παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 12.07.2010 13:39
  ginakar, δύο γενικά σχόλια:
   
  1. Ο Κρόνος λίγο πριν την έξοδο του από το ζώδιο μας πάντα πιστοποιεί την γνώση που πήραμε με ένα γεγονός. Αν περάσαμε θετικά τα τεστ προφανώς μας φέρνει κάτι που περιμέναμε και επιθυμούσαμε. Αν όμως δεν πήραμε ούτε ένα δράμι (που λεν και στο χωριό μου) γνώσης και δεν αλλάξαμε καθόλου στάση στη ζωή, μας δίνει ακόμη ένα δύο χαστούκια για να τον θυμόμαστε.
  2. Νομίζω ότι η δουλειά που εμφανίστηκε, και ειδικά το ουρανοκατέβατο που είπες, μου κάνει για δράση του Ουρανού. Βέβαια ο Ουρανός βρίσκεται στην μηδενική του Κριού και πολύ κοντά στην ακμή του 7ου οίκου σου, όμως ο Ουρανός μας βρίσκει με ακρίβεια δευτερολέπτου της ώρας όταν μας χτυπάει. Τσέκαρε λοιπόν αν θες την ημερομηνία που έσκασε η πρόταση για να το επιβεβαιώσεις. Σε εκείνες τις μοίρες θα βρίσκεται ακριβώς ο 7ος οίκος σου (των συνεργασιών μεταξύ άλλων). Αυτό φυσικά σημαίνει πως πιθανότατα ο ωροσκόπος σου είναι στη μηδενική μοίρα του Ζυγού... Και κάπως έτσι μπορείς να διορθώσεις ελαφρώς το χάρτη σου...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stardome* @ 12.07.2010 13:31
  nephro, με την στάση και την ανάδρομη κίνηση του Δία στο διάστημα από τελευταίο δεκαήμερο Ιουλίου - μέχρι και περίπου 20 Αυγούστου (και πάντα στην περίπτωση που έχεις κινήσεις τις διαδικασίες αναζήτησης δουλειάς με βιογραφικά, τηλεφωνήματα, επαφές κοκ), είναι μια πολύ καλή περίοδος για εσένα. Θα συνιστούσα μάλιστα να εντατικοποιήσεις ακόμη περισσότερο σ΄αυτό το διάστημα τις προσπάθειες σου, ακόμη και σε αντικείμενα εργασίας που είναι παρεμφερή χωρίς να είναι όμοια μ' αυτό που έκανες ως τώρα.
  Σίγουρα αυτή η δουλειά που θα προκύψει δεν θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις και μάλιστα είναι πιθανόν ν' αντιμετωπίσεις αρκετές δυσχέρειες στα πρώτα σου βήματα. Θεωρώ πως κάτι οριστικό και που να σε καλύπτει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό θα προκύψει στο διάστημα Φεβρουαρίου - Μαρτίου. Μέχρι τότε όμως έχουμε καιρό... Εύχομαι η αναζήτηση να ευοδωθεί! Για την ώρα κοίταξε να δραστηριοποιηθείς ζωηρά στο διάστημα που σου ανέφερα! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 12.07.2010 13:22
  katerina89, η διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο μας έχει περισσότερο εσωτερικό χαρακτήρα. Αισθανόμαστε οι ίδιοι από μόνοι μας πως η ζωή μας έχει πάρει λάθος πορεία σε πολλά σημεία. Πράγματα που κάποτε ανεχόμαστε, τη στιγμή που περνάμε Κρόνο μας εκνευρίζουν, καταθλίβουν, εγκλωβίζουν. Σε μια Κρόνια διέλευση λοιπόν καλούμαστε εμείς ν' αναλάβουμε πρωτοβουλία ν' αλλάξουμε τα κακώς κείμενα, να γίνουμε πιο ώριμοι - και με το τελευταίο εννοώ να πάρουμε αποφάσεις που μπορεί να είναι οδυνηρές ή δύσκολες αλλά αναλαμβάνουμε πλήρως τις συνέπειες τους.
