παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 17.04.2013 11:31
  icebee, ομολογώ ότι προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα ιδιαίτερα, πέραν της βασικής μεθοδολογίας. Δηλαδή ότι είναι ένα σύστημα αστρολογίας που αναπτύχθηκε από την Magi, μια διεθνή ένωση αστρολόγων και χρησιμοποιεί την πλανητική γεωμετρία και τις αποκλίσεις από αυτή για να κάνει προβλέψεις. Έχουν συνδέσει το Χείρωνα με τις ερωτικές σχέσεις και άλλους αστεροειδείς για άλλες προβλέψεις, οικονομικές πχ. Ίσως δεν έχει λάβει ακόμη έκταση σαν μεθοδολογία γιατί έχει αναπτυχθεί πολύ πρόσφατα, μέσα στη δεκαετία του '90 εκδόθηκαν τα πρώτα βιβλία. Στο μέλλον μπορεί να λάβει μεγαλύτερη απήχηση.
   
  Από την άλλη πλευρά, έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι βρίσκεις πως ισχύει για δικές σου περιπτώσεις. Θα μας ενδιέφερε να δώσεις ένα ή δύο παραδείγματα ή να τα τεστάρεις και με άλλες τεχνικές και να δούμε αν πράγματι δίνει διαφορετικά αποτελέσματα ή πιο έγκυρα. Τι λες;
   
  Καλημέρες!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 16.04.2013 11:59
  SAFIYE1975, το ζώδιο του Σκορπιού συμβολίζει σε κάθε χάρτη, στον καθένα από εμάς, την ορμή, τη τάση, τη ροπή να καταστρέφουμε παλιά μοτίβο συμπεριφοράς, τρόπους σκέψης, φιλοσοφίες ζωής, αντιλήψεις. Αυτή είναι μια λειτουργία ανανέωσης της ζωής γενικά και της εσωτερικής μας ζωής πιο ειδικά. Αυτή η ροπή σε κάθε άνθρωπο προβάλλεται/απαντάται σε διαφορετικές σχέσεις, περιοχές, δράσεις της ζωής μας. Που θα απαντάται, εξαρτάται από τον οίκο που ο καθένας μας έχει Σκορπιό. Ο τρόπος που το βιώνουμε εξαρτάται από το αν έχουμε προσωπικούς πλανήτες στο Σκορπιό κυρίως (και δευτερευόντως στους οίκους που έχουμε Άρη και Πλούτωνα). Οπότε ας ξεπεράσουμε το φόβο της αυτοκαταστροφής - αυτή είναι μόνο μια ακραία εικόνα και πλευρά της διαδικασίας που αναφέρεται στο ζώδιο του Σκορπιού.
   
  Το ζώδιο που συναντάμε στο 5ο οίκο μας αναφέρεται στο τρόπο με τον οποίο εξωτερικεύουμε στη ζωή εκεί έξω τη προσωπικότητα και το δημιουργικό μας εαυτό. Ποιες είναι οι δημιουργικές δραστηριότητες και τα χόμπι που μας ελκύουν, το σεξ σαν προσωπική έκφραση και δραστηριότητα που μας ξεχωρίζει σαν προσωπικότητες, ποια είναι εκείνα τα αντικείμενα (μπορεί να αναφέρεται σε γνώσεις και γνωστικά αντικείμενα αλλά και στον/στην Άλλο/η σαν αντικείμενο μεταβίβασης της χαράς, της ενέργειας, της δημιουργικότητας μας).
   
