παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 03.02.2011 13:55
  Οι προβλέψεις που γράφονται στο Stardome έχουν μια χροιά ψυχαναλυτική και είναι γραμμένες για να μιλάνε απ' ευθείας σ' αυτόν/η που αφορά η κάθε πρόβλεψη. Αυτό με τη μια αποκλείει να διαβάζετε προβλέψεις για το ζώδιο της σχέσης - δεν γράφονται μ' αυτή την προσέγγιση.
  Το αν θα επηρεάσει θετικά ή αρνητικά ο ένας σύντροφος τον άλλο, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι κάτι που απαντάται γενικά. Η επικοινωνία που έχει το κάθε ζευγάρι και σε τι προσβλέπει δεν μπορώ να το ξέρω εγώ ή ο Γιώργος Πανόπουλος όταν γράφουμε τις προβλέψεις. Όμως αν επιτρέπεις να βάλω ένα προβληματισμό για να σκεφτείς πάνω σ' αυτόν: αν η πρόβλεψη ενός από τους δύο είναι δυσκολότερη/συνθετότερη/πιο προβληματική, δεν έχει εκείνος/η το δικαίωμα να θέλει να την αντιμετωπίσει μόνος/η του ή να προστρέξει όταν θέλει αυτός/η σε βοήθεια και να μην τον/την πιέζουμε;
  Με άλλα λόγια, μήπως είναι καλύτερα να στεκόμαστε στη δική μας πρόβλεψη μόνο;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 03.02.2011 13:48
  Μάχη μέχρις εσχάτων...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 03.02.2011 13:47
  manini το ζενιθ του χάρτη είναι ο δέκατος οίκος και το ναδίρ ο 4ος. Αυτό για το λέω για να μην μπλεχτούμε...
  Στο θέμα του αν ο ένας πλανήτης ισοσκελίζει ή υποσκελίζει τον άλλο, νομίζω ότι εδώ έχεις ένα λάθος προσέγγισης. Ο Άρης συμβολίζει το πως διεκδικώ, μάχομαι, παλεύω για αυτό που ποθώ/μου αρέσει/μου γυάλισε. Από την άλλη η Αφροδίτη εκφράζει τι είναι αυτό που μου αρέσει, τι μου προσφέρει αρμονία, τι χρειάζομαι για να νιώθω ευτυχισμένος/η. Άρα δεν τίθεται ζήτημα ο ένας πλανήτης να καλύπτει τον άλλο αφού είναι διαφορετικές λειτουργίες της συμπεριφοράς μας.
  Θα μπορούσε κανείς να πει το προφανές με ένα τέτοιο συνδυασμό: ενώ σου είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις/αποφασίσεις τι σου αρέσει, αντιμετωπίζεις δυσκολίες να το κατακτήσεις ή δεν μπορείς με μεγάλη ευκολία να το διεκδικήσεις. Άλλωστε τι σημαίνει ένας Άρης σε θέση πτώσης; Ότι φοβάμαι την ήττα ή κάθε φορά που ηττώμαι αισθάνομαι ότι κόστος είναι δυσβάσταχτο - εξ ου και μαθαίνω να προστατεύομαι με το να μην παίρνω τεράστια ρίσκα.
