παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (17.10.2012)
  Starhicker @ 17.10.2012 21:30
  @Infernal, @toxovolos, LOL!!!!! @manini, "ας αρχίσουν οι χοροί"... (luv it, προφέρεται "λουβββ" χορταστικό)
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (17.10.2012)
  Starhicker @ 17.10.2012 21:20
  @Roverandom ζητώ εδώ και τώρα το clopyright να χρησιμοποιώ το "ελυσσίαξες", αποδίδοντάς σου εννοείται τα εύσημα, και τα ένσημα επίσης.
  Δίδυμοι, σας έχω πει ότι δε σας φοβάμαι εσάς μην κακοπέσετε, έτσι; Έτσι.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (17.10.2012)
  Starhicker @ 17.10.2012 21:17
  Έλα δε θέλω ηττοπάθειες, μια χαρά θα τα πάτε! με ζωδιακή μάνα την Αφροδίτη βρε, τί ανάγκη έχετε; και μυθολογικώς να το δείτε, ως θεότητα, καλύτερα από όλους δεν πέρναγε; cheer up!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (17.10.2012)
  Starhicker @ 17.10.2012 21:15
  Κάτι που λατρεύω εγώ στους Κριούς είναι ότι στερείστε παντελώς μίρλας και κλάψας, και αντιμετωπίζετε τις αναποδιές κάπως σα να πηγαίνετε σε πάρτυ. Εμένα, ως Σκορπιό άνθρωπο, τέτοια τυπάκια μου φτιάχνουν τη μέρα!
  υ.γ.: προοιωνίζεται ίσως η πιό ζόρικη εβδομάδα για σας, αλλά είστε "ντου και ξύλο" τύπου! αγαπώ.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 17.10.2012 17:42
  DORIANNAKI, πάτησε το ακόλουθο link, έλεγξε αν έχεις καταχωρήσει σωστά τα στοιχεία που σου ζητά και πάτησε στο τέλος "Εμφάνιση".
   