  Στη δική σου περίπτωση τώρα, που ο Σκορπιός απαντάται στον 5ο οίκο τι μπορεί κανείς να πει; Πολλά τα σενάρια. Από το να σε ελκύει σαν αντικείμενο έκφρασης ο κόσμος της ψυχισμού, της ψυχολογίας και του ασυνειδήτου, μέχρι και να γοητεύεσαι/ασχολείσαι με χόμπι και δραστηριότητες που υπάγονται στο πεδίο του Σκορπιού (εδώ έχουμε από καταδύσεις και επαφή με τον κόσμο κάτω από την επιφάνεια της Γης, μέχρι και επαφή με τη φύση και τους κύκλους της με εκδρομές, πεζοπορία κοκ). Επίσης μπορεί να μπορείς να βιώσεις τη χαρά και την ενέργεια μέσα από την εμπλοκή σου με έντονες δραστηριότητες ή και έντονες σχέσεις. Επίσης μπορεί κατά περιόδους να βιώνεις ριζικές αλλαγές ενδιαφερόντων ακολουθώντας το εξής μοτίβο: βρίσκεις ένα πρόσωπο ή μια δραστηριότητα ή ένα αντικείμενο μελέτης που σε παθιάζει, ασχολείσαι μαζί του σε βάθος, το φτάνεις στα άκρα συνειδητά ή ασυνείδητα (γιατί μόνο στα άκρα ίσως να αισθάνεσαι με το Σκορπιό στο 5ο οίκο αληθινά ζωντανή, ίσως μόνο στα άκρα αισθάνεσαι πως έχει αξία να εμπλέκεις τον εαυτό σου σε οτιδήποτε) και μετά οδηγείσαι σε μια κατάσταση που παύει είτε παύει να σε ενθουσιάζει κάτι ή αντιλαμβάνεσαι πως δεν σε πληρώνει εσωτερικά. Σ' αυτό το σημείο επέρχεται μια κρίση και ξεκινά η διαδικασία "θανάτου" αυτού που ως εκείνη τη στιγμή ήταν πάθος σου και η αναζήτηση ενός επόμενου.
   
  Το κεντρικό σημείο του Σκορπιού στον 5ο οίκο είναι η ανά περιόδους αναγέννηση των τρόπων και των μέσων που εκφραζόμαστε. Με ο, τι ασχολούμαστε ή ό, τι αισθανόμαστε ότι μας εκφράζει πρέπει να το ακολουθήσουμε ως τα άκρα του, να το εξελίξουμε και να εξελιχθούμε μαζί του. Και τέλος, όταν πια θα έχει εξαντλήσει τη δυναμική του να το παραδώσουμε στη φθορά για να δημιουργηθεί χώρος για το νέο. Αυτό νομίζω λέγεται περισσότερο πάθος και δημιουργία και λιγότερο αυτοκαταστροφή. Εσύ τι λες; Πως το βιώνεις;
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (15.04.2013)
  Stardome* @ 15.04.2013 21:54
  R21, LOL
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 15.04.2013 21:25
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 15.04.2013 19:48
  vafiadoud η Σεληνιακή έκλειψη της επόμενης εβδομάδας ενεργοποιεί την αντίθεση Ήλιου - Πλούτωνα που έχεις στο χάρτη σου, στον άξονα 3ου - 9ου οίκου σου. Και είναι επίσης μια έκλειψη που βρίσκεται σε στενή όψη με τον Κρόνο στο Σκορπιό, που επίσης ενεργοποιεί αυτή την όψη.
   
