παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΔΙΔΥΜΟΙ (06.03.2013)
  Starhicker @ 06.03.2013 09:08
  @Roverandom, συμπερασματικά το πάω, έτσι; Αν τρελός=πλανήτης, τότε το ζώδιο των Ιχθύων έχει λίγο καιρό τώρα που είναι Η Φωλιά Του Κούκου (και, φυσικά, κανείς δεν θέλει να κανει τον Ινδιάνο, έτσι <3
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (06.03.2013)
  Starhicker @ 06.03.2013 09:06
  Καλημέρα μας! Εμπίπτετε και τα δυο σας στην πρόβλεψη (οκ, @MossIsTheBoss, έχεις μερικούς πόντους παραπάνω διότι ό,τι ήταν να κάνεις, το ΕΚΑΝΕΣ, χεχεχε!)
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 05.03.2013 12:28
  sophier, όσο περισσότερες είναι οι όψεις του Κρόνου σε μια συναστρία, τόσο περισσότερο η σχέση λαμβάνει χαρακτηριστικά που σχετίζονται μ' αυτό τον πλανήτη. Όπως είναι γνωστό, ο Κρόνος στην αστρολογία είναι σύμβολο της υπευθυνότητας, της σοβαρότητας, του χρόνου. Και καθώς ότι είναι σοβαρό και υπεύθυνο στηρίζεται σε γερά θεμέλια, εξ ου και ότι αγγίζει ο Κρόνος αναπτύσσεται αργά, σταθερά και με ασφάλεια. Γι' αυτό και όπου έχουμε Κρόνο, έχουμε και άμυνες - γιατί το ζητούμενο είναι η ασφάλεια και το αποτέλεσμα.
   
  Κάποια (αν όχι όλα) από τα παραπάνω χαρακτηριστικά, καθορίζουν συχνά τις σχέσεις που έχουν έντονο το στοιχείο του Κρόνου στη συναστρία. Μπορεί να μιλάμε για σχέσεις που εξελίσσονται αργά στο χρόνο, στερούνται δραματικής ταχύτητας και έντασης συναισθημάτων ή είναι σχέσεις που δημιουργούνται ακριβώς γιατί τα μέλη τους καλούνται να αντιμετωπίσουν τις ανασφάλειες τους. Επίσης μπορεί να μιλάμε για σχέσεις που τοποθετούνται πολύ γρήγορα κάτω από το πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης (σχέσεις γάμου ή για δημιουργία οικογένειας). 
   
  Σε ένα πιο ψυχολογικό επίπεδο, οι σχέσεις που έχουν έντονο χρόνο στερούνται συχνά ενθουσιασμού ή ρομαντισμού. Από την άλλη πλευρά, αν μαζί με τις έντονες όψεις Κρόνου, υπάρχει και έντονος Ουρανός ή Ποσειδώνας στη συναστρία, τότε μιλάμε για σχέσεις που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε δύσκολα άκρα. Γι' αυτό καλό θα ήταν να μην κρίνουμε τη συναστρία μόνο από μια ομάδα όψεων, αλλά να προσπαθούμε να τη δούμε σαν σύνολο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 05.03.2013 11:30
  anthoula2003, σας αρέσει ο εν λόγω; Γουστάρετε; Σας τη δίνει; Σας ανάβει τα λαμπάκια που λέμε; Αν ναι, θα το τολμήσετε. Αν όχι, καλύτερα να το αφήσετε για τα μελάτα και νερουλά και "θα δούμε, δεν ξέρω πως νιώθω" δεν ταιριάζουν ούτε σε εσάς που είστε Παρθένος, ούτε σε εκείνον που είναι Υδροχόος.
   
  Μια υποσημείωση: εννοείται ότι καλό θα ήταν για τις επόμενες δύο εβδομάδες που έχουμε ανάδρομο Ερμή να μην προβείτε σε καμιά εν θερμώ κίνηση!
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 05.03.2013 00:21
  @sofa, "πώς πατάς delete στο παρελθόν σαν να μην υπήρξε;" 
   
  Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Το να περιμένεις κάποια στιγμή να διαγράψεις το παρελθόν σου είναι κάτι απραγματοποίητο, εκτός αν πάθεις αμνησία. Το παρελθόν μας πάντα θα ζει μέσα μας. Το θέμα είναι να μάθεις να ζεις με αυτό, ό,τι τραύμα κι αν σου έχει προκαλέσει. Να συμφιλιωθείς με την ύπαρξή του μέσα στη ζωή σου και να προχωρήσεις. Ναι, φυσικά πού και πού θα κοιτάς πίσω και θα νοσταλγείς ή θα αναπολείς. Είναι κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο. Το ίδιο όμως αναμενόμενη είναι και η εξέλιξή σου. Το να πας ένα βήμα μπροστά και να φτιάξεις ένα καινούργιο παρόν και μέλλον, όπως το θες εσύ. 
   
