παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 02.03.2010 15:36
  joblack1982, υπάρχει ένας συνδυασμός παραγόντων που καθιστά την συγκεκριμένη περίοδο κρίσιμη. Πρώτον από το Νοέμβριο του 2009, με την είσοδο του Κρόνου στο Ζυγό βρίσκεστε σε φάση επιστροφής Κρόνου - πρόκειται για μια από τις πλέον σημαντικές περιόδους της ζωής σας και θα κρατήσει για τον επόμενο 1.5 χρόνο τουλάχιστον. Καθώς έχετε Κρόνο στον 4ο οίκο σας (που συμβολίζει την ψυχολογική κληρονομιά που παίρνουμε από το σπίτι και την οικογένεια μας καθώς και το ίδιο το οικογενειακό περιβάλλον που μεγαλώσαμε) είναι λογικό να έχετε μπει σε αυτή τη διαδικασία ενδοσκόπησης και βυθίσματος στο παρελθόν. Πρακτικά το αίτημα αυτής της περιόδου είναι να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπον όλα εκείνα τα ζητήματα με το παρελθόν και τις οικογενειακές σχέσεις που για χρόνια καταπιέζατε ή δεν εκφράζατε. Μόλις τελειώσει η επιστροφή Κρόνου θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα που στέκεστε σε αυτό το κόσμο και ποιες ήταν οι συνθήκες που σας διαμόρφωσαν.
  Σχετικά με το ζήτημα του χωρισμού σας είναι βέβαιο πως θα το βιώσατε πολύ σκληρά (έχετε άλλωστε Σελήνη στο Σκορπιό που πονάει στη σιωπή και δεν ανοίγεται εύκολα στους άλλους αλλά και Άρη στο Ζυγό, που δείχνει πως έχετε ανάγκη μια σχέση προκειμένου να νιώθετε δραστήρια, ζωντανή και με αυτοπεποίθηση) όμως όσο και αν τώρα φαντάζει άκαιρο, η χωρισμός ήταν καταφανέστατα απαραίτητος.
  Πρώτον γιατί ο Δίας πέρασε πάνω από την Αφροδίτη σας και σας σπρώχνει με αυτό το χωρισμό να συνειδητοποιήσετε πως αυτό που έχετε ανάγκη για να νιώσετε αυτοπεποίθηση δεν είναι απαραίτητα μια σχέση αλλά να έχετε στόχους, όνειρα και επαγγελματικές περιπέτειες - η Αφροδίτη σας αισθάνεται καλά μόνο όταν βρίσκεστε έξω στον κόσμο μαχόμενη. Ο Δίας στην περίπτωση σας λειτούργησε σαν καμπανάκι πως το μονοπάτι που περπατούσατε σας έδινε ασφάλεια αλλά όχι νόημα.
  Ο προοδευμένος Ήλιος σας σχηματίζει όψη με τον Χείρωνα και για πρώτη φορά έρχεστε σε άμεση επαφή με μια εγγενή σας ανασφάλεια που έχει να κάνει με την υλική σφαίρα της ζωής (Χείρωνας στον Ταύρο). Πρακτικά ίσως για πρώτη φορά αισθάνεστε την ανάγκη να πατήσετε οικονομικά μόνη σας στα πόδια σας, να μην χρειάζεστε κανέναν (είτε γονιό, είτε σύντροφο) για να μοιράζεστε την οικονομική σας διαχείριση - προσπαθείτε ίσως να δοκιμάσετε για πρώτη φορά τις δυνάμεις σας με τον κόσμο της καριέρας με τόλμη και θάρρος (που είναι και αιτήματα του Ήλιου σας στον Κριό).