  Μια όψη Ήλιου - Πλούτωνα είναι μια όψη καθαρής, ώμης (αν είναι δόκιμος ο όρος) δύναμης. Άτομα που έχουν τόσο δυναμικές όψεις Ήλιου - Πλούτωνα αρέσκονται συνήθως να προκαλούν τον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους. Συχνά η επιλογή συντρόφων, καριέρας, αντικειμένου εργασίας, ενδιαφερόντων κτλ συνήθως γίνεται με κριτήριο (α) αν είναι αρκετά προκλητικές/δύσκολες/απαιτητικές ή (β) δημιουργούν έντασεις, πάθη, εμμονές οπότε το άτομο αισθάνεται ζωντανό μέσα από τις συγκινήσεις αυτές. Φυσικά όλη αυτή η διαδικασία μπορεί να κινητοποιείται και ασυνείδητα: στη περίπτωση σου θα έλεγε κανείς ότι παίζεις στα άκρα του άξονα Ταύρου - Σκορπιού. Όταν λαμβάνεις το μέρος του ζωδίου σου και αποζητάς με εμμονή την εξασφάλιση και τη γαλήνη (χαρακτηριστικά του Ταύρου), τότε συνήθως καταλήγεις σε επιλογές και καταστάσεις που δεν σου τη χαρίζουν. Αντίστροφα ίσως όταν μπαίνεις εσύ σε διάθεση να δώσεις χαριστικές βολές και να αναμορφώσεις από την αρχή το τοπίο της ζωής σου, οι άνθρωποι που έχεις απέναντι σου προσπαθούν να σε κρατήσουν δέσμια με πρόφαση την σταθερότητα. Αυτό το πάρε δώσε, με την διέλευση του Κρόνου στο Σκορπιό έχει βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο...
   
  Ήδη από το Νοέμβρη του προηγούμενου έτους (όποτε και ο Κρόνος σχημάτισε αντίθεση με τον Ήλιο σου και ενεργοποίησε αυτή την όψη) ίσως να έχεις μπει σε μια περίοδο που οι ευθύνες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Αντίστοιχα είναι πολύ πιθανό να βρέθηκες αντιμέτωπη με απώλειες και εμπόδια, είτε σε επίπεδο σπουδών (αν ανήκεις σ' αυτή τη κατηγορία), είτε σε επίπεδο επαγγελματικό/εργασιακό. Όπως επίσης είναι αναμενόμενο, η διαδικασία αυτή μπορεί να ξυπνά για άλλη μια φορά φοβίες ή ανασφάλειες (Πλούτωνας στο Σκορπιό έτσι, μιλάμε για καθαρά συναισθηματικό περιεχόμενο που αναδύεται).
   
  Από την άλλη πλευρά μια Σεληνιακή έκλειψη παραμένει πάντα μια Πανσέληνος και έχει χαρακτηριστικά Πανσελήνου. Η ολοκλήρωση ενός κύκλου, τα πράγματα έρχονται στο φως, τα συναισθήματα αποκαλύπτονται και οι ανάγκες βγαίνουν στο επίκεντρο. Επίσης είναι μια Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται από τη μεριά του Βόρειο Δεσμού της Σελήνης, γεγονός που σημαίνει πως εδώ δημιουργείται για εσένα ένα νέο πεδίο δράσης.
   
  Με αφετηρία λοιπόν τις μέρες γύρω από την Σεληνιακή έκλειψη, ίσως παρατηρήσεις πως υπάρχει ανάγκη να έρθουν οι δικές σου ανάγκες στο επίκεντρο. Αυτό θα μπορούσε να συνοδεύεται με ένα γεγονός όπως μια ρήξη ή ένα τσακωμό με οικείο πρόσωπο (σύντροφο/γονέα/συγγενή), θα μπορούσε όμως να είναι και η απαρχή μια διαδικασίας κλεισίματος λογαριασμών σε επίπεδο σπουδών ή εργασίας. Το γεγονός σε κάθε περίπτωση είναι η πρόφαση. Η ουσία της έκλειψης είναι εσύ να επιλέξεις σαν άξονα των αναγκών σου εσένα και σταδιακά να διεκδικήσεις περισσότερο χρόνο (Κρόνος) για εσένα και να κατευθύνεις τις ψυχικές σου δυνάμεις (Πλούτωνας) ώστε να εκφράζεις (μέσω των σχέσεων σου, της δουλειάς σου, των επιλογών σου) καλύτερα το δικό σου χαρακτήρα.
   
