παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (08.03.2010)
  Stardome* @ 19.03.2010 15:53
  nefelik δεν είναι δυνατόν να λειτουργούν τα άλλα εικονίδια και να μην λειτουργεί αυτό του χάρτη... Κάντε ένα refresh τη σελίδα και δοκιμάστε ξανά...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 19.03.2010 15:49
  Παιδιά σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα καλύτερα έρχονται!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 19.03.2010 15:48
  vivianna, αν τα στοιχεία που βλέπω τώρα στο προφίλ σας είναι σωστά τότε έχετε όντως ωροσκόπο Καρκίνο... Επομένως κοιτάξτε ξανά τα στοιχεία του χάρτη σας και αν είναι όντως όλα σωστά, αυτός είναι ο ωροσκόπος σας.
  Οι όψεις του χάρτη σας δεν αλλάζουν σε καμία περίπτωση αφού η διαφορά του ωροσκόπου Καρκίνου και του ωροσκόπου Λέοντα είναι μόλις μερικές ώρες.
  Αυτό που αλλάζει σημαντικά είναι η οικοθεσία σας, δηλαδή η θέση του κάθε πλανήτη σε ένα οίκο...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 19.03.2010 14:45
  SMAPAR, ελπίζω να μην περιλαμβάνει και την εκνευριστική ακμή το πακέτο "δεύτερη εφηβεία", γιατί αν είναι να σας φάει το χαρτζιλίκι ο καθαρισμός προσώπου καλύτερα η ενηλικίωση...
  Αστειεύομαι βέβαια... Πάμε λίγο να εξηγήσουμε τώρα γιατί αισθάνεστε έτσι. Όταν γεννηθήκατε στο μάταιο τούτο κόσμο ο Ερμής (κυβερνήτης του χάρτης σας από τη στιγμή που έχετε ωροσκόπο Δίδυμο) ήταν ανάδρομος. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από τη μια σας προίκιζε με ένα μυαλό και μια αντίληψη που δεν μπορούσε να χωρέσεις στις νόρμες και τα κουτάκια που του επέβαλλαν (θετικό) αλλά ταυτόχρονα σας έκανε (ειδικά τα πρώτα χρόνια της ζωής σας) να νιώθετε σαν ξένη ανάμεσα στους άλλους. Γενικά όσοι έχουν γεννηθεί με ανάδρομο Ερμή είναι παιδιά του "Γιατί;". Τίποτα δεν πρέπει να μείνει ανεξήγητο.
  Όμως στην πορεία της ζωής σας ο Ερμής δεν είναι για πάντα ανάδρομος. Με τον προοδεύμενο χάρτη σας μπορούμε να δούμε τις συνθήκες της ζωής σας καθώς μεγαλώνετε και όταν σχεδιάσουμε τον προοδευμένο χάρτη σας για εφέτος αμέσως παρατηρούμε δύο εξαιρετικά γεγονότα:
  1) ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία βρίσκετε στο μεσοδιάστημα (στο μέσον της απόστασης δηλαδή) Ήλιου - Ερμή στο γενέθλιο χάρτη σας. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως για πρώτη φορά αυτά που σκέφτεστε, ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο αρχίζει να συμφωνεί με την εξωτερική εμπειρία. Μάλιστα με τον Ερμή να είναι κυβερνήτης του χάρτη σας θα μπορούσε κανείς να πει πως τώρα πλέον βρίσκετε τη θέση σας στον κόσμο αυτό, αρχίζετε να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας.
  2) ο Προοδευμένος Ήλιος σας έχει πλέον φτάσει στον Ταύρο και κάνει αντίθεση με τον Ουρανό σας στο Σκορπιό. Αυτή είναι μια ιδιαίτερη περίοδος της ζωής σας καθώς είστε γεννημένη με γενέθλιο τρίγωνο Ήλιου - Ουρανού στο χάρτη και αυτή είναι πρώτη σημαντική όψη του προοδευμένου Ήλιου σας με τον Ουρανό. Μάλιστα ο Ουρανός είναι ανάδρομος στο χάρτη και όταν ο Ήλιος κάνει αντίθεση με τον Ουρανό τότε κυριολεκτικά ο Ουρανός αρχίζει και αποκτά τη μεγαλύτερη ταχύτητα στο χάρτη. Με απλά λόγια η αίσθηση αποξένωσης που ίσως νιώθατε στις σχέσεις σας με τους άλλους για πολύ καιρό δεν ήταν μια εγγενής παθογένεια ή ένα εμπόδιο αλλά ένα απαραίτητο βήμα για να μορφώσετε μια εντελώς ξεχωριστή προσωπικότητα. Έτσι τώρα θέλετε να κινηθείτε με αστραπιαία ταχύτητα μέσα στον κόσμο, ξυπνάνε νέα ενδιαφέροντα, νιώθετε πως το καινούργιο ή το ανατρεπτικό φέρνει ζωντάνια και όχι κινδύνους...
  Η αντίθεση προοδευμένου Ήλιου - Ουρανού θα σας απασχολήσει και για τον επόμενο χρόνο, με τη διαφορά πως μέσα στο 2011 θα βιώσετε την αντίθεση Κρόνου με το γενέθλιο Ήλιο σας. Οπότε εκεί θα αισθανθείτε επιπροσθέτως την ανάγκη να κάνετε κάτι με αυτή την ζωντάνια (μια δική σας επιχείρηση μήπως ή μια σημαντική σχέση?)... Μέχρι τότε έχετε όμως μπροστά σας αρκετό χρόνο για να νιώσετε έφηβη μέχρι το μεδούλι.
  Καλή συνέχεια και καλό ΣΚ!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 18.03.2010 22:10
  200779, φαίνεται να μην έχει καταχωρηθεί η πόλη γέννησης σας... Ξαναπεράστε τα στοιχεία σας και την πόλη γέννησης σας για να βγει σωστά ο ωροσκόπος...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 18.03.2010 19:19
  Rozoula4, αν τα στοιχεία που έχετε βάλει στο χάρτη σας είναι σωστά έχετε ωροσκόπο Παρθένο. Αν έχετε φτιάξει κάποιον άλλο χάρτη παρακαλώ πολύ καταχωρήστε ξανά τα στοιχειά σας για να σας απαντήσω σχετικά με αυτό το ζήτημα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 18.03.2010 16:07
  evageliaangel, μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση
  στα χαρακτηριστικά της συναστρίας που επιθυμείτε από την πρώτη σελίδα
  του site.

