παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (25.02.2013)
  Stardhomme @ 25.02.2013 18:23
  Gala1410, η ουσία του παραπάνω ερωτήματα είναι πως αυτή την εβδομάδα, και γενικότερα όλη την περίοδο του ανάδρομου Ερμή, δεν μπορείς να αποσαφηνίσεις αν σε πληγώνει αυτό που έχεις επιλέξει να βάλεις/υπάρχει στη ζωή σου ή αυτό που πρέπει να κάνεις ώστε να βγάλεις κάτι που σε πληγώνει από τη ζωή σου. Ίσως να προσπαθείς να ξεχάσεις την ύπαρξη του/ης (αυτού που σε πληγώνει εννοώ) ή τη δράση που καλείσαι να αναλάβεις για να αλλάξεις αυτό που σε πληγώνει, αλλά το μόνο που πετυχαίνεις είναι να προσθέτεις κι άλλα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας. Ίσως να σε χαλάει το χαλάκι, η εξώπορτα ή και το ίδιο το σπίτι και να προσπαθείς να το παρακάμψεις αφού δε σε βολεύει για την ώρα να αγοράσεις νέο χαλάκι, νέα πόρτα, νέο σπίτι (βάλε στη θέση των τριών προηγούμενων λέξεων έννοιες και αντικείμενα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια της καρδιάς σου και την πρακτική σου βιωσιμότητα σε μία δύσκολη καθημερινότητα). Ο Δίας σε σπρώχνει μακριά, αλλά η τάση σου για διάλογο για να λύσεις ότι σε πληγώνει μπορεί να γίνεται χαλινάρι κρατώντας σε ένα σήμερα με εμπόδια(τουλάχιστον για την ώρα...) 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 25.02.2013 18:14
  Να είστε καλά Georgia Gou!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 25.02.2013 18:08
  mairyblue, και ο μόνο ο ανάδρομος Ερμής που έχουμε αυτή την εποχή θα πρέπει να σας προϊδεάζει ότι (α) ενδέχεται να έχετε διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή που αναμένετε, (β) μπορεί να ειπωθούν πληροφορίες ή να δωθούν υποσχέσεις που πιθανόν να αλλάξουν απροειδοποίητα μετά το πέρας του ανάδρομου και (γ) δεν πρέπει να υπογράψετε οποιοδήποτε έγγραφο ή συμβόλαιο χωρίς να το ελέγξετε διεξοδικά. Από εκεί και πέρα με έμφαση πλανητών στους Ιχθύες (που παραδοσιακά κυβερνά ο Δίας) και με τον Δία να σχηματίζει τετράγωνα με το Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, σίγουρα ο μεγάλος κίνδυνος είναι οι υψηλές προσδοκίες που ενδέχεται να αισθανθείτε πως πρέπει να εκπληρώσετε ή που μπορεί να σας δημιουργηθούν. Χωρίς να θέλω να σας κόψω τη φόρα, πρέπει να πραγματικά να είστε πολύ πολύ προσγειωμένη (ως Ταύρος) και να μην εξάγετε κανένα βιαστικό συμπέρασμα.
   
   
  Καλή επιτυχία σας ευχόμαστε! 
 • Ναόμι Γουότς – Ήρεμη δύναμη σε βαθιά νερά
  Stardome* @ 25.02.2013 17:41
  manini ή κάνουμε αφιέρωμα ή δεν κάνουμε!  
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 25.02.2013 14:15
  GeorgiaGou, δύο σχόλια πάνω στη προσέγγιση της συγκεκριμένης κοπέλας με το αντικείμενο αστρολογία γενικώς:
   
  1. Τα 4 στοιχεία, στα οποία κατατάσσει τα 12 ζώδια η αστρολογία, είναι μορφές έκφρασης της προσωπικότητας. Αν μπορούσε κάποιος να τα παρομοιάσει με κάτι, αυτό θα ήταν δομές ή μορφές έκφρασης ενέργειας. Είμαι σαν φύση σκεπτόμενος ή κινούμαι με διαίσθηση. Προτιμώ την ασφάλεια τις περισσότερες φορές ή είμαι τολμηρός; Τέτοιες ερωτήσεις απαντούν τα 4 στοιχεία, το καθένα με τον τρόπο του. 
   
