παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 19.05.2014 12:04
  Gemini86, το κοιτάμε αυτή τη στιγμή. Μόλις δούμε τι τρέχει θα σας ενημερώσω.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 19.05.2014 12:01
  elina25, αν και δεν μου αρέσει προσωπικά η ωριαία αστρολογία σαν τεχνική, να δώσω μερικές ας πούμε θεωρητικές κατευθύνσεις για το χάρτη που μας δώσατε.
   
  Για εσάς που ρωτάτε θα κοιτάξουμε τον ωροσκόπο. Ο Ωροσκόπος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και συνεπώς κυβερνήτης είναι η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Κριό (ζώδιο της Αδυναμίας της) και στον 12ο οίκο, δηλαδή σε κατιόντα οίκο, άρα όχι σε καλή θέση.
   
  Ρωτάτε για τη σχέση ή το σύντροφο σας ο οποίος συμβολίζεται πιθανότατα από τον 7ο οίκο (και λέω πιθανότατα γιατί αν δεν είστε παντρεμένοι ή λογοδοσμένοι ή με κάποια μορφή συμφωνίας μπορεί να συμβολίζεται και από άλλο οίκο). Τέλος πάντων ας υποθέσουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα συμβολίζεται από τον 7ο οίκο που είναι στο Σκορπιό και έχει κυβερνήτη τον Άρη. Ο Άρης βρίσκεται ανάδρομος (όχι καλό), στο Ζυγό (ζώδιο της αδυναμίας του, όχι καλό) και στον 6ο οίκο, δηλαδή κατιόντα, δηλαδή όχι σε καλή θέση. 
   
  Το ερώτημα σας αφορά μια επικοινωνία ανάμεσα σας οπότε το λογικό θα ήταν να κοιτάξει κανείς τον κυβερνήτη του 3ου οίκου που είναι η Σελήνη και βρίσκεται οριακά στον 7ο οίκο. Και πάλι εδώ θα μπορούσε όμως να μην είναι η Σελήνη ο πλανητικός δείκτης που ζητάτε από τη στιγμή που ότι αφορά μια σχέση ο 7ος οίκος (που ήδη αναλύσαμε) θα ήταν πιο ενδεικτικός.
   
  Ο χάρτης που δίνετε συνεπώς, σε ότι αφορά τους δείκτες που αφορούν εσάς και το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν είναι καλοί σύμφωνα με τη θεωρία της ωριαίας. Να τονίσω ότι είναι μια τεχνική που δεν εφαρμόζω άρα δεν είμαι ειδικός αλλά αυτά τα θεωρητικά που σας ανέφερα μου μοιάζουν εξόφθαλμα προφανή.
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 18.05.2014 17:47
  AriesLeo, σε καθιστώ υπεύθυνη. Συγκέντρωσε κόσμο και εμείς ανεβαίνουμε!
 • Οι αρμονικές όψεις της συναστρίας - Ομοιότητες και Διαφορές
  Stardome* @ 18.05.2014 17:23
  Αφού στο τέλος θα πιστέψουν αυτό που θέλουν να πιστέψουν Infernal. Έτσι γινόταν πάντα. Έτσι θα γίνεται πάντα. C' est la vie..
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 16.05.2014 12:45
  nikos51, το τρίγωνο και το εξάγωνο είναι δύο όψεις που στην αστρολογία θεωρούνται αρμονικές καθώς συνδυάζουν ενέργειες στοιχείων που ανήκουν στην ίδια πολικότητα. Έτσι είναι σύνηθες να εντάσσονται σε αρκετές αναλύσεις συναστρίας όμοιες ερμηνείες για αυτές τις δύο όψεις. Είναι αυτό σωστό; Και ναι, και όχι... Από τη μια πλευρά έχουμε, θεωρητικά, μια αρμονική ανάμιξη ενεργειών. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν είναι ίδιος ο τρόπος ανάμιξης αφού δεν είναι ίδιος ο χαρακτήρας των υλικών που αναμιγνύονται. Θα προσπαθήσω λοιπόν να απαντήσω με ένα παράδειγμα. Ας πάρουμε μια όψη συναστρίας ανάμεσα στη Σελήνη του μέλος Α και τον Ερμή του μέλους Β. Θα μιλήσουμε για την περίπτωση Α που οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε εξάγωνο και για την περίπτωση Β που οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε τρίγωνο. Πάμε λοιπόν...
   
