παρακαλώ περιμένετε...
 • Ανάλυση Γενέθλιου Χάρτη πριν τη Συναστρία
  Stardome* @ 26.02.2014 17:19
  manini, η ακμή του 7ου οίκου είναι στον Αιγόκερω. Άρα το περιβάλλον που δημιουργεί/ελκύει στις σχέσεις του το υποθετικό μας παράδειγμα είναι "Αιγοκερίσιο". Μέσα από τις σχέσεις πρέπει να μάθει την ενέργεια του Αιγόκερω που έχει ως λέξεις κλειδί τις λέξεις "πλαίσιο, δομή, περιορισμός, ωριμότητα". Συνεπώς ελκύει ανθρώπους που αποζητούν από εκείνον να λειτουργήσει έτσι ή τον αναγκάζουν με τη συμπεριφορά τους να αναλάβει αυτό το ρόλο. Όμως πώς είναι αυτοί οι άνθρωποι ώστε να εμπνεύσουν αυτές τις ποιότητες στο συγκεκριμένο άτομο; Τι επιμέρους χαρακτηριστικά κουβαλούν; Τι είναι αυτό στο οποίο θα επιχειρήσει να βάλει πλαίσιο και με ποιο τρόπο και σε ποια σφαίρα της ζωής τους; Αυτό θα μου απαντήσει η θέση του κυβερνήτη του 7ου οίκου κατά ζώδιο, οίκο και όψεις όπως περιέγραψα. Το πλαίσιο που καλείται να βάλει σχετίζεται με το Ποσειδώνιο στοιχείο της προσωπικότητας τους (κυβερνήτης στους Ιχθύες) - με την φυγή τους, τις συναισθηματικές τους ανάγκες για απόλυτη προσοχή, για σωτηρία από τη πραγματικότητα και τις ευθύνες. Επιπλέον η θέση του στον 9ο οίκο (οίκος που συνδέεται με τη διαίσθηση, την εξέλιξη του πνεύματος, τη φιλοσοφία ζωής και την ηθική) υπονοεί εκ νέου ότι αυτοί οι άνθρωποι πιθανόν να έχουν και μια πολύ συγκεκριμένη φιλοσοφία/στάση ζωής την οποία θα πρέπει να επέμβει και να κάνει πιο ρεαλιστική/απτή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα αυτά που προσφέρουμε σε μια σχέση είναι στη πραγματικότητα δικά μας στοιχεία που προβάλλονται στους άλλους. Έτσι δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο άτομο να ζει μια ζωή ή να ασκεί ένα επάγγελμα το οποίο στηρίζεται σ' αυτές τις ποιότητες, όποτε αποζητά να τις μεταδώσεις και στις σχέσεις. Με την ίδια ακριβώς λογική λειτουργούν και οι όψεις του κυβερνήτη του 7ου οίκου.
   
  Ξανατονίζω: όταν μελετώ έναν πλανήτη ως κυβερνήτη κάποιου οίκου, δεν με ενδιαφέρουν τα χαρακτηριστικά του άμεσα. Όποιος κι αν είναι ο κυβερνήτης του 7ου οίκου, είτε ο Ερμής, είτε ο Κρόνος, είτε ο Άρης, αν κάνει όψη για παράδειγμα με τον Ποσειδώνα, σημαίνει ότι ελκύω άτομα με Ποσειδώνια χαρακτηριστικά. Αυτό που αλλάζει όταν βάλω στο παιχνίδι τα χαρακτηριστικά του πλανήτη είναι πως ανταποκρίνομαι σε αυτά τα άτομα. Αν ο κυβερνήτης είναι ο Κρόνος, όπως στο παράδειγμα μας, επιχειρώ να βάλω πλαίσια. Αν είναι ο Ερμής προσπαθώ να επικοινωνήσω, να μάθω ή  να εκλογικεύσω. Αν είναι ο Άρης, ανταποκρίνομαι επιθετικά και προσπαθώ να επιβάλλω τη στάση μου. Αν είναι η Αφροδίτη προσπαθώ να ισορροπήσω και να συμβιβαστώ.
   
