παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 10.09.2010 02:41
  βλ. απάντηση προς marillena9 και στη βιβλιοθήκη του stardome* για αρχείο για Ποσειδώνα και 7ο οίκο
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Starface @ 10.09.2010 02:08
  Αγαπητή μου marillena9, πίστεψέ με δεν φταίει ούτε ο 7ος ούτε ο 5ος οίκος σου, που προσωπικά τους βρίσκω πολύ ενδιαφέροντες. Όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, έτσι και οι πλανήτες και τα ζώδια έχουν και την καλή και την κακή πλευρά τους.  
   Για να σου δώσω ένα παράδειγμα: ένας Ποσειδώνας στον 7ο οίκο σου δίνει ευαισθησία και ανευ όρων αγάπη για το σύντροφό σου αλλά από την άλλη μπορεί να σε κάνει να αγνοήσεις τις δικές σου ανάγκες και να θυσιάσεις κάτι δικό σου πολύ σημαντικό. Εσύ επιλέγεις όμως ποια από τα δύο πρόσωπα του Ποσειδώνα θα δείξεις στις σχέσεις σου, κι αν σου φαίνεται δύσκολο να ξεχωρίσεις, σκέψου ότι το συναισθηματικό δέσιμο στις στενές μας σχέσεις δε σημαίνει απαραίτητα ότι χάνουμε την ελευθερία μας ή ότι η σχέση παύει να είναι ισότιμη. 
   
  Όπως έχω πει και σε άλλο σχόλιο άλλου μέλους (γραφική θα γίνω σε λίγο...!) πρέπει μέσα σε όλο αυτό να αναγνωρίσεις τις δικές σου ευθύνες και αν συναντάς τοίχο, μήπως πρέπει να πας ένα βήμα στο πλάι και απλά να βγεις από την πόρτα; Να σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα, πάλι μέσα από το χάρτη σου: Ο Ουρανός στον 7ο οίκο σου μπορεί να σημαίνει ότι συνδέεσαι μάλλον πνευματικά με το σύντροφό σου, επιθυμείς την πνευματική επικοινωνία μαζί του, τις αντισυμβατικές σχέσεις και πάνω απ' όλα επιθυμείς να νιώθεις ελεύθερη να εκφράζεις τον εαυτό σου, από την άλλη όμως μπορεί να σημαίνει ότι πνίγεσαι όταν ο άλλος έρχεται πολύ κοντά συναισθηματικά και ακόμα κι αν δεν τον διώχνεις εσύ, του δείχνεις με έμμεσο τρόπο την πόρτα. Λοιπόν;...
  Το κεφάλαιο 7ος οίκος είναι πολύ μεγάλο και ειδικά με καλεσμένους τον Ποσειδώνα και τον Ουρανο. Εγώ απλά σου παρέθεσα ένα πολύ μικρό μέρος, με δύο απλά παραδείγματα που ελπίζω να βάλουν μία τάξη στις σκέψεις σου. 
  Είναι μεγάλο θέμα που απαιτεί να το πιάσεις κομμάτι κομμάτι... Τίποτα δεν είναι καταδικασμένο για πάντα και καλυτερα θα ήταν να μην αφορίζεις το μέλλον σου και να του δίνεις μία προτετελεσμένη τροπή, βάσει του παρελθόντος. 
  Άλλωστε έχεις ένα Δία που έρχεται σε λίγο καιρό πάνω από τη Σελήνη σου και θα σε γεμίσει συναισθηματικά και μετά από ακόμα λίγο καιρό περνώντας πάνω από τους μισούς σου πλανήτες θα φέρει πολλές ευκαιρίες!!! Έσω έτοιμη!   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Starface @ 10.09.2010 01:29
  Προηγουμένως ο χάρτης σου έβγαινε με error, τώρα όλα καλά διορθώθηκε το θέμα! 
  Όλα αυτά τα ερωτήματα που θέτεις είναι πολλά (υγεία, σχέσεις, δουλειά, υπαρξιακά) και απαιτούν ανάλυση ολόκληρου του γενέθλιου χάρτη σου και των διελεύσεων!!! 
  Ναι, όντως "φταίει" ο Κρόνος, "φταίει" και ο Πλούτωνας, "φταίει και ο Ποσειδώνας". Αυτό όμως που θέλουν να μας διδάξουν αυτές οι κινήσεις των πλανητών είναι ότι πρέπει να περάσουμε από κάποιους κύκλους ζωής, ο καθένας σε διαφορετικό χρόνο και με διαφορετική ένταση κάθε φορά, προκειμένου να δούμε τι κάνουμε λάθος και να το αλλάξουμε. Δε θέλω να το παίξω ψυχολόγος, αλλά δε θέλω να επαναπαυτείς και στο "φταίει ο Κρόνος, εγώ δε φταίω"! 
  Όλο αυτό που σου συμβαίνει κάποια στιγμή θα σταματήσει, στο λέω και στο υπογράφω! Θα σταματήσει όμως πιο γρήγορα και θα περάσει πιο ανώδυνα αν καταλάβεις τι θέλει να σου πει αυτό που γίνεται και αλλάξεις ρότα! (Από τα γραφόμενά σου, νομίζω ότι έχεις αρχίσει να αναγνωρίζεις το μήνυμα) Αν αυτό  που θέλει να σου πει είναι πρόσεξε την υγεία σου, να το κάνεις διπλά - αν σου λέει άλλαξε τη στάση σου απέναντι στις σχέσεις σου, πένθησε γι' αυτές που έχασες και ξεκίνα από την αρχή με τις επόμενες, με έναν εαυτό όπως θα ήθελες πραγματικά να είσαι, και όχι όπως ήσουν ως τώρα - αν έχασες τη δουλειά σου, αναγνώρισε το δικό σου μερίδιο ευθύνης (μήπως στ' αλήθεια δε σου άρεσε και δεν έδινες το 100% σου και ξεκινα για την αναζήτηση μίας καινούργιας που θα κουμπώνει στο μέλλον που φαντάστηκες για σένα!  
  Αν είσαι πολύ πεσμένος ψυχολογικά, τα παραπάνω θα σου φανούν παραμυθένια... Στην ερώτησή σου όμως "κι αν ναι πότε ρε γαμώτο?", εγώ το μόνο που μπορώ να απαντήσω είναι "κι από τώρα μπορείς"! 
  Καλό σου βράδυ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starface @ 10.09.2010 01:11
  * "τη διετία του Κρόνου" ήθελα να πω στη δεύτερη γραμμή, αλλά αν σκεφτείς ότι ο Κρόνος είναι ο χρόνος, που περνάει και μας διδάσκει, πάλι μέσα έπεσα! (χιχι)
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starface @ 10.09.2010 01:00
  Ήττα ακούω, και δεν μ' αρέσει καθόλου αυτή η λέξη!!! Αν ανατρέξεις και στις εμπειρίες άλλων μελών που έχουν ήδη περάσει τη διετία του χρόνου, θα δεις ότι ενώ κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης πίστευαν ότι ήρθε η καταστροφή του κόσμου και ότι κάποιος τους έχει κάνει μάγια, όταν πέρασε η φουρτούνα αναγνώρισαν ότι "σοφώς εποίησαν"... Γι' αυτό καλύτερα να προετοιμαστείς για αλλαγές που μπορούν να βγουν σε καλό, παρά για ήττα.  
  Μπορείς επίσης να διαβάσεις και το άρθρο της βιβλιοθήκης για τη διέλευση του Κρόνου από τους οίκους http://www.stardome.gr/library/c86,Διελεύσεις_του_Κρόνου_από_τους_οίκους.html. Να έχεις υπόψη σου ότι εσένα διανύει τον 9ο οίκο σου. 
   
