παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 27.11.2011 22:37
  Πρόσεχε τότε τα έξοδά σου, γιατί η κατάσταση του Ερμή θα χειροτερεύσει.
   
   
  Μπορεί κάποιος να σε βοήθησε για να πάρεις αυτή τη δουλειά. Κρόνος στο ζώδιο της Αφροδίτης. Τέλος πάντων, δεν έχει σημασία.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 27.11.2011 22:27
  Τα οικονομικά σου δεν φαίνονται καλά από αυτό τον χάρτη. Μήπως έχεις κάποια έξοδα για σπίτι, οικογένεια ή και σπουδές; Αλλά να μην φτιάχνουμε σενάρια, γενικά φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
   
   
  Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες σε αυτόν τον χάρτη που έχουν ενδιαφέρον. Ο Δίας π.χ. Αν σκεφτούμε ότι μέχρι πρότινος κι η Αφροδίτη ήταν στον Τοξότη, ξαφνικά, όλοι μα όλοι (Ήλιος, Σελήνη, δουλειά) αγαπούσατε τον Δία. Γιατί; Σαν να είχατε έναν κοινό στόχο. Θα μπορούσαμε ίσως - κατά την άποψη της Dunn - να πάρουμε σημειοδότη της δουλειάς τον Δία, που είναι σε σύνοδο με το Μεσουράνημα. Αλλά αυτό θα σήμαινε ότι εσύ είσαι τρελή και παλαβή γι'αυτή τη δουλειά, που δεν φαίνεται από τα λεγόμενά σου. Τότε τι είναι;
   
  Επίσης, η Σελήνη μόλις έφυγε από ένα εξάγωνο με τον Κρόνο. Εδώ τι έχουμε;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 27.11.2011 22:15
  Ωραία, ας πάρουμε πρώτα τα βασικά. Αν θεωρήσουμε τη Σελήνη κενή πορείας (αν και ο Λίλυ στον Τοξότη δεν τη θεωρούσε) τα πράγματα συνεχίζουν ως έχουν, είτε καλά είτε άσχημα, χωρίς αλλαγές προς το παρόν.
   
  Εσύ είσαι Ήλιος και Σελήνη και η δουλειά (αρχικά) 10ος, άρα Αφροδίτη. Ούτε εσύ αγαπάς τη δουλειά σου ούτε η δουλειά σου σε αγαπάει. Κανείς δεν είναι στους τίτλους του άλλου. Καμία σχέση. Ούτε καν βλέπονται, είναι σε ασύνδετα ζώδια. Η Αφροδίτη βέβαια μόλις πέρασε στον Αιγόκερω. Από τον Τοξότη, όχι ότι αγαπούσε τον Ήλιο, είχε όμως κάτι κοινό με Ήλιο και Σελήνη, την αγάπη για τον Δία, που είναι σε σύνοδο με το Μεσουράνημα. Κάτι είναι αυτός ο Δίας, γι'αυτό και ζήτησα να γίνεις πιο συγκεκριμένη.
   
  Το μόνο καλό της αλλαγής είναι ότι η Αφροδίτη πέρασε στην τριπλότητα της Σελήνης. Θα προτιμούσα να είχε καλύτερη σχέση με τον Ήλιο, παρά με τη Σελήνη, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Βέβαια, η Αφροδίτη πλέον αρχίζει να δείχνει προτίμηση σε Κρόνο στους αντιπάλους σου, και δεν θα το θέλαμε αυτό.
   
  Τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα, όπως είπε κι η Journey. Από τη μία είναι ο Άρης πάνω στην ακμή του 2ου, από την άλλη ο κυβερνήτης του 2ου είναι σε μαύρι χάλι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 27.11.2011 21:45
  cheyenne, το πώς θα εξελιχθεί δεν λέει πολλά πράγματα. Πρέπει να γίνεις συγκεκριμένη, για να ψάξουμε τους σωστούς σημειοδότες.Για ποιο λόγο ρωτάς; Π.χ.
   
