις δουλειά, σπίτι ή γνωρίζεις κάποιο άτομο με ενδιαφέρον; ), τότε με το νέο χρόνο οι αλλαγές έρχονται. Από το Δεκέμβριο η ευκαιρία που αναμένεις θα έρθει (μην περιμένεις βέβαια να σου χτυπήσει και την πόρτα) και τότε κάτι νέο θα ξεκινά στη ζωή σου. Εκείνη την εποχή το να προσπαθήσεις να κρατηθείς από τη σιγουριά της υπάρχουσας κατάστασης μοιάζει μάταιη...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 03.10.2009 21:14
  magew, υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που ρωτάς, έχεις δηλαδή κάποιες αρνητικές ενδείξεις; Γιατί πράγματι, όπως σου είπε και το μέλος gourounaki, είσαι πολύ νέα για να έχεις τέτοιες ανησυχίες. Και δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, όπως σου τα παρουσίασαν.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardhomme @ 03.10.2009 20:19
  modified, ο Άρης στο Λέοντα σημαίνει για εσένα μία κίνηση του Άρη για περίπου εννέα μήνες στο 12ο οίκο σου και αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Ο Άρης θα σε αναστατώσει με ανεκπλείρωτα όνειρα στον ερωτικό τομέα, με λάθη δικα σου ή του συντρόφου που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, με εμμονές σχετικά με κινήσεις που δεν έκανες στο παρελθόν και τώρα χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο. Δυστυχώς ο Κρόνος θα περάσει από τον Ήλιο σου τέλος Οκτωβρίου, την εποχή που θα δοκιμάζει ο Άρης την αντοχή σου να ανοίξεις την πόρτα στην ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Αυτή η ευκαιρία περιέχει ένα τέλος μέσα της, είτε σε φιλικό επίπεδο είτε σε επίπεδο φιλοδοξιών που ίσως να ήταν πολύ ανώτερες από την πραγματικότητα (υπάρχει το οριστικό κλείσιμο μίας κατάστασης που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2007; ). Ο Κρόνος σε συνδυασμό με τον Άρη θα χτυπήσουν τα οικονομικά σου, θα σε κάνουν να σκεφτείς πολύ κάθε κίνηση σε αυτό τον τομέα αφού θα είναι ριψοκίνδυνη. Θα μου πεις ποια είναι η λύση στα παραπάνω θέματα. Κοιτώντας το Δία, η ευκαιρία λέγεται επαγγελματική ανάπτυξη (ίσως να χρειαστεί να ασχολείσαι με περισσότερα από ένα θέματα για να προλαμβάνεις τον οικονομικό μαρασμό), λέγεται και εκλείψεις στον άξονα 5ου/11ου Δεκέμβριο και Ιανουάριο που φέρνουν αλλαγές στον τομέα έρωτας/φίλοι. Από το Μάρτιο που ο Άρης είναι και πάλι σε ορθή πορεία, θα εξετάσεις αν τα ανοίγματα στον ερωτικό ή επαγγελματικό τομέα του Ιανουαρίου 2010 μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα και να ξανασκεφτείς αν αξίζουν να τα εμπιστευτείς για να σκεφτείς το μέλλον σου μέσα από αυτά. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι πως οτιδήποτε προγραμματίζεις ή προγραμματιστεί για Απρίλιο και/ή Ιούνιο 2010 έχεις πολλές πιθανότητες να πρόκειται για μία ευκαιρία στο ευοίωνο μέλλον σου...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardonna @ 02.10.2009 22:02
  marianelly το κόκκινο σύμβολο δίπλα στο nickname σας όπως και η σελίδα με το προφίλ μέλους λένε ζώδιο Ζυγός. Ο χάρτης που έχετε φτιάξει είναι για την 29η Οκτωβρίου... Κάτι δεν πάει καλά. Μπορείτε να διορθώσετε το χάρτη ή να μας δώσετε τα πλήρη στοιχεία της γέννησης σας;

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...