παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargunner @ 18.10.2013 13:24
  Stardome*, αν μου επιτρέπεις να επέμβω για να πω και το εξής μιας και η( Moss istheboss αναφέρεται σε όψεις του διελαύνοντος Κρόνου στους προσωπικούς χάρτες. Ο Κρόνος είναι - ας χρησιμοποιήσουμε αυτη την έκφραση - από τους "σημαντικότερους πλανήτες γάμου" (το χαβά μου εγώ , ΟΚ, αλλά αναφέρθηκε σε επισημοποίηση). Σε περιόδους τέτοιες λοιπόν, που κατά κανόνα υπάρχει μια κάποια κινητικότητα, είναι πολύ σύνηθες να βλέπουμε τον Κρόνο διελαύνονται σε "δυσαρμονική" όψη με Ηλιο, Σελήνη, γωνίες ή τη γενέθλια θέση του - ιδίως στους γυναικείους χάρτες. Απλά λέω πως είναι μια ένδειξη, δεν φέρνει ένα γεγονός απο μόνη της η διέλευση, αλλά είναι μια συνήθης ένδειξη. Και βέβαια να πούμε ότι ο Κρόνος μπορεί να μας πάει εύκολα ή στο ένα άκρο ή στο άλλο (το "ακρο" είναι λίγο πιο Ουράνια λέξη, αλλά καταλαβαινόμαστε, στον Κρόνο δεν αρέσουν τα "ημίμετρα")
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 18.10.2013 09:49
  AriesLeo, 
   
  Video Games -> Παράλληλες πραγματικότητες -> εθισμοί -> Ποσειδώνας βαρβάτος.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 18.10.2013 09:08
  Moss istheboss, οι composite χάρτες αποτελούν ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο της αστρολογίας των σχέσεων και εύχομαι να μπορούσα να επεκταθώ εδώ όσο θα μπορούσα. Σύντομα έχουμε προγραμματίσει να εντάξουμε στην ύλη μας και θέματα composite χαρτών, όμως μέχρι να ξεκινήσει κι αυτό το κομμάτι ύλης να επισημάνω ένα δύο πράγματα που ίσως σου φανούν χρήσιμα στην ερώτηση σου.
   
  1. Ο Composite χάρτης είναι ενδεικτικός του περιβάλλοντος και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας της σχέσης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τις τάσεις τις συναστρίας. Μπορεί δύο άτομα σε επίπεδο χάρτη συναστρίας να μην ταιριάζουν καθόλου, να έχουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες, επιδιώξεις και θέλω κι όμως η σχέση ανάμεσα τους να μην κλονίζεται με τίποτα. Όπως αντίστοιχα μπορεί να έχουμε δύο χαρακτήρες που σε επίπεδο συναστρίας να είναι απολύτως συμβατοί όμως όταν φτιάχνουν σχέση να αδυνατούν να συνεννοηθούν ακόμη και στα αυτονόητα. Συνεπώς ένας composite χάρτης δεν μπορεί να μελετάται αυτόνομα αλλά σε συνδυασμό με τη συναστρία αν θέλουμε να έχουμε πραγματικά απτά και χρήσιμα αποτελέσματα.
   
  2. Ο πλανήτες του Composite χάρτη και οι γωνίες του δείχνουν που βρίσκονται οι προσανατολισμοί της σχέσεις και προς ποιες πτυχές πρόκειται η σχέση να οδηγήσει τα δύο άτομα, ανεξάρτητα από τις προσωπικές τους τάσεις ή επιθυμίες που προηγούνται. Για παράδειγμα θα μπορούσες να έχεις δύο συντρόφους, ο ένας με Σελήνη στο Τοξότη και ο άλλος με Σελήνη στον Υδροχόο, που έχουν και οι δύο μια τάση να αποφεύγουν τις δεσμεύσεις και τις κοινωνικές νόρμες και ο composite χάρτης να δίνει μια ωραιότατη Σελήνη στον Αιγόκερω και μέσα σε ένα χρόνο να τους δεις να ακολουθούν όλο το πακέτο σόγια, γάμοι κτλ.. Φυσικά ισχύουν και τα αντίθετα παραδείγματα όπου άτομα με πολύ στερεοτυπικές τάσεις σε επίπεδο γενέθλιου χάρτη ρέπουν προς εκκεντρικές συμπεριφορές γιατί προς τα εκεί τους εξωθεί η σχέση.
   
