παρακαλώ περιμένετε...
 • Natalie Portman - Η Σταρ που δεν έχεις συνηθίσει
  Starfemina @ 30.06.2012 21:45
  Έχετε δίκιο, δεν υπάρχει πλανήτης. Με παραπλάνησε ο νότιος δεσμός που βρίσκεται στον Υδροχόο.
 • Natalie Portman - Η Σταρ που δεν έχεις συνηθίσει
  Stardome* @ 30.06.2012 20:45
  kokopuff granted! Το διόρθωσα (θα φανεί σε λίγο)! Ευχαριστώ για την επισήμανση!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 30.06.2012 18:02
  Konstantiathess, πρέπει πρώτα από όλα να κατανοήσουμε ότι όταν ένας πλανήτης βρίσκεται ανάδρομος στον γενέθλιο χάρτη μας έχει την τάση να λειτουργεί περισσότερο υποκειμενικά και να διαχωρίζει τη στάση του ατόμου στους τομείς που αφορούν το συγκεκριμένο πλανήτη από το κοινωνικό του περίγυρο. Όταν έχουμε έναν πλανήτη ανάδρομο τότε αυτός ο πλανήτης μας αναγκάζει να λέμε "Είμαι διαφορετικός/η από τους άλλους".
   
  Ψυχολογικά μιλώντας, άτομα που έχουν γεννηθεί με ανάδρομη Αφροδίτη αισθάνονται πληρότητα και όταν είναι μόνοι τους - με άλλα λόγια δεν χρειάζονται απαραίτητα μια σχέση για να νιώσουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Με άλλα λόγια επιθυμούν μεγαλύτερη αυτονομία και ελευθερία.
   
  Παράλληλα, λόγω της στενής σχέσης Ήλιου - Αφροδίτης, άτομα που έχουν γεννηθεί με ανάδρομη Αφροδίτη έχουν δυσκολία να διαχωρίσουν τις επιθυμίες τους από αυτά που οι άλλοι επιθυμούν από τους ίδιους. Η αίσθηση του ότι "δεν μπορώ να επιθυμώ αυτό που περιμένουν από εμένα" (και αυτό που περιμένουν από εμένα έχει να κάνει με ταλέντα που έτσι κι αλλιώς διαθέτω) αναγκάζει τα άτομα αυτά είτε να ζουν μια ζωή όπου οι σχέσεις με τους άλλους έχουν απόσταση (ώστε να μην ξέρει κανείς τι επιθυμώ) ή μια ζωή απόλυτης παράδοσης στον αισθησιασμό των σχέσεων, σαν ένα μέσο για να μην κατανοούν οι άλλοι τις βαθύτερες επιθυμίες τους.
   
  Σε αρκετές περιπτώσεις, αυτά τα άτομα στην παιδική και εφηβική ηλικία, ακόμη κι αν δείχνουν κοινωνικά, είναι μάλλον ντροπαλά και δεν αφήνονται μέσα στις παρέες. Αισθάνονται πως διαφέρουν από τους υπόλοιπους με κάποιο τρόπο αλλά δεν μπορούν να δώσουν μια συγκεκριμένη εξήγηση που έγκειται αυτή η διαφορά. Είναι λες και οι σχέσεις τους περιορίζουν ή αντιλαμβάνονται πως στις σχέσεις μιμείται ο ένας την συμπεριφορά του άλλου και τα ίδια δεν θέλουν να λάβουν μέρος σ' αυτό το παιχνίδι συμπεριφορών. Αργότερα στη ζωή ενδέχεται να αισθανθούν πως οι σχέσεις τους περιορίζουν ή πως κάθε φορά που κάνουν μια σχέση κινδυνεύει να χαθεί η αίσθηση της Ταυτότητας τους και οι επιθυμίες που τη συνοδεύουν. Με άλλα λόγια σχέση σημαίνει συμβιβασμός και τα συγκεκριμένα άτομα δεν θέλουν με τίποτα να συμβιβάζονται.
   
  Φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα η λειτουργία της ανάδρομης Αφροδίτης να έχει σπρωχτεί στο υποσυνείδητο και να προβάλλεται στους ανθρώπους με τους οποίους το άτομο κάνει σχέση. Έτσι, ενώ κάποιος που έχει ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να λέει πως θέλει να είναι σε σχέση και του είναι απαραίτητοι οι άλλοι, μπορεί να επιλέγει φίλους και ερωτικούς συντρόφους που είναι τόσο ανεξάρτητοι, αυτόνομοι ή αποστασιοποιημένοι, που τελικά οι σχέσεις να καταρρέουν μετά από λίγο καιρό.
   
