παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 22.04.2013 13:27
  eve06, η φράση "η επιφανειακότητα των Διδύμων" σε σχέση με τη Σελήνη (και γενικώς δηλαδή...) θεωρώ πως είναι άδικη και μάλλον επιφανειακή σαν ερμηνεία.
   
  Η Σελήνη είναι ένα σύμβολο των συναισθηματικών μας αναγκών, των ενστίκτων μας, όλων εκείνων των επιθυμιών με τις οποίες συνδέουμε τη ανάγκη για επιβίωση, για αγάπη, για τροφή (ψυχική και όχι μόνο κυριολεκτική). Έτσι όπως συχνά προσπαθούν πολλοί να ερμηνεύσουν τη Σελήνη, δημιουργείτε η εντύπωση αν έχεις Σελήνη σε κάποιο ζώδιο του Αέρα είσαι "αναίσθητος", "εκλογικεύεις/φιμώνεις/καταπιέζεις τα συναισθήματα σου" και διάφορα άλλα μαργαριτάρια που κατά καιρούς ακούγονται. Άρα να ξεκαθαρίσουμε ότι αρχικά πως όταν μιλάμε για Σελήνη, όπου και να βρίσκεται σε ζώδιο ή οίκο, συμβολίζει τον εσωτερικό συναισθηματικό και ψυχικό κόσμο του ατόμου και δεν μπορούμε έτσι απλά αυτό το βασικό συστατικό κάθε ανθρώπου να το κατακρίνουμε.
   
  Σε σχέση τώρα με τη θέση και τις όψεις της Σελήνης που δίνεις, και μόνο το γεγονός ότι η Σελήνη συνδέεται με 5 πλανήτες δείχνει το εύρος και την έκταση των εσωτερικών διεργασιών που συμβαίνουν σ' αυτό το πρόσωπο. Το γεγονός ότι η Σελήνη συμμετέχει στην αντίθεση Ποσειδώνα - Άρη, δείχνει το συναισθηματικό ρόλερ κόστερ στο οποίο εμπλέκεται στις σχέσεις του και στη συμπεριφορά του: από τη μια πλευρά ίσως επιλέγει να αντιδρά επιθετικά (Άρης) στις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων ή και τις δικές του ή να ρέπει ασυνείδητα (Ποσειδώνας) σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα σχέσεων που περιέχουν μεγάλη έξαψη, ένταση και επιθετικότητα (αυτό θα μπορούσε να επεκτείνεται σε όλες τις σχέσεις του). Αν πάλι κατά περιόδους "καταλαμβάνεται" από τον Ποσειδώνα μπορεί να έχει ροπή σε μελαγχολίες, επιθετικές συμπεριφορές ή ακόμη και αυτοκαταστροφικές συνήθειες για το σώμα του (η Σελήνη κυβερνά και το σώμα). Φυσικά το τρίγωνο με Πλούτωνα δίνει συναισθηματική αντοχή και αυτοέλεγχο, οπότε να είναι ένα άτομο που καταλήγει να πατάει φρένο και να αντιστέκεται στις παραπάνω ροπές κυριολεκτικά ένα βήμα πριν φτάσει στο γκρεμό. Τέλος, το γεγονός ότι εκτός από το ζώδιο των Διδύμων στο οποίο βρίσκεται, η Σελήνη επιπλέον κάνει και τετράγωνο με τον Ερμή, είναι μια σαφής ένδειξη του πόσο επηρεάζουν οι εσωτερικές συναισθηματικές διεργασίες το τρόπο σκέψης και πόσο παρεμβάλλονται στη λογική. Λογικό δεν είναι λοιπόν αν κάποιος αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ελέγξει τις σκέψεις του να προσπαθήσει να βρει ένα τρόπο να ερμηνεύσει γιατί του συμβαίνει αυτό; Και τέλος μια Σελήνη στον 8ο οίκο, συγνώμη, αλλά θα πρέπει να σε εμπιστευτεί πρώτα για να σου κοινωνήσει αυτή την εσωτερική πραγματικότητα. Και αυτό γίνεται σε βάθος χρόνου, αν γίνει ποτέ σε απόλυτο βαθμό...
   