  3. Η Liz Greene τονίζει πως οι διελεύσεις και οι πρόοδοι πλανητών από composite χάρτη είναι ενδεικτικές περίοδοι που η σχέση αλλάζει στάτους. Για παράδειγμα, στην ερώτηση σου, που ο Κρόνος ενεργοποιεί και τον Ήλιο και τη Σελήνη του composite μοιράζεστε μια Κρόνια εμπειρία. Κρόνια εμπειρία είναι για παράδειγμα η αλλαγή στάτους της σχέσης με επισημοποίηση ή δημιουργία οικογένειας. Όμως μη ξεχνάμε την ουσία του Κρόνου που είναι η εμβάθυνση και ο προσανατολισμός στην ουσία μέσω των προκλήσεων/δυσκολιών. Κι αν η Κρόνια εμπειρία έχει να κάνει με μια απώλεια στον άμεσο κύκλο σας που σας υποχρεώνει να έρθετε πιο κοντά και να στηρίξετε πρακτικά ο ένας τον άλλο; Αν είναι μια επαγγελματική αποτυχία ενός από τους δύο που θέτει δοκιμασία στη σχέση καθώς η αυτοπεποίθηση του ατόμου που απέτυχε τον ψυχραίνει συναισθηματικά; Προφανώς και την Κρόνια εμπειρία θα μας βοηθήσουν οι γενέθλιοι χάρτες να την κατανοήσουμε με τις διελεύσεις που γίνονται. Αυτό που μας βοηθάει όμως ο Composite χάρτης να δούμε είναι τη πρόκληση που βιώνει η σχέση. Η σχέση πρέπει να αποδείξει τις αντοχές της και να εμβαθύνει. Γι' αυτό δεν έχουμε αμφιβολία.
   
  Ελπίζω να σου έδωσα λίγη τροφή για σκέψη και να σου έβαλα ένα σωστό πλαίσιο για να (συγ)κρίνεις composite χάρτες.
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Η στιγμή καθορίζει τα πάντα (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 18.10.2013 07:00
  Και βέβαια να πούμε, επειδή τα πράγματα δεν είναι "τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, τρεις και το λαδόξυδο" στη ζωή, ότι η "επιτυχία" ενός γάμου δεν κρίνεται απο το αν θα λυθεί ή όχι. Ίσως να έχετε ακούσει το Γιωσαφατ να λέει ότι μόλις ένα περίπου 10% των γάμων θα μπορούσαν να θεωρηθούν "καλοί" γάμοι. Που σημαίνει ότι κατά κύριο λόγο οι άνθρωποι επιμένουν να παιδεύουν ο ένας τον άλλο και αμφότεροι τους εαυτούς τους μέσα στους γάμους. 
   
  Σε κάθε περίπτωση, έχει ενδιαφέρον να γυρνάς σε χάρτες γάμων, καλύτερα όταν δεν υπάρχει μεγάλη συναισθηματική εμπλοκή, στων γονιών σου ας πούμε (κι αυτό το όσων γιατι δε θα συνιστούσα σε κάποιον να βλέπει το χάρτη του γάμου του και να αρχίζει "ααα, παντρεύτηκα με Σελήνη τετράγωνο Πλούτωνα" και να παθαίνει πανικό) και να βλέπεις κατα πόσον τελικά ο χάρτης περιγράφει κάποια στοιχεία του γάμου, της κοινής ζωής. Να βλέπεις λόγου χάρη εναν Ουρανό στον 4ο και να διαπιστώνεις οτι εχουν αλλάξει 15 σπίτια σε 20 χρόνια. Ή έναν Άρη στο 10ο και πράγματι να υπήρξε σύγκρουση αναφορικά με τις φιλοδοξίες του ενός σε σχέση με του άλλου. Απλοϊκά και ενδεικτικά παραδείγματα αυτά. Αλλά βρίσκω πάντα ωραίες αυτού του τύπου τις ασκήσεις.
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Η στιγμή καθορίζει τα πάντα (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 17.10.2013 19:09
  Οι Ηνωμένες Αντιλήψεις δεν ξέρω τι είναι, συνεχίζει να με ταλαιπωρεί ο διορθωτής μου, ορισμένες αντιλήψεις λογικά ήθελα να πω
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Η στιγμή καθορίζει τα πάντα (Μέρος 1ο)
  Stargunner @ 17.10.2013 19:04
  Alice16, καταρχάς να σε ευχαριστήσω για τα θετικά σου σχόλια! 

  Φαντάζομαι πως διαβάζοντας και το δεύτερο άρθρο, θα διαπίστωσες οτι γίνεται αναφορά στα όσα θέτεις στο 1ο σκέλος του ερωτήματός σου. Εάν υπάρχει και κάτι άλλο που θες να ρωτήσεις σχετικά, εδώ είμαστε!

  Αναφορικά με το 2ο σκέλος τώρα. Πάνω εδώ θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε μια συζήτηση με πολλές προεκτάσεις. Σκέφτηκα όμως πως αν έπρεπε να συνοψίσω σε μια σχετικά σύντομη απάντηση αυτό που θα ήθελα να πω (και που πιστεύω) είναι το εξής:

  Υπάρχει ,ναι, σε πολλούς το ερώτημα κατα πόσον μια καλή ημερομηνία γάμου μπορεί να μετατρέψει μια κακή σχέση σε καλό γάμο και το αντίστροφο. Πώς μια καλή σχέση μπορεί να γίνει κακός γάμος απο μια "λάθος" επιλογή; 

