παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 27.02.2011 12:41
  1. Πρακτικά ο Πλούτωνας δεν είναι στον 12ο οίκο σου αλλά πάνω στον ωροσκόπο σου (όψεις διελαύνωντων πλανητών με ωροσκόπο ξεκινούν όταν ο πλανήτης που διελαύνει απέχει από τον ωροσκόπο 4-5 μοίρες). Μπορείς ήδη να θεωρείς ο Πλούτωνας κάνει το πέρασμα του στον 1ο οίκο σου.
  2. Η χιαστί όψεις έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, ένα χαρακτήρα αναπόφευκτου. Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου και τον Καρκίνο (η Σελήνη κυβερνήτης) στην ακμή του 7ου οίκου, ο τρόπος με τον οποίο σχετίζεσαι με τους γύρω σου αλλάζει ριζικά, εκ των έσω, επίπονα και συχνά βίαια. Ο 7ος οίκος δεν αφορά μόνο το γάμο και τις ερωτικές σχέσεις. Στον 7ο οίκο συναντούμε τους επαγγελματικούς μας συνεργάτες, τους πολύ κοντινούς μας φίλους, το σύνολο των ανθρώπων με τους οποίους έχουμε καθημερινή επικοινωνία. Όλες αυτές οι συναναστροφές αποκτούν για τον επόμενο χρόνο ένα Πλουτώνιο χάδι. Μαθαίνεις μυστικά, σχέσεις τελειώνουν χωρίς να ξέρεις τους λόγους και τις αιτίες, υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη σου, κοντινοί σου άνθρωποι προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν ή να σε κατευθύνουν προς τα εκεί που τους συμφέρει. Με απλά λόγια είσαι υποχρεωμένη για το επόμενο διάστημα να απομυθοποιήσεις σχέσεις και να αφήσεις πίσω σου τα πέπλο αγνότητας με το οποίο έντυνες κάποιες από αυτές. Μια Πλουτώνια διέλευση διαρκεί περισσότερο από 2.5 χρόνια, που σημαίνει πως βρίσκεσαι ήδη εδώ και ένα χρόνο γερά κάτω από την αρπάγη της.
  3. Ο Πλούτωνας θα κάνει αντίθεση με τη Σελήνη σου το 2025-2027, δηλαδή σε 15 χρόνια πάνω κάτω. Είναι λίγο νωρίς για να αγχώνεσαι από τώρα, δεν νομίζεις;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 27.02.2011 12:24
  Σε μια συναστρία γίνονται πολλές όψεις. Πάρα πολλές, δεκάδες σε ορισμένες περιπτώσεις... Από μια όψη και μόνο δεν βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα. Μην τρελαθούμε. Η fotoula έχει δίκιο - αντιμετώπισε τις ανασφάλειες σου κατά μέτωπο τώρα και συζήτησε γι' αυτές γιατί μέσα στο γάμο θα γίνουν αλυσίδες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 27.02.2011 12:18
  ginakar, θα σταθώ σε δύο σημαντικές διελεύσεις που λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο στο χάρτη σου.
  1. Αντίθεση Ποσειδώνα με τη Σελήνη σου. Καθώς η Σελήνη συμβολίζει τον τρόπο που ενστικτωδώς ανταποκρινόμαστε συναισθηματικά αλλά και τις ανάγκες μας για συναισθηματική τροφή, όταν δέχεται δύσκολες όψεις αποσυντονίζεται πλήρως ο τρόπος που αντιδρούμε συναισθηματικά. Όπως έχω επαναλάβει και σε άλλες απαντήσεις, ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης που συμβολίζει την κατάλυση των ορίων του Εγώ μας, τον πόθο μας να ενωθούμε πλήρως με ένα πρόσωπο, μια κατάσταση ή μια ιδεολογία ώστε να μην υπάρχει πλέον διακριτή ταυτότητα, οπότε να μην έχουμε και την ευθύνη των επιλογών μας. Έτσι λοιπόν, κάτω από αυτή τη διέλευση (που έχει ξεκινήσει όπως σωστά επισημάνατε πριν από ενάμιση χρόνο και θα συνεχιστεί για ακόμη ένα χρόνο ακόμη τουλάχιστον), οι συναισθηματικές ανάγκες και απαιτήσεις (Σελήνη) αγγίζουν το άπειρο (Ποσειδώνας). Μια από τις δυναμικές λοιπόν που αναπτύσσεται σ' αυτή την περίπτωση είναι να μην μας ενθουσιάζει κανένας γιατί καταλαβαίνουμε πως αυτό που ζητάμε δεν μπορεί να το προσφέρει εύκολα ένας άνθρωπος. Με τον Ποσειδώνα γινόμαστε θύματα των υψηλών προσδοκιών μας και πάντα στο τέλος υπάρχει απογοήτευση.
  2. Ο Κρόνος σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη σου στον Καρκίνο. Ένας Άρης στον Καρκίνο δηλώνει έτσι κι αλλιώς πως ο τρόπος που μαχόμαστε και διεκδικούμε αυτά που ποθούμε είναι αργός, πλάγιος, έμμεσος... Ο Κρόνος αυτή την εποχή έρχεται να υπενθυμίσει με άμεσο και επιτακτικό τρόπο ακριβώς αυτή την εγγενή αδυναμία για διεκδίκηση, τόλμη και ρίσκο.
  Με απλά λόγια: αν και χρειάζεσαι νέους στόχους και προκλήσεις που να είναι απτά και ρεαλιστικά (Άρης - Κρόνος), δεν βρίσκεις τίποτα να σε γεμίζει ή να πληροί τις απαιτήσεις σου (Ποσειδώνας - Σελήνη). Όμως εδώ πρέπει να κατανοήσεις πως δεν είσαι θύμα των διελεύσεων. Το τετράγωνο του Κρόνου προς τον Άρη επαναφέρει ένα ζήτημα προς αντιμετώπιση: πως πρέπει να θέτεις και να κυνηγάς στόχους και να μην περιμένεις να εμφανιστεί η τέλεια ευκαιρία - για τον Κρόνο δεν υπάρχει τίποτα τέλειο. Επίσης η αντίθεση Σελήνης - Ποσειδώνας επαναφέρει προφανώς κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τη Σελήνη στο Λέοντα, όπως: ανάγκη να βρίσκομαι στο επίκεντρο, ανάγκη να νιώθω πως με διεκδικούν, η σχέση σαν μέσο προσωπικής επιβεβαίωσης κοκ...
  Ελπίζω να σου έδωσα τροφή για σκέψη. Καλή Εβδομάδα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 27.02.2011 11:39
  Εγώ θα κοίταζα τον Κρόνο. Κυρίως όψεις διελαύνωντα Κρόνου με Αφροδίτη ή με τον Ήλιο σας. Αν είναι ευνοϊκές (τρίγωνο ή εξάγωνο) τόσο το καλύτερο. Τίποτα δεν κρατάει χωρίς Κρόνο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 26.02.2011 00:16
  Τι εννοείτε "που θα καταλήξει η σχέση"??... Ζητάτε συνταγολόγιο ευτυχίας αν κατάλαβα καλά;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 24.02.2011 11:31
  sasha86, θεωρώ πως είσαι ΟΚ να προχωρήσεις...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 23.02.2011 23:46
  At your service...
   
