παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 01.03.2013 14:11
  mpoumpou25, οι κοινές όψεις μιλούν για κοινή εμπειρία. Και τα δύο μέλη μιας σχέσης αποκομίζουν την ίδια εμπειρία από την αλληλεπίδραση. Γι' αυτό το λόγο και είναι σημαντικές.
   
  Τώρα όταν οι όψεις που συμμετέχουν είναι διαφορετικές, βλέπουμε την αντίδραση των δύο μέλων στην ίδια εμπειρία. Για παράδειγμα το τετράγωνο του Κρόνου της vikaki88 προς τον Ήλιο του προσώπου που αναφέρει σημαίνει πως εκείνος θα αντιδράσει πιο αμυντικά και δεν θα είναι δεκτικός να αποκαλύψει για το χαρακτήρα του. Αντίστοιχα με το τρίγωνο που έχουμε στην αντίθετη περίπτωση, η vikaki88 θα έχει μεγαλύτερη προθυμία να μιλήσει για τον εαυτό της και το χαρακτήρα της και να έρθει πιο κοντά. Αυτή είναι που θα καλείται να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία σε κάθε περίπτωση.
   
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 01.03.2013 14:05
  Stavros M7, προσπαθώ να καταλάβω λοιπόν τι είναι αυτό που προσπαθείτε να επιτύχετε, παραμένοντας σε ένα χώρο που ούτε σας εκφράζει και μάλιστα λέτε ότι σας προσβάλει. Αδυνατώ, το ομολογώ, αλλά κατά τα φαινόμενα αυτό συμβαίνει. Επίσης μπορώ να αντιληφθώ ως ένα βαθμό ότι μπορεί να δυσαρεστείτε σε σημείο προσβολής από το ύφος γραφής μας και να μας θεωρείτε τσαρλατάνους, γελοίους ή ότι άλλο θέλετε να μας χαρακτηρίσετε. Αυτό βέβαια μας επαναφέρει στο ίδιο ζήτημα με παραπάνω. Φαύλος κύκλος.
   
  Όμως αυτό που πιο πολύ ενοχλεί είναι να επιτίθεστε ή κοροϊδεύετε τα μέλη μας ή, ακόμη χειρότερα να χλευάζετε το πρόβλημα κάποιου ανθρώπου που θέλει να εκφραστεί μέσα από το κανάλι του Stardome*. Αυτό δεν είναι πλέον αποδεκτό. Εκτός κι αν έχετε άλλους σκοπούς με αυτή τη συμπεριφορά, όπως για παράδειγμα να διώξετε κόσμο από το Stardome*. Σε αυτή την περίπτωση, θα με βρείτε απέναντι σας, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
   
  Οπότε για να είμαστε ξεκάθαροι: από εμάς είστε ελεύθερος να μην επιστρέψετε ποτέ σ' αυτό το χώρο που τόσο σας προσβάλει, που θεωρούμε ότι είναι και το λογικό, εκτός κι αν σας αρέσει να βασανίζετε την αισθητική σας και το μυαλό σας με πράγματα που δεν σας ευχαριστούν. Όμως την επόμενη φορά που κάποιο μέλος δεχθεί την οποιαδήποτε κοροϊδία από εσάς, δεν θα υπάρξει καμία ενημέρωση. Απλά διαγραφή του λογαριασμού σας.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 01.03.2013 13:49
  ΟΚ, μάθημα στη συναστρία λοιπόν...
  Όταν μελετάμε όψεις συναστρίας, η ανάλυση ξεκινά από τις κοινές όψεις, γιατί αυτά είναι τα σημεία κοινής εμπειρίας ανάμεσα στα δύο μέλη.
  Στην περίπτωση σου έχουμε Ήλιο - Κρόνο, Αφροδίτη - Δία και Αφροδίτη - Ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που και οι δύο αντιλαμβάνεστε είναι:
  1. Υπάρχει άμυνα (Κρόνος) στο να γνωρίσετε ή να αποδεχτείτε ο ένας τον αληθινό χαρακτήρα (Ήλιος) του άλλου.
  2. Η αλληλεπίδραση και αυτό που προσπαθείτε να μοιραστείτε μέσα από αυτή τη σχέση (Αφροδίτη) είναι η έξαψη (Ουρανός) και η αισιοδοξία/πίστη για το μέλλον (Δίας).
   
