παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 26.02.2010 14:37
  vandav, σε ποια έκλειψη αναφέρεστε??
  Μήπως εννοείται Πανσέληνο??
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 24.02.2010 16:31
  katsikaki, έχετε δίκιο... είδα βιαστικά την εφημερίδα... μπορείτε να με μαστιγώσετε ελεύθερα!
  Η Νέα Σελήνη στις 15/12/1982 ήταν και έκλειψη ηλίου στις τελευταίες μοίρες του αμέσως προηγούμενου ζωδίου, του Τοξότη... Παρ' όλ' αυτά τα χαρακτηριστικά της Νέας Σελήνης με εκείνα της έκλειψης είναι όμοια σε ψυχολογική ανάλυση, απλά στην περίπτωση της έκλειψης γίνονται ακόμη πιο έντονα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 24.02.2010 16:19
  Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτά τα ερωτήματα εν μέρει έχουν αυξηθεί γιατί είναι η σειρά που πρωταγωνιστεί ο Γιώργος που τα εμπνέει... Μάλιστα όσο συνεχίζουν τα επεισόδια πιθανολογώ πως θα αυξηθούν αυτά τα ερωτήματα.
  (Γιώργο τι μας έκανες!!! )

  Άποψη μου είναι πως μπορούμε να ξεκινήσουμε κάποιες συζητήσεις με βάση αυτά τα ερωτήματα ή μερικά μέλη να έρθουν σε επαφή και να αρχίσουν να συμμετέχουν σε ερωτήσεις, όμως σε κάθε ευκαιρία όλοι μας το επαναλαμβάνουμε μέσα στο Stardome* πως αδύνατο να απαντήσουμε σε μια τέτοια ερώτηση 1) γιατί μια σχέση είναι κάτι δυναμικό και όχι στατικό ή απόλυτα προβλέψιμο και 2) γιατί δεν υπάρχει το "ταιριάζω" δεν "ταιριάζω" στον έρωτα. Αν φας το κοκομπλόκο (ατάκα ΙΙ από το 2ο επεισόδιο της σειράς!) δεν πρέπει να σε απασχολεί κάτι άλλο.
  Η αστρολογία είναι μια γλώσσα που μας προκαλεί να ζήσουμε τη ζωή μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της και όχι να την προκαθορίζουμε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 24.02.2010 00:44
  skarv η αστρολογία δεν είναι μεταφυσικό παραμύθιασμα... Αυτή είναι η εικόνα που σας δημιουργούμε?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 24.02.2010 00:38
  Tsquare... Amen!!!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 24.02.2010 00:36
  skarv, με ωροσκόπο Ζυγό οι άμεση επιρροή του Κρόνου αφορά στον τρόπο που προσεγγίζετε την ζωή για το επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει πως αναλαμβάνεται με τον ένα (προσωπική δράση) ή τον άλλο τρόπο (γεγονότα που σας επιβάλλονται) περισσότερος ευθύνες, αναγκάζεστε να γίνετε πιο σοβαρή, να αποκτήσετε δομή, να βλέπετε την υλική (άρα φθαρτή και αβέβαιη) πλευρά της ζωής. Στην περίπτωση σας ο Κρόνος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον άξονα 4ου - 10ου οίκου που αυτό σημαίνει πιθανόν: αλλαγές σε επίπεδο καριέρας (είτε περισσότερες ευθύνες, είτε ρήξεις με προϊσταμένους, διάθεση αλλαγής περιβάλλοντος εργασίας κοκ) και σε ψυχολογικό επίπεδο (διάθεση οριστικού απογαλακτισμού από τους γονείς, ρήξη με κάποιο γονιό, προσωπική απομόνωση για κάποιο χρονικό διάστημα)...
  Αυτά σαν γενικές πληροφορίες...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 24.02.2010 00:28
  eleni80, έχετε ωροσκόπο Λέοντα... Ισχύει.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 24.02.2010 00:20
  aniaania, επαναλαμβάνω ξανά με την ελπίδα να γίνω κατανοητός αυτή τη φορά.
  Οι εβδομαδιαίες/μηνιαίες/ετήσιες προβλέψεις προκύπτουν με κέντρο ή βάση ή υπόβαθρο ή μόνο για ή από τη σκοπιά του (χρησιμοποιείστε όποια λέξη/φράση θέλετε) ΗΛΙΟΥ. Όπως ανέφερα και πιο πριν είναι ΓΕΝΙΚΕΣ κατευθυντήριες και ως τέτοιες πρέπει να αντιμετωπίζονται από εσάς και τους υπόλοιπους 1.000.000 Αιγόκερους της Ελλάδας (ο αριθμός είναι τυχαίος).
  Τώρα αν κάνει κάποιος πρόβλεψη επί του προσωπικού σας χάρτη προφανώς και θα κοιτάξει την Αφροδίτη σας στον Υδροχόο γιατί είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πρόβλεψη και όχι γενική (μόνο για εσάς από τους 1.000.000 Αιγόκερους της Ελλάδας).
  Συμπέρασμα:
  ΝΑΙ, φυσικά όλοι οι πλανήτες σας είναι εξαιρετικά σημαντικοί.
  ΟΧΙ, δεν μπορείτε να σχετίζετε τον κάθε πλανήτη σας με τις Ηλιακές προβλέψεις.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 23.02.2010 17:53
  piggy137, όταν κάποιος έχει γεννηθεί με γενέθλια σύνοδο Ήλιου - Σελήνης στα ζώδια που τη χρονιά της γέννησης είναι ο Βόρειος ή ο Νότιος Δεσμός, τότε έχει γεννηθεί πάνω σε έκλειψη.
  Στην περίπτωση της katsikaki έχει σύνοδο Ήλιου - Σελήνης στον Αιγόκερω και Νότιο Δεσμό στον Αιγοκέρω, άρα γεννήθηκε στην πρώτη ετήσια έκλειψη εκείνης της χρονιάς.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 23.02.2010 17:05
  ΚΙΡΚΙ2, επειδή υποψιάζομαι πως πρέπει να έχει γίνει κάποιο λάθος με το χάρτη σας, πριν απαντήσω, θα ήθελα να μου επιβεβαιώσετε ότι έχετε ωροσκόπο Κριό. Αλλιώς παρακαλώ διορθώστε τον τόπο γέννησης σας με προσοχή ή πείτε μου τις μοίρες του ωροσκόπου σας..

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...