  Όσο για την "εκλογίκευση του συναισθήματος", νομίζω ότι ο πιο σωστός όρος είναι ερμηνεία/επεξεργασία του συναισθήματος. Όσοι έχουν Σελήνη στους Διδύμους (αλλά και στα άλλα ζώδια του Αέρα) επιχειρούν να ρίξουν φως στις διαθέσεις και τις ανάγκες τους και αυτή είναι μια λειτουργία τόσο φυσική γι' αυτούς όσους έχουν Σελήνη στα ζώδια του Νερού να βουτάνε στις συναισθηματικές διαθέσεις τους χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση και χωρίς καμία λογική. Το ερώτημα είναι αν μπορούν οι μεν να αποδεχτούν τους δε και ο ένας κερδίσει από τον άλλο μέσα από αυτό το ιδιαίτερο διάλογο. Πάντως η διάθεση ερμηνείας και επεξεργασίας του συναισθήματος δείχνει ακριβώς το αντίθετο από επιφανειακούς ανθρώπους. Δείχνει ανθρώπους που κατανοούν τη δύναμη και την ορμή των συναισθημάτων και προσπαθούν να την εντάξουν στη ζωή τους. Ας τους δίνουμε λίγο περισσότερο credit. Το αξίζουν θεωρώ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 22.04.2013 12:59
  katerina19901981, για αρχή σε καλωσορίζουμε στο Stardome* και σε ευχαριστούμε που πήρες το θάρρος να απευθύνεις ερώτηση. Αφού είσαι αρχάρια θα προσπαθήσω να κρατήσω όσο το δυνατό πιο απλή την ανάλυση για να μην σε μπλέξω. Να ξεκαθαρίσω ότι η μελέτη μιας συναστρίας σε βάθος δεν μπορεί να καλυφθεί με μια απάντηση. Από μόνη της η σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα σύνθετο φαινόμενο, και η ανάλυση της εξίσου. Οπότε εδώ θα προσπαθήσω να εστιάσω σε ένα - δύο πράγματα που ξεχωρίζουν. Πάμε λοιπόν!
   
  Μια συναστρία μπορούμε να την κοιτάξουμε από πολλά πρίσματα αλλά ίσως τα πιο σημαντικά στοιχεία της είναι οι κοινές επαφές πλανητών που μοιράζονται τα εμπλεκόμενα άτομα. Όσο περισσότερες είναι αυτές, τόσο αυξάνουν οι κοινές εμπειρίες της σχέσης - δηλαδή τα άτομα αντιλαμβάνονται τη σχέση με τον ίδιο τρόπο.
   
  Στη περίπτωση της δική σου σχέσης ως κοινές επαφές ξεχωρίζουν οι όψεις Ήλιου - Ουρανού και Σελήνης - Κρόνου. Πιο συγκεκριμένα ο Ουρανός σου βρίσκεται σε αρμονική όψη τριγώνου με τον Ήλιο του και ο Ουρανός του σε όψη εξαγώνου με τον Ήλου σου. Αυτό δείχνει ότι και οι δύο βιώνετε ως χαρακτήρες αυτή σχέση με ιδιαίτερη έξαψη και ένταση. Ίσως μάλιστα σε μεγάλο βαθμό ο κοινωνικός σας περίγυρος να αντιμετωπίζει την σχέση σας ως αντισυμβατική. Πάντα όταν εμφανίζεται ο Ουρανός σε μια συναστρία δίνει σχέσεις που με κάποιο τρόπο σοκάρουν, δεν ακολουθούν συμβατικά πλαίσια (ίσως εδώ ο τρόπος που τελικά η σχέση εξελίχθηκε σε βάθος χρόνου να ερμηνεύεται από αυτά που αναφέραμε). Τέλος υπάρχει πάντα η αίσθηση ζωντάνιας σε ό, τι αγγίζει ο Ουρανός - εδώ ίσως μιλάμε για μια σχέση που κάνει και τους δύο σας να αισθάνεστε δραστήριοι, έντονοι και ζωντανοί.
   