  http://www.stardome.gr/chart-form.html
   
   
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 17.10.2012 15:29
  Infernal you are more than welcome!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 17.10.2012 15:23
  ice και alice16, ένα γενικό σχόλιο λοιπόν για τις διελεύσεις του Ποσειδώνα.
  Φράση κλειδί για τον Ποσειδώνα είναι η "επιθυμία για υπέρβαση". Αν το δούμε από μια εντελώς ψυχολογική σκοπιά ο Ποσειδώνας συμβολίζει το αρχέτυπο της ένωσης με το παν, την απουσία του Εγώ και του λογικού μηχανισμού στήριξης του. Αν θες να έχεις μια ιδέα ποια είναι η εμπειρία που ο Ποσειδώνας προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή είναι η ζωή μέσα στην μήτρα. Αυτή η απόλυτη ένωση με την μητέρα, που αισθάνεσαι ότι αισθάνεται, τρέφεσαι από ότι τρέφεται, βιώνεις ότι βιώνει - να η διάλυση του Εγώ.
  Το πρόβλημα με τον Ποσειδώνα δεν είναι σ' αυτά που συμβολίζει per se. Είναι το γεγονός ότι έχουμε πλέον μια ζωή που δομείται γύρω από το Εγώ, έχουμε μνήμη, έχουμε εμπειρίες και φιλοδοξίες και τελικά ο ομφάλιος λώρος με τη μητέρα και την απόλυτη ένωση μέσα στη μήτρα έχει πλέον παρέλθει. Και τι μένει όμως; Μια συναισθηματική εντύπωση, πανίσχυρη και υπερβατική, εκείνης της περιόδου που δεν έχουμε αναμνήσεις. Μια νοσταλγία για το χαμένο όλον και μια σχεδόν ενοχική στάση που δεν μας περιλαμβάνει αυτό το όλον πλέον.
  Κάθε φορά που ο Ποσειδώνας ενεργοποιείται στο χάρτη μας προβάλλουμε αυτή την συναισθηματική εντύπωση, κοινή για όλη την ανθρωπότητα (εξ ου και συλλογικός πλανήτης), σε μια σφαίρα της ζωής μας. Όμως σίγουρα δεν υπάρχει πιο δύσκολη εμπειρία, συναισθηματικά και ψυχολογικά, όταν επηρεάζει τους δείκτες των σχέσεων στο χάρτη μας, δηλαδή Ήλιο ή Σελήνη, Αφροδίτη και 7ο οίκο. Είσαι έτοιμος/η να πιστέψεις στον άλλο/στην άλλη τυφλά γιατί η συναισθηματική έλξη, παρόμοια με την έλξη του μωρού παιδιού προς τη μητέρα, σε υπερβαίνει, σε καταλύει. Ίσως η μεγαλύτερη δυσκολία του Ποσειδώνα είναι ότι γινόμαστε έρμαια προσδοκιών που δεν έχουμε δημιουργήσει εμείς, που δεν ξέρουμε την καταγωγή τους. Σαν να επαναλαμβάνουμε την έξοδο από τη μήτρα και τον τρόμο της γέννησης ξανά και ξανά.
  Ice, σίγουρα αν έχεις μια έμφαση στους Ιχθύες σε βοηθά να κατανοήσεις το μέγεθος της συναισθηματικής έντασης και των προσδοκιών που υπονοεί ο Ποσειδώνας. Η ίδια η διέλευση όμως δεν χάνει κάτι σε ένταση ή σε χαρακτηριστικά.
  Το παράξενο όμως είναι ότι χωρίς τον Ποσειδώνα στο χάρτη δεν μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε σημαντική σχέση. Γιατί ο Ποσειδώνας είναι εκείνη η δύναμη που μας επιτρέπει να έρθουμε κοντά συναισθηματικά με άλλους ανθρώπους, να τους συναισθανθούμε, να μπούμε στη θέση τους και να δείξουμε ένα υψηλότερο βαθμό ανιδιοτέλειας. Αγάπη χωρίς υποχώρηση δεν μπορεί να υπάρχει, γι' αυτό ο Ποσειδώνας σαν σύμβολο είναι πολύ σημαντικός. Όμως δεν μπορεί να υπάρχει αγάπη όταν υποχωρεί μόνο ένας. Κι εκεί είναι που χάνεται η μπάλα με τις διελεύσεις Ποσειδώνα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 17.10.2012 15:01
  Infernal ήθελα να πω... έφαγα το "n"...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 17.10.2012 14:52
  Inferal είσαι σε χρονιά αντιστροφής δεσμών. Δηλαδή ο διελαύνων Βόρειος περνά από το Νότιο και αντίστροφα. Σαν χρονιά βρίσκεται στο μέσο του κύκλου των δεσμών για εσένα (κρατά περί τα 19 χρόνια αυτός ο κύκλος). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι στον άξονα που βρίσκονται οι δεσμοί σου (που είναι και άξονας που έχει τη μεγαλύτερη πνευματική αξία για εσένα) θα κλείσουν κεφάλαιο και εκκρεμότητες.
  Άξονας 2ου - 8ου οίκου είναι ο άξονας των αξιών πρωτίστως. Ποιοι άνθρωποι επηρέασαν το αξιακό σου σύστημα τα τελευταία εννιά χρόνια, είτε μέσα από τη συναισθηματική επαφή μαζί τους (φίλοι, ερωτικοί σύντροφοι, συγγενείς) είτε μέσα από την επαγγελματική (με την έννοια ότι σου έδωσαν την ευκαιρία να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και να αποκτήσεις χρήμα, αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση); Αυτοί με έμμεσο ή άμεσο τρόπο επανεμφανίζονται αυτή την εποχή. Με κάποιους θα γίνει ειρήνη. Με άλλους θα υπάρχει αναθέρμανση σχέσεων. Και φυσικά, με έντονη τη χροιά του Σκορπιού και του 8ου οίκου, όπου υπάρχουν συναισθηματικά κατάλοιπα θα εξαφανιστούν.
  Σε περίπου ενάμιση χρόνο λοιπόν, με την ολοκλήρωση των εκλείψεων και την παρέλευση των δεσμών, φτάνεις στο στάδιο νούμερο 2 του κύκλου των δεσμών. Να δοκιμάσεις το αποκρυσταλλωμένο (για την ώρα) σύστημα αξιών σε real time συνθήκες. Μυρίζομαι είτε αλλαγή επαγγελματικού χώρου ή ακόμη και κατεύθυνση καριέρας...  Σημειωτέο ότι ο Κρόνος κυβερνά τόσο το ναδίρ σου, όσο και τον 5ο οίκο σου (Αιγόκερω και Υδροχόο αντίστοιχα). Δημιουργικότητα, σχέσεις με οικογένεια, ψυχολογικό υπόβαθρο αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 17.10.2012 14:03
  Επίσης ακόμη ένα σχόλιο: όταν ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιο μας δεν σημαίνει ότι χάνεται. Επίσης, όταν μπαίνει στο ζώδιο μας δεν σημαίνει ότι πιο πριν είμαστε μέσα στη καλή χαρά.Πάντα μας επηρεάζει σε ένα τομέα της ζωής. Γενικά η ζωή ποτέ δεν θα είναι πανηγύρι και ελαφρότητα σε όλους τους τομείς, non?Νομίζω δε ότι ο Infernal είπε ουσιαστικά ότι χρειάζεται να ξέρουμε, στην πρόταση του: "Oιπλανητες δεν ειναι οι "κακοι" της ιστοριας...Αυτο που κανουν ειναι νασε τραβουν στην επιφανεια και σου λενε τα βλεπεις τα προβληματασου?Αντιμετωπισε τα .."

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μαγδαλινή, Πλάτωνας, Μαρκέλλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...