παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stargunner @ 04.06.2014 14:56
  Shark, 'δοκιμαστικά' ο Κρόνος στον Τοξότη απο τέλη του χρόνου μέχρι μέσα Ιουνίου του '15 οπότε και ανάδρομος ξαναμπαίνει στο Σκορπιό για λίγο (εως 18 Σεπτέμβρη)
 • Κατάλληλες Ημερομηνίες για Μάρτιο 2014
  Stargunner @ 04.06.2014 11:28
  alice16, γιατί όχι; πώς να το κάνουμε όμως;
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 04.06.2014 10:04
  alice 16, η ώρα και η μέρα του γάμου δεν είναι ήδη προαποφασισμένη; ακόμα μπορούν να γίνουν αλλαγές.να διευκρινίσω απλώς, επειδή πριν ανέφερα ότι την πρότεινα - αυτό δε την κάνει ιδανική ημερομηνία, είναι σαφές αυτό, απλά όταν έχεις πολλούς περιορισμόυς, ΟΚ, κάπου πρέπει να το βάλεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις αν μπορείς προσπαθείς να 'παίξεις' με την ώρα
  να διευκρινίσω απλώς, επειδή πριν ανέφερα ότι την πρότεινα - αυτό δε την κάνει ιδανική ημερομηνία, είναι σαφές αυτό, απλά όταν έχεις πολλούς περιορισμόυς, ΟΚ, κάπου πρέπει να το βάλεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις αν μπορείς προσπαθείς να 'παίξεις' με την ώρα
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 04.06.2014 09:58
  AriesLeo, συμφωνώ απόλυτα με το ότι δεν μπορείς τελικά να χρησιμοποιείς την επιλεκτική πολύ ευρέως. Δεν μπορείς πάντα ούτε να κάθεσαι να κάνεις χάρτες ούτε να περιμένεις για κάθετι που 'πρέπει' να κάνεις. Περιορίζεσαι και απο τους χρόνους και απο τις προθεσμίες και απο τις ανάγκες σου που τρέχουν και απο τις απαιτήσεις των άλλων και...και..
   
  Κι εγω ας πούμε, δι΄λεξα μέρα και ώρα για να ανεβάσω το blog και τη σελίδα μου, αλλά στην 5μέρες/8 ώρες δουλειά μου είχα συγκεκριμένη ώρα που έπρεπε να έρθω. Επέξα μέρα και ώρα για να ξεκινήσω δίαιτα αλλά όταν αγόραζα αυτοκίνητο - ίσως γιατί έπρεπε πια να το έχω όπως διαμορφωνόταν η ζωή μου - δεν έφτιαχνα χάρτες - πρόσεχα όμως ότι δεν είχα Ερμή ή Άρη ανάδρομο κι αυτό ήταν ΟΚ. Και πάει λέγοντας...
   
  Τώρα, αν έρθουμε στο θέμα των γάμων, το κατα πόσο ένας 'καλός' ή 'κακός' χάρτης γάμου μπορεί να αλλάξει τα πράγματ, αυτό είναι μεγάλη κουβέντα την οποία θα ήταν ενδιφέρον κάποια στιγμή να κάναμε - και με παραδείγματα. Δεν ξέρω κατα πόσο ένας χάρτης μπορεί να σου εγγυηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο γάμος είναι σαν ένας οργανισμός που γεννιέται την ώρα που τον κάνεις κι ως εκ τούτου στο χάρτη που παίρνεις θα βλέπεις τι τάσεις υπάρχουν. Σε ό,τι δέ αφορά το τελικό αποτέλεσμα κι αυτό είναι πολύ σχετικό. Το ότι ένας γάμος δεν καταλήγει σε διαζύγιο δε σημαίνει ότι είναι και καλός γάμος. Είναι η διάρκεια και μόνο αυτοσκοπός; Εχω ξαναπεί πως είμαι σίγουρη πως όλοι μας έχουμε στον κύκλο μας να δείξουμε τουλάχιστον ένα ζευγάρι που είναι παντρεμένο 40 χρόνια και ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να χωρίσει αλλά το μόνο που έχει καταφέρει είναι να ταλαιπωρεί: ο ένας τον άλλο, ο καθένας τον εαυτό του, τα παιδιά τους, τους ανθρωπους που τους νόιάζονται. Εχω δει dreadful χάρτες γάμων που δεν έχουν λυθεί. Πως είναι όμως το ζευγάρι μέσα στο γάμο;
   
