παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 28.07.2013 22:12
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 28.07.2013 13:50
  Α και δεν αστέρωσα! Πάρ' τα 5 να τα έχεις!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 28.07.2013 13:50
  Μου θύμισες το "Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας και Άνοιξη" - μια ταινία διαμαντάκι. Αν δεν την έχεις δει Gemini86 στη συνιστώ. Καλημέρα!
   
   
  http://www.youtube.com/watch?v=yNSWWgINlCA
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 26.07.2013 16:04
  Gemini86, αφιερωμένο και... cool! Όλα θα γίνουν!
   
  http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-ase-to-sympan-na-gamietai.png
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 26.07.2013 13:56
  Dubia, όταν αναφέρω "Το μέλος με τον Ήλιο είναι αυτό που με κάποιο τρόπο υποχρεούται να αναλάβει το φορτίο της ευθύνης να φέρει το άλλο μέλος σε μια ψυχολογική ωρίμανση και ενηλικίωση. "

  Αν συνεχίσω αυτή τη γραμμή σκέψης, τότε σίγουρα η ευθύνη ενός άλλο ανθρώπου και των αναγκών του σίγουρα φέρνει και τον Ήλιο σε ωρίμανση. Όμως δεν αποκλείεται μια σχέση που η συναστρία της έχει Κρόνο να λαμβάνει χώρα σε μια εποχή που το άτομο με τον Ήλιο βιώνει μια έντονη διέλευση ή πρόοδο που περιλαμβάνει το Κρόνο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 26.07.2013 12:32
  Υπάρχουν μερικά δεδομένα που δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει όταν μιλά για τον Κρόνο σε συναστρία.
   
  1ον) Ο Κρόνος συμβολίζει εκείνο το ψυχολογικό μηχανισμό που εξυπηρετεί την ολότητα του συμπλέγματος της προσωπικότητας. Υπό αυτή την έννοια, δεν υπάρχει ουσιαστική σχέση (ερωτική, φιλική, επαγγελματική) που να μην περιλαμβάνει έντονα το Κρόνο. Αν ισχύει πως ότι αξίζει σ' αυτή τη ζωή θέλει προσπάθεια και αντοχές, τότε ο Κρόνος είναι μια αφετηρία σε μια συναστρία για να δούμε την αληθινή δυναμική της.
   
  2ον) Ο Young έλεγε ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνείδηση χωρίς πόνο. Και ο Κρόνος έχει την έξαρση του στο ζώδιο του Ζυγού που παραδοσιακά κυβερνά τις σχέσεις γιατί δεν υπάρχει σ' αυτή τη ζωή τίποτα που να μπορεί να μας κάνει πιο συνειδητούς από τις σχέσεις μας με τους άλλους. Φυσικά μια σχέση που έχει έντονο Κρόνο θα έχει και αρκετές συγκρούσεις και πόνο αλλά ακριβώς γι' αυτό θα είναι σχέση ουσίας και όχι μια ροζ φούσκα προσδοκιών, αιωρούμενου συναισθηματισμού και ψευδαισθήσεων.
   
  Υπό αυτό το πρίσμα δύο σχόλια πάνω στις όψεις Ήλιου - Κρόνου σε συναστρία.
   
  (α) Ο Ήλιος είναι η κινητήρια δύναμη και αυτός που φωτίζει το Κρόνο του άλλου μέλους. Συνεπώς αυτός που έχει το Κρόνο είναι αυτός που θα έχει τις μεγαλύτερες άμυνες, θα έχεις τους μεγαλύτερους φόβους και θα παρουσιάζει το πιο αυταρχικό πρόσωπο του (τουλάχιστον αρχικά) γιατί αυτός είναι που αισθάνεται ο πιο ανασφαλής, ο πιο ευάλωτος και αυτός που τελικά θα πρέπει να περάσει από μια εσωτερική μεταμόρφωση για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σ' αυτή τη σχέση.
   
  (β) Το μέλος με τον Ήλιο είναι αυτό που με κάποιο τρόπο υποχρεούται να αναλάβει το φορτίο της ευθύνης να φέρει το άλλο μέλος σε μια ψυχολογική ωρίμανση και ενηλικίωση. Αν αυτό γίνεται σε μικρή ηλικία προφανώς μπορεί να γίνει πολύ βασανιστικό και να προξενήσει πολύ πόνο. Όμως και το άτομο με τον Ήλιο προσελκύει την ευθύνη, σε ένα βαθύτερο επίπεδο την επιθυμεί αυτή την ευθύνη. Συνεπώς το άτομο με τον Ήλιο είναι που καλείται να ισορροπήσει στην επικίνδυνη ζυγαριά της ευθύνης για το άλλο πρόσωπο και της ανάγκης να παραμείνει ο εαυτός του και να μην υποταχθεί στη καταπίεση του ατόμου με το Κρόνο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 26.07.2013 11:21
  luckies1, αν κοιτάμε για σύντομη ημερομηνία, γύρω στις 5 Σεπτεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στη Παρθένο στο 10ο οίκο σας και σε σύνοδο με την γενέθλια Σελήνη σας, είναι μια καλή περίοδος να οργανώσετε τις κινήσεις σας.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 24.07.2013 11:12
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (24.07.2013)
  Stardome* @ 24.07.2013 10:21
  Shark και όμως αυτή η Αφροδίτη είναι τόσο dirty, σωματική και kinky που ούτε καν στο Ταύρο δεν θα τη συναντήσεις τόσο φιλήδονη. Η ενοχή είναι η πιο ισχυρή λίμπιντο...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ (24.07.2013)
  Stardome* @ 24.07.2013 09:47
  thewholeofthemoon, ρωτήστε συγκεκριμένα και η Ελισσάβετ θα απαντήσει σε ανύποπτο χρόνο. Αφήστε το να αιωρείται και δεν θα μάθουμε, ούτε θα μάθετε ποτέ.
   
  Καλημέρες!

έχουν γενέθλια 170 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...