  Περίπτωση Α: Σελήνη στον Τοξότη μέλους Α σε εξάγωνο με Ερμή στον Υδροχόο μέλους Β
   
  Στη περίπτωση μια όψης Σελήνης - Ερμή σε συναστρία έρχονται σε επαφή οι συναισθηματικές ανάγκες, οι αντιδράσεις αλλά και οι ανασφάλειες (Σελήνη) του μέλους Α με την ορμή για αντίληψη, επικοινωνία και κατανόηση (Ερμής) του μέλους Β. Διάφορα είναι τα ζητήματα που μπορούν να ανακύψουν από μια τέτοια επαφή με πιο χαρακτηριστικά τα ακόλουθα σενάρια:
   
  1. Οι αντιδράσεις και οι ανάγκες του μέλους Α εξάπτουν τη περιέργεια του μέλους Β.
  2. Το μέλος Β μπορεί να ερμηνεύσει, να κατανοήσει και να αποτυπώσει με σκέψεις ή λόγια τα συναισθήματα και τις ανάγκες του μέλους Α.
  3. Το μέλος Α μπορεί να μάθει πως να βάζει σε πλαίσια και να ερμηνεύει τις ανασφάλειες και τις φοβίες του.
  4. Αντιλαμβάνονται και οι δύο ότι διαφέρουν σημαντικά στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων καταστάσεων καθώς το Α αντιδρά συναισθηματικά και το Β αντιδρά εγκεφαλικά.
  5. Το μέλος Β μπορεί να μιμηθεί ή να προσαρμοστεί ή να υποδυθεί ρόλους που ταιριάζουν στις συναισθηματικές αντιδράσεις του μέλους Α.
  6. Το μέλος Α μπορεί να αντιλαμβάνεται ψυχρό και υπολογιστικό το μέλος Β στις αντιδράσεις του ενώ το μέλος Β να θεωρεί αντίστοιχα το Α υπερβολικά απαιτητικό ή δραματικό..
   
  Όπως και να έχει εδώ έχουμε τη περίπτωση δύο ανθρώπων που προσπαθούν να φέρουν σε επαφή δύο κομμάτια της προσωπικότητας τους, ο ένας το συναισθηματικό και ο άλλος το νοητικό. Πως θα γίνει αυτό; Αυτό ακριβώς μας το εξηγεί η όψη. Έχουμε ένα εξάγωνο ανάμεσα σε ένα πλανήτη που βρίσκεται σε ζώδιο της φωτιάς και ένα πλανήτη που βρίσκεται σε ζώδιο του Αέρα. Και τα δύο αυτά στοιχεία είναι ενεργητικά (ανήκουν στην ίδια πολικότητα). Άρα, και χωρίς να υπολογίζουμε άλλους παράγοντες του ωροσκοπίου, θα έλεγε κανείς ότι και το μέλος Α αλλά και το μέλος Β δε θα κρύψουν αυτά τα κομμάτια του χαρακτήρα τους. Η ενεργητική πολικότητα που έχουν από τη φύση τους αυτοί οι πλανήτες θα τους κάνει να εκφράζονται άμεσα και έτσι ο ένας θα μπορεί να καταλάβει που διαφέρει με τον άλλο. Αυτό λοιπόν θα φέρνει το μέλος Α και το μέλος Β συχνά σε σύγκρουση. Μια σύγκρουση όμως που έχει σκοπό την προσαρμογή και το συμβιβασμό και όχι την καταπίεση. Αυτή ακριβώς είναι η φύση του εξαγώνου. Φέρνει μαζί ενέργειες της ίδιας πολικότητας και καλεί τα μέλη να κατανοήσουν το ένα το άλλο μέσα από τη κοινή φύση της πολικότητας τους (τουλάχιστον σε ότι αφορά αυτά τα κομμάτια της προσωπικότητας τους). Αυτές είναι και οι συγκρούσεις που προσφέρουν σε μια σχέση τη "περίφημη" ανανέωση και μπορούν να ενδυναμώσουν ένα ζευγάρι, καθώς είναι αντεγκλήσεις/προκλήσεις που εύκολα ξεπερνιούνται. Ιδανικά το μέλος Α θα καταφέρει να διοχετεύσει και να ερμηνεύσει τις συναισθηματικές του αντιδράσεις ενώ το μέλος Β θα έχει αποκτήσει μεγαλύτερη γνώση και αντίληψη για τις λειτουργίες του συναισθηματικού κόσμου του Β και αντίστοιχα για το δικό του.
   
