παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Starface @ 23.09.2010 15:05
  Κάτω αριστερά το τρίτο κουμπάκι ("ο χάρτης μου") θα σε βοηθήσει και στα δύο θέματα που ρωτάς. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 23.09.2010 14:37
  lucil, για την ερώτηση σου μπορείς να δεις στις FAQ την απάντηση του Γιώργου Πανόπουλου γι' αυτό το ζήτημα. Είναι η 4η ερώτηση στη σειρά...
   
  http://www.stardome.gr/library/faq.html
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 23.09.2010 14:30
  Ο οίκος δεν είναι προβληματικός. Είναι λάθος το επίθετο αυτό. Ένας οίκος που περιλαμβάνει αναχαιτισμένο ζώδιο προφανώς είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος από όλους τους υπόλοιπους και πρέπει μέσα από αυτόν να βρουν έκφραση διαφορετικές ανάγκες/γνώσεις και ν' αποκτήσουμε ετερόκλιτα μαθήματα απ' αυτή τη σφαίρα εμπειρίας. Όμως και γι' αυτό υπάρχει μέριμνα. Καθώς ο οίκος είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος, οι πλανήτες περνάνε σ΄αυτό τον οίκο περισσότερο χρόνο όταν κάνουν διελεύσεις - μας δίνει δηλαδή ο ίδιος ο οίκος την ικανότητα να εντρυφήσουμε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.
  Επίσης οι γενέθλιοι πλανήτες που βρίσκονται σε αναχαιτισμένο ζώδιο φαίνεται πως δεν είναι εύκολα προσβάσιμοι στο συνειδητό μας έλεγχο. Κατά κάποιο τρόπο λειτουργούν με εξάρσεις και περιόδους λανθάνουσας κατάστασεις (στις περισσότερες περιπτώσεις τέλος πάντων, δεν είναι συμπαντικός ο κανόνας).
  Ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοώ. Έστω ότι η Σελήνη μου βρίσκεται σε αναχαιτισμένο ζώδιο και έστω ότι είμαι σε μια σχέση. Μπορεί τους πρώτους 6 μήνες αυτής της σχέσης πρακτικά να μην αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με την σύντροφο μου, να αισθάνομαι καλά με την συναισθηματική επικοινωνία και στήριξη που απολαμβάνω. Ξαφνικά λοιπόν αρχίζει και νιώθω ανασφαλής, αρχίζω να απαιτώ μεγαλύτερη προσοχή, αισθάνομαι ότι δεν μου δίνει τίποτα περισσότερο ενώ εκείνη δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο την συμπεριφορά της απέναντι μου. Η Σελήνη μου πέρασε λοιπόν σε μια φάση έξαρσης και με έστειλε στον αντίθετο πόλο από αυτό της ασφάλειας, στην απόλυτη ανασφάλεια. Φυσικά με την πάροδο του χρόνου και αν είμαι λίγο προσγειωμένος θα κατανοήσω αυτές τις εξάρσεις και θα καταφέρω να τις ελέγξω εγώ και να μην ελέγχουν εκείνες εμένα. Όμως υπάρχουν και περιπτώσεις που αυτό δεν είναι πάντα εύκολο...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 23.09.2010 13:21
  sissydog, όλοι μας έχουμε δύο ζώδια σε κάθε οίκο, αυτός είναι ο κανόνας. Η ερώτηση αφορούσε όταν ένα ολόκληρο ζώδιο (και οι 30 μοίρες του) είναι εγκλωβισμένο σε έναν οίκο. Για παράδειγμα στο χάρτη που έχεις τώρα στο προφίλ σου, φαίνεται ωροσκόπος στις 29 μοίρες του Τοξότη και ο αμέσος επόμενος οίκος, ο 2ος οίκος ξεκινά στις 7 μοίρες του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει πως έχεις αναχαιτισμένο όλο τον Αιγόκερω στον 1ο οίκο σου. Αυτό το φαινόμενο είναι αναχαίτιση. Συνεπώς έχεις αναχαιτισμένους τους Αιγόκερω και Καρκίνο στον 1ο και τον 7ο οίκο αντίστοιχα. Το πιάνεις?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 23.09.2010 12:57
  mirela, αναφέρεσαι στο φαινόμενο των αναχαιτισμένων ζωδίων μέσα σε έναν οίκο - το φαινόμενο δηλαδή ένα ζώδιο να περιλαμβάνεται πλήρως σε έναν οίκο. Κοίταξε σχετικά στο γλωσσάρι μας στον όρο "Αναχαίτιση":
   
