παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 11.04.2011 20:59
  Αν ο ανάδρομος λαμβάνει χώρα στον 7ο οίκο (που είναι συμβάσεις, συμβόλαια και χαμηλά δικαστήρια) ή κάνει αρνητική όψη με τον κυβερνήτη πλανήτη του 7ου σου, τότε ναι,  έχεις αυξημένη πιθανότητα να προκύψουν καθυστερήσεις ή εκκρεμότητες. Μπορείς να μας δώσεις και feedback αν συμβεί κάτι. Να μαθαίνουμε κι εμείς κάτι από εσάς!
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 10.04.2011 12:38
  Εννοώ ότι μιλάμε για ένα γεγονός και μόνο εξαιτίας αυτού δεν θα σου αλλάξουμε την ώρα γέννησης. Αλλά, αν συστηματικά τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής σου θέλουν τις γωνίες σου λίγες μοίρες μετά, ε, τότε το συζητάμε.
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 10.04.2011 12:10
  Κοίταξε, κάτι δεν μου κολλάει με τις ημερομηνίες, έχουν μια μικρή απόκλιση, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι ίσως χρειάζεται μια μικρή διόρθωση στην ώρα γέννησης, αλλά μας χρειάζονται κι άλλα γεγονότα που να το πιστοποιούν αυτό. Έχω δηλαδή την αίσθηση ότι σου ταιριάζει περισσότερο το IC να βρίσκεται στην αρχή του Σκορπιού. Πρώτον, αυτό θα μας έδινε κυβερνήτη Άρη, που βρίσκεται στον 12ο και κολλάει πολύ καλά με το "απών" που είπες. Δεύτερον, με IC στον Σκορπιό, προοδεύοντας το στο 1996, έρχεται και πιάνει τον γενέθλιο Ουρανό που δικαιολογεί το "ξαφνικό". Τρίτον, ο κυβερνήτης του 11ου και 8ου του πατέρα, ο Ερμής το 1996 προοδεύει στην πρώτη μοίρα του Σκορπιού και πάνω στο "αλλαγμένο" IC.
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 10.04.2011 11:37
  Για δες κι εσύ τις ημερομηνίες, που ξέρεις από μέσα την κατάσταση...
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 10.04.2011 11:31
  Ήταν ξαφνικό ή μετά από ασθένεια; Συγγνώμη που ρωτάω τόσο πολλά, δεν είσαι υποχρεωμένη να απαντήσεις, εννοείται.
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 10.04.2011 10:48
  Όταν λες "σε μικρή ηλικία" για πότε μιλάμε ακριβώς;
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 10.04.2011 10:11
  manini, μην απελπίζεσαι γιατί όντως δεν είναι καθόλου εύκολη ιστορία. Και στο παράδειγμα με τον George Michael δεν είναι δυνατόν να του είχε πει αστρολόγος "πρόσεξε, όταν θα πας στο Λος Άντζελες, μην πας στις δημόσιες τουαλέτες απέναντι από το ξενοδοχείο, γιατί θα σου την έχει στημένη ένας αστυνομικός". Συνήθως εκ των υστέρων έρχεται ο αστρολόγος και επιβεβαιώνει το γεγονός. Είναι πολύ δύσκολη η εκ των προτέρων ακρίβεια στη γενέθλια αστρολογία. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να εντοπίσει ο αστρολόγος τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο και να συζητήσει με τον πελάτη και μαζί να προσπαθήσουν να βγάλουν μία άκρη.
  Ποια θέματα έρχονται στο προσκήνιο; Αρχικά θα πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα. Πρόοδοι πάντα θα υπάρχουν, ανά πάσα στιγμή, αυτό που μας ενδιαφέρει όμως είναι ποιες είναι οι πιο σημαντικές. Οπότε, αφήνεις στην άκρη το εξάγωνο της Σελήνης με τη γενέθλια Σελήνη, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία (εκτός του ότι το εξάγωνο δεν έχει ιδιαίτερη δυναμική, στον χάρτη σου έχει ήδη γίνει και ο Ήλιος απομακρύνεται), καθώς και τον προοδευμένο Κρόνο πάνω στη γενέθλια Σελήνη (απέχει μία μοίρα ακόμα, αλλά για τον Κρόνο μία μοίρα είναι ΠΟΛΥ μεγάλο διάστημα). Αυτό που μας μένει κυρίως λοιπόν είναι η πρόοδος του Ήλιου στο γενέθλιο ναδίρ, που είναι πολύ κοντά και εντός των επομένων μηνών θα γίνει ακριβής.
  Τώρα, πώς θα το δούμε; Ποιος ενεργοποιείται, το ναδίρ ή ο Ήλιος; Αν είχαμε να κάνουμε με πλανήτη κι όχι με το ναδίρ, θα λέγαμε ότι ο πλανήτης ενεργοποιείται ΑΠΟ τον Ήλιο και θα εξετάζαμε τον πλανήτη αυτόν. Εδώ είναι λίγο αμφιλεγόμενα τα πράγματα, αλλά ας το δεχτούμε για αρχή.
  Ενεργοποιείται το ναδίρ, δηλαδή έρχονται στο προσκήνιο θέματα 4ου οίκου. Με κάθε επιφύλαξη για την ακρίβεια της ώρας γέννησης (το ναδίρ είναι στο τέλος του Ζυγού), κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη. Παρατηρούμε επίσης ότι ο διελαύνοντας Κρόνος βρίσκεται στον Ζυγό, πέρασε ήδη από την Αφροδίτη σου και θα πιάσει κάποια στιγμή και το ναδίρ. Πλούτωνας και Ουρανός δε, γυροφέρνουν την Αφροδίτη σου. Έχουμε δηλαδή κι ενεργοποίηση από διελεύσεις. Πάμε στον γενέθλιο χάρτη να κοιτάξουμε τι παίζεται γενικά με το ναδίρ και τα θέματά του στη ζωή σου, για να δούμε τι ακριβώς θα ενεργοποιηθεί.
  Έτσι το πάμε, βήμα-βήμα και προσπαθούμε να καταλήξουμε σε κάποιο συμπέρασμα.
   
