παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 24.01.2013 17:57
  Γεια σας ξανά και παρακαλώ ηρεμήστε με τις εκατέρωθεν διατυπώσεις. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση σας guys.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 24.01.2013 15:58
  Να είστε καλά! Καλή χρονιά εύχομαι!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 24.01.2013 15:37
  Magneto, Καρκίνος με Σελήνη στον Αιγόκερω meaning παιδί Πανσελήνου; Αν είναι στενή η όψη Πανσελήνου τότε μιλάμε για όλο το πακέτο: έντονες κυκλοθυμίες, εγωισμός με έντονες δόσεις ανασφάλειας αλλά και μεγάλες αντοχές και επιμονή. Φυσικά και υπάρχουν θέματα άμυνας/εμπιστοσύνης και πολύ έντονο οικογενειακό περιβάλλον. Έχει ενδιαφέρον ποιοι άλλοι πλανήτες κάνουν όψη με αυτή την αντίθεση αν είναι στενή.
   
  Για τον Άρη στον Ζυγό τι χρειάζεται να προσθέσω; Πάντα αισθάνομαι την ανάγκη να επιβληθώ, να καταξιωθώ, να αισθανθώ ότι έχω τα ηνία της ζωής μου κυρίως γιατί μέσα μου πάντα νιώθω πως υστερώ σ' αυτό το κομμάτι (ακόμη κι αν έχω πετύχει ρεαλιστικά). Γι' αυτό και αναζητώ εξίσου έντονους χαρακτήρες για να κοντράρομαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα....
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 24.01.2013 15:13
  Infernal, αφού ξέρεις όψεις και ερμηνείες και κτλ, η θέση μου είναι η ακόλουθη.
   
  Οι όψεις του συμπλέγματος Κρόνου - Ουρανού - Ποσειδώνα με τη Σελήνη σου μιλάνε για το κοινά σημεία που εντοπίζεις σε βαθύτερο επίπεδο μαζί της. Ποιο είναι το αίτημα του Αιγόκερω σαν ζώδιο, ανεξάρτητα από τους πλανήτες που μπορεί να βρίσκονται εκεί; Ειλικρίνεια, σοβαρότητα, όχι σχέσεις εξάρτησης αλλά σχέσεις ρεαλιστικές, ουσίας.
   
  Από την άλλη πλευρά το γεγονός ότι δε σε ελκύει μόνο το Αιγοκερίσιο στοιχείο του χαρακτήρα της αλλά και το Ουράνιο - Ποσειδώνιο (γιατί η Σελήνη είναι τις μας μαγνητίζει) μπορεί να σημαίνει μια σειρά από πράγματα και για εσένα. Για παράδειγμα μπορεί να έχεις και εσύ ένα Ποσειδώνιο στοιχείο που θες να εκφράσεις μέσα από τις σχέσεις (πχ όψεις Ποσειδώνα με Σελήνη ή Αφροδίτη) αλλά και κάπου υπάρχει και το Ουράνιο στοιχείο σου στο χάρτη με αντίστοιχες όψεις πχ Ήλιος - Ουρανός ή κυβερνήτης του 7ου ή του 8ου οίκου σε όψη με Ουρανό).
   
  Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε κάθε σχέση, σε κάθε συναστρία μας αναζητούμε στο/στην άλλο/η τα στοιχεία του χάρτη μας που ενεργοποιούνται στις σχέσεις. Στην προκειμένη περίπτωση βρήκες ένα άτομο που σίγουρα έχει έντονα τα στοιχεία που αναζητά η Σελήνη σου (Αιγόκερως - Κρόνος) αλλά και επιπλέον πήρες το πακέτο Ποσειδώνα - Ουρανού που κάπως θα είναι έντονο στο χάρτη σου σε όψεις με πλανήτες που αφορούν τις σχέσεις.
   
  Πάμε παρακάτω. Ο Κρόνος σου σε σύνοδο με τον Ήλιο της. Εντάξει, αυτό είναι astrology 1.01. Το αρσενικό κομμάτι της προσωπικότητας της είναι ο Ήλιος και αναζητά ένα τρόπο να τον μετουσιώσει, να τον φέρει στην επιφάνεια. Είσαι ο Κρόνος της, δηλαδή, υποθέτω, κάποιος μεγαλύτερης ηλικίας που έχει αρκετή εμπειρία ζωής για να μπορέσει να εκφραστεί, να διαφωνήσει μαζί του, να μάθει... Επίσης δεν αποκλείω στο δικό της χάρτη ο διελαύνων Κρόνος να κάνει όψη με προσωπικούς της πλανήτες. Είναι για την ίδια μια περίοδος ωρίμανσης και είσαι και εσύ ένα όχημα γι' αυτή την ωρίμανση. Φυσικά και δεν είναι εύκολη η σχέση στα πρώτα της στάδια, αλλά έτσι δεν είναι οι ενήλικες σχέσεις τελικά (θα πει ο Κρόνος στο τέλος της ημέρας)...
   
  Ο Ωροσκόπος της τώρα σε σύνοδο με Άρη και Αφροδίτη σου δεν μπορεί παρά να δείχνει τα κύρια σημεία της έλξης της προς το μέρος σου. Μιλάμε για τους πλανήτες της σεξουαλικότητας εδώ, και αυτό είναι το όχημα για τη βαθύτερη γνωριμία.
   
