παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 04.11.2010 12:59
  Johny θυμήσου τι είπε ο Μορφέας στο Matrix: Υπάρχει διαφορά στο να ξέρεις το μονοπάτι και να περπατάς το μονοπάτι...
  Φυσικά και δεν είναι η δουλειά μου να καθοδηγώ. Το "οδηγώ" σημαίνει αναλαμβάνω εγώ δράση να μεταφέρω κάποιον στο μονοπάτι του. Αυτό είναι η εύκολη λύση και αυτή που έχει τις μεγαλύτερες παγίδες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 04.11.2010 12:30
  Κανείς δεν έχει την διορατικότητα να τις αναγνωρίζει τη στιγμή που συμβαίνουν. Αν η ευλογία δεν ήταν μεταμφιεσμένη, αλλά εμφανιζόταν σαν "καιόμενη βάτος" τότε δεν θα είχες κανένα κίνητρο να πιστέψεις στις δικές σου δυνάμεις ή να προσπαθήσεις μόνη σου. Κι αυτό είναι ο Δίας, το κίνητρο για να πάμε μπροστά και όχι το θαύμα επί Γης...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 04.11.2010 12:28
  akiko, αυτή την περίοδο Ποσειδώνας-Χείρωνας περνούν πάνω από την ακμή του 7ου οίκου σου (οίκος των σχέσεων)... Αυτό πρακτικά σημαίνει απώλεια (πιθανόν πρόσφατα να επήλθε ένα οριστικό τέλος σε μια σημαντική σχέση ή στην προοπτική μιας επανασύνδεσης) ή απογοήτευση (ο άλλος πιθανόν να μην είναι διαθέσιμος κυριολεκτικά ή συναισθηματικά για να είναι μαζί μου) ή μια απόλυτη αίσθηση μοναξιάς (δεν είμαι ικανός/η ν' αγαπηθώ, περνάω απαρατήρητος/η ή αδιάφορος/η απ' αυτόν/η που μ' ενδιαφέρει). Όλο αυτό ντύνεται με τη βοήθεια του Χείρωνα με την αίσθηση ότι είμαι ψυχικά τραυματισμένος/η, πως δεν τίποτα δεν θ' αλλάξει ποτέ στη ζωή μου.
  Θα μπορούσαμε να κάνουμε ολόκληρες συνεδρίες ανάλυσης σχετικά με τις επιπλοκές και τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από αυτή τη διέλευση αλλά αυτά καθόλου δεν θα σε βοηθήσουν επί του παρόντος. Για την ώρα πρέπει να κρατήσει στο μυαλό σου πως τουλάχιστον μέχρι και το Γενάρη θα βρίσκεσαι σε κατάσταση εξαιρετικής κυκλοθυμίας και θα νιώθεις μια τεράστια συναισθηματική πείνα που το μυαλό και η καρδιά σου θα σου λένε πως είτε δεν μπορεί κανείς να σου την προσφέρει, είτε πως μόνος ένας μπορεί (αυτός που στο μυαλό σου έχεις εξιδανικεύσει, θες, ποθείς αλλά δεν μπορείς να έχεις).
  Εδώ θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για την ευεργετική δράση του Κρόνου που περνά από τον Ήλιο σου αυτή την περίοδο. Σε ένα επίπεδο ο Κρόνος (κυβερνήτης του οίκου των σχέσεων) σου λέει να ωριμάσεις και να εγκαταλείψεις τα όνειρα για ρομαντικές αγάπες και ερωτικά παραμύθια. Οι σχέσεις είναι μια αρένα που πρέπει να πολεμήσεις, να ιδρώσεις και να μοχθήσεις και όχι ένα ροζ συννεφάκι για να περνάς ζαχαρένια την ώρα σου. Σχέσεις σημαίνει "σου δίνω την δυνατότητα να με πληγώσεις με το χειρότερο τρόπο". Όσο πιο γρήγορα κάνεις αυτό το πέρασμα, όσο πιο γρήγορα αποδεχθείς (παρά το νεαρό της ηλικίας σου) πως στον έρωτα δεν υπάρχει μόνο χαρά και ικανοποίηση, τόσο πιο γρήγορα θα συνέλθεις και θα μπορείς να δραστηριοποιηθείς ξανά με διάθεση στον ερωτικό στίβο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 04.11.2010 12:09
  Ο Δίας είναι ένας πλανήτης που δημιουργεί κυρίως εσωτερική διάθεση για αλλαγές, δράση, κινητοποίηση... Επίσης είναι ένας πλανήτης που μας προστατεύει χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε άμεσα ή που δημιουργεί συνθήκες για μελλοντική ανάπτυξη.