  Αντίστοιχα για τη κοινή επαφή Σελήνης - Κρόνου, ο Κρόνος σχηματίζει όψη τριγώνου με τη Σελήνη του και η Σελήνη σου όψη εξαγώνου με τον Κρόνο του. Καθώς η Σελήνη συμβολίζει τις συναισθηματικές ανάγκες του καθενός και ο Κρόνος τη ικανότητα μας να παγιώνουμε, να σταθεροποιούμε και να βλέπουμε με ωριμότητα τα γεγονότα, θα έλεγε κανείς πως αυτές οι όψεις προσφέρουν μια σταθερότητα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μιλάμε δηλαδή για μια σχέση που είναι φυσικό και για τους δύο να αφουγκράζονται συναισθηματικά ο ένας τον άλλο. Αυτές οι όψεις δρουν συμφιλιωτικά όταν εμφανίζονται εντάσεις στη σχέση και δηλώνουν ότι υπάρχει διάθεση για αμοιβαία συναισθηματική υποστήριξη.
   
  Κλείνοντας αυτό το μικρό κομμάτι ανάλυσης να εστιάσω και σε ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα της συναστρίας σας. Ο Πλούτωνας του συντρόφου σου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ήλιο σου. Από μόνη της αυτή η όψη δείχνει πως από τη μεριά σου βιώνει αυτή τη σχέση με ιδιαίτερη ένταση και πάθος και ενδεχομένως και εμμονή. Σε ακραίες περιπτώσεις ο σύντροφος σου μπορεί πράγματι ακόμη και να σε κατευθύνει ψυχολογικά/συναισθηματικά και να κυριαρχεί πάνω στις αποφάσεις και τη στάση ζωής σου. Σε ένα πιο απλό επίπεδο ερμηνείας ενδέχεται να τον βιώνεις ως τον πρώτο αληθινό ερωτικό σου σύντροφο, να είναι εκείνος ο άνθρωπος που ανοίγει τα μάτια σου σε όλη τη γκάμα των συναισθημάτων που συνδέονται με τον έρωτα, τον πόθο, τη ζήλια, την αγωνία του έρωτα. Όπως και να έχει, είναι από τις σχέσεις που στιγματίζουν βαθιά, όσο κι αν κρατήσουν.
   
  Τώρα σχετικά με το αν αυτή η σχέση είναι μια σχέση που θα κρατήσει ή όχι, η δική μας στάση στις σχέσεις και την αστρολογική τους ανάλυση είναι η ακόλουθη: μια σχέση κρατάει για όσο διάστημα αισθάνονται και τα δύο μέλη ότι έχουν πράγματα να μάθουν μέσα από αυτή και καλύπτουν μια σειρά από ανάγκες. Μια σχέση, όσο δύσκολη ή εύκολη κι αν εμφανίζεται αστρολογικά, δεν μπορεί να προκαθοριστεί η μοίρα της. Αυτό που καθορίζεται είναι τα στοιχήματα που έχει να αντιμετωπίσει αλλά και αυτά που μπορεί να προσφέρει αβίαστα στα μέλη της. Οπότε προσπάθησε να ζήσεις κάθε στιγμή της με ό, τι έχει να σου προσφέρει. Και ελπίζω να σου έδωσα μια προοπτική για να κατανοήσεις μερικά από αυτά τα στοιχεία που σου παρέχει.
   
  Καλή συνέχεια εύχομαι και ελπίζουμε να σε ξαναδούμε στη παρέα μας!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (17.04.2013)
  Stardome* @ 18.04.2013 16:29
  No prob R21! Καλή συνέχεια!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (17.04.2013)
  Stardome* @ 18.04.2013 15:54
  R21, αν και δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους ούτε της Ελισάβετ ούτε του Stardhomme, ο οποίος γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις, θα κάνω ένα γενικό σχόλιο περί προβλέψεων για να γίνει κατανοητός ο τρόπος που υπολογίζονται.
   
