παρακαλώ περιμένετε...
25.06.2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Η ένταση στη δουλειά αγγίζει νέα (δυσθεώρητα μέχρι πρότινος) ύψη. Η δυσθυμία και η δυσαρέσκεια σου επίσης. Και μέσα σʼ αυτό το χαμό πώς να μην θέλεις να τα κάνεις όλα λίμπα; Θαυμάζω την υπομονή σου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Για αλλού ξεκίνησες και αλλού η ζωή σε πάει. Αυτό είναι το τσιτάτο/επιτομή του Πλούτωνα στον 9ο οίκο σου. Όμως ανεξαρτήτως προορισμού το αίτημα σου ήταν και παραμένει ένα: να αποδείξεις στον εαυτό σου πως οι φιλοδοξίες σου θα εκπληρωθούν ακόμη και αν σου πάρουν χρόνια. Σήμερα να έχεις πίστη στον εαυτό σου και ξέχνα τι σου λένε οι γύρω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Σίγουρα η εσωτερική σου ένταση αγγίζει κόκκινο και με την παραμικρή αφορμή είσαι έτοιμος/η να ξεσπάσεις σ' όποιον επιμένει να σε πιέζει, αδιαφορώντας στον άμαχο πληθυσμό. Από την άλλη, για κάποιο απροσδιόριστο λόγο αντλείς τελευταία μεγάλη ενέργεια από αυτά τα ξεσπάσματα... Παράξενοι καιροί για Διδύμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Και λέω τώρα εγώ, τόσο καιρό βρίζεις τον ψεύτη ντουνιά και την άδικη κοινωνία για την ερωτική αδράνεια (ξενέρωμα στην καθομιλουμένη) που επικρατεί τριγύρω, όμως σήμερα και η παραμικρή υπόνοια πονηρών βλεμμάτων, παιχνιδιών του σώματος και φλερτ σε εκτινάσσει σε δευτερόλεπτα από το ισόγειο στο ρετιρέ του Empire State Building. Με άλλα λόγια, χάσε τον έλεγχο σήμερα αν σε ενδιαφέρει κάποιος/α έστω και για 5 λεπτά. Σε πάει λέμε!

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Πρόσεχε λίγο τα νεύρα σου αυτές τις μέρες και προσπάθησε να δίνεις τόπο στην οργή αν προκύπτουν διαφωνίες ή αναποδιές στον προγραμματισμό σου. Μην επαναλαμβάνομαι για το πόσο μανούλα είσαι στο να χαλάς μόνος/η σου το κέφι σου γι' αστείες αφορμές...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Μέσα στις επόμενες μέρες: 1) αν είσαι σε σχέση ίσως έρθεις αντιμέτωπος/η με την προοπτική μιας μετάβασης από τον έρωτα στη φιλία (ή το αντίστροφο), 2) αν είσαι ελεύθερος/η ίσως προκύψουν σύντομες ερωτικές εξάψεις ή 3) να αναγκαστείς να επιλέξεις ανάμεσα στην διατήρηση του συναισθηματικού status quo και σε μια νέα επαγγελματική προοπτική που απαιτεί από εσένα συνολική αλλαγή της καθημερινότητας σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Συνηθισμένο πρόβλημα Ζυγού σε σχέση: Γκρίνια από τον/την σύντροφο του για την ανεμελιά του και την καλή του διάθεση ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. Συνηθισμένη αντίδραση: Τσακωμός, σπασμένα νεύρα, πόρτες που βροντούν και έπειτα ειρήνη, με τον/την Ζυγό να καταπιέζει την αυθόρμητη αισιοδοξία του. Σήμερα τα συνηθισμένα προβλήματα θέλουν ριζοσπαστικές λύσεις! Με απλά λόγια: όποιος/α έχει κομπλεξάκια στη μαμακά του/της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Το μυαλό είναι ένα παράξενο εργαλείο. Μέρες σαν τη σημερινή λειτουργεί σε τέτοιο βάθος και με τόση προσήλωση που ακόμη και τα συνθετότερα προβλήματα μοιάζουν πράξεις επιπέδου δημοτικού. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για υπερωρίες ή/και σημαντικές επικοινωνίες στην δουλειά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Πότε έδωσες τελευταία φορά στον εαυτό σου ένα διήμερο ποιοτικού χρόνου; Έτσι να περιποιηθείς λίγο το σώμα σου και να μην το καταπονήσεις. Να μην ασχολείσαι πάλι με τη δουλειά ή με προβλήματα των φίλων σου ή με την γκρίνια των δικών σου; Μήπως τις επόμενες μέρες να την δεις αλλιώς τη ζωή σου; Άντε μπράβο...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Όταν οι συναισθηματικές σου κεραίες βρίσκονται σε κατάσταση υπερδιέγερσης (όπως σήμερα για παράδειγμα) είναι λες και οι γύρω σου το οσμίζονται και θέλουν ν' αρπαχτούν από μια συμβουλή σου, μια άποψη ή να τους λύσεις τα προβλήματα τους λες και είσαι ο Χάρι Πότερ με το μαγικό ραβδί. Η απάντηση ενός/μιας σοφού/ης Αιγόκερου θα ήταν: "Έχω τα δικά μου προβλήματα, ευχαριστώ δεν θα πάρω.".

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Μην προσπαθήσεις σήμερα να εκλογικεύσεις ή νʼ αναζητήσεις επιχειρήματα που να εξηγούν για ποιο λόγο έχεις ξυπνήσει με τέτοια επιθετική νευρικότητα και κυκλοθυμία. Περιόρισε τις συναναστροφές με πολύ κόσμο και αφοσιώσου στην ρουτίνα σου σαν να εξαρτάται η επιβίωσή σου απʼ αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Ξέρεις τι είναι πιο θλιβερό από το να έχει ξεχάσει ο/η σύντροφος σου πως αυτό που σε γοήτευσε εξ αρχής ήταν πως εξιτάρισε το μυαλό σου; Να το έχεις ξεχάσει κι εσύ μέσα στις υπερβολικές απαιτήσεις εγγύτητας και ασφάλειας. Τις επόμενες μέρες θα ήταν ευλογία να θυμηθείς πως ο έρωτας πρέπει να σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος/η σαν παιδί και όχι αγχωμένο/η. Α, κι αν είσαι ελεύθερος/η τα ίδια ισχύουν για εκείνον/η που έχεις βάλει στο μάτι…
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 261 μέλη.

γιορτάζουν οι: Έρωτας

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...