παρακαλώ περιμένετε...
 • Οι Όψεις Ήλιου - Χείρωνα σε Γενέθλιο Χάρτη
  Starface @ 13.09.2013 13:30
  @MidnightRain, φυσικά και είναι σημαντική, φυσικά και είναι αποδεκτή η όψη χιαστί. Την συμπεριλαμβάνουμε στις δύσκολες όψεις, και κάθε φορά που αναφέρομαι σε αυτές εννοώ και την όψη χιαστί. H ανοχή που δίνουμε είναι 2, το πολύ 3 μοίρες. 
   
  Η όψη χιαστί έχει το εξής παράδοξο: δεν είναι ούτε τρίγωνο, ούτε αντίθεση, αλλά κάτι ανάμεσα. Οι πλανήτες της όψης αυτής δεν είναι ούτε στο ίδιο στοιχείο (νερό, γη, αέρας, φωτιά) ούτε στην ίδια ποιότητα (παρορμητικό, σταθερό, μεταβλητό). Άρα καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει καμία συνεννόηση μεταξύ τους. Χρειάζεται αρκετή δουλειά πρώτα απ' όλα για να συνειδητοποιήσεις ότι η τάση αυτής της όψης είναι να κατακερματίζει, να διαχωρίζει αυτές τις δύο ενέργειες. Οπότε θα επιλέξεις με κάποιους ανθρώπους ή σε κάποιες καταστάσεις να λειτουργείς ως Κρόνος και σε κάποιες άλλες ως Άρης. Εδώ λοιπόν βρίσκεται και η λύση, η χρυσή τομή στην όψη χιαστί. Όταν συνειδητοποιήσεις το διαχωρισμό που κάνεις -και που εκ των πραγμάτων σε δυσκολεύει κάθε φορά- τότε το επόμενο βήμα είναι να προσπαθήσεις όσο μπορείς να συγχωνεύσεις αυτές τις δύο δυνάμεις, και όχι να τις διαχωρίζεις. Να δίνεις χώρο και στον ένα και στον άλλο πλανήτη, για να εκφραστούν στην ΙΔΙΑ κατάσταση όμως. Δύσκολο, ε; Ε, γι' αυτό την κατατάσσουμε στις δύσκολες όψεις.  
   
  Τώρα όσον αφορά τις εξάρσεις και τις αδυναμίες, μπορώ να σου δώσω μόνο την προσωπική μου άποψη και τίποτε άλλο. Υπάρχουν πολλές θεωρίες και πολλές απόψεις πάνω σε αυτό, αλλά εγώ επιλέγω να μην κάνω αυτή την κατηγοριοποίηση (ούτε σε προσωπικούς, ούτε σε εξωκρόνιους πλανήτες), γιατί όταν το κάνω αυτόματα βάζω ταμπέλες και στους ανθρώπους που έχουν αυτές τις θέσεις ("α, έχεις Άρη στο Ζυγό, α, τι κρίμα, είναι σε αδυναμία, θα πρέπει να καταπιέζεσαι πολύ, ε;..."), ενώ στην πραγματικότητα έχω γνωρίσει ανθρώπους που έχουν εκμεταλλευτεί πολύ εποικοδομητικά ακόμα και πλανήτες σε αδυναμία ή σε πτώση. Αλλά επαναλαμβάνω, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, και σε καμία περίπτωση δεν κρίνω τις άλλες απόψεις. Πάντως αν σε ενδιαφέρει, και οι εξωκρόνιοι έχουν τέτοιες θέσεις, ακόμα κι αν έχουν συλλογική δράση και αφορούν γενιές ολόκληρες. 
 • Όψεις Άρη - Κρόνου σε γενέθλιο χάρτη
  Stardome* @ 13.09.2013 13:06
  Sweet Schizo..
 • Όψεις Άρη - Κρόνου σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 13.09.2013 12:13
  Περιμένω... 
   