  Παίρνοντας το διάστημα μιας εβδομάδας, υπολογίζουν τα παιδιά τις πλανητικές θέσεις και εντοπίζουν τι σημαντικό μπορεί να συμβαίνει. Και σημαντικό στη προκείμενη περίπτωση μπορεί να είναι: ένας πλανήτης να αλλάζει ζώδιο, να έχουμε μια Νέα Σελήνη ή Πανσέληνο, μια έκλειψη ή και να γυρίζει κάποιος πλανήτης ανάδρομος. Αυτά συνήθως στοιχειοθετούν σημαντική αλλαγή. Έτσι όταν μια σειρά από πλανήτες αλλάζουν ζώδιο, όπως αυτή την εβδομάδα πρόκειται να κάνουν η Αφροδίτη και ο Ήλιος και ο Άρης που ακολουθούν, τότε τα παιδιά σίγουρα θα γράψουν γι' αυτό. Ναι, ενδέχεται να αυτές οι τάσεις να πιάσουν κάποιους εκπροσώπους του ζωδίου πιο γρήγορα από κάποιους άλλους. Δηλαδή το 1ο δεκαήμερο αρχικά, μετά το 2ο και πάει λέγοντας.
   
  Φυσικά όμως υπάρχουν διελεύσεις αργών πλανητών που κρατάνε ίσως και για χρόνια που χρωματίζουν συνολικά τη στάση ζωής μας. Για παράδειγμα οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου έχουν τον Ουρανό ακόμη να ανατρέπει τα πάντα και να μην δίνει ασφάλεια και σιγουριά σε καμία επιλογή ή κατάσταση. Οι Καρκίνοι επίσης που είναι στη μετάβαση μεταξύ 1ου και 2ου δεκαημέρου έχουν τον Πλούτωνα απέναντι τους και εκεί φυσικά μιλάμε για ψυχολογικό ασανσέρ από τον Άδη στη Ζωή και πάλι πίσω σε σχέσεις χρόνων αλλά και σε κάθε νέα γνωριμία. Σ' αυτές τις διελεύσεις επανέρχονται τα παιδιά που γράφουν λίγο πιο αραιά. Όταν δηλαδή σχηματίζουν όψεις με κάποιους άλλους πλανήτες ή γυρίζουν σε ορθή και ανάδρομη πορεία. Δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνουν κάθε εβδομάδα ότι "ναι, με τον Πλούτωνα από απέναντι, ό, τι και να κάνεις οι σχέσεις θα έχουν ένα χαρακτήρα αφόρητης ψυχολογικής πίεσης.". Δεν βοηθά κανένα αυτή η προσέγγιση. Αντίθετα προσπαθούν να δώσουν την προοπτική ότι η ζωή συνεχίζεται και συμβαίνουν κι άλλα πράγματα πάντα. Οπότε για να συνοψίσω κι αυτό το κομμάτι, φυσικά και πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες στο χάρτη και τη ζωή μας. Και ναι, μερικές φορές τα παιδιά γράφουν με περίσσιο ενθουσιασμό για τα θετικά γιατί αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί μερικές φορές να κάνει τη διαφορά και όχι η ανακύκλωση των προβλημάτων.
   
  Τέλος να ολοκληρώσω λέγοντας ότι η φύση του κάθε ζωδίου είναι και αυτή που καθορίζει την αντίδραση του σε κάθε πρόβλεψη. Για παράδειγμα σε ένα ζώδιο όπως είναι ο Καρκίνος και που μεγάλη μερίδα των εκπροσώπων του αντιμετωπίζουν τις σχέσεις με προσοχή, συστολή και άμυνες γιατί εστιάζουν περισσότερο στην ασφάλεια και τις συναισθηματικές ανάγκες είναι φυσικά πολύ δύσκολο να παρακινηθούν και να δράσουν, να ρισκάρουν ή να δουν πιο επιφανειακά το ζήτημα. Όμως σχέσεις δεν είναι μόνο σοβαρότητα και συνέπειες (χαρακτηριστικά του Αιγόκερω, που είναι το απέναντι ζώδιο σας και κάνει την εμφάνιση του στο πως προσεγγίζεται τις σχέσεις). Και αυτό μερικές φορές κάνει τις αναλύσεις μας ξένες προς τη φύση κάποιων ζωδίων. Αλλά και αυτό είναι δική μας στάση: να μην εστιάζουμε μόνο στο πως είναι κάθε ζώδιο, αλλά στο πως μπορεί να δει τη ζωή με μεγαλύτερη πληρότητα.
   
