παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 12:43
  Έλα, έλα, δράματα και ηττοπάθειες! Μια χαρά έκλειψη είναι η αυριανή, και θα σας ισιώσει και θα σας θυμίσει και τις Κρόνιες αρετές που επιθυμείτε, και θα σας κάνει να βάλετε πάλι τον πήχυ ψηλά, και πάει λέγοντας!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΟΞΟΤΗΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 12:41
  Οι Τοξότες παραμελείτε παροιμιωδώς τον εαυτό σας, και κάποια στιγμή θα κλατάρετε, consider yourselves warned! :Ρ
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 12:40
  (...άφαντα ετούτα εδώ...να δεις τα τρόμαξε η έκλειψη, απαπά...)
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 12:39
  Σοβαρά πάντως, πολλά από τα προβλήματα των Παρθένων ξεκινούν από την -άδικα των αδίκων - χαμηλή τους αυτοεκτίμηση. Κάτι που προσωπικά θα χαρώ πολύ να δω να αλλάζει.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 12:37
  @falbala***, μέχρι το τέλος Ιουνίου ο Κρόνος, ανάδρομςο στο Σκορπιό κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά. Ξεσκαρτάρει - έτσι, και με δεδομένο ότι κι εσύ έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και την προσοχή σου 100% εκεί, ό,τι επανέλθει αυτή την περίοδο θα κρατήσει μόνο αν έχει Κρόνιες αρετές. Αλήθεια, πειθαρχία, βάση, δομή, σκληρή δουλειά, και σοβαρότητα. Ο,τιδήποτε άλλο, θα γκρεμιστεί ωσάν καστράκι στην άμμο!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 12:33
  @mini2012 και @razielraziel, αυτό που εννοώ κι ίσως δεν ήμουν σαφής δεν
  είναι να προτιμήσετε κάτι πιό φιλικό - αυτό, για τους Καρκίνους και τις
  συναισθηματικές τους ανάγκες απλώς δεν παίζει. Μπορείτε όμως σίγουρα να
  εισάγετε στοιχεία φιλίας σε μία υπάρχουσα σχέση. Οι φίλοι πχ, δεν
  "ανακρίνουν" ο ένας τον άλλο πού ήταν και γιατί, ούτε ζητάνε
  επιβεβαιώσεις φιλίας ανά πεντάλεπτο. Τυχαία παραδείγματα 2 πολύ απλών,
  συχνών "λαθών" Καρκίνων, από την -όποια-εμπειρία μου. Λίγο πιό
  freestylers σας θέλει η περίοδος αυτή απλώς, και όχι συμβιβασμένους.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 12:28
  Ελπίζω να μου είστε όλοι καλά μια μέρα πριν την έκλειψη στο ζώδιό σας! @xanoum, έτσι είναι παιδί μου οι Υδροχόοι, απρόβλεπτοι σαν τον πλανήτη που τους κυβερνά!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 12:27
  @Ariete79, αν υποψιαστώ ότι πάτε να πασάρετε το "Γολγοθά" στους Αιγόκερους....χαχαχαχα!
   
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (08.05.2013)
  Starhicker @ 09.05.2013 12:25
  @Stauros M7, μήπως, μήπως λέω γιατί είναι δύο διαφορετικά sites; Ο κ. Πανόπουλος και το Stardome έχουν λήξει εδώ και πάρα πολύ καιρό τη συνεργασία τους,δεν το έχετε αντιληφθεί; Το Stardome το έχει πλειστάκις αναφέρει και εδώ, και στη σελίδα μας στο Facebook και στο Twitter. Δε φαντάζομαι να χρειάζεστε την άδειά μας για να προτιμήσετε το site που σας εκφράζει περισσότερο, έτσι δεν είναι;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 09.05.2013 12:01
  fanimi, από τη στιγμή που δεν έχετε καταχωρημένα στοιχεία στο χάρτη σας, δεν μπορώ να απαντήσω συγκεκριμένα με βάση το δικό σας ωροσκόπιο. Όμως μου δίνετε την ευκαιρία να κάνω όμως μερικές χρήσιμες διευκρινήσεις πάνω στο θέμα "τα καλύτερα που υπόσχονται όλοι" και που σχετίζεται άμεσα με τη διέλευση του Δία από το ζώδιο σας.
   
  Ας δούμε πρώτα από που πηγάζει αυτό το πρόβλημα που αναφέρατε. Από τη μια πλευρά υπάρχει μια παραδοσιακή συσχέτιση του Δία με έννοιες όπως ευκαιρίες, ανάπτυξη, εξέλιξη & τύχη. Από την άλλη πλευρά και οι ίδιοι αστρολόγοι πάνω στην αγωνία τους να πουν κάτι θετικό ή αισιόδοξο μεγαλοποιούν τις δυνατότητες του Δία και προβάλλουν πάνω του κάθε ελπίδα, προσδοκία και επιθυμία. Με άλλα λόγια, ο Δίας είναι η ιδανική ύστατη λύση των αστρολόγων για να πουν θετικά σχόλια και να κατευνάσουν τους αναγνώστες τους. Όμως η αστρολογία περιγράφει τη ζωή, και η ζωή είναι μια αρένα που δεν μπορεί απλά ένας πλανήτης να εξαφανίσει όλες τις δυσκολίες μεμιάς. Αφήστε που έτσι κι αλλιώς ο Δίας δεν είναι αυτό...
   
