παρακαλώ περιμένετε...
 • Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω - Η Αλλαγή είναι η μόνη σταθερά
  Stargazer @ 22.03.2009 12:29
  O χάρτης της ηλιακής επιστροφής φτιάχνεται τη στιγμή - μα ακριβώς τη στιγμή - που ο Ήλιος επιστρέφει στη μοίρα, λεπτό και δευτερόλεπτο της γενέθλιας θέσης του. Αυτό μπορεί να είναι την ίδια μέρα με την ημερομηνία των γενεθλίων, αλλά μπορεί και την προηγούμενη ή την επόμενη.
 • Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω - Η Αλλαγή είναι η μόνη σταθερά
  Stargazer @ 22.03.2009 09:36
  gb488, θα σου πω την προσωπική μου άποψη, που σημαίνει ότι υπάρχουν κι άλλες και δεν είναι απαραίτητα η δική μου η σωστή. Όπως λες κι εσύ, διάβασες διάφορα στο νετ κι αν ψάξεις κι άλλο, θα διαβάσεις ακόμη περισσότερα. Εγώ είμαι της άποψης "Keep it simple". Δεν θεωρώ ότι πρέπει να μας πιάνει πανικός όταν ο Πλούτωνας σχηματίζει ημιτετράγωνο με τον Χείρωνα π.χ. Λες ότι είναι πλουτώνιος ο χάρτης του ατόμου αυτού, εγώ δεν τον έχω δει, αλλά σε πιστεύω. Κοιτάς πρώτα τον προοδευμένο χάρτη. Ενεργοποιείται εκεί ο Πλούτωνας; Κι όταν λέω ενεργοποιείται, εννοώ με βασικές και ακριβείς όψεις Ήλιου, Σελήνης, Ωροσκόπου, Μεσουρανήματος. Λες ότι ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής βροντοφωνάζει Πλούτωνα. Πώς; Είναι ο Πλούτωνας σε γωνιακό οίκο; Κι αν ναι, στο ίδιο ζώδιο με τη γωνία και πόσο κοντά σε αυτήν; Οι γωνίες του χάρτη της ηλιακής επιστροφής κάνουν σύνοδο ακριβείας με τον γενέθλιο Πλούτωνα; Ο κυβερνήτης του χάρτη της ηλιακής επιστροφής έχει σχέση (όψη) με τον Πλούτωνα; Γενικά οι πλανήτες της ηλιακής επιστροφής είναι σε γωνιακούς οίκους; Και κυρίως, οι γωνίες της ηλιακής επιστροφής είναι στην ίδια ποιότητα ζωδίων με τον γενέθλιο; Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα, υποτίθεται θα το κρατούσα απλό (lol), αλλά δεν θα έδινα - εγώ προσωπικά - μεγάλη σημασία στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής, αν αυτός δεν δένει καθόλου με τον γενέθλιο ή προοδευμένο χάρτη. Τέλος, κοίταξε τον Πλούτωνα σε διέλευση τώρα από τον Αιγόκερω και δες τι όψεις κάνει.
 • Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω - Η Αλλαγή είναι η μόνη σταθερά
  Stargazer @ 08.03.2009 11:48
  Πλουτώνιος χάρτης: Π.χ. Πλούτωνας σε σύνοδο με τις γωνίες (ωροσκόπος, Μεσουράνημα κλπ.) και σε στενές όψεις με τα φώτα κυρίως. Ή μια πληθώρα πλανητών στον Σκορπιό.
  Ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής είναι ο χάρτης που φτιάχνουμε κάθε χρόνο την ημέρα των γενεθλίων μας και δείχνει τις τάσεις για τον επόμενο χρόνο, πάντα όμως σε συνάρτηση με τον γενέθλιο χάρτη.
 • Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω - Η Αλλαγή είναι η μόνη σταθερά
  Stargazer @ 08.03.2009 10:00
  Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Ο Πλούτωνας πέρσι μπήκε για πρώτη φορά στον Αιγόκερω και θα μείνει μέχρι το 2024.

  Kriarina, νομίζω ότι έχεις την πιο σωστή στάση, ούτε κλάματα χρειάζονται, ούτε πανικός.

  Nanouka83, εσύ βρίσκεσαι από πέρσι σε περίοδο Πλούτωνα, λόγω του προοδευμένου Ήλιου σου, οπότε ήδη είσαι μέσα στο γήπεδο και δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε θα πιάσει ο Πλούτωνας τον Ήλιο και τη Σελήνη σου, που δεν θα αργήσει. Οπότε ψυχραιμία και δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις ένα τρομακτικό γεγονός που ίσως δεν έρθει ποτέ. Τα γεγονότα του Πλούτωνα έρχονται στις περιπτώσεις που εμείς δεν εννοούμε να καταλάβουμε ότι πρέπει να κάνουμε αλλαγές. Αν το καταλαβαίνουμε και συνεργαστούμε, δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε καμιά καταστροφή.