  Τελικά μια Σεληνιακή έκλειψη έρχεται πάντα με μια πρόκληση να είμαστε πιο ειλικρινείς προς τις δικές μας ανάγκες και να φέρνουμε στο φως όσα καταπιέζουμε, περιχαρακώνουμε και περιορίζουμε.
   
  Ελπίζω να σου έδωσα μια διαφορετική προοπτική του συμβολισμού της έκλειψης και κάτω από ένα πιο θετικό πρίσμα.
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (15.04.2013)
  Stardhomme @ 15.04.2013 19:43
  Το Νοέμβριο υπήρχε μία έκλειψη στον τομέα των οικονομικών για τους Ζυγούς, κάτι που τις επόμενες τριάντα περίπου ημέρες θα ενεργοποιηθεί εκ νέου. Ενεργοποίηση μπορεί να σημαίνει άνοιγμα ή κλείσιμο εκκρεμότητας, κίνηση νέας διαδικασίας που έχει σχέση με εκείνη την εποχή, δράση μετά από ένα διάστημα έξι μηνών που διήρκεσε η αναμονή...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardhomme @ 15.04.2013 19:39
  Αυτό που συμβαίνει τις επόμενες περίπου τριάντα ημέρες, εκτός από δύο ακόμα εκλείψεις στον άξονα Σκορπιού/Ταύρου (Σεληνιακή στο Σκορπιό στις 25/4 και Ηλιακή στον Ταύρο στις 10/5), είναι η διέλευση της Αφροδίτης (15/4-9/5) και του Άρη (20/4-30/5) από τον Ταύρο που θα ενεργοποιήσουν την έκλειψη που είχε γίνει στις 13/11/2012. Η ενεργοποίηση στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού εμπεριέχει το δίπολο εννοιών όπως δικά μου/δικά μας, κατέχω/κατέχουμε, υλική/συναισθηματική τροφή, σώμα/ψυχή. Αυτό που θα συμβεί λοιπόν είναι ασκήσεις ισορροπίας στα παραπάνω δίπολα ειδικά για Ταύρους/Σκορπιούς, Λέοντες/Υδροχόους, που μπορεί να εμπεριέχουν ενεργοποίηση εκ νέου ζητημάτων του περασμένου Νοεμβρίου, άνοιγμα εκκρεμοτήτων ή εξέλιξη πραγμάτων που ξεκίνησαν ή έκλεισαν εκείνη την εποχή.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 15.04.2013 16:22
  seniorita85, συμπληρώστε παρακαλώ τα στοιχεία σας για να μπορούμε να απαντήσουμε με βάση το χάρτη σας.
   
  http://www.stardome.gr/chart-form.html
   
  Και καλή αρχή στο βήμα που αποτολμάτε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 15.04.2013 16:17
  captain fragi, συμπληρωματικά ζώδια εννοείται τα απέναντι, αυτά που σχηματίζουν άξονες;
   
  Σε σχέση με τα άλλα δύο ερωτήματα σας τώρα. Ήλιος σε ζώδια ίδιου στοιχείου σημαίνει πως ορισμένα από τα αιτήματα της προσωπικότητας και των δύο είναι κοινά. Παράδειγμα, αν μιλάμε για Ήλιους που ανήκουν σε ζώδια της φωτιάς αυτό που φέρνει πιο κοντά τα δύο μέλη είναι η ανάγκη για περιπέτεια, για έξαψη, για να ζήσουν το φαντασμαγορικό. Αντίστοιχα με Ήλιους σε ζώδια της Γης, σημείο επαφής είναι ανάγκες για εξασφάλιση ή η απόλαυση των αισθήσεων μέσα από τη σχέση ή ρεαλιστική στάση στα σημαντικά ζητήματα της ζωής, στον Αέρα η κοινή διάθεση για πειραματισμό, η επικοινωνία και η διάθεση για νέες εμπειρίες και ερεθίσματα, στο Νερό η συναισθηματική ανταπόκριση στις καταστάσεις, η ανάγκη για ψυχική επαφή και ασφάλεια.... Θα έλεγε κανείς ότι η παρουσία των Ήλιων σε ζώδια ίδιου στοιχείου βοηθά ώστε να ξεπεραστούν πιο εύκολα οι αρχικές άμυνες. Σε βάθος χρόνου βοηθά στη λήψη κοινών αποφάσεων μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις.
   