  http://www.stardome.gr/library/glossary.html
   
  Αν έχεις κι άλλες απορίες ρωτάς...
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 23.09.2010 11:49
  Hunter, υπάρχει μια σειρά από λόγους που κάνω αυτή τη διαδικασία που αφορούν εμπορικά το site και δεν χρειάζεται να τους μοιραστώ με τα μέλη εδώ. Μιλάμε για ένα site που προσφέρει δωρεάν σε όλους ημερήσιες, εβδομαδιαίες, μηνιαίες και ετήσιες προβλέψεις, δωρεάν κείμενα, δωρεάν απαντήσεις σε κάθε ερώτηση που σας απασχολεί. Για να παραμείνουν δωρεάν οι παροχές μου οφείλω να κοιτάξω εναλλακτικούς τρόπους για να αυξήσω την εμπορικότητα μου. Και δεν ζήτησα από κανένα να γίνει μέλος στο facebook, ούτε καμία χρέωση. Φυσικά και παραμένει επιλογή σου να μην θες να κάνεις κλικ. Όμως οι όροι μεταξύ μας δεν έχουν αλλάξει. Δωρεάν ήταν να το διαβάσεις χθες, δωρεάν το διαβάζεις και σήμερα.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 23.09.2010 11:41
  Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα γιατί έχει γίνει μια παρανόηση και τείνει να επικρατήσει μια άδικη προς εμάς στάση:
   
  1ον) Δεν χρειάζεται να είστε μέλη του Facebook για να δείτε τις προβλέψεις. Αν πατήσετε πάνω στο link που σας δώσαμε πηγαίνετε στη σελίδα μας στο facebook και μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτήν και να διαβάσετε τις προβλέψεις. Επαναλαμβάνω, αυτό γίνεται και  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟ FACEBOOK.
   
  2ον) Παρακαλώ σκεφτείτε, είναι δυνατόν να θέλω σαν Stardome* να διαχωρίσω τα μέλη??? Το έχω κάνει ποτέ ως τώρα για να το επιχειρήσω ξανά; Είναι προφανές ότι θα ήταν αστείο και γελοίο για την εικόνα του site και ασέβεια προς σε εσάς. Παρακαλώ λοιπόν την επόμενη φορά που θα προσβληθείτε ή θα επιτεθείτε να δοκιμάσετε να πατήσετε το link που σας παρέχουμε.
   
  3ον) Μετά τις 12 το μεσημέρι οι προβλέψεις για την Πανσέληνο θα προστεθούν στις μηνιαίες προβλέψεις αφού αρχικά εκεί ανήκαν αλλά είπαμε να τις κρατήσουμε για έκπληξη.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Starface @ 22.09.2010 11:46
  mariarva και lilith888, και στις δύο περιπτώσεις επηρεαζόμαστε εξίσου έντονα. Στην πρώτη μιλάμε για επιστροφή Κρόνου και το διάστημα επιρροής είναι 2-2,5 χρόνια και στη δεύτερη για σύνοδο διελαύνοντα Κρόνου με γενέθλιο Ήλιο. Απλά κάθε φορά θα απασχολεί θέματα διαφορετικού οίκου, ανάλογα με το που έχεις τον Ήλιο και που τον Κρόνο.  
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 21.09.2010 20:23
  xanthos, η λογική λέει πως ή θα συμβεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο όπου θα υπάρχει ακόμη ανοχή στην όψη ή αλλιώς μετά θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το τρίγωνο Ήλιου - Πλανήτη δηλαδή όταν θα είμαστε πια στις τελευταίες μέρες του ζωδίου του Σκορπιού (διάστημα 11 με 22 Νοεμβρίου)...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stargazer @ 21.09.2010 16:57
  Να κάνω μια διόρθωση. Ενώ στην απάντησή μου λέω πως κοιτάμε τον ωροσκόπο της ηλιακής επιστροφής για να δούμε σε ποιον οίκο πέφτει, αμέσως μετά στο παράδειγμα αναφέρω "σεληνιακή επιστροφή". Είναι προφανώς εκ παραδρομής, ηλιακή ήθελα να πω, έτσι κι αλλιώς εξ ορισμού η σεληνιακή επιστροφή έχει χρονικό πεδίο δράσης μόνο 28 μέρες, δεν μπορεί να αφορά μια ολόκληρη χρονιά.

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Τίχων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...