  Ταυτόχρονα βιώνετε φέτος αντιστροφή Δεσμών στον Χάρτη σας. Έχετε Βόρειο Δεσμό στον 1ο οίκο, στον Καρκίνο και φέτος ο κάνει σύνοδο με τον διελαύνοντα Νότιο Δεσμό. Άρα μόνο όταν αναλαμβάνεται πρωτοβουλίες για τον εαυτό σας και μόνο όταν μόνη σας διεκδικείται μια φέτα από την τούρτα της ζωής αισθάνεστε πως εκπληρώνεται τον προορισμό σας και τα χαρίσματα σας.
  Το τονίζω, η καθημερινότητα σας δεν θα είναι εύκολη για τον επόμενο ενάμιση χρόνο (όσο θα διαρκέσει η έξαρση της επιστροφής Κρόνου). Έχετε μπροστά σας μάχες, προσπάθεια και εμπόδια. Όμως δεν θα νιώσετε ποτέ αληθινή Κριός παρά μόνο όταν στο τέλος πείτε: Εγώ τα κατάφερα μόνη μου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 02.03.2010 14:52
  ΑΝΝΑELE, αντίθετα... Το ζώδιο των Ιχθύων είναι το ζώδιο με τη μεγαλύτερη εσωτερική δυναμική. Το μόνο που λέω είναι πως έχει ένα σημαντικό υπαρξιακό δίλημμα να αντιμετωπίσει όποιος ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Αν δεν υπήρχαν οι Ιχθύες δεν θα είχαμε την φαντασία, την τέχνη και την θυσία σαν ύψιστη έκφραση της αγάπης...
  Δεν υπάρχει η έννοια καλύτερο και χειρότερο ζώδιο και όποιος υποστηρίζει αυτές τις μπαρούφες έχει τόση σχέση με την αστρολογία όση και ο Πάπας με τη Heavy Metal μουσική.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 02.03.2010 14:45
  reggina85, είναι ένα σύνηθες πρόβλημα αυτό που προκύπτει με τον γενέθλιο χάρτη. Δεν έχει κατοχυρωθεί η πόλη γέννησης σας γι' αυτό το λόγο το σύστημα αυτόματα τοποθετεί πως έχετε γεννηθεί σε ώρα Γκρίνουιτς... Οπότε και ο ωροσκόπος σας βγαίνει σε άλλο ζώδιο... Παρακαλώ πολύ πηγαίνετε στο μενού "Ο Χάρτης μου" εισάγεται ξανά τα ακριβή στοιχεία γέννησης και επιλέξτε και το κουτάκι που λέει "Ενημέρωση των στοιχείων μου"...
  Επίσης θα ήθελα να ζητήσω και σε εσάς nerophgadisio και piggy137 αν έχετε το ίδιο πρόβλημα να ακολουθήσετε αυτή τη διαδικασία, αν δεν σας είναι κόπος...
  Σας ευχαριστώ πολύ...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 02.03.2010 14:37
  Marion, κάθε γενέθλιος χάρτης έρχεται με ένα πακέτο δώρων προς αξιοποίηση και ένα πακέτο προβλημάτων προς επίλυση. Η ζωή δεν είναι μια σταθερή πορεία προς την ευτυχία για τους περισσότερους ανθρώπους. Μακάρι να ήταν έτσι αλλά δεν... Ειδικά εσείς που ανήκετε στο ζώδιο των Ιχθύων φέρετε μέσα σας ένα δίλημμα που δεν συναντά εύκολα κάποιος σε άλλα ζώδια. Το δίλημμα της παραίτησης.
  Στο ζωδιακό κύκλο, το ζώδιο των Ιχθύων παριστάνεται με δύο ψάρια που κοιτάζουν σε αντίθετες κατευθύνσεις όμως είναι ενωμένα με μια κλωστή. Λέγεται πως το ένα ψάρι κοιτάζει προς τα πίσω τον υπόλοιπο ζωδιακό και συμβολίζει την ζωή στη Γη, με όλες τις δυσκολίες αλλά και τις χαρές της, αυτή τη ζωή που όσο και να προβληματίζει, μας μαγνητίζει. Το δεύτερο ψάρι όμως κοιτάζει μπροστά, προς το τέλος που θα σημάνει μια νέα αρχή. Συμβολίζει την λαχτάρα να μην υπάρχω πια σε αυτό τον κόσμο, με αυτή τη μορφή, αντιμετωπίζοντας τα ίδια προβλήματα. Το δεύτερο ψάρι ζητά να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησαν τα πάντα, στο τίποτα που μέσα στην ανυπαρξία του είναι το Όλον.