  Φυσικά και είναι χάλια στον 12ο...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 23.02.2011 23:30
  Φτάνει ανάδρομος ως την 10η μοίρα στα μέσα Ιουνίου και μετά γυρίζει σε ορθή.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 23.02.2011 22:46
  Γενικά θα κοιτούσε κανείς τον δεύτερο οίκο του γενέθλιου χάρτη (υλικές κτήσεις) και τον κυβερνήτη του δεύτερου οίκου.
  Για παράδειγμα αν έχω Κρόνο στον 2ο οίκο αυτή την περίοδο μάλλον θα δυσκολευτώ να βρω αγοραστή στη τιμή που πουλάω (ή γενικά αγοραστή) ή αν θέλω να αγοράσω θα συναντώ εμπόδια ή καθυστερούν οι διαδικασίες. Αντίστοιχα αν ο κυβερνήτης του 2ου οίκου δέχεται δύσκολη όψη από τον Κρόνο θα έχω δυσκολίες.
  Σαν γενικό κανόνα σ' αυτές τις περιπτώσεις θα ήθελες να έχεις Δία σε ευνοϊκή όψη με τον κυβερνήτη του 2ου οίκου ή στον 2ο οίκο. Επίσης ευνοϊκές όψεις του Πλούτωνα με τον κυβερνήτη του 2ου είναι καλή ένδειξη, όπως και οι ευνοϊκές όψεις του Κρόνου με τον ίδιο πλανήτη. Ο Ποσειδώνας, όπου κι όπως κι αν τον συναντάς είναι να τον αποφεύγεις σε ότι έχει να κάνει με χρήματα. Επίσης αποφεύγεις την υπογραφή χαρτιών και συμφωνίες αν έχουμε ανάδρομο Ερμή (και ακόμη περισσότερο ισχύει αυτό το τελευταίο αν έχεις ακμή 2ου οίκο σε Δίδυμους ή Παρθένο, αφού ο κυβερνήτης είναι ο Ερμής σ' αυτές τις περιπτώσεις).
   
  Υ.Γ.: Αν το ακίνητο που πουλάς είναι κληρονομιά οφείλεις να κοιτάξεις τι γίνεται και στον 8ο οίκο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 23.02.2011 21:39
  Αλλοίμονο αν η ανεξαρτησία του Υδροχόου αναφερόταν στις ερωτικές σχέσεις... Δεν είναι αυτό η αστρολογία, μην τρελαθούμε.
  Το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι θα πουν οτιδήποτε για να μας κατακτήσουν και μετά, μόλις επιβεβαιωθούν, θα μας εγκαταλείψουν δεν χρήζει αστρολογικής εξήγησης. Αν θες, αυτό που έχει ενδιαφέρον, είναι ότι εσύ επενδύεις μάλλον υπερβολικά στα λόγια του άλλου και λιγότερο στις πράξεις του. Ελπίζω να πήρες το μάθημα σου για την επόμενη φορά... Αν όχι, θα ξανασυμβεί μέχρι να το πάρεις. Αυτό είναι εγγυημένο.

έχουν γενέθλια 270 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κυριάκος, Κυριακή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...