παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 09.12.2010 12:58
  Επιβεβαιώνω ότι έχεις ωροσκόπο Λέοντα στις 24 μοίρες και 29 λεπτά και Αφροδίτη ακριβώς πάνω στον ωροσκόπο σου (ίσως γι' αυτό να θεωρείς πως σου ταιριάζει και ένα ζώδιο της Αφροδίτης περισσότερο στο χαρακτήρα σου).
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 09.12.2010 12:49
  aniania, θέτεις πολύ λάθος την ερώτηση. Η συναστρία δεν σου λέει αν δύο άνθρωποι ταιριάζουν και πρέπει να είναι μαζί ή όχι. Αυτό το αποφασίζουν οι ίδιοι οι άνθρωποι που ίσως σχετιστούν, ίσως και όχι.
  Η αστρολογία περιγράφει τις ανθρώπινες σχέσεις όπως είναι: δηλαδή με τα ελαττώματα τους, τις αδυναμίες τους, τις προδοσίες και τα πάθη, τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές τους. Συνεπώς αν ψάχνεις για ιδανικά/τέλεια ταιριάσματα ή αν θες ένα χάρτη να αποφασίσει για εσένα αν πρέπει να είσαι ή αν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο, μην κοιτάς την συναστρία. Δεν θα λειτουργήσει ποτέ έτσι.
  Από την άλλη αν έχεις μια σχέση και θες να δεις ποια είναι τα σημεία διαφωνίας σου με τον άλλο, που πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια για να κατανοήσετε ο ένας τον άλλο, που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει ο ένας τον άλλο και που η επέμβαση του ενός στη ζωή του άλλου μπορεί να είναι ολέθρια, τότε ναι, ασχολήσου με τη συναστρία!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardhomme @ 09.12.2010 10:17
  killing me softly, wake me up when september ends και άλλοι τέτοιοι τίτλοι τραγουδιών. Με άλλα λόγια, νάρκωσε με για να ζήσω τη σκληρή πραγματικότητα.
   
  Βέβεια, σημαντικό ρόλο για να καταλάβεις που θα εφαρμοστούν οι παραπάνω αφηρημένες έννοιες παίζει το ζώδιο που πραγματοποιείται η σύνοδος καθώς και η θέση των Ιχθύων και Κριού στο γενέθλιο χάρτη. Επειδή όμως ο Κριός είναι το επόμενο ζώδιο των Ιχθύων, η όψη σίγουρα αναφέρεται σε ένα ομαλό (soft, gentle) τέλος πριν μία νέα (δυναμική, αποφασιστική) αρχή...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 09.12.2010 00:30
  Όχι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 08.12.2010 21:08
  Δυστυχώς ή ευτυχώς, η μόνη σχέση που κρατάει όσο αναπνέουμε είναι η σχέση με τον εαυτό μας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 08.12.2010 16:46
  Άντε να τα ξαναπώ: το ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή δεν σημαίνει ότι παγώνει κάθε δραστηριότητα στη ζωή μας και δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα, απλά να καθόμαστε σπίτι και να λιώνουμε στην TV. Αν η συνάντηση δεν περιλαμβάνει την υπογραφή συμβολαίων ή κάποια συμφωνία που μπορεί να έχει τυφλά σημεία, τότε γιατί να μην την κάνεις; Θα είσαι πολύ προσεκτική, θα τριπλό και τέτραπλοτσεκάρεις ό,τι ακούς, δεν θα βιαστείς να δώσεις τελικές απαντήσεις σε ό,τι σου προτείνουν και από εκεί και πέρα όλα θα ακολουθήσουν το δρόμο τους.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 08.12.2010 16:42
  PennyL, τώρα τι να σου απαντήσω. Αν είναι να προκύψει μέσα στον ανάδρομο τι θα κάνεις; Θα του πεις του άλλου "Κάτσε μωρό μου, περίμενε 3 εβδομάδες ακόμη, γιατί ο αστρολόγος μου είπε να μην κάνω νέα ξεκινήματα με ανάδρομο;"... Πάει, το έχασες το τρένο. Μερικές φορές δεν ορίζουμε τα μαθήματα που πρέπει να πάρουμε.
  (Φυσικά και έχω κάνει κι ο ίδιος σχέσεις που ξεκίνησαν με ανάδρομο. ΟΚ, δεν βγήκαν σε βάθος χρόνου, αλλά πίστεψε με, ήταν από τις πιο έντονες και πιο ευτυχισμένες που είχα όσο κράτησαν. Με άλλα λόγια, τι θέλω να πω; Μην μπαίνεις φοβισμένη σε σχέσεις για τον οποιοδήποτε λόγο, είτε λέγεται ανάδρομος Ερμής, είτε λέγεται καταστροφή του κόσμου ή δεν ξέρω κι εγώ τι.)
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 08.12.2010 16:38
  asteraki, δεν έχει νόημα τώρα να σου αναλύσω τι ακριβώς έπαιζε με το χάρτη σου εδώ και 3 χρόνια. Μεγάλη κουβέντα και αφού πέρασαν όλα, ας τα αφήσουμε εκεί που ανήκουν: στο παρελθόν δηλαδή.
  Με την είσοδο του Δία στον Κριό και 7ο οίκο του χάρτη σου (ειδικά μέσα στο διάστημα Απριλίου - Μαΐου βρίσκεσαι ξανά σε φάση κοινωνικότητας και πιθανόν μερικές από τις γνωριμίες που θα γίνουν τότε να έχουν καλές προοπτικές για κάτι καλό. Το κεντρικό ζήτημα όμως για όλο τον υπόλοιπο χρόνο (μέχρι και το τέλος του 2011) είναι ο Κρόνος στον 1ο οίκο σου. Ο Κρόνος σου λέει να ξεχάσεις τα ρομαντικά όνειρα το στυλ "εμείς οι δύο είμαστε ένα" και "θα είμαστε για πάντα μαζί" και άλλα τέτοια εφηβικά. Οφείλεις πλέον να είσαι προσεκτική με τους ανθρώπους (για να μην πω αμυντική) και να θυμάσαι πως τίποτα δεν κρίνεται από τα λόγια πλέον. Όλοι κρίνονται στις πράξεις και περνάνε από τεστ για να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι δίπλα σου. Εσύ στον πρώτο ρόλο πια.
   
  Καλή συνέχεια σου εύχομαι!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stargazer @ 07.12.2010 19:26
  maria33, δικό μου το λάθος. Εσύ μιλούσες για τους διελαύνοντες Ποσειδώνα και Χείρωνα από τη Σελήνη σου, εγώ κατάλαβα για όψεις του γενεθλίου χάρτη. Πού να γυρίσει κι ο Ερμής ανάδρομος...
  Αν θέλεις, διάβασε για τους δύο αυτούς πλανήτες τα σχετικά άρθρα στη βιβλιοθήκη κι αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμένο ή δεν σου λυθούν οι απορίες, εδώ είμαστε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stargazer @ 07.12.2010 17:51
  vessi, o ωροσκόπος του χάρτη αυτού είναι μόλις στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου, κι αν θέλουμε να είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί και τυπικοί, κανονικά δεν πρέπει να τον διαβάσουμε. Αν αγνοήσουμε αυτόν τον προειδοποιητικό κανόνα, ποια ακριβώς ήταν η ερώτησή σου; Είχες κάνει αίτηση για μια δουλειά και πήραν άλλον;

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...