παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 09.05.2014 16:03
  apouli, η Αφροδίτη συμβολίζει τη ροπή μέσα μας για απόλαυση και για ικανοποίηση. Συνεπώς κάθε φορά είναι ένα σημείο του χάρτη μας που μας ωθεί να περνάμε όμορφα. Όλη αυτή η εμμονή για το αν θα μας "ευνοήσει" από τη τάδε ή από τη δείνα θέση είναι μάλλον μία μη έγκυρη ερώτηση. Το θέμα είναι κατά πόσον κάθε φορά είμαστε διατεθειμένοι να διεκδικήσουμε αυτά που μας κάνουν να περνάμε καλά. Και τότε είναι που ελκύουμε τους ανθρώπους που θέλουμε στη ζωή μας... Οπότε αντιστρέφω την ερώτηση: είσαι έτοιμη να ευνοήσεις τον εαυτό σου αυτή την περίοδο?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 09.05.2014 15:58
  katerina423, κατ' αρχήν συλλυπητήρια για την απώλεια σου.
   
  Υπάρχουν πολλά που μπορεί κανείς να πει για διελεύσεις που μπορεί να έφεραν το ένα ή το άλλο γεγονός. Και σίγουρα είναι στη φύση μας μετά από δύσκολα διαστήματα να αναζητούμε ελπίδα και μια παρηγοριά ότι κάτι θα πάει καλύτερα. Θα μπορούσα επίσης να σου αραδιάσω μερικές σκέψεις μου για το τι συνέβη και με ποιο τρόπο, αλλά θεωρώ πως η δύναμη της αστρολογίας δεν έγκειται στο να μας εξηγεί γιατί συνέβη ό, τι συνέβη και στο συγκεκριμένο χρόνο (μπορεί να το κάνει, αλλά αυτό δεν είναι το κομβικό). Αντίθετα αυτό που είναι κομβικό είναι ότι μας βοηθά να καταλάβουμε προς τα πού καλούμαστε να πορευθούμε και ποια είναι τα εφόδια μας για αυτό. Σ' αυτά τα εμπόδια θα ήθελα να σταθώ και θεωρώ σημαντικό να σταθείς κι εσύ σε αυτά.
   
  Ο χάρτης σου έχει μια προδιάθεση σε αυτό που στην αστρολογία ονομάζουμε Αφροδίτη (είσαι Ταύρος, που είναι ζώδιο της Αφροδίτης, έχεις Αφροδίτη στο Ταύρο σε θέση κυβερνήτη και έχεις και ωροσκόπο Ζυγό, που είναι το άλλο ζώδιο της Αφροδίτης). Με απλά λόγια ακτινοβολείς έντονα και στις δύο όψεις της Αφροδίτης. Η μια είναι αυτή που φαίνεται από το ζώδιο του Ταύρου και σε κάνει να αγαπάς τη γαλήνη και την ηρεμία πιθανόν, σε στρέφει προς την απόλαυση και την όσο το δυνατόν πιο απλή ζωή. Με απλά λόγια αυτό που είσαι στην ιδανική κατάσταση είναι μάλλον είναι ένας άνθρωπος ήρεμος, που ξέρει να περνά καλά, που του αρέσει να χτίζει και να επιμένει για αυτά που απολαμβάνει, που δεν θέλει να δημιουργεί φασαρίες, εντάσεις και ρήξεις. Η δεύτερη όψη της Αφροδίτης είναι αυτή του ωροσκόπου Ζυγού. Ο πολιτισμός, η δικαιοσύνη, η τήρηση των υποσχέσεων και των λεγόμενων αλλά και η κοινωνικότητα, η φιλία είναι όλα χαρακτηριστικά που λογικά εκτιμάς και κυνηγάς στη ζωή και τις σχέσεις σου. Και είναι πολύ πιθανό να είσαι εξαιρετική σε αυτά και στη τελικά αυτά είναι τα ταλέντα και τα εφόδια σου για να αντιμετωπίσεις τη ζωή. Και είναι πολύ σημαντικά. Όμως, όπως όλα τα εφόδια, κάποια στιγμή έρχονται καταστάσεις που δεν μας αρκούν και έρχονται μάχες και γεγονότα που δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Και τότε είναι που πρέπει να μάθουμε κάτι διαφορετικό. Και αυτό συνέβαινε στη ζωή σου όλο το τελευταίο διάστημα...
   