  Η διέλευση του Κρόνου από τον ωροσκόπο έχει ένα διαφορετικό τόνο. Σ' αυτές τις περιόδους συνήθως έχουμε μια σειρά από εξωτερικά γεγονότα στα οποία δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν τα ζητήσαμε ή ορίσαμε, αλλά μας φορτώνουν με ευθύνες. Αναγκαζόμαστε ν' αναλάβουμε καινούργιες πρωτοβουλίες, να μάθουμε πως να είμαστε πιο πρακτικοί, ρεαλιστές, να απόκοπτουμε τη συναισθηματική σύνδεση με ανθρώπους ή καταστάσεις που θεωρούσαμε σημαντικές αν αυτές είναι νοσηρές ή μας πηγαίνουν πίσω. Επίσης μια διέλευση Κρόνου από τον ωροσκόπο μας εξαντλεί σωματικά, τόσο που να αισθανόμαστε πως έχουμε ξαφνικά γεράσει απότομα, οι ρυθμοί επιβραδύνονται ώστε να εστιάζουμε και στις λεπτομέρειες των ανθρώπων ή των καταστάσεων στη ζωή μας, που στο παρελθόν τις περνάγαμε στο ντούκου...
  Ελπίζω να κατάλαβες ποια είναι η ποιοτική διαφορά των δύο διελεύσεων...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 12.07.2010 13:14
  thuglife896, ομολογώ πως διαβάζοντας σε, πριν κοιτάξω το χάρτη σου, και με δεδομένο το πόσο νέος είσαι, είχα την αίσθηση πως όντως έχεις μπει σε ένα μονοπάτι που οδηγεί σε δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις. Η πρώτη εντύπωση όμως απέχει πολύ από την πραγματικότητα (όπως συμβαίνει στην περίπτωση των περισσότερων Σκορπιών άλλωστε)...
  Θα προσπαθήσω να μιλήσω σύντομα και περιεκτικά χωρίς να σε ζαλίσω με περιττά αστρολογικά δεδομένα. Έχεις γεννηθεί με έμφαση σε δύο ζώδια που δεν συμβιβάζονται με τις λέξεις "αποτυχία" και "οκνηρία" - με τριπλή σύνοδο Ήλιου - Ερμή - Πλούτωνα στον Σκορπιό και Άρη στο ίδιο ζώδιο αλλά και τέσσερις πλανήτες στον Αιγόκερω. Από αυτή την οπτική γωνία είναι σχεδόν αναμενόμενο τώρα, καθώς πέρασες το κατώφλι της ενηλικίωσης (ηλικιακά τουλάχιστον), να αισθάνεσαι ένα κάλεσμα: να ξεχωρίσεις, να πιάσεις κορυφή, να μην σε συγκρίνουν. 
  Είναι δύσκολο μονοπάτι αυτό που ανοίγεται μπροστά σου να το ξέρεις: 
  1) με σύνοδο Ήλιου - Πλούτωνα - Ερμή ο τρόπος σκέψης σου είναι βαθιά υποκειμενικός, δεν αλλάζεις εύκολα απόψεις, δεν σε ενδιαφέρουν ρηχές πληροφορίες, κουτσομπολιά, ανούσιες συζητήσεις. Το ζητούμενο από κάθε επικοινωνία/σχέση/φιλία είναι πάντα να σε αγγίζει βαθιά, να σε μεταμορφώνει, να σε κάνει ουσιαστικότερο ως άνθρωπο. Εξ ου και το περιβάλλον που έχεις ανάγκη είναι ένα περιβάλλον ανθρώπων που σε τροφοδοτούν συνεχώς με ερεθίσματα να ψάξεις ακόμη πιο βαθιά μέσα σου αλλά και μέσα τους. Ταυτόχρονα, εξαιτίας της ίδιας συνόδου, είναι σίγουρο πως ουσιαστικό δέσιμο και επικοινωνία θα έχεις με λίγους ανθρώπους στη ζωή σου. Αυτό δεν το λέω σαν κάτι κακό, ούτε είναι καμία κατάρα, αντίθετα, με σύνοδο Ήλιου - Πλούτωνα εμπιστεύεσαι δύσκολα και κάθε άνθρωπος που είναι κοντά σου δοκιμάζεται κάθε δευτερόλεπτο. Όσοι μένουν είναι αυτοί που μπορούν και το αξίζουν. Δεν κάνεις εκπτώσεις. Αυτό είναι το δεδομένο.