  Συνολική άποψη: για εσένα εκείνη διαθέτει μια ποικιλία στοιχείων στο χαρακτήρα της (ίσως σε πολύ πρώιμη φάση)  που είναι συναρπαστική ακριβώς γιατί αγγίζει πολλά διαφορετικά στοιχεία της δικής σου προσωπικότητας. Έχει όλα τα δολώματα (και τα αγκίστρια) για να πιαστείς και να την προσέξεις. Για εκείνη, εσύ είσαι μάλλον ένας παράγοντας στη διαδικασία της ωρίμανσης της. Έχεις ξεκάθαρα ένα Κρόνιο ρόλο στη σχέση και αυτό κάνει δύσκολο στα πρώτα στάδια να ξεπεράσεις τις άμυνες της ή να εξηγήσεις τη συμπεριφορά της.
   
  Υ.Γ.: Δεν έχω μελετήσει καθόλου αστεροειδείς σε συναστρίες. Θα ήταν ανόητο από μέρους μου να συνεισφέρω κάτι σε αυτό το κομμάτι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 24.01.2013 13:27
  liwntarina, σας υπολογίζουμε κανονικά με ωροσκόπο Σκορπιό. Στις 22 μοίρες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 24.01.2013 13:17
  Ωροσκόπος Δίδυμος φυσικά! Στις 25 μοίρες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 24.01.2013 13:13
  Infernal shoot me with your question!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 24.01.2013 13:12
  surito ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στις 14-15 μοίρες της Παρθένου. Πιο συγκεκριμένα με το δικό μας εργαλείο τον υπολογίζουμε στις 14 μοίρες και 54 λεπτά της Παρθένου.Το Astro.com και το Solar Fire σας βγάζουν στις 15 μοίρες και 12 λεπτά της Παρθένου.
   
  Για την απόκλιση των 18 λεπτών της μοίρας δεν ξέρουμε ακόμη τι φταίει, αλλά θα το κοιτάξουμε κι αυτό...
   
  Πάντως σε καμία περίπτωση δεν σας υπολογίζουμε με ωροσκόπο Ζυγό για τις 6/5/1989, 15:15, Αθήνα.... Μήπως δεν επιλέξατε την θερινή ώρα;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 24.01.2013 13:00
  Ο Robbie πάντως έχει Σελήνη στο Σκορπιό... Η sixamenhkampia έχει πέσει μέσα στο Πλουτώνιο του θέματος...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 24.01.2013 12:58
  tatiana38, ας ξεκαθαρίσουμε όσο πιο απλά γίνεται την προοδεύμενη Σελήνη για να μην δημιουργούνται τέτοια συναισθήματα άγχους. Μόνο τα δεδομένα λοιπόν είναι τα ακόλουθα:
   
  1. Η Προοδευμένη Σελήνη είναι ο ταχύτερος πλανήτης στον προοδευμένο χάρτη μας. Κινείται περίπου 13 μοίρες το χρόνο, πρακτικά μια μοίρα κατά μήνα και αλλάζει ζώδιο κάθε 2,5 χρόνια. Καθώς ο προοδευμένος χάρτης μας είναι κατά βάση ο χάρτης που δείχνει σε τι ενέργειες, εμπειρίες και πρόσωπα είμαστε συντονισμένοι κάθε περίοδο της ζωής μας, και η Σελήνη είναι ο πλανήτης της άμεσης/αισθητής/συναισθηματικής εμπειρίας προς το περιβάλλον μας, η προοδευμένη Σελήνη δεν δείχνει τίποτα περισσότερο σε πρώτη φάση από τις εσωτερικές μας ανάγκες κάθε περίοδο.
   
  2. Το ζώδιο των Ιχθύων: (1) είναι αρνητικής πολικότητας, δηλαδή δηλώνει εσωστρέφεια, προσαρμογή, εσωτερική αναζήτηση, (2) ανήκει στο στοιχείο του νερού, δηλαδή μιλά για ένστικτο, εσωτερικότητα, συναίσθημα και (3) ανήκει στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή αποζητά προσαρμογή, εξισορρόπηση, γνώση από προηγούμενες εμπειρίες. Συνεπώς με την προοδευμένη Σελήνη σου στο ζώδιο των Ιχθύων αυτομάτως συντονίζεσαι σε ορισμένες από αυτές τις ανάγκες (αν όχι όλες) για τα επόμενα 2,5 χρόνια.
   
  3. Σαν γενικό κανόνα για την προοδευμένη Σελήνη στους Ιχθύες θα σου έλεγα το ακόλουθο: είναι μια περίοδο έντονης ευαισθησίας στις αλλαγές (βασικά οποιαδήποτε αλλαγή τρομάζει ή φέρνει δυσφορία) και ανάγκη για γαλήνη, εσωτερική αναζήτηση και συναισθηματικό μοίρασμα με άλλους ανθρώπους. Παράλληλα υπάρχει έντονη η ανάγκη για απόσυρση από την ρεαλιστική πραγματικότητα, είτε με έντονη ενεργοποίηση της φαντασίας (περισσότερη ανάγνωση, περισσότερες ταινίες, περισσότερη δημιουργικότητα), είτε με συχνές αποδράσεις (με τη μορφή ταξιδιών κυρίως). Οι σχέσεις αυτή την εποχή γίνονται πολύ συναισθηματικές και υπάρχει η ανάγκη να μοιραστείς τις φοβίες/πληγές σου αλλά και να γνωρίσεις αυτές άλλων ανθρώπων.
   
  Συνεπώς, είναι μια περίοδος 2,5 χρόνων πολύ ενδιαφέρουσα και διδακτική από πολλές απόψεις όποτε καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο την ένταση που επιβάλλετε στον εαυτό σας. Και για ότι απορία προκύψει εδώ είμαστε!

έχουν γενέθλια 206 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...