παρακαλώ περιμένετε...
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (??????? 2013)
  Starface @ 02.03.2013 11:33
  @guide, αφού οι συναισθηματικές σας ανάγκες δεν καλύπτονται από ..κινέζους, γιατί δεν αναζητάτε μία άλλη "εθνικότητα". Εννοώντας, γιατί δεν κάνετε παρέα με ανθρώπους που σας νοιάζονται εξίσου και που λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες σας; Θα δείτε ότι αργά ή γρήγορα θα αναπτύξετε μία καινούργια "εξάρτηση", δηλ. να εντοπίζετε καλύτερα και ευκολότερα αυτούς που ενδιαφέρονται και για την δική σας την ψυχή και όχι μόνο εσείς για τους άλλους. Και επειδή έχω αρκετή εμπειρία σε εξαρτήσεις και εξαρτημένους, θα σας πρότεινα να πιάσετε από το χεράκι έναν/μία φίλο/-η σε ζώδιο της Γης ή με έντονο Κρόνο, και να ακούτε τις προσγειωτικές συμβουλές του/της σε κάθε σας συναισθηματικό πόνημα, έτσι ώστε να μην ξεφύγετε πάλι στα ονειροπολήματά σας και στις θυσίες σας. Το'χω δει, το έχω ακούσει και πιάνει. Από κοντά με έναν γήινο, trust me. 
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (??????? 2013)
  Starface @ 01.03.2013 20:56
  @pitsirdelaki, μην τα δραματοποιούμε τα πράγματα. Σκηνές με ωχωχωχ, παναγίες και νοσοκομεία καθόλου δεν μας αρέσουν. 
   
  Ειδικά εσείς οι Αιγόκεροι ξέρετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο πώς να ανταπεξέρχεστε τις δύσκολες καταστάσεις, και ότι αργά ή γρήγορα θα ανταμειφθείτε για την υπομονή σας! 
   
   
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 01.03.2013 20:47
  Έτσι σας θέλω! Αυτοκυριαρχία και γαλήνη: 
   
  Τί είν’ η γαλήνη, τι είν’ η γαλήνη;Αν συγχωρέσεις τον εαυτό σουλένε πως βλέπεις την απάντηση γραμμένη στη σελήνη.

 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 01.03.2013 20:42
  Αφού έχετε ανάδρομο τον κυβερνήτη σας (Ερμή), βρε γλυκά μου Παρθενάκια, τι θέλετε να σας πω, ότι θα βρείτε τον έρωτα τη ζωή σας, ότι θα σας προτείνουν μία εξαιρετική θέση εργασίας, ότι θα βρείτε μία σταθερή πηγή εσόδων και ότι όλα θα διατηρηθούν σε αυτό το επίπεδο ες αεί; Λίγη υπομονή, σας ζήτησα, να φύγει αυτή η "πολυκοσμία" από τον 7ο οίκο σας (Ιχθύς) που σας αναταράζει τις σχέσεις και να γυρίσει και σε ορθή πορεία ο Ερμής. Ζητάω πολλά η γυναίκα; Όχι, πείτε μου...  
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 01.03.2013 17:06
  IOKASTH αστειεύομαι! Δεν υπονοώ ότι δέρνουν ή κάτι τέτοιο. Χιούμορ έκανα!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 01.03.2013 16:53
  Καθημερινές ιστορίες ανάδρομου Ερμή. Σαν τη στήλη μιας free press με τη στήλη "Σε είδα".
   
  "Σε είδα στη διασταύρωση Αλεξάνδρας και Κηφισίας. Αν σε έπιανα στα χέρια μου θα σου έδειχνα εγώ πόσο κουλ είναι οι Υδροχόοι... "
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 01.03.2013 15:27
  EYGINIA, δεν αφορά καθόλου όψεις! Μόνο ζώδια! Είναι όσο πιο απλό γίνεται!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 01.03.2013 14:49
  EYGINIA, έχεις ελέγξει το box στη πρώτη σελίδα του Stardome* με τις συναστρίες ζωδίων! Μπορείς να βάλεις το ζώδιο σου και το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και να διαβάσεις για τη συναστρία τους!
  Απλά πας στην πρώτη σελίδα και με το mouse σου κατεβαίνεις στη βάση της! Εκεί θα το δεις, το box, λέγεται "Συναστρίες".
   