  Οι δυσαρμονικές όψεις ανάμεσα στον Άρη του ενός και τον Άρη του άλλου μέλους συνήθως μεταφράζεται σαν σύγκρουση θελήσεων. Αυτό που ο ένας θέλει/επιθυμεί/στοχεύει/ποθεί και ο τρόπος που θέλει να το αποκτήσει συγκρούεται με τις αντίστοιχες ροπές στον Άλλο. Μιλάμε φυσικά για όψεις σεξουαλικής έξαψης αλλά και για αμφίρροπες μάχες όταν πρέπει να ληφθούν κοινές αποφάσεις. Φυσικά η ένταση τους εξαρτάται από τις επιμέρους θέσεις του Άρη και από το αν υπάρχουν αντίστοιχες όψεις με την Αφροδίτη που βοηθούν τις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Καλό θα ήταν αυτές τις όψεις να τις κρίνουμε σε ένα συνολικό πλαίσιο της συναστρίας και όχι μόνες τους.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 15.04.2013 15:55
  Sirius93, ένα, δύο σχόλια αν και δεν ξέρω στη προκειμένη περίπτωση αν θα βοηθήσουν. Ο Ερμής πέρασε από τον 7ο στον 8ο οίκο σου το τελευταίο 2ήμερο. Από μόνη της αυτή η διέλευση μπορεί να μην σημαίνει συνήθως πολλά. Όμως αν λάβουμε υπόψη ότι (α) είναι κυβερνήτης του χάρτη σου, (β) βρίσκεται στον 7ο οίκο σου από τις αρχές Φλεβάρη (πιθανόν το ερωτικό ενδιαφέρον να ξεκινά σ' αυτό το διάστημα) και (γ) ολοκλήρωσε έναν ανάδρομο κύκλο όσο παρέμενε εκεί, τότε ξαφνικά αποκτά βαρύνουσα σημασία. Έτσι με την είσοδο του στον 8ο οίκο σου, που είναι ο οίκος της βαθιάς συναισθηματικής εμπλοκής μέσα στις σχέσεις, είναι λογικό να θες να βαθύνεις περισσότερο, να αποτολμήσεις το παραπάνω βήμα. Με την ταυτόχρονη παρουσία Ήλιου, Άρη και Αφροδίτης ήδη σ' αυτό τον οίκο εδώ και δύο εβδομάδες, το πάθος σίγουρα ξεχειλίζει τη συγκεκριμένη περίοδο. Όμως με την ενεργοποίηση του 8ου οίκου μας, έχουμε πάντα και την αποκάλυψη των συναισθημάτων των Άλλων και γι' αυτά δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε σίγουροι.
   
  Τέλος να αναφέρω ότι ο Πλούτωνας που ήταν στάσιμος γύρισε τη Κυριακή ανάδρομος σε ακριβείας τετράγωνο με την Αφροδίτη σου (που βρίσκεται στον 8ο οίκο σου ξανά). Μήπως ήταν αυτό το "στραπάτσο" μια ένδειξη ότι καλείσαι να αλλάξεις συνολικά το τρόπο που προσεγγίζεις/επιθυμείς στην ερωτική σου ζωή; Ναι, επισήμως από χθες έχει ανοίξει ένα κύκλος που θα διαρκέσει 1,5 χρόνο και θα αλλάξει ριζικά το τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις. Ίδωμεν λοιπόν...
   
  Στη διάθεση σου για οποιαδήποτε άλλη απορία, διευκρίνηση.

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...