παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 16:47
  Αν υπάρχει κάτι που είναι ανθρώπινο είναι να παρεξηγούμαστε. Αν είναι κάτι που είναι πιο ανθρώπινο είναι να προχωράμε πέρα από τις παρεξηγήσεις... Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 16:46
  Ο ανάδρομος είναι εκπληκτικός έχω να πω δε... Ξεκίνησα με β' ενικό και κατέληξα στον πληθυντικό ευγενείας...
  Ζητώ συγνώμη για την γελοιότητα αυτή...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 16:43
  lyggeas, μπορώ να κατανοήσω από το κείμενο (χωρίς καν να δω το χάρτη σου) πως η έκφραση της προσωπικότητας σου είναι μείζον ζήτημα για εσένα. Δεν πιστεύω στην αστρολογία που υπόσχεται ελπίδες ή που παρέχει έτοιμες απαντήσεις. Αντίθετα όμως πιστεύω στην αστρολογία που δείχνει την τοπογραφία του μονοπατιού που καλούμαστε να ακολουθήσουμε. Το δικό σου μονοπάτι δείχνει πως καλείσαι να καταφέρεις να συνδυάσεις 3 ετερόκλιτα κομμάτια στο παζλ της ζωής σου: 1) να είσαι ρεαλιστής και να πιστεύεις μόνο στα αντικειμενικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου (Ήλιος στον Αιγόκερω), 2) να μπορείς να διατηρείς αποστάσεις από τις ακραίες συναισθηματικές απαιτήσεις των γύρω σου (Σελήνη στον Υδροχόο) και 3) να εκφράσεις δημιουργικά στο έπακρο το πως βιώνεις την πραγματικότητα - να ζεις τη ζωή σαν παράσταση και όχι σαν πρόβα, για να χρησιμοποιήσω θεατρικούς όρους (Ωροσκόπος Λέοντας).
  Όπως καταλαβαίνεις ακροβατείς σε ένα σχοινί δύσκολο και ιδιαίτερο, και ίσως ο συνδυασμός διελεύσεων που ανέφερα στο προηγούμενο ποστ (Ποσειδώνας - Σελήνη, επιστροφή Κρόνου, Ήλιος - Πλούτωνας) να σου δημιουργούν μεγάλες εσωτερικές αντιφάσεις αυτή την περίοδο. Το σίγουρο είναι πως όσο συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αντλείς όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για τον εαυτό σου, για τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται, για τους λόγους που δεν αντέχεις ό,τι είναι αυτό που δεν αντέχεις. Με άλλα λόγια, δεν μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου ανενεργό από τη ζωή, ακόμη και αν ζεις μια πραγματικότητα που τώρα φαίνεται αφόρητη. Στο τέλος είναι αυτή η δύσκολη πραγματικότητα που μας τροφοδοτεί με τα κατάλληλα ερεθίσματα για να αλλάξουμε. Αν απέχουμε, δεν έχουμε ερεθίσματα και ως γνωστών από τα μαθηματικά: μηδέν από μηδέν, κάνει μηδέν.
  Θεωρώ αφενός πως πρέπει να παραμείνετε ενεργός επαγγελματικά (Αιγόκερως χωρίς εργασία είναι σαν Αρχαίο Δράμα χωρίς Χορό) και πρέπει να πάψετε να βλέπετε σαν δικαιολογία ή αποτρεπτικό παράγοντα το ότι δεν είστε στα "κυκλώματα", όπως τα λέτε. Αν το ένστικτο σας αυτή την περίοδο (Σελήνη - Ποσειδώνας) σας λέει πως πρέπει να το κυνηγήσετε, να κάνετε! Μπορεί τελικά να ανακαλύψετε πως το θέατρο θα χάσει την αίγλη του αν γίνει επαγγελματικό ή μπορεί και να δείτε μια εντελώς νέα μαγική πραγματικότητα να ανοίγετε μπροστά σας. Με τη σκέψη δεν βγαίνει τίποτα όμως.. Τα σενάρια που δεν έγιναν ταινία κανείς δεν τα θυμάται πια.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 16:24
  γαρδένια, μόνο προσωπικά μπορώ να μιλήσω. Δεν με ενόχλησες με το ποστ σου...
  Όμως δεν μπορούσα να επιτρέψω να πιστεύει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα ότι λογοκρίνω τον κόσμο ή ότι απαντάω επιλεκτικά ή σε όσους γκρινιάζουν. Μην παίρνεις προσωπικά κάτι που δεν έχει σχέση με εσένα αλλά με τη συνολική λογική λειτουργίας του site...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 07.05.2010 16:19
  aniaania, δεν έχω καταλάβει ποια είναι η ερώτηση σας? Γενικά τι σημαίνει ο Καρκίνος στον 5ο οίκο και ο Βόρειος Δεσμός εκεί?
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 16:18
  pepit υπάρχει ένα ολόκληρο κομμάτι βιβλιοθήκης που μπορείτε να ξεκινήσετε να ενημερώνεστε για κάθε πλανήτη, ζώδιο και οίκο τι σημαίνει, τι συμβολίζει και πως μας επηρεάζει. Μην προσπαθείτε να κάνετε προβλέψεις για εσάς, χωρίς να κοιτάξετε πρώτα τι λέει ο χάρτης σας για την προσωπικότητα σας.
  Είναι σαν να έχετε την ψευδαίσθηση πως χωρίς να έχετε ξαναμαγειρέψει ποτέ μπακλαβά, πως θα τον πετύχετε με τη μια. Και να τον πετύχετε θα είναι θέμα τυχαιότητας και όχι γνώσεων....