  Για παράδειγμα, ας πούμε βρίσκεσαι σε μια δουλειά που αρχίζουν οι απολύσεις και πρέπει να παραμείνουν 2 άτομα από ένα τμήμα 5 ατόμων. Αν έχεις διέλευση Δία θα είσαι μέσα στους δύο που θα κρατήσουν όμως αναγκάζεσαι πλέον να κάνεις δουλειά και για τους άλλους 3 που έφυγαν. Λες λοιπόν εκείνη τη στιγμή: Δίας και κουραφέξαλα! Τι μ****ίες μου λένε!
  Όμως μετά από δύο χρόνια (τυχαίο χρονικό διάστημα), ακριβώς επειδή φέρνεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου με συνέπεια τσιμπάς μια προαγωγάρα που ούτε τη φανταζόσουν. Την οποία φυσικά και δεν θα είχες πάρει ποτέ αν δεν είχαν δημιουργηθεί οι δύσκολες συνθήκες για να αποδείξεις την αξία σου ή αν είχες παραιτηθεί γρήγορα γρήγορα από τις υποχρεώσεις σου.
  Τι θέλω να πω με απλά λόγια: ένας Δίας μπορεί και να φέρει, μπορεί και να μην φέρει άμεσα μια αλλαγή. Όμως σίγουρα θα δημιουργήσει τις συνθήκες για το παρακάτω της ζωής σου και θα σου ανοίξει χώρο για νέους στόχους και προσπάθειες. Α και κάτι ακόμη που το επαναλαμβάνω συνεχώς! Ο Δίας δεν είναι ο Santa Claus! Όταν σου ανοίγει μια πόρτα πρέπει να τρέξεις και να την κρατήσεις ανοιχτή μόνος/η σου! Είναι σαν την αραβική παροιμία που λέει: Πίστευε στη καλοσύνη του Θεού, αλλά να δένε σφιχτά και την καμήλα σου!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 03.11.2010 18:08
  Αλλά και τέτοιες όψεις να σχηματίζει, δεν ανησυχούμε αν δεν υπάρχει λόγος. Γι'αυτό είπα να αποφεύγονται τα θεωρητικά ερωτήματα. Άλλο είναι μια γυναίκα να έχει κάνει 5 αποβολές μέχρι τώρα, οπότε δικαιολογημένα ανησυχεί και έχει βάση το ερώτημα, κι άλλο μια γυναίκα, όπου όλα πάνε καλά, απλά έχει τη φυσιολογική αγωνία κάθε μέλλουσας μητέρας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 03.11.2010 18:02
  Και ναι, η φίλη σου πάλι θα έχει ως δείκτη της την Αφροδίτη και "ο άλλος" τον Ήλιο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 03.11.2010 18:02
  Η γνώμη μου είναι να αποφεύγονται αυτού του είδους οι ερωτήσεις. Πουθενά δεν λένε τα κείμενα ότι απαγορεύονται, αλλά προσωπικά θα τις απέφευγα. Είναι εξαιρετικά γενικές και δεν έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, ακριβώς επειδή δεν έχουμε κάποιο ιστορικό για να μας κατευθύνει. Αν τώρα, επιλέξεις να τις θέσεις, τότε, ναι, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Εδώ όμως αυτό που σε ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να σχηματίζει όψη ο κυβερνήτης 7ου ή 5ου με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 03.11.2010 17:58
  Ναι, Στον Τοξότη βέβαια εξασθενεί ο Άρης, αλλά κοίταξε τι όψεις θα κάνει και κυρίως αν θα σχηματίσιε όψη με τους κυβερνήτες των παράγωγων 6ου και 8ου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 03.11.2010 17:50
  Το ερώτημα είναι αν θα πάει καλά η εγκυμοσύνη; Αν ναι, δεν μας ενδιαφέρουν - αρχικά τουλάχιστον - μητέρα και πατέρας. Θα ασχοληθούμε με την εξέλιξη του Άρη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 03.11.2010 17:20
  Θα κάνεις ό,τι και στις υπόλοιπες ερωτήσεις. Θα εξετάσεις τον κυβερνήτη του 5ου, τον Άρη, και την εν γένει κατάσταση του 5ου. ΟΚ, ο Σκορπιός είναι ένα περίεργο ζώδιο και έχει σχέση με τον κυριολεκτικό και μεταφορικό θάνατο, αλλά αλίμονο αν περιοριστούμε σ'αυτό και πούμε ότι το παιδί θα πεθάνει. Μην ξεχνάμε εξάλλου, ότι ο Σκορπιός, ως ζώδιο του νερού, είναι από τα πιο γόνιμα ζώδια, μετά τους Ιχθύς και τον Καρκίνο.

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...