  Επιλέξτε λοιπόν "Πρώτη Σελίδα"
  (πάνω αριστερά στην οθόνη) και μόλις βρεθείτε εκεί κατεβείτε χαμηλά.
  Εκεί θα δείτε το κουτάκι "Συναστρίες". Επιλέξτε το ζώδιο σας και το
  ζώδιο που σας ενδιαφέρει και θα έχετε επί τόπου μια ανάλυση της σχέσης
  ανάμεσα στα ζώδια που επιλέξατε!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 18.03.2010 14:50
  life1973, από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει ένα κείμενο που θα σας κατευθύνει στα πρώτα βήματα ανάγνωσης και ερμηνείας του χάρτη σας... Για την ώρα περιηγηθείτε στα Εισαγωγικά Άρθρα της Βιβλιοθήκης μας για να μπείτε στο κλίμα!
 • JUPITER SUMMER 2009
  Stardome* @ 18.03.2010 14:33
  Το Jupiter Summer κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2009 και έχουμε αποσύρει πλέον το τεύχος από την online έκδοση του καθώς πλέον πλησιάζει το επόμενο καλοκαίρι...
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 18.03.2010 14:30
  emena, απάντησα μόλις πριν λίγο σε αντίστοιχη ερώτηση:
   
  http://www.stardome.gr/tribes/aries/16661.html
   
  Δείτε αυτό και σύντομα θα φαίνεται και η επιλογή "Ο χάρτης μου" στο επάνω μέρος της οθόνης!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...