  Jazzychick, εσύ είσαι έτσι κι αλλιώς παιδί του Πλούτωνα, αν είναι σωστός ο χάρτης στο προφίλ σου. Τόσο ο Ήλιος σου όσο και η Σελήνη σου είναι σε στενή γωνία με αυτόν, οπότε μπορεί ήδη να είχες πλουτώνιες εμπειρίες στη ζωή σου. Όπως και νά'χει, λόγω χάρτη, είσαι καλύτερα προετοιμασμένη και περισσότερο εξοικειωμένη με την πλουτώνια ενέργεια.

  gb488, ναι, δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος με Ήλιο στις τελευταίες μοίρες των παρορμητικών επηρεάζεται από τώρα. Θα πρέπει να πλησιάσει ο Πλούτωνας αρκετά κοντά. Όσο για την μοίρα 0, ο Πλούτωνας θα ξαναγυρίσει εκεί ανάδρομος φέτος για τελευταία φορά.

  Τέλος, δεν χρειάζονται υπερβολές. Οποιαδήποτε διέλευση θα πρέπει να ερμηνεύεται βάσει του γενεθλίου χάρτη, θα πρέπει να υπάρχει εκεί τουλάχιστον ως προοπτική. Δεν έχουμε έρθει όλοι σε αυτόν τον κόσμο για να ζήσουμε σώνει και καλά τη μία πλουτώνια εμπειρία πίσω από την άλλη. Σκεφτείτε ότι δεν είναι λογικό αυτή τη στιγμή όλοι όσοι έχουν Ήλιο στις 3ο του Αιγόκερω ανά τον κόσμο να βιώνουν κάτι το συγκλονιστικό είτε με την καλή είτε με την κακή έννοια. Πάντα κάτι υπάρχει στον χάρτη μας που δείχνει δυσκολία, όμως για τους περισσότερους από μας οι μέρες μας κυλούν χωρίς να συμβαίνει κάτι δραματικό. Αν όμως, ο γενέθλιος χάρτης μας είναι πλουτώνιος, έχουμε μια ισχυρή διέλευση Πλούτωνα, στον προοδευμένο χάρτη μας έχουμε μια σημαντική όψη με τον Πλούτωνα και ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής βροντοφωνάζει Πλούτωνα, τότε ναι, ήρθε η ώρα για να ζήσουμε κάτι από αυτά που περιγράφονται στο άρθρο.
 • Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω - Η Αλλαγή είναι η μόνη σταθερά
  Stargazer @ 10.01.2009 14:50
  Gb488, ας αποδραματοποιήσουμε λοιπόν την κατάσταση. Ο Πλούτωνας βρισκόταν για 12 χρόνια στον Τοξότη και επηρέασε τα μεταβλητά ζώδια κυρίως και τη γενιά με Πλούτωνα στην Παρθένο. Δόξα τω Θεώ, δεν εξαφανίστηκαν τα μεταβλητά ζώδια από προσώπου γης ούτε σωριάζονταν νεκροί στη μέση του δρόμου. Είχαν τις πλουτώνιες εμπειρίες τους - όσοι είχαν - και ακόμη κι αυτοί που επηρεάστηκαν πολύ έντονα, όπως π.χ. ο/η selcouth, βρίσκονται ακόμη εδώ ανάμεσά μας και συζητάμε. Επομένως δεν βάζουμε την ουρά κάτω από τα σκέλια ούτε πλάθουμε σενάρια καταστροφής. Καλό είναι το πρώτο διάστημα τουλάχιστον που ασχολούμαστε με την αστρολογία, να μην κοιτάμε μόνο το μέλλον, αλλά και το παρελθόν. Κι εκεί θα ανακαλύψουμε πως -χωρίς να είχαμε γνώση τότε - έχουμε περάσει ξανά στο παρελθόν και από Πλούτωνες και από Κρόνους και από Ουρανούς. Στη συντριπτική μας πλειοψηφία επιβιώσαμε. Γι'αυτό και σε καμιά περίπτωση δεν πανικοβαλλόμαστε.
 • Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω - Η Αλλαγή είναι η μόνη σταθερά
  Stargazer @ 10.01.2009 14:10
  vickaki26, εκτός από τον Ήλιο μας έχουμε κι άλλους πλανήτες σε διαφορετικά ζώδια, οι οποίοι και επηρεάζονται αναλόγως. Γι'αυτό και το άρθρο όπως βλέπεις δεν αναφέρεται μόνο στους Ήλιους (δηλαδή αυτό που λέμε ζώδια), αλλά και σε όσους έχουν πλανήτες στα παρορμητικά ζώδια, που θα επηρεαστούν από δω και πέρα. Εσύ λοιπόν, εκτός από Ήλιο στον Κριό, έχεις και μια Αφροδίτη στο τέλος των Ιχθύων, η οποία το διάστημα που αναφέρεις τετραγωνιζόταν με ακρίβεια από τον Πλούτωνα στον Τοξότη. Ήταν μια από τις κατάλληλες περιόδους στη ζωή σου για να συνάψεις μια πλουτώνια σχέση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη, διάβασε και το αστρομάθημα "Αφροδίτη, η υψηλή τέχνη των σχέσεων".
 • Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω - Η Αλλαγή είναι η μόνη σταθερά
  Stargazer @ 10.01.2009 11:15
  selcouth, όπως είναι φυσικό δεν μπορεί ο κάθε αστρολόγος ή αρθρογράφος να έχει μπροστά του τον αστρολογικό μας χάρτη και να κάνει προβλέψεις ή αναλύσεις ειδικά για μας. Ρωτάς γιατί είχες αυτές τις εμπειρίες τότε. Με βάση τον χάρτη που έχεις στο προφίλ σου, έχεις Σελήνη στον Σκορπιό, στον 8ο οίκο και καθώς είσαι Καρκίνος, η Σελήνη αυτή κυβερνά και τον Ήλιο σου. Δεν υπάρχει πιο πλουτώνια Σελήνη από τη δική σου. Είναι μια Σελήνη των κυριολεκτικών και μεταφορικών θανάτων όπως λες και μόνος/η σου. Στο ξεκίνημα της περιόδου που αναφέρεις, ο Πλούτωνας, ο πλανήτης των κυριολεκτικών και μεταφορικών θανάτων βρισκόταν σε σύνοδο με την πλουτώνια Σελήνη σου και έκανε αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό. Στη συνέχεια, δεν ηρέμησες γιατί ανήκεις στη γενιά με σύνοδο Πλούτωνα-Ουρανού στην Παρθένο σε αντίθεση με Κρόνο και Χείρωνα στους Ιχθύς. Διάβασες στο άρθρο για τη δύσκολη φάση που περνάμε όλοι μας όταν ο Πλούτωνας τετραγωνίζει τη γενέθλια θέση του. Στη δική σου περίπτωση ήταν τόσο έντονο γιατί ο Πλούτωνας δεν τετραγώνισε μόνο τον γενέθλιο εαυτό του, αλλά και τον Ουρανό και τον Κρόνο και τον Χείρωνα. Εν συντομία, ο Πλούτωνας, όπως και κάθε άλλος πλανήτης, δεν μας "χτυπάει" μόνο μια φορά και ησυχάζουμε. Πάντα θα υπάρχει στον χάρτη μας κάπου. Αν δε έχουμε και γενετική προδιάθεση, όπως εσύ, σε τέτοιου είδους εμπειρίες, δεν γλυτώνουμε ποτέ. Η δύναμη όμως που απέκτησες και θα αποκτήσεις μετά από όλα αυτά δεν θα συγκρίνεται με κανενός άλλου.
 • Πως αισθάνεται η γενιά του καλοκαιριού του 1975;
  Stardhomme @ 07.01.2009 18:36
  Και αλλη μία χάρη: όσοι στέλνουν απαντήσεις στο e-mail αν μπορούν να έχουν συμπληρώσει και τα στοιχεία γέννησης ώστε να υπάρξει κάποια στιγμή ένα feedback από την πλευρά μας!
 • Πως αισθάνεται η γενιά του καλοκαιριού του 1975;
  Stardhomme @ 31.12.2008 21:17
  Για να το κάνουμε λίγο πιο κατανοητό να δώσουμε ένα παράδειγμα. Με Κρόνο στις 25 του Καρκίνου, Δία στις 27 του Κριού και Ουρανό στις 28 του Ζυγού, σχηματίζονται οι εξής όψεις στο γενέθλιο χάρτη: Κρόνος τετράγωνο Δίας, Κρόνος τετράγωνο Ουρανός και Δίας αντίθεση Ουρανός. Για όλο το Δεκέμβριο του 2008 ο διελαύνων Δίας από τις 25-29 μοίρες του Αιγόκερου σχηματίζει τις εξής όψεις: διελαύνων Δίας αντίθεση γενέθλιος Κρόνος, διελαύνων Δίας τετράγωνο γενέθλιος Δίας και διελαύνων Δίας τετράγωνο γενέθλιος Ουρανός. Προσφέρει το τέταρτο πόδι στήριξης στο γενέθλιο ταυ τετράγωνο με αστρολογικούς όρους.
  Όσοι πιστοί λοιπόν προσέλθετε....
  Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους!!!
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (21.07.2008)
  Stargazer @ 24.07.2008 17:21
  Bisba, με τόσο έντονο 7ο οίκο και με Αφροδίτη στον Καρκίνο στον 5ο, μήπως να ξανασκεφτείς τις μοναχικές διακοπές; Εκτός αν κάνεις γνωριμία εκεί, που σου το εύχομαι. Μήπως φταίει το ότι γεννήθηκες με Νέα Σελήνη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα; Έχεις κάτι που σε κάνει να θέλεις να πορεύεσαι μόνος σου στη ζωή και ο Ποσειδώνας από την άλλη βάζει πολύ ψηλά τον πήχυ στο θέμα σχέσεις. Να περάσεις καλά έστω και μόνος σου και πού ξέρεις; Η Αφροδίτη κάτι μπορεί να κάνει και για σένα.

έχουν γενέθλια 283 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ολυμπία, Άννα, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...