  Αν μετά την ανάλυση έχεις απορίες, με ευχαρίστηση να τις λύσουμε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 01.03.2013 14:42
  andreas_zepos καλησπέρα! Πάει καιρός από την τελευταία φορά που σε είδαμε στα μέρη μας!
   
  Όπως σίγουρα θα σου έχουν πει κι άλλοι εκλεκτοί φίλοι στο παρελθόν, ο πλανήτης που είναι στη κορυφή ενός Yod είναι αυτός που δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση από τους άλλους δύο πλανήτες. Και αυτό γιατί οι πλανήτες βάσης του yod σχηματίζουν όψη εξαγώνου και λειτουργούν καλά μεταξύ τους.
   
  Άρα όταν έχουμε ένα συνδυασμό Άρη - Ποσειδώνα φυσικά και μιλάμε για δύο πλανήτες που δεν γνωρίζουν τι πάει να πει η λέξη όριο. Από τη μια Άρης είναι η δύναμη της διεκδίκησης και της θέλησης και είναι αυτό το κομμάτι του εαυτού μας που δεν θέλει να ακούει "Όχι!". Όταν ο Άρης εκφράζεται γνήσια θα πάει και θα κάνει αυτό ακριβώς που του λένε ότι δεν πρέπει ή δεν μπορεί να κάνει!
  Από την άλλη ο Ποσειδώνας είναι μια ιδεαλιστική δύναμη στο χαρακτήρα μας. Δεν δέχεται ότι υπάρχουν φυσικά όρια, ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να εκφράζεται, να ονειρεύεται, να ζει, να αγαπά με τον τρόπο που θέλει. Οπότε όταν του λένε "Όχι, αυτό δε γίνεται!" μπορεί είτε να μας οδηγήσει σε μια απογοήτευση ή σε μια διάθεση να υπερβούμε τα όρια και να αποδείξουμε ότι και το αδύνατο γίνεται.
   
  Φυσικά όταν αυτοί συνεργάζονται καλά, καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει ένα κομμάτι στη προσωπικότητα του ατόμου που αντιδρά στο Όχι και τα όρια που επιβάλλουν οι άλλοι (σύντροφοι, γονείς, η κοινωνία). Στη περίπτωση σου όμως ο Κρόνος υπάρχει εκεί και είναι μέρος αυτής της τριάδας και πρέπει να χωρέσει κάπως στην εξίσωση.
   
  Γι' αυτό λέμε συχνά ότι το yod λειτουργεί με περιόδους. Υπάρχουν ίσως περίοδοι που ο Κρόνος δεν υπάρχει για εσένα ή δεν θες να υπάρχει και μετά, από την υπερπροσπάθεια να μην περιορίζεσαι, φτάνεις στα δεδομένα όρια σου (σωματικά ή ψυχολογικά). Τότε ο Κρόνος διεκδικεί το χώρο που έχει στερηθεί και ίσως σε οδηγεί να αποκλείεσαι από το κόσμο, να απομονώνεσαι ή να προσπαθείς με ένταση να φέρεις σε μια ισορροπία τα πάντα στη ζωή σου.
   
  Φυσικά και οι αντιθέσεις στη κορυφή ενός yod είναι η πιο σημαντικές όψεις για το σχηματισμό. Κι αυτό γιατί ο πλανήτης που πιέζεται από το σχηματισμό, ο Κρόνος εν προκειμένω, είναι που καλείται να βρει μέσα στο χαρακτήρα του ατόμου μια νέα θέση ισορροπίας αλλά επίσης, βρίσκεται και στο μεσοδιάστημα των δύο πλανητών βάσης, άρα τους επηρεάζει άμεσα. Για την επόμενη 2ετια που θα σε επηρεάζει αυτή η όψη, το στοίχημα των ορθών ορίων (Κρόνος), χωρίς όμως να ξεχνάς ότι σαν χαρακτήρας αποζητάς πάντα ένα μεγάλο ποσοστό ελευθερίας και αυτονομίας (Άρης και Ποσειδώνας), είναι πάλι το στοίχημα. Ο Πλούτωνας βέβαια δεν είναι για να παίζεις μαζί του. Σε φέρνει μάλλον αντιμέτωπο (μέσα από την αντίθεση με τον Κρόνο) με ευθύνες και απώλειες που πρέπει να διαχειριστείς και μάλιστα σε περιορισμένο διάστημα.
   
  Δεν ξέρω αν σε έχω καλύψει. Δεκτές οποιεσδήποτε απορίες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 01.03.2013 14:27
  gemini86, η απάντηση της manini με καλύπτει.

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...