  Κάθε Ιχθύς λοιπόν έρχεται σε κάποια επίπεδα αντιμέτωπος με αυτό το διπλό μονοπάτι. Να ζήσω ή να παραιτηθώ; Να τα παρατήσω ή να προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να δώσω νόημα σε αυτή τη ζωή διδάσκοντας όλους πως ο δρόμος για την ευτυχία είναι η αγάπη και η θυσία; Κάνεις δεν μπορεί να προκαθορίσει ποιο δρόμο θα ακολουθήσει ο κάθε Ιχθύς. Σίγουρα όμως κάθε Ιχθύς ξέρει πως η ικανοποίηση που προσφέρει αυτή η ζωή είναι τόσο φευγαλέα, σαν να προσπαθείς να κρατήσεις νερό στις παλάμες σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 02.03.2010 14:22
  mpaz6, ήθελα να κοιτάξω το ερώτημα σας αλλά δυστυχώς δεν έχετε καταχωρημένο τον δικό σας γενέθλιο χάρτη στα στοιχεία σας. Εγώ βλέπω ένα χάρτη με ήλιο στο Σκορπιό...
  Όταν θέτετε ένα ερώτημα, σας παρακαλώ θερμά να διατηρήτε στα στοιχεία σας το δικό σας χάρτη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 02.03.2010 14:17
  vecchiamalvasia, όταν λέμε "Κάποιος δεν έχει καθόλου Γη στο χάρτη του" εννοούμε πως δεν υπάρχει κάποιος πλανήτης σε ζώδιο της Γης. Στην περίπτωση σας πράγματι δεν υπάρχει κάποιος πλανήτης σας σε ζώδιο της Γης. Αυτό το ονομάζουμε στην αστρολογία "έλλειψη στοιχείου".

  Μια τέτοια έλλειψη, σε αντίθεση με αυτό που θα περίμενε κανείς, δεν σημαίνει πως οι ποιότητες της του στοιχείου της Γης (πρακτικότητα, επαφή με το παρόν, αισθησιασμός, αποτελεσματικότητα) απαραίτητα απουσιάζουν από το άτομο. Συνήθως συμβαίνει μια από τις ακόλουθες δύο πιθανότητες:

  1. Το άτομο εκτιμά αυτές τις ποιότητες και τα χαρακτηριστικά, τα έχει πολύ ψηλά στη λίστα των αξιών του και έλκει από το περιβάλλον του ανθρώπους που έχουν έντονη Γη. Έτσι φίλοι, σύντροφοι, συνεργάτες, εραστές συνήθως έχουν περίσσεια σε αυτό το στοιχείο.

  2. Το άτομο αισθάνεται συνεχώς πως στερείται αυτά τα στοιχεία και προσπαθεί να τα υπεραναπληρώσει. Έτσι μπορεί η ανάγκη για πρακτική σκέψη, για υλικά αγαθά, για επιτυχημένη καριέρα, για αισθησιακές σχέσεις γίνεται σχεδόν εμμονή. Με απλά λόγια έχει την ίδια υψηλή πιθανότητα να γίνει κάποιος υλιστής με απουσία Γης στο χάρτη του όσο και κάποιος με περίσσεια γης. Μόνο που για τον δεύτερο είναι κάτι που του έρχεται φυσικά, ενώ ο πρώτος σχεδόν ποτέ δεν ικανοποιείται από την επιτυχία του σε αυτή τη σφαίρα της ζωής.