  Δεν ξέρω αν σας κάλυψα με την απάντηση μου. Για οτιδήποτε άλλο είμαστε πάντα στη διάθεση σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 18.04.2013 13:52
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 18.04.2013 13:39
  Έχω την αίσθηση πως μάλλον περίμενες κάτι πιο αστρολογικό σαν απάντηση, αλλά αυτό που σου είπα σχετικά με την αντίληψη περί σχέσεων αναφέρεται καθαρά στο συνδυασμό Σελήνης και ζωδίου του (Σκορπιός και Υδροχόος) - υπάρχει ανάγκη όντως για ιδιωτικότητα και αποστασιοποίηση, ενώ εμπιστοσύνη και αυθορμητισμός βγαίνουν δύσκολα από ένα σημείο και μετά γι' αυτές τις Σελήνες (ειδικά αν σκεφτούμε ότι ο Κρόνος, το σύμβολο της συστολής, βρίσκεται ήδη στο Σκορπιό και θα παραμείνει εκεί για δύο χρόνια ακόμη). Όσο για το ότι εσύ ζητάς ενθουσιασμό, ένταση και στενή επαφή, αναφέρεται στο γεγονός ότι έχεις τόσο έντονο το στοιχείο της φωτιάς στο χάρτη σου.
   
  Άρα σου απάντησα και αστρολογικά, αλλά δεν το έγραψα αστρολογικά.
   
  ΟΚ??
   
  Καλή συνέχεια!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 18.04.2013 13:32
  fame, όπου διαβάζει κανείς σε μια περίοδο λόγου τις φράσεις "θολό τοπίο", "ανασφάλεια', "συναισθηματικό δεσμό" υποπτεύεται ότι ο Ποσειδώνας έχει αρχίσει να κάνει παιχνίδι στο χάρτη... Αυτό συμβαίνει και στη δική σου περίπτωση.
   
  Τις τελευταίες 3 εβδομάδες ο Ποσειδώνας σχηματίζει πολύ δυναμική όψη με τη σύνοδο Άρη - Δία που έχεις στο χάρτη σου. Αυτή είναι μια πανίσχυρη όψη γιατί (α) ο Δίας είναι κυβερνήτης του Ήλιου σου (Ήλιους στους Ιχθύες), (β) ο Άρης είναι κυβερνήτης του Μεσουρανήματος σου (μεσουράνημα στο Σκορπιό), (γ) ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον 1ο οίκο σου ακόμη (βρίσκεται εδώ και τουλάχιστον 18-20 χρόνια). Άρα σε μια όψη έχουμε να συνδυάζονται 4 πολύ κρίσιμα ζητήματα: Ταυτότητα (Ήλιος), Δράση (Ωροσκόπος και Άρης), εναλλακτικές επιλογές και μέλλον (Δίας) και Κοινωνική εικόνα/επαγγελματικός προσανατολισμός (Μεσουράνημα). Και ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών είναι ο Ποσειδώνας. Και ο πιο συνειδητοποιημένος άνθρωπος του πλανήτη θα μπερδευόταν αν βρισκόταν σε ένα παρόμοιο σταυροδρόμι όπως εσύ! Πάμε να τα ξεμπλέξουμε λοιπόν λίγο.
   