  Και θέλω να πάρει το όνομά μου, γιατί όταν ακούω παινέματα θέλω να κρυφτώ 10 μέτρα κάτω από τη γη. Άρα, νομίζω, το δικαιούμαι. (Πόσο schizo ήταν αυτό που έγραψα;... τζίζας!)
 • Όψεις Άρη - Κρόνου σε γενέθλιο χάρτη
  Stardome* @ 13.09.2013 12:09
  Starface εντάξει... Θα σου βάλω καινούργια emoticon... Μη με δίνεις τόσο στεγνά.
 • Όψεις Άρη - Κρόνου σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 13.09.2013 12:09
  @mpoumpou255, Ναι, αυτή είναι μία από τις πιο σκληραγωγημένες όψεις, αφού και οι δύο πλανήτες που περιλαμβάνονται και συμβάλλουν με τις ενέργειές τους είναι μαχητές. Ο καθένας με τον τρόπο του, αλλά μάχονται μέχρι τελευταίας ρανίδας για ένα σκοπό, για μία ιδέα, για ένα σχέδιο, για μία νίκη. Και γι΄αυτό επιμένουν, αντέχουν τις κακουχίες και τις προκλήσεις, και δύσκολα το βάζουν κάτω. 
 • Όψεις Άρη - Κρόνου σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 13.09.2013 12:03
  @CapAqi, ναι αυτή η όψη δείχνει σαδιστικές τάσεις γενικά. Σε κάποιο τομέα θα βγαίνει, μπορεί να είναι προς τους συναδέλφους, προς τον σύντροφο, προς τον εραστή, για να μην πω και προς τον ίδιο τον εαυτό μας. Και "σίδερο στη μέση σου", που λέγαν οι παλιοί...
 • Όψεις Άρη - Κρόνου σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 13.09.2013 11:59
  Ένα εικονίδιο που να δείχνει ότι κοκκινίζουμε από τα καλά σας λόγια, δεν υπάρχει τελοσπάντων;... φφφφφφφφφφφ
 • Όψεις Άρη - Κρόνου σε γενέθλιο χάρτη
  Stardome* @ 13.09.2013 11:56
  CapAqi, ευχαριστούμε πολύ! Έρχονται κι άλλα... Κι άλλα...
 • Όψεις Άρη - Κρόνου σε γενέθλιο χάρτη
  Starface @ 12.09.2013 14:56
  @nastia87, για να καταλάβουμε την όψη χιαστί θα πρέπει να σκεφτούμε λίγο τη θέση της: βρίσκεται ανάμεσα στο τρίγωνο και την αντίθεση. Για το λόγο αυτό λειτουργεί με έναν απρόβλεπτο και συχνά αντιφατικό τρόπο, πότε σαν τρίγωνο, πότε σαν αντίθεση. Στο παράδειγμά μας, θα υπάρχουν φορές όπου Άρης και Κρόνος θα λειτουργούν αρμονικά κι εμείς θα μπορούμε να βρούμε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στη δράση και τη σταθερότητα, στην πρωτοβουλία και τη λογική. Θα υπάρχουν όμως και άλλες όπου μεγάλες συγκρούσεις θα συμβαίνουν μέσα μας, καθώς η μία επιλογή φαίνεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην άλλη, και εμείς δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με καμία από τις δύο. 

  Έτσι, η όψη χιαστί (ανοχή έως 3 μοίρες) απαιτεί από μας υπομονή καθότι δύσκολη όψη, προσπάθεια για να συνειδητοποιήσουμε τις δύο αυτές αντιφατικές δυνάμεις μέσα μας, και πολλή δουλειά για να την φέρουμε κάποια στιγμή σε ένα πιο εποικοδομητικό επίπεδο από το "επιλέγω ενστικτωδώς πώς να κινηθώ". 
 • Αστρολογικές Σημειώσεις - Μάθημα 1ο: Ο Ήλιος στα ζώδια (Κριός έως Παρθένος)
  Stardome* @ 11.09.2013 16:37
  sgouromallousa με συγχωρείτε αλλά δεν δύναμαι να απαντήσω σ' αυτό το ερώτημα. Αυτό άλλωστε είναι εσωτερικό ζήτημα του Stardome*. Δεν νομίζω ότι χρήζει δημόσια συζήτησης. Ελπίζω να κατανοείτε τη θέση μου.

έχουν γενέθλια 301 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...