  Η προδοσία σε μια σημαντική προσωπική σου σχέση σε έχει στιγματίσει. Όμως αναρωτήσου για μια στιγμή γιατί συμβαίνει αυτό; Μήπως γιατί, όπως περιγράψαμε παραπάνω, η φυσική σου προδιάθεση είναι στη δικαιοσύνη και την ειλικρίνεια και την συντήρηση σχέσεων που απολαμβάνεις; Και αν ναι, μπορείς πλέον, μετά από αυτό το πλήγμα που δέχτηκες να αισθάνεσαι σίγουρη σε οποιαδήποτε επόμενη σχέση σου; Στο λέω κι εγώ, το έχω περάσει, το έχω δει να γίνεται. Δεν θα αισθάνεσαι ποτέ πια την ίδια σιγουριά. Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνεις, που όλοι πληρώνουμε στη τελική, αν συμπεριφερθούμε έτσι. Οι σχέσεις έχουν και σκοτεινές πλευρές, οι άνθρωποι δεν είναι αυτό που δείχνουν και έχουν μυστικά που κάποια στιγμή θα μας πονέσουν. Θα σταματήσουμε να κάνουμε όμως σχέσεις; Θα κλειστούμε σε ένα δωμάτιο ή στον εαυτό μας και θα απορρίπτουμε κάθε επόμενο άνθρωπο που θέλει να μπει στη ζωή μας; Είναι στα πλαίσια των επιλογών μας μεν, και των δικών σου, όμως δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι. Και εσύ δε μπορείς να ζήσεις έτσι, γιατί, αν πιστέψουμε στην αστρολογία, από τη στιγμή που έχεις ωροσκόπο Ζυγό, είσαι πλασμένη να ρίχνεις γέφυρες, να δημιουργείς σχέσεις, να πιστεύεις στη δικαιοσύνη και την ομορφιά. Δεν είναι σαν παρατάς το δώρο σου, σαν πετάς κάτω τα όπλα σου που με κόπο και διάθεση καλλιεργούσες τόσα χρόνια; Όσο για την απώλεια του πατέρα σου, είναι ένα πέρασμα της ζωής που όλοι περνάμε και είναι πολύ πολύ δύσκολο να έρθουμε σε ειρήνη με αυτό. Πόσο μάλλον εσύ που είσαι Ταύρος και πιστεύεις ότι η ζωή είναι ένα δώρο που απολαμβάνουμε - πως να συμβιβαστείς εσύ με το θάνατο ενός τόσο αγαπημένου προσώπου; Όμως όταν τα δάκρυα καταλαγιάσουν, μήπως τελικό αυτό είναι το μάθημα της απώλειας που πρέπει να πάρεις: ότι η ζωή είναι ωραία και όσο είμαστε εδώ πρέπει να τη ζούμε με όλα τα κακά τα στραβά της, αλλά στη τελική να τη ζούμε στο έπακρο! Εύχομαι να το δεις έτσι, γιατί αυτό είναι το δώρο ενός Ήλιου στο Ταύρο, αυτό είναι που έχεις έρθει εδώ να μάθεις στο καθένα μας. Ότι μπορεί μια μέρα θα πεθάνουμε μεν, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι πόσο όμορφα έχουμε καταφέρει να ζήσουμε!
   
  Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και στο εξής και περισσότερη συνείδηση για αυτό που είσαι και μπορείς να πετύχεις.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 09.05.2014 15:31
  athina1960, παίζει ρόλο ο τοπος που έχετε γεννηθεί γιατί είστε πολύ κοντά στην αλλαγή του ζωδίου ωροσκόπου. Για παράδειγμά για ώρα γέννησης 10.15 το πρωί και τόπο γέννησης Αθήνα έχετε ωροσκόπο Παρθένο.
   
  'Όμως μια αλλαγή στον τόπο γέννησης σας μπορεί να διαφοροποιήσει αρκετά το αποτέλεσμα. Οπότε αν μπορείτε πείτε μας και το τόπο γέννησης σας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 09.05.2014 15:27
  Rukia, το τετράγωνο του Κρόνου στον ωροσκόπο είναι μια πολύ σημαντική διέλευση, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι συμβαίνει δύο φορές κάθε 28 χρόνια. Συνήθως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ο οίκος από τον οποίο διελαύνει ο Κρόνος στη διάρκεια της διέλευσης. Συνήθως αυτός θα είναι είτε ο 4ος είτε ο 10ος. Στη δική σου περίπτωση είναι ο 4ος οίκος (με ωροσκόπο) Λέων.
   