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 08.04.2011 18:14
  Όχι, δεν είναι δύσκολα, απλά χρειάζεται λίγη εξοικείωση. Τα περισσότερα λογισμικά (όχι τα απλά που κυκλοφορούν δωρεάν με περιοδικά) προσφέρουν αυτές τις δυνατότητες. Αλλά, όπως λέω και στο άρθρο, οι υπολογισμοί δεν είναι δύσκολοι. Δεν χρειάζεται να χάνεστε στις λεπτομέρειες. Για τη μέθοδο της δευτερεύουσας προόδου εξηγώ πόσο απλός είναι ο υπολογισμός στο άρθρο. Για το ηλιακό τόξο, κρατήστε ως μέση κίνηση του Ήλιου τη μία μοίρα. Θέλετε να προοδεύσετε τον χάρτη σας για την ηλικία των 25 χρόνων; Προσθέστε 25 μοίρες στους πλανήτες και στις γωνίες. Δεν χρειάζεται πια και τόση ακρίβεια. Αν πάλι θέλετε μεγαλύτερη ακρίβεια μπορείτε να φτιάξετε τους χάρτες δωρεάν στο astro.com
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stargazer @ 08.04.2011 16:42
   
  Μα λόγω ανάδρομου δεν το έκανα παραπάνω θέμα! Διαφορετικά θα το έφτανα το θέμα στα άκρα!   
 • Μέθοδοι Πρόγνωσης - Μέρος 2ο: Πρόοδοι και Ηλιακό Τόξο
  Stardome* @ 08.04.2011 16:36
  Εντάξει κύριε Stargazer... Έχουμε και ανάδρομο! Δωστε μας ένα credit!!

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...