  2) Με σύνοδο Αφροδίτης - Ουρανού είναι λογικό να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους που σχετίζεσαι με υπεροψία ή να μην βρίσκεις μακροχρόνιο ενδιαφέρον σ' αυτούς. Αυτό που σε ελκύει σε έναν άνθρωπο (φίλο, συνεργάτη, σύντροφο) είναι η έξαψη της γνωριμίας, η εκκεντρικότητα ή η ανεξαρτησία του, να μην μπαίνει σε κοινωνικές συμβάσεις, να είναι υπόλογος μόνος στον εαυτό του. Προφανώς και αυτοί οι άνθρωποι σπανίζουν, άλλωστε οι περισσότερες ανθρώπινες σχέσεις, ακριβώς επειδή είναι σχέσεις, στηρίζονται σε αμοιβαίους συμβιβασμούς - κι αυτό είναι που δεν αντέχεται από ανθρώπους που έχουν αυτή την όψη, οι συμβιβασμοί, να μην λέγονται όλα, να μην υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια.
  3) Δεν υπάρχει πρακτικά προσωπικός σου πλανήτης που να μην κάνει όψη  με τον Δία. Σ' αυτό μπορώ ν' αποδώσω τόσο την φράση σου "νιώθω πως είμαι για κάτι άλλο, για κάτι καλύτερο"... Εδώ είναι και η μεγάλη παγίδα. Πολλές φορές θα αναιρείς και θα μειώνεις τα μαθήματα που σου δίνουν οι αποτυχίες σου ή δεν θα έχεις την υπομονή να παραμένεις σε ένα μέρος/εργασία/σχέση όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα είχες σχεδιάσει από την αρχή. Υπάρχει συνεχώς μια εσωτερική αίσθηση πως αυτή η σχέση/δουλειά/πόλη/ευκαιρία που βρίσκεται παρακάτω είναι πάντα καλύτερη από αυτό που έχω εδώ και τώρα στο παρόν. Σ' αυτό το κομμάτι θα χρειαστεί σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου να βρίσκεις ισορροπίες. Μεγάλο στοίχημα κι αυτό....
  Πάμε τώρα σ' αυτά που φαίνονται μπροστά: εδώ κι ενάμιση χρόνο ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και οι εκλείψεις στον άξονα Αιγόκερω - Καρκίνου σε έχουν κινητοποιήσει, τουλάχιστον εσωτερικά για να πραγματοποιήσεις σημαντικές αλλαγές. Σ' αυτό το διάστημα υπολογίζω και τον Δία που έκανε σύνοδο με τη Σελήνη σου στους Ιχθύς. Με αυτά τα δεδομένα έχεις μπροστά σου μόνο δύο δρόμους: άλλαξε  ή απομονώσου. Καλείσαι αρχικά μέσα στα επόμενα χρόνια να κόψεις δεσμούς με την οικογένεια σου και τον τόπο διαμονής σου (ίσως μια δουλειά σε άλλη πόλη; ) - το άμεσο περιβάλλον σου φαίνεται πως σε έχει κουράσει από αυτά που γράφεις, δεν χρειάζομαι καμία διέλευση για να το πω αυτό αν και φαίνεται και στο χάρτη σου. Αυτό θα είναι κομβικό σημείο, και όσο πιο γρήγορα το επιτυχείς τόσο πιο σύντομα θα ανακαλύψεις τα πατήματα σου και θα πειραματιστείς με νέα ενδιαφέροντα (και αυτό είναι κάτι που θα κάνεις πολλές φορές στη ζωή σου, αν δεν αλλάζεις συχνά ταυτότητα θα νιώθεις στάσιμος σε σημείο κατάθλιψης). Ακολούθως, μην αναιρείς τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει ως τώρα και μην τις σνομπάρεις, στο επόμενο διάστημα θα είναι αυτές που θα σε στηρίξουν επαγγελματικά για όσο χρειάζεσαι.
  Όπως είπε και ένα άλλο μέλος εδώ, κανένας δεν μπορείς να πάρει τις αποφάσεις για εσένα. Εσύ θα επιλέξεις το χρονικό διάστημα που θα κινηθείς. Το μόνο βέβαιο είναι πως όσο παραμένεις στάσιμος, νιώθεις εγκλωβισμένος και τότε είναι που δεν σε ικανοποιεί απολύτως τίποτα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 12.07.2010 12:38
  giotaki80, μάλλον θα σε απογοητεύσω καθώς προσωπικά την Lilith την κοιτάζω σαν δεύτερη (ή τρίτη) ανάγνωση σ' ένα χάρτη, και ειδικά τις όψεις της ακόμη λιγότερο. Αν επιθυμείς κάποιο σχόλιο πάνω στη θέση του Κρόνου σου, που θεωρώ πιο σημαντικό, μπορείς να επανέλθεις. Ελπίζω να βρεθεί κάποιος/α από το forum που μελετά την Lilith πιο στενά για να σου δώσει κάποια ικανοποιητική απάντηση....
