παρακαλώ περιμένετε...
13.04.2021

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Μπορεί από τη στιγμή που γεννήθηκες να σου έχουν πιπιλήσει τʼ αυτιά πως Κριός σημαίνει «είμαι συνέχεια στην τσίτα», όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα κοιμάσαι μόνο 4 ώρες τη μέρα ή ότι θα τρως άθλια κι ακανόνιστα για να αποδείξεις πως αντέχεις. Σήμερα αύξησε τις ώρες ανάπαυσης και περιποιήσου επιτέλους το σώμα σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Αν και θα μπορούσες να είσαι ένας/μια επικοινωνιακός/η χαμαιλέοντας σήμερα και να αναλωθείς σε επαφές, συναντήσεις και εξόδους, η ανάγκη για να μείνεις με τον εαυτό σου και άντε με ένα – δύο οικεία πρόσωπα μάλλον υπερισχύει...

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Ένας/Μια Δίδυμος που αποφασίζει να μπει στο παιχνίδι του φλερτ χωρίς κανόνες είναι μια βόμβα μεγατόνων μεταμφιεσμένη σε έναν/μια ελκυστικό/η ενήλικα. Αλήθεια τώρα, ακόμη και αν σου πει ο αστρολόγος σου «Πρόσεχε απόψε μην παραβείς τους κανόνες» θα τον ακούσεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Καρκίνε, ας είμαστε ειλικρινείς: σε έχει βοηθήσει έστω στο ελάχιστο τους τελευταίους μήνες αυτή η συνεχής προσπάθεια εκλογίκευσης του ερωτικού ανικανοποίητου; Τότε γιατί το συνεχίζεις και δεν αποδέχεσαι ότι, μέχρι νεοτέρας, η επικοινωνία μυαλού – καρδιάς παραμένει βραχυκυκλωμένη;

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Έλα παραδέξου το. Αν δεν είσαι στο επίκεντρο της προσοχής στον εργασιακό χώρο, τότε είναι πολύ πιθανό να τεμπελιάζεις. Αν όμως ξαφνικά νιώσεις να σε παρακολουθούν τα μάτια όλων των συναδέλφων σου (εξαιτίας μιας παρατήρησης από τον/την προϊστάμενο σου λόγου χάρη) τότε γίνεσαι σκυλί του πολέμου (εντάξει, εντάξει και με την περηφάνια αιλουροειδούς!). Με απλά λόγια θέλω να σου πω πως σήμερα η μετάβαση από την ένταση στο μπράβο προκύπτει με απόλυτη φυσικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Πράγματι είναι σπάνιο φαινόμενο η εύκολη/απροβλημάτιστη αλληλεπίδραση σου με τους γύρω σου. Όμως είναι χαζό τις μέρες που όντως συμβαίνει αυτό (όπως σήμερα) να φοβάσαι μήπως αν... Μη φοβάσαι και μίλα με τους ανθρώπους γύρω σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Είναι πολύ μεγάλος σήμερα ο κίνδυνος σήμερα να βρεθείς χαμένος/η στην μετάφραση με τα συναισθήματα σου, με όσα ακούς να συμβαίνουν γύρω σου και με τη στάσιμη ελαφρότητα των ανθρώπων. Όποτε νιώθεις να πνίγεσαι, πάρε λίγα λεπτά μόνος/η σου και σκέψου πως μπορεί να μην έχεις βρει ακόμη την άκρη σου, αλλά τουλάχιστον δεν φοβάσαι να ψάξεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Σκορπιέ, τα μηνύματα που σου στέλνει ο κόσμος εκεί έξω παραμένουν σοβαρά: συνεχής εργασία, εκπλήρωση υποχρεώσεων, συμπαγής κοινωνική εικόνα. Και η ψυχή σου; Αυτή θέλει να τα στείλεις όλα στον αγύριστο και νʼ ανακαλύψεις ξανά το παιδί μέσα σου. Εκείνο που τα όνειρα του ήταν μια σκάλα που ανέβαινε στον ουρανό...

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Λες και το εσωτερικό σου ρολόι έκανε reset και σήμερα ξυπνάς με φορτισμένες τις μπαταρίες και τις επιθετικές σου αρετές ακονισμένες. Τέρμα το σκυμμένο κεφάλι και η μουγκαμάρα στο γραφείο, τέρμα τα υπονοούμενα συναδέλφων που μένουν αναπάντητα και η ανοχή σε κουβέντες πίσω από την πλάτη σου. Μάχη θέλουν, μάχη θα έχουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Κυκλοφορείς μ' αυτό το βλέμμα "Μη μου πεις τώρα καμιά βλακεία πάλι γιατί θα γίνουμε μπίλιες" και φαίνεται πως είναι αρκετό για να κερδίσεις την ηρεμία σου από τον/την σύντροφό σου ή μερικούς φίλους που έχουν αναγάγει σε hobby να σε πρήζουν. Αμήν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σε μια εποχή που το συναίσθημα πωλείται σε τιμή ευκαιρίας και φοριέται από μερικούς σαν αξεσουάρ για να γίνουν συμπαθείς, θα πρέπει να αισθάνεσαι το λιγότερο σαν εξωγήινος/η που το φυλάς μέσα σου για ειδικές περιστάσεις. Όμως μερικές φορές είναι επιτακτικό να το εκδηλώνεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Κάντο σήμερα με τον τρόπο που σου ταιριάζει, δηλαδή με πράξεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Οι σκέψεις σου αποκτούν καθαρότητα διαμαντιού και τα σχόλια - βέλη σου έχουν ευστοχία που θα ζήλευε και ο Ρομπέν των Δασών. Αν κατάφερνες να χρησιμοποιήσεις αυτή την δύναμη τις επόμενες μέρες για να εκτοξεύσεις την ταχύτητα και την ποιότητα της δουλειάς σου, τότε θα αναγκάσεις ακόμη και τον αστρολόγο σου να υποκλιθεί μπροστά σου! 
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 254 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...