  Υπό την επιρροή του Ποσειδώνα υπάρχει πάντα μια αίσθηση απογοήτευσης/νοσταλγίας/ανικανοποίητου. Αυτό έχει να κάνει πάντα με το γεγονός ότι υπάρχουν συναισθηματικές ανάγκες που η υλική/ρεαλιστική ζωή δεν μπορεί να ικανοποιήσει σε κανένα μας. Ο Ποσειδώνας συμβολίζει αυτό που είναι ιδεατό για εμάς, η ιδανική κατάσταση που η ζωή θα γινόταν ευλογία. Κι όμως η πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο. Σε πολλά επίπεδα η πραγματικότητα συνθέτεται από τις απώλειες, τους συμβιβασμούς και τον κόπο για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου ή επιθυμίας. Κι αν έχουμε ένα αρκετά δυνατό Εγώ, τότε τις περισσότερες μέρες καταφέρνουμε να βρούμε μια ισορροπία σε αυτό το δίπολο εξωτερικής πραγματικότητας - εσωτερικού ιδεατού. Όμως όταν ο Ποσειδώνας σχηματίζει δυναμικές όψεις με στοιχεία του χάρτη μας, οι δυνάμεις του Εγώ χαλαρώνουν.
   
  Έτσι όταν λες ότι το τελευταίο διάστημα δεν αισθάνεσαι καλά στον υπάρχοντα χώρο εργασίας, παρά τους συναισθηματικούς δεσμούς που έχεις με το χώρο, είναι μια πλήρης μεταβίβαση αυτής της όψης που περιγράφηκε πιο πάνω. Και μάλιστα από τη στιγμή που αναφέρεις ότι στη παρούσα συγκυρία έχεις μια εναλλακτική πρόταση την οποία δεν μπορείς να αξιολογήσεις αν σε συμφέρει, ίσως και να είναι κι αυτό μια ένδειξη ότι το ζήτημα πλέον δεν είναι το προσωπικό συμφέρον αλλά η προσωπική πληρότητα (Ποσειδώνας έτσι?). Και αυτή τη πληρότητα μια νέα επαγγελματική πρόταση δεν μπορεί να σου τη προσφέρει για την ώρα.
   
  Η διέλευση του Ποσειδώνα θα συνεχιστεί αρκετό διάστημα ακόμη (είναι αργή διέλευση) οπότε και θα καλείσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κρίνεις υπό το πρίσμα της εσωτερικής πληρότητας και όχι του συμφέροντος τις καταστάσεις που βιώνεις. Μιλάω σε Ιχθύ (παρότι με έμφαση στο στοιχείο της Γης και ιδιαίτερα της Παρθένου), όποτε ελπίζω το λεξιλόγιο του Ποσειδώνα να γίνεται αντιληπτό.
   
  Στο πρακτικό της υπόθεσης τώρα, νομίζω ότι προς το τέλος της χρονιάς (Νοέμβρης - Δεκέμβρης), με τον Κρόνο να περνά από το μεσουράνημα σου πρώτη φορά και τις εκλείψεις εκείνης της περιόδου, θα υπάρξει μια σημαντική αλλαγή στο επαγγελματικό σκηνικό. Καθώς ο Κρόνος μιλά πάντα με όρους ευθυνών, υποχρεώσεων αλλά και στάτους και ανταπόδοσης κόπων, θα μπορούσαμε να μιλάμε μάλλον για αλλαγή που έχει τον αέρα της προαγωγής (είτε με τη κυριολεκτική έννοια, είτε με την έννοια των περισσότερων ευθυνών). Και πάλι όμως τονίζω ότι δεν πρέπει να αγνοείς την πραγματικότητα του Ποσειδώνα. Μην αναζητήσεις σ' αυτή την αλλαγή την πληρότητα. Ο Ποσειδώνας θέλει να αφιερωνόμαστε σε ανθρώπους και σχέσεις γιατί είναι οι μόνοι που έχουν το συναισθηματικό δυναμικό να μας δώσουν (για λίγο έστω) την πληρότητα αυτή.
   
  Ελπίζω να σου έδωσα μια χρήσιμη προοπτική της δράσης που λαμβάνει χώρα στο χάρτη σου. Για απορίες, με λίγη υπομονή, εδώ είμαστε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 18.04.2013 12:38
  Infernal και nohope, lool!
   