  Είναι καταπληκτική αυτή η δουλειά και δεν θέλω με τίποτα να τη χάσω;
  Δεν μου πολυαρέσει, αλλά τι να κάνω, ζούμε σε δύσκολες εποχές, πρέπει να μείνω;
  Μου αρέσει η δουλειά, αλλά υποψιάζομαι ότι υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα εναντίον μου;
  Δεν μου αρέσει καθόλου, αλλά έχω ανάγκη τα λεφτά;
   
  Έχουμε δηλαδή κάποιο πρόβλημα, κάποια ανησυχία; Αν όχι, τότε είναι γενική η ερώτηση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 27.11.2011 20:33
  cheyenne, γενικά το θέτεις το ερώτημα ή υπάρχει κάτι που σε ανησυχεί;
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (07.11.2011)
  Stardhomme @ 15.11.2011 15:11
  Επειδή αρκετοί ρωτάτε για το δώρο που αναφέρω: Το δώρο έρχεται από τον/ην Άλλο/η (σύντροφος, συνεργάτης, αφεντικό, φίλος/η, γονιός ή οποιοδήποτε άτομο έχεις μία διαπροσωπική σχέση) που λειτουργεί με τρόπο ώστε να σου κάνει περισσότερο ξεκάθαρο το δρόμο που βαδίζεις...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardhomme @ 14.11.2011 17:03
  Για να το ξεκαθαρίσουμε, για να μη δημιουργούνται άσκοπα ερωτήματα και παρεξηγήσεις.

  Ποτέ δεν έφυγα, ποτέ δεν απομακρύνθηκα από το stardome και τον Γιώργο Πανόπουλο (εδώ έμαθα Αστρολογία, εδώ παιδεύτηκα και εκπαιδεύτηκα, αφουγκραζόμαστε την Αστρολογία από την ίδια σκοπιά), και απλά κάποια στιγμή άνοιξα ένα δικό μου δίαυλο επικοινωνίας, μέσω του signingstar.wordpress.com, για να έχω το χώρο να γράφω όπως, όποτε και όσα θέλω. Ο χώρος αυτός συνεχίζει να λειτουργεί, αφού περιέχει κι άλλα κείμενα εκτός των εβδομαδιαίων προβλέψεων.

  Από σήμερα οι Εβδομαδιαίες μου προβλέψεις θα βρίσκονται και στο www.stardome.gr, οπότε θα τα λέμε και πιο άμεσα...

  Γιώργος Σοφιάνης

   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 13.11.2011 16:04
  laspogovios, φαντάζομαι ότι γνωρίζεις για την ανάδρομη κίνηση  του Άρη, που ξεκινάει 24/1/12. Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται τόση φασαρία με τον Άρη στην Παρθένο. Γιατί δεν θα μείνει στο ζώδιο αυτό για 1,5 περίπου μήνα, όπως κάνει συνήθως με όλα τα ζώδια, αλλά πλέον μιλάμε για κάτι 8μηνη παραμονή του. Και από αυτούς τους μήνες οι 3 είναι σε ανάδρομη κίνηση, που σημαίνει ότι ο Άρης θα κινείται πιο αργά τότε, άρα θα δημιουργεί όψεις με πλανήτες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα των 2-5 ημερών που αναφέρεις. (Πόσο μάλλον για την ZouZou7, η οποία αναφέρει ότι έχει πολλούς πλανήτες στην Παρθένο.)
   
  Ελπίζω να απάντησα στο ερώτημά σου. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starface @ 10.11.2011 12:43
  IdaAqua, τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης στον Τοξότη υπάρχουν ήδη στο γενέθλιο χάρτη σου, και δη στη ζωή σου, απλά τώρα με τη διέλευση θα τονιστεί λίγο παραπάνω αυτή η θέση, και θα οδηγήσει προς τα αντίστοιχα αποτελέσματα. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 10.11.2011 12:37
  ZouZou7, η ερώτησή σου είναι πολύ σημαντική γιατί μπορούμε έτσι να μιλήσουμε λίγο για τη διαφορά των διελεύσεων από άτομο σε άτομο. Ένα άτομο λοιπόν που δεν έχει Άρη στην Παρθένο, και ακόμα περισσότερο, κάποιος που δεν έχει πολύ ισχυρό το στοιχείο της Γης στο γενέθλιο χάρτη του, θα βιώσει αυτή τη διέλευση εντελώς διαφορετικά από κάποιον που είναι πιο "γήινος" ή, όπως εσύ, που έχει Άρη (ή άλλους πλανήτες) στην Παρθένο. Για σένα λοιπόν, αυτή η διέλευση δεν σου είναι καθόλου ξένη, μιας και με αυτή τη θέση του Άρη ζεις και πορεύεσαι σε όλη σου τη ζωή, οπότε αυτή η διέλευση θα τονίσει λίγο αυτό το ήδη υπάρχον σε σένα χαρακτηριστικό: την έμφαση στη λεπτομέρεια, την τελειομανία, τον έλεγχο, ή το άγχος, το συγκεντρωτισμό, τη νευρικότητα. Για κάποιον όμως που δεν έχει αυτό το χαρακτηριστικό ή που δεν έχει αρκετή "Γη" στο χάρτη του, το επόμενο οχτάμηνο θα είναι κάπως πιο ζόρικο!... 

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...