παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 28.02.2013 15:16
  Χμμμμ... αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον... 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 28.02.2013 15:12
  Starface κανένα παράπονο δεν έχω! Και χρωστάω κι εγώ ένα μεθύσι για να έχεις και να με εκθέτεις στο κοινό!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 28.02.2013 15:10
  libra24, αυτή την εποχή όλα μοιάζουν λίγο βασανιστικά. Ο Ποσειδώνας στην ακμή του 6ου οίκου σας και σε αντίθεση με την Αφροδίτη σας (κυβερνήτης του Ήλιου σας by the way) αλλά και ο Χείρωνας σε αντίθεση με τον Άρη σας και ο Κρόνος σε τετράγωνο με το Δία σας, δημιουργούν ένα συναισθηματικό κοκτέιλ όπου όλα φαίνονται μάταια, τίποτα δεν μπορεί να φτιάξεις, η ζωή στερείται καθαρής χαράς... Μπήκε πρόσφατα και η Πανσέληνος στη μέση να φωτίσει όλα αυτά τα ζητήματα και φυσικά όλο αυτό ξέσπασε μέσα σας.
   
  Δεν θα είναι πάντα έτσι δύσκολα όλα Ζυγίνα. Χρειάζεται υπομονή αυτή η φάση. Αλλά είναι ακριβώς αυτό να θυμάσαι - μια φάση!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 28.02.2013 15:07
  Sixamenhkampia, όταν πίνω πολύ δεν μπορώ ούτε να μιλήσω, όχι και να πλέξω. Με λίγα λόγια, έρχεται ο Ποσειδώνας με όλο το συνεργείο του (θάλασσες, ομίχλη, τρίαινες, φουρτούνες...) και κάθεται πάνω στο κεφάλι μου και δεν ξέρω τι μου γίνεται! Αυτά τα πολιτισμένα είναι για άλλες ώρες...  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 28.02.2013 15:04
  Stardome, άσε τα παιδιά να έρθουν κοντά μου. Μην τα φοβίζεις. Μπορεί να κριαρίζω, αλλά κατά βάθος είμαι μία πράα και ήρεμη Παρθένχαχαχαχαχα... (Ούτε εγώ δεν μπορώ να κρατηθώ)! Το ζήτημα είναι ότι θα περάσουμε ωραία. Δεν έχεις παράπονο, Stardome, και τις ιστοριούλες σου ακούς, και τα σκετσάκια μου κάνω, και νησιά και βαρκούλες οραματίζομαι! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 28.02.2013 14:56
  Καρκίνος με ωροσκόπο Καρκίνο φυσικά! Και χαιρετισμούς στη μυροβόλο Χίο!!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 28.02.2013 14:49
  Να ξέρετε ότι μια Κριαρίζουσα προσωπικότητα σαν τη Starface λέει " και κάποια στιγμή σίγουρα θα τα πούμε και από κοντά!", είναι απειλή και όχι υπόσχεση!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starface @ 28.02.2013 14:42
  Η γάτα λείπει και χορεύουν τα ποντίκια! Τι λέτε καλέ για μένα χωρίς εμένα; 
   
  Εν πρώτοις, ευχαριστώ πολύ τα λιονταράκια και τα παρθενάκια και τα λοιπά ζώδια για τα καλά τους λόγια. Είμαι μέσα σε ό,τι έχει να κάνει με εκδρομές, ποτά και ξενύχτια, και ειδικά στη Σαλόνικα, που την έχω ζήσει και λίγο καιρό και την αγαπάω τρελά. 
  Όμως, ο Stardome έχει δίκιο: μην μου μπλέξετε τα ποτά, γιατί μετά αρχίζω τα περίεργά μου. Είναι παθών, γι' αυτό ξέρει τι λέει. (Κι εσύ βρε Stardome, αμέσως να με "δώσεις";;
   
  Μην τον φοβάστε τον ανάδρομο, έχει δράση και απροσδόκητες εξελίξεις, σε αναλογία τόσο όσο, ούτε να βαριέσαι αλλά ούτε και να τρέχεις και να μη φτάνεις. 
   
  Καλή σας μέρα, λοιπόν, και κάποια στιγμή σίγουρα θα τα πούμε και από κοντά! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 28.02.2013 14:17
  manini, το ιστορικό απαντήσεων του Stardome είναι ένας ανεκμετάλλευτος θησαυρός. Αλλά με περισσότερες από 1000 σελίδες απαντήσεων (των 10 σχολίων η κάθε μια) που καλύπτουν και τα 7 χρόνια λειτουργίας του site, θα πρέπει να αποκλειστώ για κανένα μήνα και να μην κάνω τίποτα άλλο από αρχειοθέτηση! Θα το δοκιμάσω όμως κάποια στιγμή... Αυτό είναι σίγουρο!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 28.02.2013 14:05
  GwgwOuf, η αναζήτηση είναι φλέγον θέμα. Καταγράφεται κι αυτό στα asap! Σε ευχαριστούμε!

έχουν γενέθλια 298 μέλη.

γιορτάζουν οι: Αργύρης, Αργυρό

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...