  Νομίζω οτι η ουσία εδώ ειναι ότι καμία σχέση δεν είναι απολύτως καλή ή κακή. Κάθε σχέση έχει τα δυνατά της σημεία και τα προβλήματα της. Και συχνά τα προβλήματα αυτά μέσα στο γάμο γίνονται αφόρητα. Πόσο συχνά δεν ακούς ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, δεν ακούς ανθρώπους να αναρωτιούνται που πήγε αυτός που γνώρισαν κτλ; Πουθενά δεν πήγε, ο ίδιος είναι, με τις ίδιες επιδιώξεις, απλά οι ίδιοι δεν τον αντέχουν πλέον. Γιατι χωρίζουνε στο κάτω-κάτω αφού οι ίδιοι μπήκαν στο γάμο με συγκεκριμένα όνειρα και επιδιώξεις; Αυτό που θέλω να πω ειναι, για να μη μακρυγορώ, οτι η καλή ημερομηνία μπορεί να δώσει στα θετικά της σχέσης τέτοια "ώθηση" ώστε να υπερτερούν σαφώς των αρνητικών. Μια κακή ημερομηνία αντίστροφα μπορεί να καταλήγει στο οτι τα αρνητικά αναδεικνύονται τόσο ώστε να γίνονται μη υποφερτά. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω εγώ, έχοντας εκτός των άλλων,  ζήσει και μια πολύ καλή σχέση που κατέληξε σε εναν "κακό" γάμο (την ημερομηνία του οποίου δε θα διάλεγα ποτέ αν ήξερα τότε αυτά που ξέρω σήμερα). Παντού το καλό και το κακό μπαίνει σε εισαγωγικά, να το πω και αυτό. Και να προσθέσω ακόμη οτι αν και συνήθως βλέπουμε τα πράγματα να πηγαίνουν προς αυτή την πορεία, να αντιλαμβανόμαστε δηλαδή τις σχέσεις που προηγήθηκαν των γάμων ως καλύτερες, υπάρχουν και οι ´ανθρωποι που λειτούργησαν καλύτερα μέσα στο γάμο, γιατί ένιωσαν μια ασφάλεια που χρειάζονταν, γιατι έκαναν οικογένεια και ανακάλυψαν οτι αυτό τελικά έψαχναν, και για πόσους ´αλλους πιθανούς λόγους.

  Και τέλος, έγραψα παραπάνω οτι είμαστε οι ίδιοι ´ανθρωποι κτλ. Και φυσικά πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές , ο χαρακτήρας των ανθρώπων παραμένει ίδιος. Υπάρχουν όμως πράγματα που αλλάζουν. Τα θέλω λόγου χάρη που αναφέρεις, ειναι κάτι που μπορεί να αλλάξει, θεωρώ προσωπικά, και βέβαια κάποιος μπορεί να έχει αντίθετη άποψη. Μπορεί να παντρευτεις πολύ νέα απο έρωτα αλλα σε κάποια χρόνια να διαπιστώσεις οτι τα δικά σου θέλω για μια καριέρα που θα σου επιτρέψει να σταθείς δυνατή στα πόδια σου έρχονται σε αντίθεση με Ηνωμένες αντίληψη του άντρα σου περί οικογένειας. Και τότε μπορεί να μην ήξερες γιατι δεν είχες δει πόσο καλά τα καταφέρνεις και πόσο αυτό σε γεμίζει. Λέω τώρα εγώ ένα τελείως υποθετικό σενάριο απο τα εκατομμύρια αληθινά σενάρια που βλέπουμε να παίζονται 
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Η στιγμή καθορίζει τα πάντα (Μέρος 2ο - Ερωτήματα ημερομηνίας γάμου)
  Stargunner @ 17.10.2013 16:25
  moisture666, η Molly Gauthier συμπεριλαμβάνεται στους αστρολόγους που θα συνιστούσα να παρακολουθείτε. Δεν είχε τύχει να διαβάσω τα σχετικά με τις επιλογές ημερομηνιών γάμου tutorials της. Σε κάθε περίπτωση, την ερχόμενη Τετάρτη ακολουθεί άρθρο με τους "κανόνες" απο εμένα, εάν ενδιαφέρεστε, θα χαρώ να το διαβάσετε!
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Η στιγμή καθορίζει τα πάντα (Μέρος 2ο - Ερωτήματα ημερομηνίας γάμου)
  Stargunner @ 17.10.2013 11:20
  Ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλώς σας βρήκα!
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Η στιγμή καθορίζει τα πάντα (Μέρος 2ο - Ερωτήματα ημερομηνίας γάμου)
  Stardome* @ 17.10.2013 10:19
  Welcome on board Stargunner!!!
 • Επιλεκτική Αστρολογία: Η στιγμή καθορίζει τα πάντα (Μέρος 2ο - Ερωτήματα ημερομηνίας γάμου)
  Stargunner @ 17.10.2013 10:05
  Για μένα είναι σαφές ότι μιλάμε για την πρώτη ανάσα και νομίζω ότι αυτή είναι και η ώρα που αναγράφεται στα πιστοποιητικά

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...