  Περίπτωση Β: Σελήνη στον Τοξότη μέλους Α σε τρίγωνο με Ερμή στο Κριό μέλους Β
   
  Όσα είπαμε πιο πάνω για τις επαφές Σελήνης - Ερμή σε συναστρία ισχύουν και σε αυτή τη περίπτωση. Όλα τα σενάρια και όλα τα συμπεράσματα που βγάλαμε για αυτούς τους δύο πλανήτες παραμένουν ίδια. Όμως εδώ πλέον έχει αλλάξει κάτι πολύ σημαντικό και αυτό είναι το γεγονός ότι ενώ έχουμε ίδια πολικότητα και στοιχείο, έχουμε να κάνουμε με διαφορετικές ποιότητες ενέργειας. Από τη μια πλευρά έχουμε μια ενέργεια μεταβλητής ποιότητας (Τοξότης) και από την άλλη πλευρά μια ενέργεια πρωτεύουσα ή παρορμητική (μέλος Β). Και εδώ είναι που αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον το ζήτημα της ερμηνείας... Το μέλος Α αισθάνεται ενστικτωδώς οικεία με το τρόπο που λειτουργεί το μυαλό του μέλους Β καθώς είναι γεμάτο φαντασία, ιδέες, επιθετικότητα - όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια πύρινη ενέργεια. Αντίστοιχα το μέλος Β αισθάνεται οικεία με τις αντιδράσεις του μέλους Α που είναι μάλλον έντονες και εκρηκτικές, είτε είναι ενθουσιώδεις, είτε λυπημένες - στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη Φωτιά και αυτά. Έτσι δημιουργείται αυτόματα μια ψευδαίσθηση ότι οι δύο τους ταιριάζουν απόλυτα. Όμως στη πραγματικότητα αυτό το ταίριασμα θέλει πολύ δουλειά και έχει πολλά σημεία που πρέπει να λειανθούν. Και πως μπορεί να γίνει αλλιώς όταν το μέλος Α έχει τη τάση αντιδρά συναισθηματικά και το μέλος Β εγκεφαλικά σε παρόμοιες καταστάσεις. Αργά ή γρήγορα το μέλος Β θα προσπαθήσει να επιβάλλει την άποψη του (ως χαρακτηριστική περίπτωση ενέργειας που βρίσκεται σε παρορμητικό ζώδιο) και το μέλος Α θα προσπαθεί να προσαρμοστεί σε αυτή τη νέα συνθήκη. Αντίστοιχα βέβαια το μέλος Α ίσως επιχειρήσει να απορρίψει ή να εκβιάσει συναισθηματικά το μέλος Α από το να παραιτηθεί από απόψεις και αποφάσεις του, ώστε να εξασφαλίσει ότι δε θα αλλάξει η ισορροπία την οποία αποζητά για να αισθάνεται ασφάλεια (χαρακτηριστική αντίδραση ενέργειας που βρίσκεται σε μεταβλητό ζώδιο). Τελικά η μεγάλη παγίδα του τρίγωνου είναι αυτή η ψευδαίσθηση συμφωνίας που δημιουργεί. Όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι τελικά ακόμη και αυτές οι συγκρούσεις που ανακύπτουν με το τρίγωνο μπορούν πιο εύκολα να αρθούν από τις εντάσεις των δυσαρμονικών όψεων.
   
  Σύνοψη
   
  Τι κρατάμε τελικά από αυτή την ανάλυση;

  1ον) Οι αρμονικές όψεις σε συναστρία ονομάζονται αρμονικές γιατί συνδέουν μεταξύ τους ενέργειες που έχουν κοινή είτε πολικότητα (εξάγωνο), είτε πολικότητα και στοιχείο (τρίγωνο) και υποδηλώνουν ανάμιξη ενεργειών που παρόλη την ένταση που μπορεί να δημιουργεί, τελικά μπορεί να επιτευχθεί με αρκετή επιτυχία.
   
  2ον) Οι αρμονικές όψεις σε συναστρία έχουν κοινά χαρακτηριστικά μεν, γεγονός που αναγκάζει πολλούς να τις ερμηνεύουν ως μια και αυτή συνθήκη. Στη πραγματικότητα όμως μόνο σε πρώτη ανάγνωση έχουν κοινά χαρακτηριστικά γιατί μια πιο ουσιαστική ανάλυση τους φέρνει στην επιφάνεια σημαντικές διαφορές.
   
  3ον) Οι αρμονικές όψεις δεν εγγυώνται μια ευτυχισμένη συνύπαρξη όπως ακριβώς και οι δυσαρμονικές όψεις δεν εγγυώνται μια δυστυχισμένη συνύπαρξη. Οι σχέσεις απαιτούν διαρκή προσπάθεια και δουλειά για να παραμείνουν λειτουργικές.
   