  Σαν συμπέρασμα, το θέμα των σχέσεων είναι πάντα ευαίσθητο σε όσους έχουν γεννηθεί με ανάδρομη Αφροδίτη στο χάρτη τους γιατί η Αίσθηση της Ταυτότητας (Ήλιος) συνδέεται πολύ στενά με τις προσωπικές αξίες, επιθυμίες και την ικανοποίηση των προσωπικών αναγκών (Αφροδίτη). Ίσως το πιο σημαντικό που πρέπει να δουλευτεί είναι (1) η αίσθηση πως απειλείται η προσωπικότητα του ατόμου αν συμβιβάζεται ή συνάπτει στενές σχέσεις με άλλους και (2) η ανάγκη για αυτονομία και ελευθερία που πρέπει να γίνεται σεβαστή για να μην ζει το άτομο μια ζωή, είτε ασκητική, είτε παραδομένη στον κενό αισθησιασμό.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 27.06.2012 10:49
  april5, αν ο χάρτης στο προφίλ σου είναι σωστός, αργείς ακόμα πολύ για να σε επηρεάσει ο Ουρανός άμεσα, οπότε οι αλλαγές και οι επαναστάσεις μπορούν να περιμένουν. Αντίθετα, έχεις αντίθεση Κρόνου από τον Ζυγό με τον Ήλιο και Ερμή σου και να μην ξεχνάμε και τον Ποσειδώνα που από τους Ιχθύς άρχισε να τετραγωνίζει τον κυβερνήτη του ωροσκόπου σου, Δία, μια διέλευση που δικαιολογεί την αδράνεια. Μην ξεχνάς, ότι έχεις σύνοδο Δία/Ποσειδώνα έτσι κι αλλιώς στο γενέθλιο χάρτη σου και αυτή η "παράλυση" που αναφέρεις (και μάλιστα λες, πάλι) είναι κάτι που θέλει δουλειά γενικώς, ασχέτως διελεύσεων.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 26.06.2012 18:46
  Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία και έχουμε ανατροπές στο σκηνικό της προηγούμενης εβδομάδας... Ειδικά εκείνο το ζευγαράκι Σκορπιού - Υδροχόου, μη μου πείτε ότι δεν βλέπατε προς τα που πηγαίνει το πράγμα...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 22.06.2012 17:17
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 22.06.2012 11:53
  BloumBloum δεν θα μιλήσω τώρα αστρολογικά. Αν αισθάνεσαι παρατεταμένη σωματική εξάντληση που φαντάζει αδικαιολόγητη ψάξε το ιατρικά. Κάνε εξετάσεις. Μην το αφήσεις έτσι. Το σώμα μας δίνει μηνύματα. Ας μην κάνουμε τους κωφούς...
   
 • Τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα - Παράδειγμα σε γενέθλιο χάρτη
  Stardome* @ 21.06.2012 13:16
  Don't mention it Stardust!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 21.06.2012 13:16
  Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τους Καρκίνους στο σελίδα μας στο facebook! Ψηφίστε πιο θεωρείτε το καλύτερο χαρακτηριστικό των Καρκίνων!
  http://www.facebook.com/Stardome.gr
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 21.06.2012 11:41
  elinamale, όπως σου είπε και ο Stelster πολύ σωστά, οι συσχετίσεις του χάρτη Ηλιακής επιστροφής δεν γίνονται απ' ευθείας με τον προοδεύμενο. Να σου με ποιο τρόπο θα χειριζόμουν εγώ μια τέτοια ανάλυση.
  Η ηλιακή επιστροφή δείχνει την Αφροδίτη γωνιακή, στον 7ο οίκο. Αυτό σημαίνει πως μέχρι τα επόμενα γενέθλια, το θέμα των σχέσεων θα είναι κομβικό. Είναι μια χρονιά που η ικανοποίηση (Αφροδίτη) θα βρίσκεται μέσω των σχέσεων (7ος οίκος) και μάλιστα είναι πολύ πιθανό μακροχρόνιες σχέσεις (7ος οίκος) που δεν αποπνέουν πια αέρα ευτυχίας (Αφροδίτη) να λήξουν. Αφροδίτη σημαίνει επιθυμία και εγωισμός στις σχέσεις - σημαίνει "Θέλω να με κάνεις ευτυχισμένο/η!".
  Όμως στον προοδευμένο χάρτη η Σελήνη σε ποιον οίκο διελαύνει; Είναι κι αυτή στον 7ο οίκο του προοδευμένου ή σε διαφορετικό. Γιατί αν είναι κι αυτή στον 7ο οίκο κάνει ακόμη πιο σημαντικό το θέμα των σχέσεων. Αν όμως στον προοδευμένο χάρτη συναντώ την Σελήνη ας πούμε στον 9ο οίκο, τότε μιλάμε για μια τελείως διαφορετική ανάλυση της Σελήνης που δεν έχει σχέση με τις σχέσεις...
  Επιπρόσθετα ο γενέθλιος 7ος οίκος σου σε τι κατάσταση βρίσκεται; Δέχεται αυτή τη στιγμή κάποια διέλευση. Γιατί σκέψου το εξής. Η τάση της χρονιάς όπως εκφράζεται από την Ηλιακή επιστροφή είναι να δημιουργήσω ή να κρατήσω τις σχέσεις που με κάνουν ευτυχισμένο/η και βάζουν εμένα στο επίκεντρο. Αν όμως ο γενέθλιος 7ος οίκος μου δέχεται αυτή την εποχή τη διέλευση του Κρόνου, τότε προφανώς η απόρριψη ή η δημιουργία σχέσεων γίνεται με μεγάλη δυσκολία, με αργοπορία και ανασφάλεια. Αν όμως δέχεται τη διέλευση του Ουρανού τότε αυτή η μετάβαση γίνεται με ταχύτητα που προξενεί σοκ.
   
  Καταλαβαίνεις ελπίζω από το συγκεκριμένο παράδειγμα πως οι άμεσες συσχετίσεις δεν βγάζουν τόσο ζουμί, όσο οι παράλληλες αναγνώσεις των χαρτών... Ελπίζω να έλυσα εν μέρη την απορία σου...

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θωμαϊς

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...