  Πάντως από τη στιγμή που ο γενέθλιος χάρτης μας περιλαμβάνει και τα 12 ζώδια, αργά ή γρήγορα το στοιχείο της Γης θα κάνει την εμφάνιση του και θα ορθώσει απαιτήσεις. Επομένως δεν συντρέχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας. Ελπίζω να σας έδωσα μερικές χρήσιμες πληροφορίες για αυτό που ζητήσατε. Καλώς ήρθατε στο Stardome*!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 01.03.2010 23:28
  Σας δίνω το link από τα αστρομαθήματα.
  Είναι "Απαντήσεις σε συνηθισμένες αστρολογικές ερωτήσεις από τον Γιώργο Πανόπουλο"... Δείτε την ερώτηση 1.

  http://www.stardome.gr/library/c99,%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1_%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC_%CE%B5%CF%81.html
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 01.03.2010 23:03
  gz227, έχετε Ήλιο στον Καρκίνο. Είστε Καρκίνος. Οι προβλέψεις του Λέοντα δεν έχουν καμία σημασία για εσάς. Στον χάρτη σας δεν έχετε ούτε ένα πλανήτη στο συγκεκριμένο ζώδιο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 26.02.2010 15:00
  glikia, κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο κυβερνήτης της ακμής του οίκου. Στην περίπτωση ενός ωροσκόπου Διδύμου, ακόμη και αν είναι στις 29 μοίρες και 59 λεπτά και 59 δεύτερα, είναι ο Ερμής.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 26.02.2010 14:57
  saltibagos, το ζήτημα της επιλογής ή όχι των γονιών μας, το "αν πάμε πακέτο" ή όχι, εξαρτάται μάλλον από την οπτική γωνία που το βλέπει κάποιος. Ο χάρτης άλλωστε δείχνει την προδιάθεση μας να αποκωδικοποιούμε το κόσμο και τα ερεθίσματα που λαμβάνουμε. Να σας δώσω και ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοήτο αυτό:
  έστω πως έχουμε τους χάρτες δύο ανθρώπων που έχουν και οι δύο Κρόνο στο 4ο οίκο, της οικογένειας και της εμπειρίας του πατέρα. Στον ένα από τους δύο αυτή η πλανητική θέση μεταφράζεται σε έναν πατέρα κυριολεκτικά απόμακρο, που εργάζεται ίσως πολλές ώρες και δεν είναι κοντά στο παιδί καθώς μεγαλώνει. Στον δεύτερο όμως έχουμε έναν πατέρα που είναι αντικειμενικά τρυφερός και γλυκός και ενδιαφέρεται για να καλλιεργήσει μια ουσιαστική σχέση με το παιδί του, εκείνο όμως αντιδρά με προς αυτόν, τον αισθάνεται ανταγωνιστικό και δήθεν και καταλήγει εκείνο να απομακρύνεται από εκείνον...
  Συμπέρασμα: το μόνο για το οποίο μπορούμε να είμαστε σίγουροι σχετικά με τα γονεϊκά πρότυπα, μέσω μιας σωστής ερμηνείας του χάρτη, είναι η ποιότητα της εμπειρίας τους και τα πιθανά αποτελέσματα αυτής. Οι ίδιοι οι γονείς μπορεί και να ανταποκρίνονται σε αυτή την προδιάθεση μας, μπορεί και όχι. Εκεί άλλωστε είναι και η μεγάλη διαφοροποιήση της αστρολογίας προς την κλασική ψυχαναλυτική προσέγγιση: δεν ευθύνονται μόνο οι γονείς για την σχέση τους με τα παιδία, έχουν και αυτά εκ γεννετής μια προδιάθεση που χρωματίζει αυτή τη σχέση.
  Ελπίζω να σας έδωσα μια προοπτική πάνω στο ζήτημα. Καλό απόγευμα!

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...