  manini, λίγο πιο κατανοητό τώρα;
 • Ανάλυση Γενέθλιου Χάρτη πριν τη Συναστρία
  Stardome* @ 26.02.2014 16:44
  Gemini το σεξ το συναντάμε από 3 διαφορετικές γωνίες στο χάρτη σε 3 διαφορετικούς οίκους. Ο 2ος οίκος όπου το σεξ είναι σαν ηδονή του σώματος, αισθησιασμός, ικανοποίηση. Στον 5ο που το σεξ είναι επιβεβαιώση, διασκέδαση και επιδόσεις (για να κερδίσουμε τον έπαινο και να αισθανθούμε μοναδικοί). Στον 8ο οίκο που το σεξ γίνεται επικοινωνία συναισθηματική, υπέρβαση του σώματος, έκσταση και ψυχική αναγέννηση/ανανέωση.
 • Ανάλυση Γενέθλιου Χάρτη πριν τη Συναστρία
  Stardome* @ 26.02.2014 16:19
  Gemini86, εστιάζω στο τι ελκύει σα χαρακτηριστικά το άτομο στις σχέσεις του. Προφανώς αν θέλω να εξερευνήσω την σεξουαλική χημεία καλούμαι να κάνω παρόμοια δουλειά για την Αφροδίτη (πρωτίστως) και τον Άρη αλλά και τον 5ο και τον 2ο οίκο αντίστοιχα. Τον 8ο οίκο θα τον αγγίξω όταν πλέον η αλληλεπίδραση ανάμεσα σε ένα ζευγάρι έχει καλύψει χιλιόμετρα... Όταν εμφανιστούν οι πρώτες σοβαρές κρίσεις. Επίσης θα τον κοιτούσα όταν έβλεπα μια σημαντική διέλευση στον 8ο οίκο του ατόμου τη στιγμή που ξεκινούσε τη σχέση. Αλλά αυτά έρχονται σε δεύτερες αναγνώσεις. Το βασικό/θεμελιώδες προφίλ μπορεί να σκιαγραφηθεί και από αυτά.
 • Ανάλυση Γενέθλιου Χάρτη πριν τη Συναστρία
  Stardome* @ 26.02.2014 16:14
  manini, ως προς την ανάλυση του 12ο οίκου και των χαρακτηριστικών που προσδίδει στη ψυχολογία του ατόμου θα εξετάσεις τον κυβερνήτη του 12ου. Ως προς την ανάλυση που θα προετοιμάσει τη μελέτη μιας συναστρίας σε ενδιαφέρει να αντιστοιχίσεις ενέργεις μεταξύ τους, να βρεις επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Έτσι έχεις πακετάκια ενεργειών που πάνε μαζί.
   
  Σελήνη - 4ος Οίκος - Καρκίνος, Ήλιος - 5ος οίκος - Λέοντας, Ποσειδώνας - 12ος οικος - Ιχθύες κοκ.
   
  Με απλά λόγια: κάθε οίκο τον μελετάμε από διαφορετική οπτική γωνία ανάλογα με τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε με το χάρτη. Πχ εδώ κοιτάζω τη Σελήνη ως κυβερνήτη του ωροσκόπου και τις όψεις/ενέργειες που δέχεται. Αν όμως θέλω να μελετήσω ποιες είναι οι συναισθηματικές ανάγκες της θα κάνω μια τελειώς διαφορετική προσέγγιση... Αν θέλω να εξερευνήσω τη σχέση με τη μητέρα πάλι θα κάνω διαφορετική προσέγγιση.
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (24.02.2014)
  Stargunner @ 26.02.2014 15:01
  AriesLeo να δούμε αν θα καταφέρουμε να ασχοληθούμε με αυτά τα θέματα στο άρθρο για τις ημερομηνίες του Μαρτίου
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargunner @ 26.02.2014 14:59
  Με αυτό τον απλό βρεφικό τρόπο προτείνω να κοιτάξεις να ικανοποιούνται δυο συνθήκες: να εχουμε αρμονική σχέση Ηλιου-Σελήνης και τουλάχιστον η τελευταία όψη της Σελήνης να είναι αρμονική (όπως εξηγούν και τα άρθρα)
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24.02.2014)
  Stardome* @ 26.02.2014 13:08
  ntekee, θα έδινα ένα διάστημα μέχρι τέλος Μαρτίου για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, μόνο και μόνο γιατί είναι μια απόφαση που λαμβάνεται με ανάδρομο Ερμή. Πέρα από αυτό το διάστημα νομίζω ότι θέμα θα θεωρείται λήξαν.
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (24.02.2014)
  Stardome* @ 26.02.2014 13:05
  tramp σε ευχαριστούμε πολύ!
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (24.02.2014)
  Stardome* @ 26.02.2014 13:03
  AriesLeo, δεν είναι παρανόρμαλ να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με τον αθλητισμό με ανάδρομο Άρη. Αλλά νομίζω ότι το διάστημα του Ανάδρομου Άρη ίσως σου δώσει μια τάση να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητες σου ή την ικανότητα σου να κρατήσεις σταθερή σε βάθος χρόνου αυτή τη σχέση. Συνεπώς μετά τις 20 Μαΐου, με το τέλος της ανάδρομης κίνησης, θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Και ακόμη περισσότερο τον Ιούλιο που ο Άρης θα φύγει από το εύρος των μοιρών που ήταν ανάδρομος...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 26.02.2014 12:54
  alice16, αυτό προσπαθώ να εξηγήσω με την απάντηση μου νωρίτερα χθες: μη
  σκέφτεσαι με όρους θετικό ή αρνητικό. Η απάντηση δεν ειναι μονοσήμαντη
  και σχετίζεται με πολλά πράγματα όπως: (1) πως ανταποκρίνεται το άλλο
  άτομο της συναστρίας στο Κρόνο τη περίοδο που γίνεται η γνωρίμια ή
  ξεκινά η σχέση αλλά και στο γενέθλιο χάρτη, (2) πως ανταποκρίνεται το
  ίδιο το άτομο με το Κρόνο στο Ζυγό σε αυτή τη πτυχή του χαρακτήρα του,
  (3) αν η συγκυρία ευνοεί την ανάπτυξη της σχέσης με επίκεντρο το Κρόνο.
  Δεν υπάρχει θετικό και αρνητικό με τη στενή έννοια του όρου.

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...