παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 27.05.2013 13:18
  Μια εξαιρετική λύσις είναι ο Άρης έχω να πω! Επικροτώ!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 27.05.2013 13:04
  Πάντα θλιμμένη χαραυγή για μένα ξημερώνει... Που λέει και το άσμα; Ακόμη δεν μπήκε ο Άρης στα μεταβλητά κι άρχισαν τα νεύρα και οι τσαμπουκάδες βλέπω!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 27.05.2013 12:54
  Χρόνια πολλά τρελοδιδύμι!! Να ζήσεις!
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (20.05.2013)
  Stardome* @ 24.05.2013 15:03
  Calamity Jane, η έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, όπως το περιγράφεις σχηματίζει τετράγωνο με τον άξονα 1ου - 7ου οίκου σου. Νομίζω ότι μπορείς και μόνη σου να ερμηνεύσεις τη μηχανική της έκλειψης.
   
  Βήμα 1ο: Σε ποιον άξονα στο γενέθλιο χάρτη σου λαμβάνει χώρα η Σεληνιακή έκλειψη; Από τη στιγμή που δεν έχεις τα στοιχεία σου αποθηκευμένα για να δω, πρέπει να το ψάξεις εσύ.. .
   
  Ο άξονας που γίνεται η Σεληνιακή έκλειψη είναι ο άξονας που έχουν πλέον ωριμάσει οι συνθήκες για να αναδειχθούν οι δικές μας ανάγκες. Σαν άνθρωποι έχουμε ένα σπάνιο χάρισμα να καταπιέζουμε τις ανάγκες μας, να βάζουμε τον εαυτό μας σε 2η μοίρα και να υποχωρούμε για να διατηρήσουμε ισορροπίες. Η Σεληνιακή έκλειψη είναι ένας πυροκροτητής, είναι το σημείο που είτε λέμε εμείς "Πρώτα εγώ" ή που βιώνουμε το τέλος κύκλων (μπορεί να είναι σχέσεις, μπορεί να είναι μοτίβο συμπεριφοράς μας). Τώρα αν ο άξονας είναι καθαρά ο άξονας 4ου - 10ου οίκου, μια νέα ισορροπία πρέπει να δημιουργηθεί στο δίπολο καριέρα, κοινωνική ζωή/οικογένεια, προσωπική ζωή (μήπως εργάζομαι πολύ και δεν έχω χρόνο για προσωπική ζωή ή αντίστροφα, έχω αφομοιωθεί μέσα στην οικογένεια ή μια συντροφική σχέση και δεν διεκδικώ αυτό που μου αξίζει επαγγελματικά; Μήπως θέλω στο άμεσο μέλλον να ανάλαβω ακόμη ένα κοινωνικό ρόλο, πχ μητρικό ή συζυγικό και πρέπει να διαμορφώσω αντίστοιχα τη καριέρα μου. Αν ο άξονας είναι ο 9ος - 3ος τότε ίσως είναι οι ανάγκες μου για νέα ερεθίσματα, αλλαγή παραστάσεων, ταξίδια και νέες γνώσεις που έρχονται στο προσκήνιο. (εδώ έχουμε ανάγκες για περισσότερη κοινωνικότητα, μετακομίσεις, Αν πάλι είναι ο άξονας 5ου - 11ου, καλούμαι ν' αξιολογήσω αν ζω τη ζωή μου σύμφωνα με τα δικά μου μέτρα ή έχω αφομοιωθεί τόσο πολύ από τις κοινωνικές συνθήκες που αισθάνομαι ότι δεν ορίζω τη ζωή μου (ή αντίστροφα, αν έχω κοινωνικά αποκλειστεί εξαιτίας της έντονα υποκειμενικής φύσης μου και τώρα θέλω νέες παρέες, νέους ανθρώπους).
   
  Με άλλα λόγια ο άξονας της έκλειψης δείχνει σε ποιες περιοχές της ζωής μου πρέπει να αναδείξω ξανά τις ανάγκες μου και είναι σημαντικός για να χαρτογραφήσω με σωστό τρόπο τις εκφάνσεις της ζωής μου που στο επόμενο διάστημα (μηνών συνήθως...) θα επηρεαστούν.
   
