παρακαλώ περιμένετε...
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (??????????? 2013)
  Starface @ 01.09.2013 19:07
  @angelfish, H νέα χρονιά που ξεκινάει από Σεπτέμβρη, τότε που όλοι κάνουμε νέα ξεκινήματα (είτε ακαδημαικά είτε εργασιακά) και βάζουμε νέους στόχους για την επόμενη περίοδο. Είναι σαν μία δεύτερη New Year Resolution. Όπως σωστά είπε και ο Stardome*, ώρα για restart!  
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (??????????? 2013)
  Stardome* @ 01.09.2013 13:47
  Υποθέτω εργασιακή... Σεπτέμβρης, restart και τα συναφή... Αλλά θα μας εξηγήσει η Βάσια καλύτερα σύντομα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 28.08.2013 11:10
  Έρχονται εκλογές? Κιόλας???
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (28.08.2013)
  Starhicker @ 27.08.2013 22:57
  @Shark, ασφαλώς και μπορώ. Και θα το υποστήριζες και άψογα, και θα το έκανες και τρεντ.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (28.08.2013)
  Starhicker @ 27.08.2013 22:54
  L.O. Virgo babies! @manini, επίσης "σύναξη μαγισσών". Η λέξη strega στα ιταλικά, ενίοτε απαντάται ως "στρίγγλα" στην ελληνική, και χρησιμοποιείται συχνά αντί του "μάγισσα". Σπουδάσαμαν και μία συγκριτική γλωσσολογία. Νομίζω;
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (28.08.2013)
  Starhicker @ 27.08.2013 22:51
  @penthesilia, u are one of our fav Leo Queen and u know it!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (28.08.2013)
  Starhicker @ 27.08.2013 22:49
  Έλα, καλωσορίσαμε λέμε!!!! Καλό μας φθινόπωρο Κριάρια μου αγαπημένα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Starhicker @ 27.08.2013 00:20
  Να ομιλήσει και η ....StarTherapist; Καλή μου @Doreta86, όταν, όποιο ζώδιο, με όποιο ωροσκόπο, λέει κάτι τέτοιο, λυπάμαι αλλά....he's not that into you. Υπάρχει και ως ταινία, μεταφρασμένη ως "απλά δε σε γουστάρει". Εγώ με την αστρολογία ασχολούμαι, και ερωτικές προβλέψεις γράφω, ΑΛΛΑ.... ο άνθρωπος που γουστάρει, κι είναι ερωτευμένος, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ζωδίου, να το θυμάστε αυτό, το δείχνει, το δηλώνει, σε κυνηγάει, είναι στα πατώματα, έρχεται να σε βρει 3 η ώρα τη νύχτα ταξιδεύοντας Αθήνα - Θεσ/νίκη με μοτοσυκλέτα και υπό βροχή, και γενικά είναι φουλ... Όλα μα όλα τα άλλα, είναι απλώς ευγενικοί τρόποι να πει κανείς "όχι".  Εσύ, λοιπόν, το καλύτερο χαμόγελό σου, τα πιό σέξι ρουχάκια σου, κι έξω για φρέσκα! Φιλάκια, και καλό σου και πολύ ερωτικό φθινόπωρο, μικρή Σκορπίνα!
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (????????? 2013)
  Starface @ 09.08.2013 13:30
  @salival, δεδομένου ότι όλο τον προηγούμενο χρόνο ο Δίας ήταν στον οίκο των καλά κρυμμένων μυστικών, ο Κρόνος βρίσκεται πάνω από τον γενέθλιο Πλούτωνα (ο πλανήτης των εκ βαθέων εξερευνήσεων), και έχει ήδη βρεθεί μία φορά σε σύνοδο με τον κυβερνήτη του 12ου (Ερμή), γεγονός που φέρει μία αναμόχλευση στο παρελθόν και στις πληροφορίες που αποσιωπήθηκαν μέσα σε αυτό, ένα έχω να πω: 
   
  Όσο ψάχνετε, θα βρίσκετε. 
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (????????? 2013)
  Starface @ 09.08.2013 13:17
  @dubia, ο Κρόνος πιάνει μία μία τις αξίες και τις προτεραιότητές μας και τις περνάει από κόσκινο. Ό,τι πιστεύαμε σωστό μπορεί και να μην είναι, και ό,τι πιστεύαμε ό,τι αξίζει τις θυσίες μας, μπορεί να μην αξίζει ούτε μια δεύτερη ματιά. Ναι, οι Σκορπιοί ανήκουν στα σταθερά ζώδια, που σημαίνει ότι αγκιστρώνονται από τα πιστεύω που έχουν αποκτήσει μαζί με άλλους (οικογένεια, σχέσεις). Υπερασπίζονται με πάθος τις επιλογές τους, πολύ απλά γιατί έχουν επενδύσει πολύ επάνω σε αυτές και πονούν ακόμα κι όταν πρέπει να τις εγκαταλείψουν. Άρα, κάθε φορά που αναγκάζονται να αλλάξουν πορεία, βιώνουν μία εξαιρετικά μεταμορφωτική στιγμή στη ζωή τους. Γι' αυτό και ο Κρόνος στο Σκορπιό μας επηρεάζει όλους μας σε ένα βαθύτερο, πιο ουσιαστικό επίπεδο, όπου θα πρέπει να ανακαλύψουμε τα μοτίβα της ζωής μας και να ξεχωρίσουμε μόνο αυτά που παραμένουν λειτουργικά. 
   
  Τώρα το "αν κάνεις λάθος" είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το ξέρει με σιγουριά. Μπορείς όμως να δεις άλλα πράγματα: αν είσαι ρεαλιστικά προετοιμασμένη για μία αλλαγή, αν έχεις υπολογίσει όλες τις παραμέτρους, αν έχεις ένα Plan B για παν ενδεχόμενο, και στην τελική, να σκεφτείς αν τα πράγματα έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο όπου ακόμα κι αν κάνεις λάθος, νιώθεις ότι το να παραμείνεις όπως έχει είναι ένα ακόμα μεγαλύτερο λάθος.  Ναι, το μη χείρον βέλτιστον, και αν τα πράγματα δεν πάνε παρακάτω, πρέπει να αλλάξουν. 
   
  Καλή σου τύχη λοιπόν, και μη βασανίζεσαι με ερωτήματα περί λάθους. Κάνε τις επιλογές σου και υπερασπίσου τις, γιατί σίγουρα εξυπηρετούν κάποιο σημαντικό λόγο στη ζωή σου. 

έχουν γενέθλια 220 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευθαλία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...