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardome* @ 12.07.2010 12:34
  vigia1981, η διέλευση Πλούτωνα που βιώνεις αφορά για την ώρα μόνο την γενέθλια Αφροδίτη σου. Με την Αφροδίτη να είναι ο τρόπος που σχετιζόμαστε, τι μας ελκύει/γοητεύει/ποθούμε, είναι προφανές πως αυτό το οποίο πρέπει να πεθάνει μέσα σου για να αναγεννηθεί ξανά σε νέα μορφή (ο Πλούτωνας είναι εγγυητής της νέας ζωής μετά το θάνατο του παλιού) είναι όχι μόνο ο τρόπος που σχετίζεσαι με τους γύρω σου (φιλικά, ερωτικά, επαγγελματικά) αλλά και το μοτίβο και οι απαιτήσεις των σχέσεων σου. Γι' αυτό το λόγο μάλλον βλέπεις το παρελθόν να επαναλαμβάνεται με ίδιες καταστάσεις ή ανθρώπους να επιστρέφουν στη ζωή σου ξανά - καλείσαι να δεις τα λάθη σου ξανά, σαν ένα τελικό διαγώνισμα, και ν' ανακαλύψεις τα λάθη σου. 
  Συχνά μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω, όπως στην περίπτωση σου, είναι αρχικά αμυντική στην πρώτη προσέγγιση με τον άλλο (ψυχολογικά αμυντική, δεν ανοίγεται, δεν αποκαλύπτεται) μέχρι να φτάσει στο τέλος να αναλαμβάνει ευθύνες και αποφάσεις για τον άλλο, να το παίζει στις σχέσεις ένας γονιός που προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα του άλλου. Και φυσικά οι προθέσεις είναι πάντα αγνές αλλά το αποτέλεσμα είναι αδιέξοδες σχέσεις που άλλος επαναπαύεται στην απλόχερη βοήθεια και υπευθυνότητα σου και απαιτεί συνεχώς παραπάνω. Κι εσύ αισθάνεσαι την υποχρέωση να δίνεις παραπάνω και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.
  Δεν μπορώ να παρέχω συνταγολόγια για τον Πλούτωνα. Κανείς δεν μπορεί. Είναι μια πανίσχυρη διέλευση που έχει όμως ακραία προσωπικό και βιωματικό χαρακτήρα. Καλείσαι να εγκαταλείψεις την αθωότητα και την ελπίδα του happy end, να παραδώσεις στην πυρά συναισθήματα και ανθρώπους που αγάπησες (ή αγαπάς) παθιασμένα, ακριβώς για να κατανοήσεις πως ποτέ δεν είχες και δεν θα έχεις τον απόλυτο έλεγχο του τι κερδίζεις και τι χάνεις στη ζωή.
  Φυσικά και η ταυτόχρονη διέλευση με τετράγωνο του Κρόνου από την Αφροδίτη σου κάνει αυτή τη διαδικασία βασανιστικά πιο αργή και την ψυχολογική πίεση ακόμη εντονότερη, όμως σαν χρονικό πλαίσιο πρέπει να ξέρεις πως η κορύφωση της έντασης θα έρθει στο διάστημα τέλη Αυγούστου - Σεπτεμβρίου με τη στάση του Πλούτωνα πάνω από την Αφροδίτη σου και την τελευταία διέλευση του Κρόνου από τις ίδιες μοίρες των παρορμητικών. Από τον Οκτώβρη ουσιαστικά ξαναβρίσκεις τα πατήματα σου και την διάθεση να κάνεις βήματα παρακάτω...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Stardome* @ 12.07.2010 00:56
  Forgetgp, η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο δεν είναι τόσο σημαντική, όμως προφανώς και η έκλειψη είναι. Προφανώς για εσάς ξεκινά μια χρονιά πολύ σημαντικών αλλαγών - δομικών αλλαγών στην προσωπικότητα/στάση ζωής/φιλοδοξίες...