  Ελπίζω να σου έδωσα μια προοπτική στο ερώτημα σου. Για απορίες που τυχόν προκύψουν εδώ είμαστε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 16.05.2014 11:45
  STARSS, κατ' αρχήν να σου πω ότι χαίρομαι για αυτό που ζεις, έστω και σαν μακρινός παρατηρητής. Και είναι προφανές ότι μετά από ένα τόσο δύσκολο διάστημα αρκετών ετών οποιαδήποτε θετική εξέλιξη θα σε έκανε πολύ ευτυχισμένη. Οπότε θεωρώ περιττό να σας αναλύσω αυτή τη στιγμή κάτι αστρολογικό για τον απλούστατο λόγο ότι είναι σα να προσπαθείς να χωρέσεις σε αναλύσεις και κουτάκια κάτι που απλά πρέπει να το ζήσεις.
   
  Τώρα σχετικά με τα όνειρα και τα παραμύθια και τους εφιάλτες, όλα είναι μέσα στη ζωή και όλα έχουν την αξία τους. Αν προσβλέπεις στην αστρολογία για να σου πει ότι "Όχι, δεν είναι όνειρο και θα ζεις για πάντα σε αυτή την ευτυχία!", τότε μάλλον τη χρησιμοποιείς λάθος. Και από μια Παρθένο περιμένει κανείς να σκέφτεται πιο λογικά και πρακτικά. Προφανώς θα έρθουν σε ό, τι ζεις και δύσκολες στιγμές. Και τότε είναι που η ευτυχία αυτής της περιόδου θα αποδείξει την αξία της και πόσο αληθινή είναι. Αν είναι πραγματική θα σε στηρίξει και θα σε βοηθά να ξεπερνάς δυσκολίες. Αν δεν είναι, τότε keep searchin'!
   
  Ας τότε, απόλαυσε αυτή την περίοδο (Δίας με τα όλα του λέμε...) και εδώ είμαστε! 
   
  Καλή συνέχεια.
 • Σεμινάριο Stardome*: Ερωτικός Οδηγός - Καλοκαίρι 2014
  Stardome* @ 15.05.2014 13:35
  Manini, ευχαριστούμε και θα χαρούμε να σας δούμε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 13.05.2014 21:50
  Διορθώθηκε το θεματάκι μας... Για ελέγξτε παρακαλώ τώρα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 13.05.2014 10:15
  Χρόνια πολλά και καλά!!! Και όλα να πάνε τέλεια!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 13.05.2014 09:33
  zoeangeli, για αρχή να ξεκαθαρίσουμε ότι τίποτα από μόνο του δεν είναι καταστροφικό. Ναι, ακόμη και όταν μιλάμε για τον Πλούτωνα, μια διέλευση από μόνη της δεν αρκεί για να φέρει οποιαδήποτε καταστροφή. Οπότε παρακαλώ ηρεμία.
   
  Από εκεί και πέρα, μια διέλευση ενεργοποιεί πάντα μια ενέργεια, μια ροπή, που ενυπάρχει μέσα μας. Ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο σας ήταν εκεί από τη στιγμή της γέννησης σας, είναι μια περιοχή του ωροσκοπίου σας (και κατ' επέκταση μια περιοχή της ζωής και της προσωπικότητας σας) που έχετε τη τάση να βιώνετε γεγονότα μεγάλης ψυχικής έντασης. Γιατί τελικά αυτό συμβολίζει ο οίκος που συναντούμε τον Πλούτωνα στο χάρτη μας: είναι η περιοχή που έχουμε τη τάση να προσλαμβάνουμε και να εμπλεκόμαστε σε γεγονότα και καταστάσεις που φέρουν μεγάλο ψυχολογικό φορτίο. Και όπου υπάρχει φορτίο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να υπάρχει και μια εκτόνωση...
   