  Για ότι απορία σας δημιουργείτε, εδώ είμαστε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 16:14
  Flake, η δοκιμαστική είσοδος του Δία στον Κριό (μέσα στο καλοκαίρι) δεν σας επηρεάζει τόσο σημαντικά γιατί απέχει πολύ από τις μοίρες του γενέθλιου Δία σας. Μέχρι και το τέλος της χρονιάς ο Δίας θα πηγαινοέρχεται πάνω από την ακμή του 4ου οίκου σας που σημαίνει πως θα υπάρχει κινητικότητα σε θέματα προσωπικής εξασφάλισης, ανεξαρτησίας από συναισθηματικούς δεσμούς (με συγγενείς που σας καταπιέζουν ή γονείς) και ίσως αλλαγές μέσα στο σπίτι (προγραμματισμός μετακόμισης, μετακίνηση σε άλλη περιοχή/πόλη ή ανακαίνιση του σπιτιού)...
  Για την επιστροφή Δία (δηλαδή τη διέλευση του Δία από τον γενέθλιο Δία σας) θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τα μέσα Μαρτίου έως τέλη Απριλίου του 2011... Αυτό είναι πολύ μπροστά για να το συζητάμε από τώρα...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 16:04
  mariashootingstars, την τελευταία διετία (και τον χρόνο που διανύουμε ακόμη πιο έντονα) ο Ποσειδώνας βρίσκεται πάνω στην ακμή του οίκου των διαπροσωπικών σας σχέσεων και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη σας (κυβερνήτης του ζωδίου σας και πλανήτης της ερωτικής σας ταυτότητας)... Με απλά λόγια ο Ποσειδώνας είναι η εισβολή υπέρμετρου ρομαντισμού και υψηλών προσδοκιών μέσα στις σχέσεις (η αναζήτηση του άλλου μισού), που μοιραία οδηγεί στις περισσότερες περιπτώσεις σε εμφατικές συναισθηματικές ήττες ή σε πάθη με ανθρώπους που δεν είναι διαθέσιμοι ή μας εξαπατούν. Αν σε αυτά προσθέσουμε την έτσι και αλλιώς παρορμητική συναισθηματική σας φύση (αντίθεση Σελήνης - Άρης σε όψη με την Αφροδίτη σας), τότε έχουμε ένα εκρηκτικό μείγμα όπως καταλαβαίνετε.
  Το ζήτημα είναι αν μπορεί κανείς να προστατευθεί από αυτή την ασυνείδητη ροπή να ξεκινά με τόσες προσδοκίες; Μπορούμε να καταπνίξουμε τον ενθουσιασμό που τόσο λαχταράμε στη ζωή μας έτσι κι αλλιώς; Δεν έχω εύκολη απάντηση σε αυτά τα ζητήματα για εσάς, αφού καλείστε να αναπτύξετε μια εντελώς προσωπική στάση.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 07.05.2010 15:43
  kalomoira, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από τις 8/10 ως και τις 19/11 για να είμαστε πιο ακριβείς. Οι κύκλοι της ανάδρομης Αφροδίτης είναι από τους πιο σύνθετους στο ζωδιακό και πάντα οι διαδοχικοί κύκλοι συνδέονται μεταξύ τους σε βάθος χρόνου. Πιο συγκεκριμένα η Αφροδίτη επιστρέφει κάθε οκτώ χρόνια και πραγματοποιεί ένα ανάδρομο κύκλο στην ίδια περιοχή του χάρτη. Τι συμβολίζουν όμως αυτοί οι επιμέρους 8ατείς κύκλοι;
  Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πιο προσωπικούς πλανήτες του χάρτη μας. Συμβολίζει όχι μόνο τον τρόπο που σχετιζόμαστε αλλά κυρίως τι μας κάνει να νιώθουμε ευτυχισμένοι, σε τι δίνουμε αξία, που στηρίζεται η αυτοεκτίμηση μας... Οι ανάδρομοι κύκλοι της Αφροδίτης λοιπόν όταν συμβαίνουν, συνήθως δεν φέρνουν κανένα εξωτερικό γεγονός. Όμως εσωτερικά αναμοχλεύουν αυτά τα θέματα που σας ανέφερα νωρίτερα... Μια εσωτερική αλλαγή λαμβάνει χώρα με αφετηρία αυτόν τον 40ήμερο ανάδρομο κύκλο και προοιωνίζει μια ριζικά αλλαγή στάσης στην επόμενη 8ετία. Η εμπειρία της ανάδρομης Αφροδίτης δεν έχει συλλογικό χαρακτήρα, είναι μοναδική για τον καθένα μας αφού είναι εντελώς μοναδικό το μείγμα των πραγμάτων που μας κάνουν ευτυχισμένους σε αυτή τη ζωή.
  Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να τρομάζετε για κάτι... Ένας νέος κύκλος θα ανοίξει στη σχέση σας με τον εαυτό σας αρχικά με αφετηρία την ανάδρομη Αφροδίτη, και σε βάθος χρόνο θα παρατηρήσετε τις αλλαγές.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 07.05.2010 15:21
  Είναι τουλάχιστον ανόητο αν κάποιος σας είπε/πληροφόρησε ότι ένας Χείρωνας στον 5ο αρκεί σαν ένδειξη για να δείξει πως δεν θα κάνετε παιδιά. Μην ακούτε σαχλά αστρολογικά τσιτάτα. Μπορείτε να δείτε στις FAQ του site
  http://www.stardome.gr/library/faq.html
   
  την ερώτηση για τον Κρόνο στον 5ο οίκο και τα παιδιά. Θα βάλετε σε ένα πλαίσιο σωστό τι είναι ο 5ος οίκος.

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...