παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (09.04.2014)
  Starhicker @ 09.04.2014 09:22
  Το θέμα Ομοζώδιά μου πλάσματα είναι ο ένας/η μία που μένει και δε σκιάζεται το σκοτάδι. Οι υπόλοιποι, ξες τώρα, goodbye, and thanks for all the fish!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (09.04.2014)
  Starhicker @ 09.04.2014 09:21
  @chocolataki, εμείς το γράφουμε το σήριαλ, εμείς και το τέλος!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (09.04.2014)
  Starhicker @ 09.04.2014 09:21
  Αν δεν είναι τώρα η πιο μεγάλη ώρα, με τις όψεις αυτού του Απριλίου, δεν ξέρω πότε θα είναι!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (09.04.2014)
  Starhicker @ 09.04.2014 09:20
  Awwwwww, merci!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (09.04.2014)
  Starhicker @ 09.04.2014 09:19
  @iridaKapa, thx 4 d starz!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (09.04.2014)
  Starhicker @ 09.04.2014 09:19
  @Gemini86, ό,τι μπορούμε κάνουμε!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (09.04.2014)
  Starhicker @ 09.04.2014 09:17
  Καλημέρα παιδάκια από την ξενυχτισμένη αστρολόγο, διότι άμα τα άστρα δεν τα κοιτάς νύχτα ως γνωστόν δεν κάνεις δουλειά, χεχε!
  Προσπαθούμε να κάνουμε πραγματάκια που μας αρέσουν, και το δεύτερο live chat είναι κάτι που δεν το έχουμε ξεχάσει. Παίζουμε με διάφορες ιδέες!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 03.04.2014 14:21
  Oh yess....
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 03.04.2014 14:04
  abgb532, αυτό το οποίο περιγράφεις, δηλαδή η συμμετοχή των ίδιων πλανητών και από τα δύο μέλη σε όψεις συναστρίας, είναι στο επίκεντρο αυτού που λέμε "κοινή εμπειρία της σχέσης" (Shared experience). Ας πούμε δύο λόγια για αυτό το θέμα πριν προχωρήσουμε σε μια έστω προκαταρκτική ανάλυση για τις όψεις που ρωτάς.
   
  Σε μια συναστρία συνήθως έχω ένα πλήθος όψεων που κάνουν οι πλανήτες του μέλους Α με τους πλανήτες του μέλους Β. Μερικές από αυτές είναι απολύτως αντικρουόμενες μεταξύ τους και αυτό είναι λογικό. Οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων είναι σύνθετες, οι αντιδράσεις που προξενούμε ο ένας στον άλλο πολυποίκιλες και οι εκατέρωθεν προβολές και μεταβιβάσεις ψυχολογικών μηχανισμών και ροπών αμέτρητες. Έτσι γεννάται το έρωτημα: ποιες είναι περισσότερο σημαντικές και υπό ποια έννοια λαμβάνουν σημασία; Μια πρώτη απάντηση στο ερώτημα αυτό θα ήταν προφανής. Για το κάθε μέλος πιο σημαντικές όψεις είναι αυτές που αφορούν τους σημαντικότερους πλανήτες του. Έτσι μια ανάλυση γενέθλιου χάρτη για singleton πλανήτες, για πλανήτες σε γωνιακούς οίκους, για πλανήτες σε θέση κυβερνήτη ή πτώση ή αδυναμία ή έξαρση μας αποκαλύπτει θεωρητικά μερικές πληροφορίες. Έστω όμως ότι για εμένα πιο σημαντικός πλανήτης από άποψη όψεων που δέχεται είναι ο Δίας και για τη σύντροφο μου αντίστοιχα ο Κρόνος. Εγώ μαζί της λοιπόν νιώθω ότι έχω προοπτική και ζω τη περιπέτεια και εκείνη νιώθει μαζί μου ότι περιορίζεται, φοβάται ή πρέπει να είναι σοβαρή. Όμως πραγματικά για τη σχέση μας αυτή η πληροφορία λέει ελάχιστα πράγματα. Το μόνο που λέει είναι πως αισθάνομαι εγώ για τη σχέση αυτή μέσα μου. Με τις κοινές όψεις όμως, δηλαδή με τις όψεις που συμμετέχουν οι ίδιοι πλανήτες, έχω κάτι πολύ απτό να πω για τη σχέση μας. Αν οι πλανήτες είναι οχήματα ροπών, αναγκών και διαθέσεων μας, η συμμετοχή δύο ίδιων πλανητών σε όψη συναστρία σημαίνει ότι προβάλλουμε ο ένας στον άλλο ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο περιεχόμενο. Αυτές οι κοινές όψεις είναι ο συνδετικός ιστός, είναι η κόλλά της σχέσης μας! Έτσι, ακόμη κι αν δεν είναι σημαντικοί πλανήτες για το πως αισθάνομαι μέσα στη σχέση, είναι οι πιο σημαντικοί για την ίδια τη σχέση γιατί είναι ο κοινός μας τόπος.