  Φυσικά και μια Αφροδίτη στο Ζυγό θα σε κάνει πιο επικοινωνιακή και διπλωματική αλλά το ερώτημα που καλείσαι κάθε φορά να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου (και αυτό θα επανέρχεται συνεχώς): είναι η διπλωματία τρόπος για να κερδίσω αυτό που θέλω;
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 03.02.2011 13:39
  Η επιρροή της Σελήνης έχει προσωπική και άμεση σημασία για εμάς όταν έχουμε Νέα Σελήνη ή Πανσέληνο η οποία να κάνει όψεις με πλανήτες μας. Κατά τα άλλα η Σελήνη περνά κάθε μήνα από 3 ημέρες σε κάθε ζώδιο, άρα δεν είναι κάτι κομβικής σημασίας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 31.01.2011 22:58
  Να κλείσω με κάτι τελευταίο. Δεν παρατάμε τον υπόλοιπο χάρτη μας και αφοσιωνόμαστε στον LoG. Δεν μπορεί να γίνει άλλωστε αυτό. O LoG είναι μια ενέργεια που θα μας ωφελούσε αν την καλλιεργούσαμε συνειδητά. Είναι δηλαδή κάτι από το οποίο μπορούμε να αποκομίσουμε πολλά ωφέλη. Αλλά είμαστε κι άλλα πράγματα, όχι μόνο ο LoG. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 31.01.2011 22:49
  toxovolos, θα έλεγα ότι η Σελήνη στον Ταύρο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 31.01.2011 22:29
  Η τριπλότητα είναι σαφώς πιο ισχυρή δύναμη από τα όρια. Σε σένα δύο είναι οι υποψήφιοι, Αφροδίτη στον Ζυγό και Δίας στον Λέοντα. Θα έκλινα περισσότερο προς τον Δία, αφενός γιατί είναι στον πρώτο οίκο, αλλά είναι και στην τριπλότητά του και πολύ κοντά στον Regulus.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 31.01.2011 21:20
  Ναι, ο Άρης σου δεν ξέρει πώς να φερθεί, γιατί βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά δύσκολο ζωδιακό περιβάλλον γι'αυτόν. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδύναμος. Είναι γωνιακός, άρα έχει δύναμη. Απλά, είναι περισσότερο πιθανό να χρησιμοποιήσει με λάθος τρόπο τη δύναμή του λόγω ζωδίου. Αντι να βγει στη ζούγκλα να κυνηγήσει αγριογούρουνα, κάθεται και τρέχει στο Μέγαρο Μουσικής. Και μάλιστα εσύ δίνεις μεγάλη σημασία σ'αυτόν τον Άρη, μιας και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σου είναι στον Σκορπιό. Κάνεις αυτό που σου λέει ο Άρης. Ναι, αλλά οι συμβουλές που σου δίνει δεν είναι οι σωστές. Παρορμητισμός, ναι, αλλά λάθος επιλογές. Αντί να πάει να βρει μια αμαζόνα, τρέχει από πίσω από την Elizabeth Bennet στο Περηφάνεια και Προκατάληψη. Τι περιμένεις;
  Οπότε, αν ακούσεις τον Κρόνο θα πεις: Ωπα... Τι κάνω; Για να χαμηλώσω λίγο ταχύτητα. Για να σκεφτώ λίγο πρώτα. Για να δώσω λίγο χρόνο στον εαυτό μου να γνωρίσω πρώτα τον άλλον, πριν δώσω όρκους αιώνιας αγάπης. Για να ζήσουμε και λίγο μαζί, να δούμε αν ταιριάζουν τα χνώτα μας... Για να συζητήσουμε και λίγο, να δούμε τι καπνό φουμάρει ο καθένας μας... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 31.01.2011 21:01
  Κοιτάς τον οίκο και το ζώδιο που βρίσκεται, καθώς και τα γενικά χαρακτηριστικά του. Π.χ. ένας Κρόνος στον Ζυγό στον 7ο οίκο. Πρέπει να δοθεί έμφαση στις σχέσεις που διέπονται από κανόνες. Που τα δύο άτομα θα καθίσουν κάτω να συζητήσουν τι θέλουν και να βγάλουν ένα πρόγραμμα, όσο αντιερωτικό κι αν ακούγεται αυτό, που δεν είναι. Σχέσεις στις οποίες δεν θα υπάρχει ένα χάος όπου ο καθένας θα προσπαθεί να επιβάλλει εγωιστικά τις δικές του ανάγκες στους άλλους. Σχέσεις όπου ο καθένας θα είναι μια αυτόνομη οντότητα και δεν θα περιμένει από τον άλλον να τον κάνει ευτυχισμένο, λες και είχε καμία υποχρέωση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 31.01.2011 20:53
  Ναι, aniaania, γιατί όχι; ΟΛΟΙ οι πλανήτες έχουν αρετές, ιδιαίτερα αν τους βοηθάει το ζωδιακό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Και ο δικός σου Κρόνος είναι στο ζώδιο της έξαρσής του. Είσαι και Αιγόκερως με Ερμή στον Αιγόκερω, γιατί λοιπόν, να μην ακολουθήσεις τον Κρόνο;
  Ο Άρης σου, πράγματι, δυσκολεύει αρκετά τα πράγματα. Προσπάθησε να δώσεις έμφαση στον Κρόνο και περιόρισε λίγο τη δράση του Άρη.

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...