  Λοιπόν m1432 στα στοιχεία που δίνεις δε γίνεται να μην έχεις παρατηρήσει ότι και οι δύο έχετε μια έμφαση σε στοιχεία Αιγόκερω και όλα τα ζώδια του Νερού. Εξουσία, εξουσία, εξουσία και άμυνες, άμυνες, άμυνες... Αυτό είναι το μοτίβο εδώ. Νομίζω πάντως ότι ο δραματικός τόνος (αυτό το "χανόμαστε....." που αναφέρετε) και η αγωνία δεν είναι ο σωστός τρόπος για να προσεγγίσετε κάποιον με αυτή τη κατανομή πλανητών. Ψυχραιμία και αυτοέλεγχος χρειάζεται, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτή τη στιγμή.
   
  Υ.Γ: Φτιάξτε με την πρώτη ευκαιρία και τα στοιχεία του γενέθλιου χάρτη σας εδώ στο Stardome* να απαντάμε με λίγο μεγαλύτερη ακρίβεια.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 18.04.2013 12:19
  LIAKI1908, δεν θα απαντήσω αστρολογικά αλλά λογικά σκέτο.
   
  Το γεγονός να είναι ένας χαρακτήρας πιο ιδιωτικός από εσένα το έχεις σκεφτεί; Επίσης το γεγονός ότι υπάρχουν "αρκετά χρόνια διαφοράς" όπως αναφέρεις, σημαίνει ότι η αντίληψη σας περί σχέσεων θα είναι πολύ διαφορετική. Εσύ ίσως χρειάζεσαι περισσότερο στενή επαφή, ενθουσιασμό, ένταση και εκείνος να δίνεται απόλυτα στις στιγμές που είναι μαζί σου και στο υπόλοιπο της ημέρας του να ασχολείται με όλα τα ζητήματα της ζωής του που δεν θέλει να εκκρεμούν όταν είναι μαζί σου. Αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο;
   
  Σκέψου λίγο και υπό αυτό το πρίσμα και μην πελαγώνεις με το παραμικρό. Άλλωστε καμία σχέση δεν καταδικάζεται/προδικάζεται ούτε μπορεί να ερμηνευτεί από τον 1ο μήνα. Μόλις που έχετε αρχίσει να γνωρίζεστε.
   
  Καλημέρα λοιπόν και προσπάθησε να χαρείς αυτό που έχεις, όπως το έχεις.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (17.04.2013)
  Stardome* @ 17.04.2013 11:43
  annastar, φαντάζομαι θα σου απαντήσει λίγο αργότερα και η Ελισάβετ, αλλά ας κάνω ένα δύο σχόλια εγώ. Πρώτον, η περίοδος του ανάδρομου Πλούτωνα είναι πολύ σημαντική στη περίπτωση σου και ειδικά αυτή η εβδομάδα και η επόμενη, καθώς οι πιο ριζικές αλλαγές συμπεριφοράς/στάσης/επιθυμίας λαμβάνουν χώρα στο διάστημα που ο Πλούτωνας έχει γυρίσει ανάδρομος και φαίνεται να κινείται με ελάχιστη ταχύτητα. Δεύτερον, μπαίνουμε σε περίοδο εκλείψεων ήδη και μέχρι τις 9 Μαΐου που ολοκληρώνεται ενδέχεται να έχουν ξεκαθαρίσει συναισθήματα και προθέσεις. Ειδικά η Σεληνιακή έκλειψη που έρχεται σε λίγες μέρες και ενεργοποιεί την αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα που έχεις στο χάρτη σου ίσως και να είναι το σημείο που η δική σου πλέον υπομονή και διάθεση να βάζεις πλάτες, εξαντλείται. Με άλλα λόγια, ίσως πλησιάζει ο καιρός που θα απαιτήσεις πλέον μια οριστική και ξεκάθαρη στάση από εκείνον: μαζί σου ή χώρια σου.

έχουν γενέθλια 240 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζήνων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...