  Μπορεί να σου φαίνονται λίγο θεωρητικά και δύσκολα όλα αυτά, αλλά ένας Ταύρος θέλει χρόνο για να αποδεχτεί ότι πρέπει να απομακρυνθεί από μία σχέση ή μία συνήθεια, και να υιοθετήσει ή να ξεκινήσει μία άλλη. Αλλά, η ευκαιρία σίγουρα θα δοθεί. 
   
  Μην απογοητεύεσαι. O Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σου σε κάνει να κρίνεις τον εαυτό σου πολύ αυστηρά. Κάντο μέχρι το σημείο που δεν βασανίζεσαι άσκοπα. 
   
  Είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς. 
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (??????? 2013)
  Starface @ 04.03.2013 20:38
  @moonstruck, εγώ σ'αφήνω (είμαι υπέρ της ελευθερίας στις πράξεις και τις επιλογές μας). Αλλά ξέρω ότι δεν θα το κάνεις. Ένας Αιγόκερως μπορεί να χάνει την αυτοκυριαρχία του και τα όρια σε άλλα πράγματα, αλλά στην αξιοπρέπεια και την εικόνα του προς τους άλλους, όχι. 
   
  Ορίστε, λοιπόν, δράσε ελεύθερα. 
   
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (??????? 2013)
  Starface @ 04.03.2013 20:33
  @ELENI3, όπου σχέσεις, βάλε συνεργασίες, και κάνε έναν απολογισμό των οικονομικών και επαγγελματικών σου συνεργασιών, πριν ξεκινήσεις μία καινούργια. Επίσης, η πρόβλεψη αναφέρεται επίσης και σε σπουδές και ταξίδια για αλλαγή σκηνικού. Υπάρχουν τόσες επιλογές γύρω σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τις δεις. 
   
  Υ.Γ. Και δεν τους λες και κουραφέξαλα τους έρωτες. Όπως και να το κάνουμε, είναι ζωογόνο στοιχείο ο έρωτας στη ζωή μας. Ειδικά για έναν Λέοντα! Μην αφήσετε τον Κρόνο να σας κάνει να πιστέψετε το αντίθετο.   
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 04.03.2013 20:26
  @Moss istheboss: Επίσης! Καλό Μήνα σε σένα και σε όλους τους Ταύρους του Stardome*! 
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (??????? 2013)
  Starface @ 04.03.2013 20:24
  sylvia1977, Κριός χωρίς δύναμη και ενέργεια, χωρίς τη δυνατότητα να τρέξει μπροστά, είναι ένας Κριός στα όρια της κατάθλιψης. Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Βαστάτε γερά, Κριάρια μου, σε λίγο, πολύ λίγο, οι πλανήτες θα αρχίσουν να μπαίνουν ένας ένας στο ζώδιό σας και τότε ας ετοιμαστούν όλοι για ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Δεν παίζουμε με τους κριούς, λέμε. 
   
   
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (??????? 2013)
  Starface @ 02.03.2013 11:45
  @fainsta @moonstruck, μετά από κάθε δυσκολία ή κρίσιμη περίοδο στη ζωή μας, αυτό που μένει -πέρα από το αποτέλεσμα καθεαυτό του γεγονότος- είναι ο τρόπος που χειριστήκαμε την κατάσταση. Αυτό εννοώ κι εδώ: σε ό,τι κι αν συμβεί, θα ήταν καλύτερο για τους Αιγόκερους -αν και το ξέρουν και οι ίδιοι- να χειριστούν την κατάσταση με αξιοπρέπεια και σεβασμό στον εαυτό τους. Και όταν όλο αυτό τελειώσει θα είστε εκείνοι που όλοι θα σας βγάζουν το καπέλο για τον τρόπο που αντιμετωπίσατε τις δυσκολίες. 
   
  Μην ψυχοπλακώνεστε, αφού το σύμπαν ποτέ δεν τα φέρνει όλα μαύρα στη ζωή μας. Το καλό νέο αυτού του μήνα είναι η Νέα Σελήνη - εκμεταλλευτείτε τη! 

έχουν γενέθλια 68 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...