  Βήμα 2: Ποιες είναι οι σημαντικότερες όψεις της έκλειψης; Στη προκειμένη περίπτωση, έχουμε το τετράγωνο με Ποσειδώνα. Συνεπώς Ποσειδώνια θέματα ανακινούνται με έντονο τρόπο: η θυσία, η υποταγή στις συνθήκες ή και ανάγκες για φυγή από την πραγματικότητα με τα προβλήματα της, στροφή προς τις συναισθηματικές ανάγκες, προσδοκία για ένα σωτήρα ή ένα θαύμα που θα με λυτρώσει από τις δυσκολίες. Όπως είπες η αρένα του Ποσειδώνα αυτή την εποχή είναι ο έβδομος οίκος σου συνεπώς θα πρέπει να περιληφθεί στην ανάλυση μας συνδυαστικά με τον άξονα της έκλειψης. Είναι το γεγονός ότι θέλεις να σπάσεις μια σχέση και μια συνεργασία ή να δραπετεύσεις από μια σχέση/συνεργασία που εξαπατήθηκες και θες να δημιουργήσεις μια νέα ισορροπία στον άξονα που γίνεται η έκλειψη; Αντίστοιχα βέβαια θα μπορούσε να είναι η επιθυμία για μια ερωτική σχέση που θα κρατήσει, που κινητοποιεί την όλη διαδικασία της έκλειψης.
   
  Με άλλα λόγια οι οίκοι το χάρτη σου που συναντάς του πλανήτες με τους οποίους κάνει όψη η έκλειψη μας δείχνουν το αλληλοσυγκροούμενα κίνητρα που κινητοποιούν τη δράση στον άξονα της έκλειψης.
   
  Τώρα σε σχέση με τα θέματα της ταυτότητας, δεν υπάρχει οποιαδήποτε δράση στο χάρτη που να μην συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με ζητήματα ταυτότητας.
   
  Για απορίες/διυκρινήσεις, με λίγη υπομονή, στη διάθεση σου πάντα...
   
  Καλή έκλειψη!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (22.05.2013)
  Starhicker @ 22.05.2013 22:00
  @Skeptomenos Toksotis, θα έλεγα πως για να λες "όχι" εκεί που πρέπει, πρέπει όχι να μην αισθάνεσαι, αλλά πρωτίστως να σκέπτεσαι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 22.05.2013 12:14
  Ε άμα είναι σπόντα για σύμπαν κι εγώ μαζί σου!! Σταδιάλα πια! Για άλλους τα ντόρτια κι οι διπλές και γι' άλλους οι εξάρες! Θάνατος στον Κοέλιο!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 22.05.2013 12:04
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 22.05.2013 12:00
  ginakar, αν εύνοια των πλανητών θεωρείτε να ευοδωθούν όπως θέλετε τα πράγματα, τότε ναι κάπου έχει χαθεί το νήμα. Δηλαδή ο Άλλος (αυτός που ερωτευόμαστε, ο συνεργάτης, ο συνάδελφος) δεν έχει γνώμη και άποψη; Δεν μπορεί να μην θέλει ή να το σκέφτεται ή να είναι μπερδεμένος ή ακόμη και να απορρίψει αυτό που θέλουμε εμείς; Οι πλανήτες δεν λειτουργούν και για εκείνον;
   
  Αλήθεια εύχομαι όλα να εξελιχθούν καλά, αλλά να μην ξεχνάμε ότι η πιθανότητα να μην κατευθύνονται τα πράγματα προς τα εκεί που εμείς θέλουμε είναι εξαιρετικά πιθανή. Δεν παίζουμε μόνοι μας στο παιχνίδι της ζωής.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (22.05.2013)
  Starhicker @ 22.05.2013 10:50
  @annastar, λογικό δεν είναι να σε πιάνει η πρόβλεψη του ζωδίου όπου έχεις την Αφροδίτη σου; Ιδίως που πρόκειται για ερωτική πρόβλεψη;
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (22.05.2013)
  Starhicker @ 22.05.2013 10:48
  @annastar, πίστεψέ με ότι η χαρά που μας δίνετε εσείς με τους προβληματισμούς και τα σχόλιά σας είναι μεγαλύτερη. Κάθε βδομάδα βγαίνουμε να γράψουμε προβλέψεις για μερικές χιλιάδες φίλους - ξέρεις πώς είναι αυτό το συναίσθημα;

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...