  Ο 4ος οίκος συμβολίζει θέματα όπως παρελθόν, ψυχολογική δομή, θέματα ασφάλειας και οικίας, αλλά και σχέσεις οικειότητας. Ο Κρόνος απαιτεί ένα πολύ γερό ξεκαθάρισμα σ' αυτά τα θέματα. Συνεπώς συναισθήματα, αναμνήσεις και σχέσεις του παρελθόντος ή με το παρελθόν πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά πρόσωπο και αυτό συχνά είναι μια επίπονη διαδικασία. Επίσης δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο να έχουμε ρήξη δεσμών με γονείς (με την έννοια ότι κόβεται ψυχολικά ο ομφάλιος λώρος και το άτομο ανεξαρτητοποιείται) - μάλιστα δεν αποκλείεται κάποια προβλήματα υγείας μέσα στην οικογένεια να φορτώνουν περισσότερες ευθύνες το άτομο και να το φέρνουν αντιμέτωπο με την συνειδητοποίηση ότι κάποια στιγμή οι γονείς του δεν θα μπορούν να το στηρίζουν. Με άλλα λόγια πρέπει να επέλθει μια συναισθηματική ωρίμανση. Σε αυτά τα πλαίσια, με τον Κρόνο σε αυτό τον οίκο, και ανάλογα με την ηλικία στην οποία γίνεται αυτή η διέλευση, πολλοί αποφασίζουν να κάνουν βήματα επισημοποίησης σε μακροχρόνιες σχέσεις.
   
  Ο moisture666 ανέφερε και για προβλήματα υγείας και είναι αλήθεια ότι οποιοσδήποτε πλανήτηες δημιουργεί δυσαρμονική όψη με τον ωροσκόπο συχνά φέρνει στην επιφάνεια κάποια συμπτώματα. Εδώ όμως πρέπει να το τονίσουμε ότι όποιο πρόβλημα προκύψει είναι σωματοποίηση της εσωτερική έντασης που βιώνει το άτομο και του στρες αυτής της ενηλικίωσης που πρέπει να περάσει.
   
  Ελπίζω να σου έδωσα μια προοπτική στην διέλευση που βιώνεις.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23.04.2014)
  Starhicker @ 22.04.2014 23:58
  Βέεεεβαια, ρετσέλι, γλασσάδα, ντοντουρμάς...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (23.04.2014)
  Starhicker @ 22.04.2014 23:52
  Η έκλειψη είναι θετική - τρομερής ισχύος, αλλά θε-τι-κή. Απλά, έχουμε υπ' όψιν μας ότι δεν ξέρουμε πάντα το καλύτερο για μας, το οποίο μάλιστα συχνά φαίνεται μερικά χρόνια αργότερα.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (23.04.2014)
  Starhicker @ 22.04.2014 22:34
  Ναι, να το πάρεις ως καλό - η έκλειψη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή, εξαγωνίζει Ποσειδώνα και τριγωνίζει Πλούτωνα. Όψεις ενέργειας μεγατόνων, με μόνο θετικές όψεις, με πανίσχυρους εξωκρόνιους!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (23.04.2014)
  Starhicker @ 22.04.2014 22:33
  @vikaki88 ναι, ασυζητητί. Σε τραβολογάει το σύμπαν από το μανίκι να κυνηγήσεις το μέλλον σου!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (23.04.2014)
  Starhicker @ 22.04.2014 22:32
  Δεν το βγάλαμε, το αφήσαμε στην άκρη για μία εβδομάδα γιατί θεώρησα πιο σημαντικά τα της έκλειψης! Από βδομάδα, το σεξουαλικό ταίριασμα και πάλι κοντά σας!
   
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΟΞΟΤΗΣ (16.04.2014)
  Starhicker @ 15.04.2014 21:14
  @usunraz, να περάσετε να το πείτε κι από τα άλλα 11 ζωδιάκια να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας!

έχουν γενέθλια 204 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...