   
  Θα χρησιμοποιήσω για παράδειγμα τις όψεις Ήλιου - Σελήνης που ανέφερες. Ο Ήλιος και για τους δύο μας είναι η βασική μας ταυτότητα, η ενέργεια μας, είναι το κεντρικό σύμβολο του χάρτη μας, είναι αυτό το άπιαστο κέντρο του χαρακτήρα μας γύρω από το οποίο περιστρέφονται οι ενέργειες και οι εμπειρίες όλων των υπόλοιπων πλανητών. Η Σελήνη είναι και για τους δύο μας ο δείκτης των συναισθηματικών μας αναγκών, είναι εκείνες οι ποιότητες, αντικείμενα και σχέσεις που χρειαζόμαστε για να νιώθουμε πλήρεις. Συνεπώς αν ο Ήλιος μου κάνει όψη με τη Σελήνη της συντρόφου μου και ο Ηλιος της με τη δική μου Σελήνη, έχουμε κοινή προβολή αναγκών και επιθυμίων. Ο πυρήνας της δικής μου ταυτότητας, ο βασικός μου χαρακτήρας, αυτό που επιθυμώ να είμαι μοιάζει στα μάτια της αρκετά ελκυστικό για να προβάλλει τις συναισθηματικές της ανάγκες σε εμένα. Συνεπώς της εμπνέω την ανάγκη, επιθυμία, διάθεση να συνδεθεί συναισθηματικά μαζί μου, να γίνω το όχημα για να νιώσει πιο πλήρης συναισθηματικά και ψυχικά. Ακριβώς το ίδιο διακρίνω εγώ στη δική της προσωπικότητα. Συνεπώς μιλάμε για μια σχέση που κινητοποιεί άυλα, μη απτά, μη ρεαλιστικά ζητούμενα όπως είναι η ψυχική/συναισθηματική επικοινωνία και προσφορά, η ομορφιά του να με γεμίζει μια σύντροφος και να την γεμίζει που είμαι ο εαυτός μου. Αυτό είναι το κίνητρο, αυτό είναι το ζητούμενο και τον δυο μας. Η συνδετική κόλλα της σχέσης μας.
   
  Τι συμβαίνει τώρα όταν έχουμε διαφορετικές όψεις; Ας πάρουμε πάλι το παράδειγμα σου. Στη μια περίπτωση έχουμε Ήλιο σε σύνοδο με Σελήνη και στη άλλη Ήλιο σε τετράγωνο με Σελήνη. Αυτή είναι κλασική περίπτωση που αναγνωρίζουμε ο ένας στον άλλο ότι έχουμε κοινά ζητούμενα μεν, αλλά τουλάχιστον ο ένας από τους δύο βιώνει με ένταση την προσαρμογή σε αυτά τα ζητούμενα. Αν εγώ λοιπόν βιώνω το τετράγωνο προς τον Ήλιο μου από τη Σελήνη της συντρόφου μου, αισθάνομαι την ανάγκη να καλύψω τις ανάγκες της, αλλά την ίδια στιγμή αυτές οι ανάγκες με πιέζουν, με ωθούν να αλλάζω και να υποχωρω από τις αξιώσεις και τις φιλοδοξίες του Εγώ μου. Από την άλλη πλευρά οι δικές μου ανάγκες μπαίνουν ακριβώς στο επίκεντρο του χαρακτήρα της συντρόφου μου από τη στιγμή που η Σελήνη μου κάνει σύνοδο με τον Ήλιο της. Ο χαρακτήρας της (Ήλιος της) διαμορφώνεται μέσα από την ικανοποίηση των αναγκών μου (Σελήνη μου). Συνεπώς, ενώ εγώ είμαι δεκτικός στις αλλαγές της (η Σελήνη μου είναι ταυτισμένη με τον Ήλιο της) εκείνη αισθάνεται μάλλον άγχος και αγωνία από τις δικές μου αλλαγές και αποφάσεις όταν γίνονται με επίκεντρο εμένα (η Σελήνη της σε δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο μου).