  2. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι μια συσχέτιση με τις φάσεις της ζωής ενός ανθρώπου υπάρχει στην αλληλουχία των οίκων. Για παράδειγμα ο 12ος οίκος συμβολίζει τις συναισθηματικές εμπειρίες που βιώνει το άτομο ενώ βρίσκεται σε απόλυτη ένωση με τη μητέρα μέσα στη μήτρα. Ο 1ος οίκος υπολογίζεται για τη στιγμή της γέννησης, ο 2ος οίκος συμβολίζει το αισθητικό στάδιο, όπου το μωρό γνωρίζει το κόσμο μέσα από τις αισθήσεις (ήχους, αγγίγματα, γεύσεις), ο 3ος οίκος την πρώτη φάση ανάπτυξης της καθαρά λογική αντίληψης και σκέψης, καθώς το άτομο ανακαλύπτει το κόσμο αυτόνομα καθώς και τις πρώτες εμπειρίες μάθησης, ο 4ος οίκος την αντίληψη των συναισθηματικών δεσμών και τη πραγματική διαφορά της οικογένειας και της καταγωγής κοκ....
   
  3. Εντάξει, ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στη διαδικασία να κάνει εικασίες για το πόσο παιδιά θα κάνει, πόσες φορές θα παντρευτεί κτλ, αλλά αλήθεια τι έχει περισσότερο σημασία; Πόσα παιδιά θα κάνει ο καθένας ή τι είδους γονιός έχει την τάση να γίνει; Πως θα συμπεριφέρεται απέναντι στο ρόλο της μητρότητας ή της πατρότητας ή σε ποια ηλικία θα γίνει γονιός; Πόσες φορές θα παντρευτεί ή τι είδους συμπεριφορά τείνει να έχει στις σχέσεις και τι καλείται να μάθει κάθε φορά από αυτές.
   
  4. Όσο για το θέμα πρόβλεψης θανάτου, δεν μπορώ να βρω λόγια που να εκφράζουν την απέχθεια μου απέναντι σε όποιους χρησιμοποιούν την αστρολογία για να το παίξουν θεοί μ' αυτό το τρόπο. Το θεωρώ προσωπικά ελεεινό και να αναφέρεται έστω σαν δυνατότητα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 25.02.2013 13:30
  Να είστε καλά!
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (25.02.2013)
  Stardome* @ 25.02.2013 13:22
  Gala1410, δεν απαντάω εγώ γιατί θεωρώ ότι είναι ορθότερο να σας απαντήσει ο συντάκτης της πρόβλεψης. Αυτό θα γίνει λογικά κάποια στιγμή προς το απόγευμα (ξέρετε έχουμε και ανάδρομο και δεν είναι να δίνεις και ραντεβού).
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 25.02.2013 12:58
  toxovolos, το γεγονός ότι η Πανσέληνος σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Δία από τους Διδύμους, και επομένως υποθέτω ότι ο Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον άξονα των Δεσμών σας, καθιστά ένα σημαντικό σταθμό για την πορεία της χρονιάς αυτή την εβδομάδα. Τουλάχιστον σε εσωτερικό επίπεδο (καθώς οι Δεσμοί μιλάνε πάντα για την πνευματική ταυτότητα, την εσωτερική κατεύθυνση που θέλουμε να δώσουμε προς τη ζωή).
   
  Όπως έχουμε επαναλάβει, οι όψεις με τον άξονα των Δεσμών που θεωρούνται σημαντικές είναι οι σύνοδοι και τετράγωνα. Με τον Δία λοιπόν σε όψη τετραγώνου με τον άξονα των Δεσμών έχει ενδιαφέρον να κοιτάξετε το συνολικό διάστημα ανάμεσα στο οποίο έλαβε χώρα αυτή η όψη.
   
  Πιο συγκεκριμένα για πρώτη φορά τον Ιούλιο πέρυσι ο Δίας πέρασε από τις ίδιες μοίρες που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Μια ακόμη σημαντική Πανσέληνος που επηρέασε τους δεσμούς σας (σε συνέργια με το Δία ξανά) ήταν η Πανσέληνος της 31ης Αυγούστου 2012. Από εκείνο το διάστημα μέχρι και σήμερα, την Πανσέληνο στην Παρθένο, όποιες σχέσεις άλλαξα, δημιουργήθηκαν, διαλύθηκαν (μπορεί να είναι προσωπικές ή επαγγελματικές, ανάλογα με τον οίκο που συναντάμε το Δία και τους οίκους που συμμετέχουν) σ' αυτό το διάστημα, αυτές τις μέρες κάνουν ένα πλήρη κύκλο.
   
  Οπότε ναι, σε επίπεδο εσωτερικών συμπερασμάτων (και λιγότερο κυριολεκτικών γεγονότων), αυτή η Πανσέληνος φαίνεται σημαντική.
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (25.02.2013)
  Stardome* @ 25.02.2013 12:27
  mr_Mister ο συντάκτης της εβδομαδιαίας πρόβλεψης είναι αρσενικού φύλου .
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 21.02.2013 15:21
  Gemini86, παρακαλώ πολύ μην επεμβαίνετε και μην δίνετε πάτημα για συνέχιση αυτής της ανούσιας διαμάχης. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...