παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΟΞΟΤΗΣ (13.11.2013)
  Starhicker @ 13.11.2013 22:58
  @LifeAfterPluto, μοιράζομαι μαζί σου μία από τις φράσεις που μου έχουν μείνει από την αστρολογική μου μαθητεία. "Όταν αρνούμαστε να γνωρίσουμε και να διαχειριστούμε τις ενέργειες από τον Ήλιο μας ως τον Κρόνο, γινόμαστε ευκολότερα βορά των εξωκρόνιων επιρροών".
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (13.11.2013)
  Starhicker @ 13.11.2013 22:36
  @navyboy, είμαι σχεδόν σίγουρη πως βρίσκεσαι σε τέλος εποχής μίας φάσης της ζωής σου, και αναδόμησης τόσο ενός καινούργιου εαυτού, όσο και μιας νέας κοινωνικής ταυτότητας (η οποία θέλεις και προσπαθείς να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα - αλήθεια, ουσία, διαφάνεια, απλότητα και η έκφραση της προσωπικότητάς σου όσο πιο άμεσα και ισχυρά γίνεται).
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΖΥΓΟΣ (13.11.2013)
  Starhicker @ 13.11.2013 22:32
  @moisture666, “Someone I loved once gave me a box full of darkness. It took me years to understand that this too, was a gift.”

  Mary Oliver
  Mary Oliver
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (13.11.2013)
  Starhicker @ 13.11.2013 22:26
  @Dastar, η πανσέληνος της 17ης εξαγωνίζει τον ανάδρομο Δία, τριγωνίζοντας επίσης Άρη - αν και ανάδρομος, λοιπόν, θα έλεγα πως ο Δίας έχει μάλλον ενισχυτικό χαρακτήρα στις εξελίξεις συναισθηματικού χαρακτήρα. Απλώς, Δία παρόντος, η υπερβολή κι ο ενθουσιασμός δεν είναι καθόλου σπάνια. Άρα, τα "Κρόνια" reality checks είναι απαραίτητα.
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (13.11.2013)
  Starhicker @ 13.11.2013 22:23
  @777, η δουλειά της ...Κρονίλας στον ωροσκόπο δεν είναι μόνο να "μαζεύει" και να περιορίζει. Ο Κρόνος, αν έχει προηγηθεί ουσία, δουλειά, ρεαλισμός, προσπάθεια, επιβραβεύει. Και πώς επιβραβεύει ο Κρόνος; Παγιώνοντας και εδραιώνοντας καταστάσεις. Δεν είναι καθόλου σπάνια μία επισημοποίηση σε διεύλευση Κρόνου από τον 7ο , πχ...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (13.11.2013)
  Starhicker @ 13.11.2013 22:19
  @mystar2, σε θέλω βράχο ακλόνητο στα ...comebacks!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΑΥΡΟΣ
  Stardome* @ 13.11.2013 18:19
  Τα συλλυπητήρια μου για την απώλεια σου Ταυρί. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες μόνο η φυσική παρουσία χάνεται. Υπάρχει όμως η εσωτερική που φέρεις εντός σου και είναι και η σημαντικότερη.
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 3ο)
  Stargunner @ 11.11.2013 18:49
  mpoumpou255, ναι, δεν είναι όψη που θες αυτή σε ένα χάρτη γάμου...
   
  Με πετυχαίνεις σε φάση που γενικά ασχολούμαι με το confrontation...Πολλά πράγματα θα μπορούσες να δεις όπως την σχέση μεταξύ του Αρη του ενός και του άλλου...
 • Ημερομηνία Επιλογής Γάμου & Επιλεκτική Αστρολογία (Μέρος 3ο)
  Stargunner @ 11.11.2013 18:28
  Είχα την αίσθηση ότι είχα μιλήσει για Άρη και Αφροδίτη, ναι, θα ήταν καλό να είχαμε μια καλή σχέση μεταξύ τους, περισσότερο για αυτό που λέμε physical compatibility. Αλλά, προσωπικά πάντα, δε θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να την "ανταλλάξουμε" με μια σχεση των Φωτων, εκείνη είναι πιο σημαντική. Προτεραιότητα στα Φώτα κι αν πετύχουμε και Αρη-Αφροδίτη έχει καλώς. Επίσης, οι κυβερνήτες 1ου και 7ου (αυτό θα το λέγαμε στην ώρα). Δεν πρεπει να τους βάλουμε σε δυσαρμονική μεταξύ τους. Χωρίς καθόλου σχέση ΟΚ, μπορούμε να το δεχτούμε, επιθυμητή θα ήταν η αρμονία, αλλά όχι δυσαρμονική όψη - "δεν πρέπει". Διότι και αυτοί συμβολίζουν τις δυο πλευρές. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 11.11.2013 18:22
  Από τη μια πλευρά μιλάμε για προοδευμένους χάρτες, δηλαδή για το αποτύπωμα του παρόντος, για τις ανάγκες/επιθυμίες/τάσεις του εδώ και τώρα. Από τη στιγμή που αυτή οι δύο χάρτες κουμπώνουν όπως το θέτεις, σημαίνει ότι στο παρόν υπάρχει μια έλξη, μια κοινή επιθυμία και από τους δύο.
   
  Δεύτερο δεδομένο είναι ότι υπάρχει ο καταλύτης, υπάρχει το αστρολογικό καύσιμο για να έρθουν (έρθετε) κοντά. Αυτό είναι προφανώς η Σεληνιακή Έκλειψη που από τη φύση της μιλά για συναισθηματικές/σωματικές ανάγκες. Και φυσικά στον άξονα Κριού - Ζυγού που είναι από τη φύση του ο άξονας προσωπική δράση - κοινής δράσης ή αλλιώς Πρωτοβουλίας - Σχέσεων. Έχεις λοιπόν επίπροσθετα και το καταλύτη.
   
  Το ερώτημα είναι αν όλο αυτό είναι σύντομης καύσης, αν το εμπιστευόμαστε και αν γενικώς οδηγεί κάπου. Πρώτον μια Σεληνιακή έκλειψη είναι πάντα Πανσέληνος, συνεπώς βγάζει στο φως πράγματα, κινητοποιεί σε φανερή δράση (σε αντίθεση με την έκλειψη Ηλίου που κινητοποιεί προς σκοτεινή/κρυφή/παρασκηνιακή δράση). Δεύτερον, κουμπώνει με κομβικά σημεία του χάρτη και των δύο. Τρίτον, η εμπειρία λέει ότι οι Σεληνιακές εκλείψεις κατά βάση μπορεί να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια που παραμένουν ενεργές σε σχέση με τις Ηλιακές. Μας νοιάζει σ' αυτή τη φάση τι γίνεται με τους γενέθλιους χάρτες; Όχι απαραίτητα. Όταν και εφόσον εξελιχθεί σε κάτι πιο απτό αυτή η γνωριμία θα το κοιτάξουμε. Για εμένα μεγαλύτερη σημασία θα είχε να δω το Συνθετικό (Composite) χάρτη της σχέσης. Αν δω εκεί σημεία που να τα πιάνει η έκλειψη ή την έκλειψη να είναι γωνιακή, τότε δεν θα προσπερνούσα έτσι απλά αυτή τη γνωριμία.

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...