  Ο Δίας συμβολίζει πρωτίστως την ανάγκη του ατόμου να αποδίδει ένα προσωπικό νόημα σε όσα του συμβαίνουν. Γι' αυτό και συνδέεται με έννοιες όπως όραμα, πίστη και όνειρα. Κι αυτό είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς πως αν αποδίδω νόημα σε ότι έχω ζήσει, αν κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν βλέπω τις επιλογές μου και πως αυτές έχουν διαμορφώσει το παρόν μου, τότε μπορώ να σχεδιάζω το μέλλον μου με ενθουσιασμό, να ονειρεύομαι γι' αυτό και να πιστεύω πως μπορώ να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες. Οπότε, σε γενικές γραμμές, αν έχω αποδώσει ένα εντελώς δικό μου νόημα στη ζωή μου στο παρόν, τότε με την έλευση του Δία είμαι έτοιμος να τολμήσω τα επόμενα βήματα, σίγουρα με ρίσκο αλλά και με πολύ διάθεση.
   
  Αυτό που περιγράφω όμως παραπάνω έχει και μια σκοτεινή χροιά. Πόσο συχνά μέσα στη βαβούρα της καθημερινής και τα χιλιάδες μικρά και μεγάλα της προβλήματα έχω την ικανότητα να κοιτάζω πίσω και να αναλύω τις επιλογές μου; Και αν οι περισσότερες επιλογές μου ήταν επιλογές που έγιναν από ανάγκη ή φόβο ή συμβιβασμό; Ή ακόμη χειρότερα, αν είχα πάντα στη ζωή μου τόσες ευθύνες, που υποχρεώθηκα από την ίδια τη ζωή σε επιλογές που δεν μου ταίριαζαν αλλά με βοηθούσαν να επιβιώσω;
   
  Έτσι όταν έχουμε διέλευση Δία δεν είναι όλα ρόδινα. Ούτε ανοίγουν οι ουρανοί για να βρέξει ευκαιρίες, αγάπες, έρωτες και χρήμα. Όταν ο Δίας περνάει από το ζώδιο μας καλούμαστε με μεγαλύτερη συχνότητα να σκεφτούμε με όρους νοήματος, ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα των επιλογών μας και κατά πόσο αυτό ταιριάζουν τελικά με τα όνειρα που εμείς κάναμε/κάνουμε για τη ζωή μας. Και η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε σκεπτόμενοι όλα αυτά ξαφνικά μας φαίνεται αβάσταχτη. Και ακριβώς αυτή είναι η λεγόμενη μεγεθυντική δράση του Δία: συνειδητοποιούμε για πρώτη φορά πως τα μικρά καθημερινά αλλά και τα μεγάλα υπαρξιακά προβλήματα μας συνδέονται και μας φαίνονται μεγαλύτερα από συνήθως. Και όταν συμβεί αυτό δεν είμαστε πάντα αρκετά ψύχραιμοι για να τ' αντιμετωπίσουμε με σύνεση. Έτσι έχουμε μια σειρά από χαρακτηριστικές αντιδράσεις που βιώνουμε συχνά όταν ο Δίας περνά από το ζώδιο μας:
  (α) Κάνουμε σπασμωδικές/παράτολμες κινήσεις και παίρνουμε μεγάλα ρίσκο μόνο και μόνο για να αποδράσουμε από τις επιλογές που δεν μας ταιριάζουν.
  (β) Αναζητούμε εκ νέου τη πίστη μας σε ένα θρησκευτικό, πολιτικό, κοινωνικό σύστημα ώστε να έχουμε έναν ηθικό μπούσουλα για να παίρνουμε αποφάσεις.
  (γ) Γινόμαστε μηδενιστές, ανακηρύσσουμε τη ματαιότητα των πάντων και εκφραζόμαστε με πικρία για τη ζωή.
   
  Συνοψίζοντας, όταν ο Δίας περνά από το ζώδιο μας (και το ζώδιο σας εν προκειμένω fanimi) είναι μια περίοδος που η ζωή που ονειρεύομαστε και η ζωή που ζούμε συγκρούονται βίαια. Μπορούμε να καθίσουμε και να κατηγορήσουμε τη μοίρα, τους πολιτικούς, τους αστρολόγους και το Θεό τον ίδιο ακόμη που δεν έχουν έρθει τα πράγματα όπως τα ονειρεύομαστε. Μπορούμε επίσης να συνεχίσουμε να ελπίζουμε χωρίς να πράττουμε, προσμένοντας σε μια ευνοϊκή συγκυρία. Ή μπορούμε τέλος να πάρουμε μερικές αποφάσεις για να έρθουν αυτές οι δύο πραγματικότητες λίγο πιο κοντα η μια στην άλλη. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει να κακοκαρδίσουμε ανθρώπους, να απορρίψουμε επιλογές που μέχρι τώρα είχαμε πάρει ακόμη και να αλλάξουμε περιβάλλον ζωής. Όμως αν κάτι μας μαθαίνει ο Δίας είναι ότι δεν μπορούμε και να είμαστε ο εαυτός μας και να ζούμε τις προσωπικές μας επιλογές και την ίδια στιγμή να ικανοποιούμε τους πάντες γύρω μας.

έχουν γενέθλια 190 μέλη.

γιορτάζουν οι: Δανιήλ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...