παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 16:43
  Batgirl αν μέχρι του χρόνο το Σεπτέμβρη υπάρχει ακόμη η διάθεση, γιατί όχι; Αλλά αυτοί οι 12 - 13 μήνες μέχρι τότε μου φαίνονται πολύ απρόβλεπτοι! Κρατάμε όμως την αρχική ιδέα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 16:41
  Σώθηκαν τα προσχήματα, ευτυχώς. H Rov θα κάνει insta!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 16:39
  elkyr, οκ αναμενόμενο συνολικά η κυκλοθυμία να ανεβαίνει (άλλωστε είναι από τις αγαπημένες λέξεις του Καρκίνου) αλλά θα σταθώ στο θέμα με τις απαντήσεις για λίγο...
  Λοιπόν διαβάζω τελευταία ένα βιβλίο (λίγο βαρετό) και περιλαμβάνει μια πολύ ωραία εξιστόρηση (συνήθως μπορείς να εντοπίσεις πιο εύκολα στα λίγο βαρετά βιβλά ωραία κομμάτια) με βάση αυτό που θέτεις... Στο μεταφέρω λοιπόν.
  Ο συγγραφέας Jean Malaquais έδινε μια διάλεξη σε ένα πανεπιστήμιο και ένας από τους φοιτητές τον σταματάει και του λέει: "Δεν μας δίνετε ποτέ απαντήσεις. Μόνο θέτετε ερωτήσεις.". Και ο Jean διέκοψε τον ειρμό του και είπε: "Δεν υπάρχουν απαντήσεις. Υπάρχουν μόνο ερωτήσεις.". Σκοπός της ζωής λοιπόν ίσως να είναι να βρίσκουμε διαρκώς ανώτερες και καλύτερες ερωτήσεις.
  Γιατί;
  Να μια ωραία ακόμη ερώτηση...
   
  Και αυτό το αναφέρω γιατί ο Δίας προσπαθεί να επεκτείνει την αντίληψη μας, να μας δώσει αφορμές για αναζητήσεις. Άμα έθεσες ερωτήσεις και ψάχνεις για απαντήσεις ο σπόρος για να πας παρακάτω έχει ήδη μπολιαστεί. Ο Δίας με άλλα λόγια έκανε τη δουλειά του..
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 16:24
  AriesLeo που ξέρεις... Ίσως αυτή την εβδομαδα μάθεις ότι τρέχουν εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και σχετικά... Δεν είναι ανάγκη να σου συμβεί εσένα, μπορεί απλά να γίνεις έμμεσα δέκτης της επιρροής.
   
  batgirl πολύ Υδροχοϊκό το πνεύμα του "ευκαιρία να έρθουν καλύτερες καταστάσεις και άνθρωποι συμβατοί με τη
  δόνησή μου, και
  τι-ωραία-που-τελείωσε-και-τώρα-είμαι-τόσο-ευτυχισμένη-με-τον-Hugh-Jackman!!!!" που ανέφερες... Σε λίγα χρόνια θα είστε και κολλητοί δηλαδή και θα βγαίνετε με τους νέους σας συντρόφους? lol... προφανώς κάνω χιούμορ! Ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το καλοκαίρι τώρα και το Δία που έρχεται σύντομα απέναντι σου!
   
  Rov, εσύ δεν έχεις insta??? Που οδεύει ο κόσμος... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 16:08
  Infernal, επίσης να υπενθυμίσω ότι ο λογαριασμός "Stardome*" είναι προγραμματισμένος να μη δέχεται pm και αιτήματα φιλίας. Το λέω με αφορμή την απάντηση σου να το δουν και άλλοι που προσπαθούν κατά καιρούς.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 16:03
  Ε και η ρομαντζάδα τι είναι; Μια ωραία βιτρίνα για να καλύψουμε ό, τι μας λείπει. Οι αληθινά ρομαντικοί δε νομίζω ότι ποστάρουν στα social media. Ούτε πιστεύω ότι η Πανσέληνος per se μας καταστρέφει. Είναι όμως μια αφορμή να εκφραστούμε και μερικές φορές αυτό που βγαίνει μέσα από την έκφραση μας ακούγεται λίγο... βαρύ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 15:51
  Εγώ πάντως AriesLeo είδα θρίλερ σπλατερια για να τιμίσω το lunatic mode.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 15:46
  Batgirl η λογοκρισία έκοψε μια λέξη κατά λάθος. Ήθελα να πω ότι δεν γίνεται όλοι χαλάρα να πέρασαν με Πανσέληνο στον Αιγόκερω.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 15:43
  Infernal σε ευχαριστώ για τη προθυμία σου για υποστήριξη. Και μόνο η διάθεση σου αρκεί!
   
  Aquairina, ευχαριστώ για τα αστέρια. Όμως θέλω να δω και practise! Δουλέψτε πάνω στους χάρτες και ρωτήστε απορίες. Δεν θα είμαι για πάντα εδώ να απαντάω.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 13.07.2014 15:36
  Για εσένα πάντα εννοώ τη θέση της προοδευμένης Αφροδίτης για είναι κυβερνήτης του Ταύρου.

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...