   
  Ελπίζω να απάντησα στην έρωτηση σου και να σου έδωσα τροφή για σκέψη...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 03.04.2014 13:27
  libra24, οι διελεύσεις του Ποσειδώνα είναι δίκοπο μαχαίρι. Ο Ποσειδώνας συμβολίζει ένα κομμάτι των ανθρώπινων ενστίκτων που συνδέονται με την επιθυμία για παραίτηση, για διάλυση των περιορισμών και των ορίων της ύλης, για ψυχική ένωση με το Όλον και με ψυχολογικούς όρους την επιθυμία για επιστροφή στη μήτρα, σ' αυτή τη τέλεια σχέση που κάποιος άλλος (μητέρα) μας τρέφει, μας προστατεύει, μας μεταφέρει. Βέβαια για το μέσο άνθρωπο αυτοί οι ψυχολογικοί όροι δεν έχουν και τεράστια σημασία όμως το αίσθημα που μεταφέρει ο Ποσειδώνας έχει... Μια αίσθηση παραίτησης, μια αίσθηση ότι δεν υπάρχει νόημα και διάθεση να προσπαθήσω να πετύχω κάτι - με άλλα λόγια ματαιότητα και απογοήτευση. Αυτή είναι η μια όψη του Ποσειδώνα. Γιατί υπάρχει και μια δεύτερη. Μετά από ένα διάστημα συνεχούς ματαιότητας, καταπίεσης και συναισθηματισμού υπάρχει ένα τεράστιο περιεχόμενο επιθετικότητας, έντασης και επιθυμιών που πρέπει να εκφραστεί. Έτσι η άλλη όψη αυτής της διέλευσης μιλά για περιόδους μανίας και παράλογης ερωτικής επιθυμίας, για περιόδους που αποζητούμε με ένταση καταστάσεις, ανθρώπους και έρωτες για να μας σώσουν από αυτό το συναίσθημα. Όσο διαρκεί λοιπόν μια διέλευση Ποσειδώνα, θα περάσουμε και από τα δύο στάδια. Και καθώς αυτή η διέλευση μπορεί να κρατήσει μέχρι και 2,5 χρόνια πρέπει να είμαστε προετοιμασμένη για αντιδράσεις από τον εαυτό μας που δεν τις περιμέναμε ποτέ. Να θυμάσαι ότι μια διέλευση εξωκρόνιου πλανήτη από προσωπικό μας πλανήτη θέλει να μας υπενθυμίσει ότι ο έλεγχος που πιστεύουμε ότι έχουμε στη ζωή και τις πράξεις μας είναι μια ψευδαίσθηση, ότι το οικοδόμημα της ταυτότητας δεν είναι σταθερό και ότι αλλάζουμε από δυνάμεις εσωτερικές ή εξωτερικές που δεν μπορούμε να τις προβλέψουμε. Τέλος να αναφέρω ότι ο Άρης είναι ένας πολύ ενεργητικός πλανήτης, είναι το σύμβολο της διεκδίκησης και της μαχητικότητας και της διάθεσης να επιβληθούμε στο περιβάλλον μας με τις πράξεις μας. Οπότε θα πρέπει να αναμένεις ότι οι όποιες εξάρσεις σου θα σχετίζονται με επιθετικότητα ή ότι άνθρωποι που συναντάς ή σχετίζεσαι σ' αυτό το διάστημα θα εκφράζουν ενδεχομένως αυτή την ακραία επιθετικότητα αν εσύ την αρνείσαι. Ελπίζω να σου έδωσα μια μικρή προοπτική στο θέμα του Ποσειδώνα.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...