  Όπως καταλαβαίνεις και μόνο από αυτά τα δύο στοιχεία μπορείς να ξεκινήσεις μια ανάλυση της σχέσης...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 01.03.2013 13:35
  vikaki, σε μια συναστρία εστιάζουμε πρώτα στις κοινές όψεις. Τι εννοώ...
  Αναφέρεις ότι είναι Κρόνος σου - Ήλιος του σε τετράγωνο και μετά Κρόνος του - Ήλιος σου σε τρίγωνο. Έχουμε δύο φορές το συνδυασμό ενεργειών Ήλιου - Κρόνου. Αυτό είναι κοινή όψη και σημαίνει ότι χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό τη σχέση. Ποιες είναι οι υπόλοιπες κοινές όψεις;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 01.03.2013 13:13
  fairplay, σε ότι αφορά τη δική μου απάντηση, να ξεκαθαρίσω τα εξής. Δεν σας αποκάλεσα "του τρελοκομείου" όταν μίλησα για υποστήριξη. Ήταν μια ανθρώπινη συμβουλή και κάτι που κι εγώ έχω αναζητήσει σε περιόδους που έβλεπα αδιέξοδα μόνο.
  Επίσης δεν μπορούμε να ξέρουμε ούτε που βρίσκεστε (σε ποιο μέρος, τόπο), ούτε αν είστε ή όχι έτοιμη να μοιραστείτε τον πόνο σας. Μια πρόταση ήταν που θεώρησα ότι μπορεί να βοηθούσε περισσότερο από το να σας πω πέντε πράγματα για το χάρτη σας που μπορεί και να μην έκαναν τη διαφορά σ' αυτή τη φάση.
  Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχω αρνητικές προθέσεις, ούτε σας έχω κατηγοριοποιήσει με ταμπέλες.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 01.03.2013 13:08
  Stavros M7 ίσως το βρίσκετε διασκεδαστικό όλο αυτό. Ίσως δεν περνάει από το μυαλό σας ίσως ότι μπορεί όντως κάποιοι άνθρωποι να μην έχουν τις αντοχές ή τη δύναμη να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα. Ίσως πάλι  με αυτό το τρόπο που επικοινωνείτε αντλείτε κάποια ευχαρίστηση.
   
  Επιπλέον, πολύ πρόσφατα, όταν ο moisture666 λειτούργησε δεικτικά απέναντι σας μπήκατε στη διαδικασία να μας παραπονεθείτε, αλλά τώρα που κάποιο άλλο μέλος παραπονιέται για τη δική σας συμπεριφορά (φροντίσατε άλλωστε να απαντήσετε αμέσως, ενώ η fairplay δεν μίλησε με ονόματα), συνεχίζετε να ενοχλείτε έναν άνθρωπο που φαίνεται πως ζητούσε απλά να εκφραστεί.
   
  Σ' αυτό το site έχετε επανειλημμένα κοροϊδέψει και διαβάλλει, μέλη και συντάκτες μας. Μας έχετε αποκαλέσει το Star της αστρολογίας, και σας έχουμε σεβαστεί. Αυτό το σεβασμό δυστυχώς δεν μπορείτε να τον διαχειριστείτε, αντίθετα τον εκμεταλλεύεστε με κάθε ευκαιρία, αποδεικνύοντας κάθε φορά που μπαίνετε μέσα πως ο μόνος σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε προβλήματα.
   
  Ο λόγος που γράφουμε όλο αυτό το κείμενο είναι για να είναι δημόσια γνωστοί οι λόγοι που στο επόμενο σχόλιο σας που θα προσβάλλει ή θα διαβάλλει, θα προχωρήσουμε σε διαγραφή σας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 01.03.2013 12:31
  vikaki88, το θέμα είναι τι σε εξιτάρει εσένα στον "πολύ σκληρός για πεθάνει" τύπου χαρακτήρα; Αυτή είναι πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση από το αν υπάρχουν ή όχι άμυνες.
   
  Shark, να δω ότι δεν θα υπάρχουν μπινελίκια και προσβολές στη παιδική χαρά και θα ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το πύργο Αθηνών..
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 01.03.2013 12:13
  Και όπου να 'ναι να υποθέσω θα σκάσει και ο SigmundFreud τώρα να μας κάνει την ανάλυση του... Και η παιδική χαρά συνεχίζεται...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 01.03.2013 12:01
  vikaki88, όσο πιο πολύ Κρόνο έχει μια συναστρία, τόσο περισσότερο απαιτεί προσπάθεια, υπομονή και χρόνο προφανώς για να λειτουργήσει.
  Δεν είναι ασυνήθιστο σε συναστρίες με έντονο Κρόνο να έχουμε αρχικά μια αντιπάθεια (στη πρώτη γνωριμία) καθώς και τα δύο μέλη λειτουργούν με άμυνες. Από την άλλη πλευρά, αν αυτό το αρχικό αμυντικό στάδιο ξεπεραστεί, η σχέση ομαλοποιείται με την πάροδο του χρόνου.
  Φυσικά και στον αντίποδα του Κρόνου χρειάζεσαι τρυφερότητα, αποδοχή, φροντίδα. Σελήνη ή Ποσειδώνας, ακόμη σε όχι αρμονικές όψεις, μπορούν να δώσουν την ώθηση που χρειάζεται.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 01.03.2013 11:54
  Καλό μήνα σε όλους και όλες!

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...