παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 21.05.2010 15:57
  AxkardiaMou, το site είναι ένα community... Αν θέλετε απάντηση, ο μόνος τρόπος είναι την δώσω δημόσια. Σκεφτείτε το και πείτε μου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 18.05.2010 22:12
  akiritsi, ένα πέρασμα από την βιβλιοθήκη του site θα σας βοηθήσει πολύ περισσότερο από μια σύντομη ανάλυση που θα κάνω εγώ εδώ. Διαβάστε για τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν και αν έχετε κάποια πιο συγκεκριμένη απορία με χαρά να σας την απαντήσουμε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 18.05.2010 22:09
  lukuluku, δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά τα στοιχεία του χάρτη σας, οπότε ότι σας αναφέρω εδώ είναι μεγάλη επιφύλαξη.
  Αν ο ωροσκόπος είναι σε αυτές τις μοίρες της Παρθένου, τότε στις μέρες που ο Κρόνος θα μείνει στάσιμος προς ανάδρομος (28/5 - 4/6) είναι εξαιρετικά πιθανό να μπείτε σε μια διαδικασία οριστικών ξεκαθαρισμάτων. Το αίτημα του Κρόνου είναι απλό: ο άνθρωπος με τον οποίο σχετίζεστε είναι σίγουρο πως θα σας στηρίξει στις δυσκολίες; Είναι αξιόπιστος και σοβαρός για το μέλλον σας; Αν ναι, τότε οι φοβίες θα αρχίσουν να ατονούν. Αν όχι τότε σε εκείνο το διάστημα ανοίγετε τα μάτια σας και αποφασίζετε για το παρακάτω της ζωής σας χωρίς αυτόν.
  Επισημαίνω ξανά ότι αυτό το δηλώνω μόνο με το στοιχείο που έχω και με κανένα άλλο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 18.05.2010 22:03
  UNDERCOVER, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Επί της ουσίας, με τον ωροσκόπο σας στη μηδενική μοίρα του Ζυγού, ο Κρόνος συνεχίζει να σας επηρεάζει άμεσα μέχρι και το Σεπτέμβριο (οπότε και προχωράει πιο βαθιά στον πρώτο οίκο σας και γίνεται πιο ήπια η επιρροή του). Μέχρι τότε θα συνεχίσει μια ένταση/μεταβατική περίοδος κυρίως στο θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων/συνεργασιών. Η απαίτηση του Κρόνου είναι να αποδεσμευτείτε από κάθετι και οποιονδήποτε (φίλο/σύντροφο/συγγενή) που δεν μπορεί να σας στηρίξει στα δύσκολα. Ταυτόχρονα όμως αναμένετε τη σύνοδο Ουρανού  - Δία να σας επηρεάσει μέσα στο δίμηνο Ιουνίου - Ιουλίου από τον 7ο οίκο σας: αυτό θα μπορούσε να σημαίνει και ένα ξαφνικό βήμα μπροστά, μια νέα σχέση ή μια ξαφνική ευκαιρία για επαγγελματική συνεργασία.
  Όσο για την υγεία, το τετράγωνο του Κρόνου από τον 12ο οίκο σας με τον Δία (που είναι κυβερνήτης του 6ου οίκο σας) έφερε στην επιφάνεια είτε θέματα υγείας που ελλόχευαν καιρό ή πρόκειται για ψυχοσωματικά συμπτώματα λόγω της παρατεταμένης έντασης. Δεν μπορώ να σας πω ότι θα περάσουν έτσι απλά, γιατί δεν είναι στο χέρι μου να κάνω μια τέτοια πρόβλεψη. Ειδικά αν είναι ψυχοσωματικά συμπτώματα τότε εσείς πρέπει να χαλαρώσετε, και αυτό είναι προσωπική πρωτοβουλία....
  Όπως και να έχει σας εύχομαι τα καλύτερα και γρήγορα περαστικά!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 18.05.2010 21:51
  AxKardiaMou, δεν έχουν καταχωρηθεί σωστά τα στοιχεία του χάρτη σας. Είτε καταχωρήστε τα ξανά είτε αναφέρετε τα εδώ για να απαντήσω στην πρώτη ευκαιρία!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 18.05.2010 21:49
  ellhsi, ο Ήλιος μας (το ζώδιο μας δηλαδή) συμβολίζει τις ποιότητες/χαρακτηριστικά/ιδιότητες που προσπαθούμε να κατακτήσουμε μέσα από την πορεία μας στη ζωή. Συνεπώς είναι λογικό πολλές φορές να νιώθουμε το ζώδιο μας πιο ξένο, περισσότερο παράξενο ή δύσκολο να προσαρμοστούμε σε αυτό. Αντίθετα ο ωροσκόπος μας είναι ο τρόπος με τον οποίο εισερχόμαστε στη ζωή, αυτό που κάθε στιγμή περιμένουμε πως θα αντιμετωπίσουμε. Επομένως ξανά είναι λογικό να νιώθουμε πως ο ωροσκόπος μας ανταποκρίνεται πολύ περισσότερο στην αληθινή μας φύση.
  Να έχετε στο νου σας πως αστρολογικά το βασικό τρίπτυχο της προσωπικότητας μας είναι Ήλιος - Σελήνη - Ωροσκόπος. Και αυτή τα τρία στοιχεία κάθε στιγμή συνθέτουν τη συμπεριφορά μας (με κυμαινόμενο αποτέλεσμα, ανάλογα την περίπτωση).
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 18.05.2010 21:45
  *περιπλέκετε (ο δαίμων του πληκτρολογίου, ζητώ συγνώμη!)
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 18.05.2010 21:43
  Ως συντάκτης του tip of the day (και με έντονο Καρκίνο στο χάρτη μου), θέλω να πω πως περιπλέκεται το πράγμα χωρίς λόγο.
  Ο φόβος του Καρκίνου μήπως χάσει αυτούς που αγαπάει συχνά τον οδηγεί να υιοθετεί μια συμπεριφορά εγκλωβισμού, συνεχή απαίτηση εχέγγυων πίστης και αφοσίωσης, ακόμη και ψυχολογικών εκβιασμών. Όταν προτρέπω τους Καρκίνους να έχουν καθαρή σκέψη εννοώ το προφανές: κανένας δεν μας ανήκει εκτός από τον εαυτό μας, όσο κοντινός μας και αν είναι.
  Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι και όσο τους πιέζουμε να είναι κοντά μας, τόσο τους απομακρύνουμε.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 18.05.2010 21:35
  Star77, η Αφροδίτη σας στον Κριό θα επηρεαστεί από τον Ουρανό μετά από μια 4ετια... Μήπως είναι λίγο νωρίς να πανικοβάλλεστε;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 18.05.2010 21:34
  mariakf το διαβάσατε αυτό κάπου εδώ μέσα στο Stardome*??

έχουν γενέθλια 270 μέλη.

γιορτάζουν οι: Κυριάκος, Κυριακή

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...