  Απο εκεί και πέρα , για μένα το διαζύγιο είναι επιλογή. Μπορεί ναι, να εχεις στο χάρτη σου ενδειξεις για 'διαζύγιο' (υπάρχουν κάποιες, δεν είναι σαφείς: 1,2,3 αμα τα έχεις θα χωρίσεις). Μπορεί να έχεις τέτοιες ενδείξεις και να μη χωρίζεις, να μένεις και να ταλαιπωρείσαι. Μπορεί να μη μπορείς να σταθείς πουθενά και να φεύγεις συνέχεια αλλά να είσαι ΟΚ, γιατί αυτός είσαι, τόσο μπορείς, έτσι αισθάνεσαι καλά.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (04.06.2014)
  Starhicker @ 04.06.2014 00:34
  Βαλτή δεν είμαι, so help me God, χεχε!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (04.06.2014)
  Starhicker @ 04.06.2014 00:32
  Το λέμε! Το καλύτερο σενάριο είναι να θυμηθούν τα Λιονταράκια ποιοί είναι, και να δώσουν μια ώθηση δημιουργικότητας και φλερτ που θα αφήσει όλους τους άλλους στη σκιά!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (04.06.2014)
  Starhicker @ 04.06.2014 00:28
  @Moss, είναι η ευκαιρία μας να καταλάβουμε ότι είναι όλα στο μυαλό μας.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (04.06.2014)
  Starhicker @ 04.06.2014 00:26
  @FullAries, αυτή η γυναίκα έχει γενέθλια σύνοδο Ερμή - Ποσειδώνα στον πρώτο. Της αρέσει να γράφει για ό,τι αγαπάει, κι αυτό μάλλον μεταδίδεται.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 03.06.2014 17:18
  Χάθηκα λίγο, ναι....δυστυχώς...επιφυλάσσομαι!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargunner @ 03.06.2014 17:06
  Η Marion March στο βιβλίο της για την επιλεκτική δίνει και χάρτες πελατών της που Ηλιος και Σελήνη δε σχηματίζουν καμία όψη. Βεβαίως η March δίνει την εντύπωση καθώς τη διαβάζεις ότι δούλευε πάντα με περιορισμούς. Το καλύτερο Σαββατοκύριακου του Ιουλίου κτλ. Σαφώς προτιμά μια αρμονική σχέση των Φώτων, έχει και τέτοιο παραδειγμα και λέει, ναι, εδώ είμαστε πιο ωραία. Αλλά αν δεν μπορεί να το έχει το αφήνει να περνάει. Η April Elliott Kent δίνει πιο πολλή σημασία σε αυτό. Σου λέει πρέπει οπωσδήποτε να έχεις αρμονική σχέση των Φώτων. Σαφώς δεν είναι ιδανικό, αλλά κι εγώ νομίζω θα το άφηνα να περάσει αν όλα τα άλλα ήταν εντάξει. Τείνω να μη το βλέπω σα τη μεγαλύτερη ΄πιθανή κακοτοπιά. Σημαντικότερο είναι να έχουμε τα Φώτα απαλλαγμένα απο 'κακές' όψεις 'μπροστά τους'. Να είμαι ειλικρινής την 20η του Σεπτέμβρη την πρότεινα κι εγώ πρόσφατα, γιατί δεν είχαμε πολλά περιθώρια. Αν όμως θυμάμαι καλά απο εκείνη την ανάλυση, η Σελήνη έκανε ενα τετραγωνο με Κρόνο το απογευμα της 20ης το οποίο συνέστησα να αποφύγουμε, να διαλέξουμε αν είναι δυνατό μια ώρα αφού έχει ολοκληρωθεί.

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...