  Και για να μη σε αφήσω παραπονεμένη, έχε υπόψη σου ότι ίσως είναι η φάση όπου πρέπει να τελειώσεις κάποια σχολή ή να πάρεις κάποιο πτυχίο που θα σε βοηθήσει στη μετέπειτα πορεία σου, άρα σε αυτή την περίπτωση ο Κρόνος σημαίνει "στρώνομαι στο διάβασμα"! Ίσως η δουλειά σου απαιτεί κάποια μετεκπαίδευση ή επαγγελματικά ταξίδια, αλλά αυτό που θα νιώσεις είναι ότι απέναντι στα όνειρα και τις φιλοδοξίες που είχες ως τώρα πρέπει να φανείς αντάξια και να τα κυνηγήσεις με έργα πια και όχι με λόγια. Κι αν αυτό σημαίνει να ηγηθείς μία ομάδας ή να μάθεις να συνεργάζεσαι με άλλους με πρόγραμμα και υπευθυνότητα, so be it, then! Αυτή η διετία είναι το διάστημα που θα σε κάνει να νιώθεις αργότερα πιο σίγουρη για τον εαυτό σου, τους στόχους σου και θα σε βοηθήσει να βλέπεις το δάσος και όχι το δέντρο κι έτσι να παγιώσεις μία φιλοσοφία ζωής ικανή να σε γεμίζει πίστη όταν νιώθεις ανασφάλεια! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Starface @ 10.09.2010 00:28
  Προσπάθησε να βάλεις τα σωστά στοιχεία σου στο stardome* προκειμένου να είναι ολοκληρωμένος ο χάρτης σου και να μπορέσεις μετά να πάρεις μία ολοκληρωμένη απάντηση. Αυτό γίνεται από το τρίτο εικονίδιο κάτω αριστερά. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 09.09.2010 10:27
  Ο χάρτης σου θέλει μία μικρή διόρθωση: πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις την τοποθεσία γέννησης, προκειμένου να βγει σωστός ο ωροσκόπος. Για δοκίμασέ το... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starface @ 09.09.2010 10:23
  Βάλε στο χάρτη σου την τοποθεσία γέννησης. Για να βγει σωστός ο χάρτης πρέπει να έχει και τις συντεταγμένες του μέρους που γεννήθηκες. Νομίζω αυτή η λεπτομέρεια θα μας διαφωτίσει. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starface @ 09.09.2010 01:32
  Δεδομένου ότι έχεις ανάδρομο Δία στο γενέθλιο χάρτη σου, είναι μάλλον μία ευνοϊκή περίοδος για σένα καθώς ο Δίας είναι σε γνώριμο έδαφος, ανάδρομος όπως όταν γεννήθηκες. 
   
  Σε γενικές γραμμές, ένας ανάδρομος Δίας στο γενέθλιο χάρτη είναι ενδεικτικό ενός ατόμου που βασίζεται περισσότερο στις εσωτερικές του δυνάμεις και προκειμένου να αντλήσει αισιοδοξία στρέφεται όχι τόσο στις εξωτερικές ευκαιρίες και τις πρόσκαιρες εύνοιες της τύχης, αλλά στη δικιά του πίστη για τις δυνατότητές του και τις διανοητικές του ικανότητες. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Starface @ 09.09.2010 01:24
  Στο κάτω αριστερά μέρος της σελίδας υπάρχει ένα εικονίδιο που απεικονίζει τη γη και λέγεται ο χάρτης μου, πάτησέ το, βάλε τα σωστά στοιχεία του χάρτη σου, μην ξεχάσεις το κουμπί "θερινή ώρα" και τη σωστή τοποθεσία γέννησης, και τσουπ! θα έχεις τον ωροσκόπο σου και μαζί όλο το χάρτη σου! 

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...