  Ο Howard Sasportas (ένα σημαντικός αστρολόγος του προηγούμενου αιώνα) ξεκινά πάντα την ανάλυση του για τον Πλούτωνα στον 4ο οίκο, μιλώντας για συμπλέγματα, τραύματα ή άλυτα συναισθηματικά θέματα που έχουν την πηγή τους στη παιδική ηλικία και ελλοχεύουν κάτω από επίπεδο της συνειδητής αντίληψης του ατόμου. Τώρα, η παιδική ηλικία είναι μια πολύ σημαντική, ευαίσθητη περίοδος που, όσο περνούν τα χρόνια γίνεται όλο και πιο μακρινή για τη συνείδηση, γίνεται ανάμνηση. Όμως οι συναισθηματικές εντυπώσεις και τα προβλήματα εκείνης της περιόδου δεν ξεχνιούνται. Αντίθετα, αναδύονται με τη μορφή κυκλοθυμιών, ωμών συναισθηματικών αντιδράσεων, επιθετικότητας, βίας. Και όπως είναι φυσικό, πολύ άνθρωποι είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να αποκοπούν στην ενήλικη ζωή τους από αυτά τα συναισθήματα ή θα προσπαθούν να τα ελέγχουν (αναπτύσσοντας τεράστια δυναμική αυτοελέγχου και μυστικοπάθειας). Όμως υπάρχει κάτι που μας υπερβαίνει με τον Πλούτωνα και έτσι και εδώ ο έλεγχος δεν είναι πάντα επιτυχής. Έτσι συχνά πυκνά έχουμε ανθρώπους με αυτή τη θέση που αλλάζουν ανά περιόδους ριζικά τη ζωή που έχουν δημιουργήσει, προχωρούν από σχέσεις που έχουν οικοδομήσει ή αλλάζουν περιβάλλοντα κατοικίας. Με άλλα λόγια ξεκόβουν τους δεσμούς με τη ζωή που ζουν, όσο επίπονη κι αν είναι αυτή η διαδικασία γιατί υπάρχει πάντα ένα ένστικτο που τους ωθεί να ξεκινούν πάντα από την αρχή. Παράλληλα δεν αποκλείεται αυτοί οι άνθρωποι να έχουν γίνει δέκτες ψυχολογικής ή άλλου είδους βίας σε μικρή ηλικία και εκδηλώνουν ενδιαφέρον σε άτομο του άλλου φύλου που είναι βίαια, ξαναζώντας συνεχώς μια τέτοια σχέση μέχρι να ξεπεράσουν το όποιο συναίσθημα ανεπάρκειας έχουν βιώσει. Υπενθυμίζω ότι η πηγή αυτών των συναισθημάτων μπορεί να βρίσκεται σε φάση της παιδικής ηλικίας που το μυαλό μας να μην έχει καμία ανάμνηση των ακριβών γεγονότων.
   
  Η αίσθηση μου είναι ότι με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σας, υπάρχει η ανάγκη ή ώθηση να πάτε κόντρα και να αντιδράσετε σε αυτό που το άμεσο κοινωνικό περιβάλλον σας περιμένει από εσάς. Ίσως αυτή η επανάσταση σας να έχει επίκεντρο τη καριέρα σας ή τις επιλογές σχέσεων και οικογένειας που έχετε κάνει. Με άλλα λόγια υπάρχει επιτακτική ανάγκη για μια αλλαγή. Αυτή η αλλαγή όμως ενεργοποιεί ξανά όποια είναι αυτά τα τραύματα και τα συναισθήματα που κρύβονται μέσα σας. Με άλλα λόγια, βλέπετε την αλλαγή να έρχεται και την ονομάζετε "καταστροφή" ή "όλεθρο" ή δεν ξέρω κι εγώ πως... Όμως είναι απλά μια αλλαγή ζωής που πρέπει να γίνει. Ίσως αυτό να είναι και το νόημα. Να πάψετε να φοβάστε την αλλαγή. Να γίνεται φορέας αλλαγής. Γνωρίζω ότι ως Ταύρος έχετε μεγάλο θέμα με την ασφάλεια και τη σταθερότητα, αλλά μερικές φορές η ζωή πρέπει να προχωρά και αυτό είναι υγιές. Οπότε, καμία καταστροφή δεν πρόκειται να έρθει εκτός κι αν εσείς παραιτηθείτε και αφήσετε τον εαυτό σας έρμαιο στις διαθέσεις της τύχης ή άλλων προσώπων. Στο μέτρο του δυνατού πρέπει να μάθετε να παλεύετε με τις αλλαγές, αυτό άλλωστε ζητά και ο Πλούτωνας στο 4ο οίκο σας. Να παλεύετε μέχρι θανάτου αν χρειαστεί για να εξασφαλίσετε ότι τίποτα δε θα γίνεται για εσάς χωρίς εσάς..
   
  Ελπίζω να σας έδωσα μια προοπτική στη διέλευση αυτή. Να τονίσω ότι η ερμηνεία μόνο μιας διέλευσης δεν αρκεί για να περιγράψει όλα όσα συμβαίνουν, αλλά αφού η ερώτηση σας ήταν συγκεκριμένη, απάντησα συγκεκριμένα...
   

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...