παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stargazer @ 06.11.2010 19:06
  lahmacun, κι εγώ έχω παραδείγματα λανθασμένης ανάλυσης, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τους γενέθλιους χάρτες. Αν πας με τον γενέθλιο χάρτη σου σε 10 αστρολόγους, όλοι θα σου πουν τα ίδια; Όχι. Αυτό είναι και το κλασικό επιχείρημα αυτών που επιτίθενται στην αστρολογία. Όμως εδώ είμαστε ακόμα και το ψάχνουμε, γιατί πιστεύουμε ότι κάτι υπάρχει σ'αυτό που λέγεται αστρολογία. Αυτό πιστεύω κι εγώ για την ωριαία. Ασφαλώς και δεν κάνω προσηλυτισμό και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ασχοληθεί με την ωριαία.
  Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες με την λάθος απάντηση και μου έδωσες ιδέα. Θα ήταν χρήσιμο ίσως ένα άρθρο με παραδείγματα όπου δόθηκε λανθασμένη απάντηση, ώστε αφενός να ησυχάσετε εσεις οι αμφισβητίες (Lol) και να πειστείτε ότι δεν θεωρούμε την ωριαία ευαγγέλιο, αφετέρου δε να ψάξουμε όλοι μαζί να βρούμε (αν γίνεται) τι πήγε στραβά. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stargazer @ 06.11.2010 18:40
  lahmacun, θεωρητικά δεν έχεις άδικο, λάβε όμως υπόψη σου ότι σπανίως η απάντηση ειναι ένα ξερό ναι ή ενα όχι. Τις περισσότερες φορές υπάρχουν διάφορα άλλα πράγματα πριν φτάσει κανεις στο ναι ή στο όχι. Όταν αρχίζεις και περιγράφεις μια διαδικασία και όλα τα στάδιά της πριν φτάσεις στο ναι ή στο οχι, με λεπτομέρειες για την εξέλιξη της υπόθεσης, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν τίθεται θέμα "τό'ριξα στα ζάρια". Και επίσης, συνήθως έχουμε και timing.
  Εξάλλου, αν ήταν έτσι τα πράγματα, κάποια στιγμή θα είχε φανεί καιη ωριαία θα είχε τοποθετηθεί στο "χρονοντούλαπο της ιστορίας".
  Όσο για τη δυνατότητα λάθους δεν το συζητώ. Συμβαίνει και στους ικανότερους των αστρολόγων. Αλλά αυτό ισχύει για όλους τους κλάδους της αστρολογίας, όπως και για όλες τις επιστήμες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stargazer @ 06.11.2010 18:06
  kokopuff, η απάντηση έχει δοθεί και βρίσκεται στα σχόλια του άρθρου. Και σωστά, δεν θα απολυθεί.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 05.11.2010 12:35
  Προσπαθούμε να καλύπτουμε τις ελλείψεις της βιβλιοθήκης μας και μελλοντικά θα έχουμε και άρθρα σαν αυτά που ζητάς manini. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 04.11.2010 18:21
  Βλέπω ότι έχουμε κάποιο μπέρδεμα. Ο 6ος του 5ου είναι ο 10ος, όχι ο 11ος. Πάντα μετράμε ως πρώτο αυτόν από τον οποίο ξεκινάμε. Εδώ έχουμε να κάνουμε με παιδί, άρα ο 1ος οίκος του παιδιού είναι ο 5ος, ο 2ος του παιδιού ο 6ος, κ.ο.κ. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 04.11.2010 14:15
  Η Tilda Swinton είναι αιθέριο πλάσμα (προσωπική άποψη). Την λάτρεψα. Το έργο πολύ καλό σκηνοθετικά και η φωτογραφία του άπαιχτη, αλλά σεναριακά δεν δημιουργούσε καμιά έκπληξη (εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να διαφοροποιηθεί σε σχέση με άλλα έργα παρόμοιου κεντρικού θέματος)...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 04.11.2010 14:11
  soun1983, προσωπικά θεωρώ τον ωροσκόπο λίγο πιο σημαντικό... Αλλά αυτό έχει σχέση και με το τι έχεις παρατηρήσει να σε πιάνει περισσότερο συνήθως.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 04.11.2010 14:02
  Δεν το είδα ακόμη το social networkΕίναι το αμέσως επόμενο που θέλω να παρακολουθήσω. Έχω ακούσει ανάμικτες απόψεις κι αυτό το κρίνω ως κάτι θετικό. Όταν ακούς ανάμικτες απόψεις σημαίνει πως το έργο τουλάχιστον δεν θα είναι αδιάφορο, άσχετα από το αν θα σου αρέσει στο τέλος ή όχι...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 04.11.2010 13:40
  Την είδα το προηγούμενο Σάββατο... Η Gemma Jones ήταν θεά! Σχεδόν Οσκαρική ερμηνεία.
  Όμως συνολικά το έργο δεν είχε την σπιρτάδα που θα περίμενες από μια ταινία του Woody Allen... Κούραζε σε κάποιες στιγμές...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 04.11.2010 13:22
  Η αστρολογία, δυστυχώς ή ευτυχώς, σου δίνει την δυνατότητα να την χρησιμοποιείς με εντελώς προσωπικό τρόπο. Αν κάποιος θέλει να καθοδηγεί τους άλλους μπορεί να την χρησιμοποιήσει καθοδηγητικά. Αν κάποιος θέλει να προβλέπει την χρησιμοποιεί για να προβλέπει. Αν κάποιος θέλει να την χρησιμοποιεί για να χειραγωγεί τότε χρησιμοποιεί με αυτό τον τρόπο.
  Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να λειτουργήσω σαν καθοδηγητής για κανένα/καμία με την έννοια του ν' αποκαλύπτω μονοπάτια και λύσεις σε προβλήματα (εδώ στα δικά μου προβλήματα και μονοπάτια δεν μπορώ να βγάλω μια άκρη, θα παίξω τον αρχηγό στων άλλων?).
  Το μόνο που έχω την ικανότητα να κάνω είναι να περιγράφω (με μεγαλύτερη ή μικρότερη ακρίβεια) την τοπογραφία όσων λαμβάνουν χώρα σε επίπεδο γεγονότων και εσωτερικών δυναμικών του καθενός/της καθεμιάς. Από εκεί και πέρα οι αποφάσεις και φυσικά οι συνέπειες αυτών, βαρύνουν αυτόν/η που τις αναλαμβάνει.

έχουν γενέθλια 282 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πολύκαρπος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...