  Μάλιστα συνδυάζεται με μια χρονιά που περιμένετε και την επιστροφή Κρόνου (ενηλικίωση, ψυχολογική ωρίμανση, δυσκολίες που σφυρηλατούν χαρακτήρα, διάθεση να στηρίζω τον εαυτό μου χωρίς βοήθεια ή πατρονάρισμα) ενώ και το Ταυ - τετράγωνο Κρόνου - Πλούτωνα - Ουρανού επηρεάζει τον γενέθλιο Ερμής σας (αντίληψη του κόσμου, τρόπος σκέψης) και σίγουρα ξυπνά όλες τις αρνητικές σκέψεις και τους φόβους που πάντα φέρνουν οι περίοδοι έντονων αλλαγών...
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 11.07.2010 11:55
  nephro, πρώτον και κυριότερον ο προοδευμένος ωροσκόπος σου είναι σε
  σύνοδο με τον Ποσειδώνα και αυτό που αναφέρεις για κατάθλιψη και έλλειψη
  συγκέντρωσης ταιριάζει απόλυτα με αυτόν τον συνδυασμό. Ο Ποσειδώνας
  έχει σαν χαρακτηριστικό τη "διάλυση", την κατάρρευση της εξωτερικής
  πραγματικότητας (δουλειά, σχέσεις κλπ.) με στόχο τη συνειδητοποίηση ότι
  όλα αυτά αποτελούν ψευδαίσθηση και δεν φέρνουν την ευτυχία. Όπως
  καταλαβαίνεις, πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο στον χειρισμό του πλανήτη
  για όλο τον κόσμο, πολλώ δε μάλλον για σένα επειδή ο αστρολογικός σου
  χάρτης γέρνει πολύ περισσότερο προς το μέρος του Κρόνου, που ειναι ένας
  πλανήτης που ζει και αναπνέει στην εξωτερική πραγματικότητα. Τόσο ο
  κυβερνήτης του ωροσκόπου σου (Άρης) όσο και η Σελήνη, οι δύο πιο
  προσωπικοί σου πλανήτες δηλαδή, βρίσκονται σε ζώδια του Κρόνου, ενώ ο
  ίδιος ο Κρόνος είναι σε γωνιακό οίκο (7ο), άρα έχει ευχέρεια δράσης, και
  σε τετράγωνο με Σελήνη και Αφροδίτη.
  Και βεβαίως δεν βοηθά καθόλου το ταυ τετράγωνο διαρκείας μεταξύ
  Κρόνου-Πλούτωνα-Ουρανού, που συμβαίνει πάνω στον Ήλιο και τον Άρη σου,
  όπου Ήλιος και κυβερνήτης των επαγγελματικών σου. Μια δύσκολη περίοδος
  αναμφίβολα.
  Τώρα, τι μπορείς να κάνεις; Το να διώξεις τον Ποσειδώνα ή τον
  Πλούτωνα, όχι, δεν μπορείς να το κάνεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις
  είναι να κάτσεις να σκεφτείς, εφόσον πλέον έχεις περισσότερο ελεύθερο
  χρόνο. Μιλάς για τέσσερις δουλειές. Ποιος ο λόγος; Είναι μόνο
  οικονομικοί οι λόγοι και η ανάγκη που σε ωθεί προς τα κει ή μήπως
  προσπαθείς πάση θυσία να γεμίσεις τον χρόνο σου, αποφεύγοντας με κάθε
  τρόπο αυτό ακριβώς που σου συμβαίνει τώρα, δηλαδή να μείνεις μόνη με τον
  εαυτό σου κάνοντας μια αξιολόγηση των μέχρι τώρα πεπραγμένων; 
  Ο χάρτης σου επίσης δείχνει ότι είσαι αρκετά "μπλεγμένη" με την
  οικογένειά σου, σαν να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να κάνεις πράγματα που να
  ευχαριστούν εκείνους με σκοπό να κερδίσεις την αποδοχή και την
  επιβράβευση. Αυτό πιθανότατα σου έχει δημιουργήσει ένα "βάρος" από το
  οποίο ένα κομμάτι σου (Ήλιος στον Κριό τρίγωνο με Δία) θέλει να
  απαλλαγεί για να μπορέσεις επιτέλους να αναπνεύσεις ελεύθερα και να
  κάνεις πράγματα που ευχαριστούν εσένα, ακόμα κι αν όλος ο υπόλοιπος
  κόσμος είναι αντίθετος, το κυρίαρχο όμως κομμάτι σου  δεν σε αφήνει
  γιατί φοβάσαι μη θεωρηθείς αχάριστη και αγνώμων. Αυτό το μπλέξιμο με την
  οικογένειά σου έχει επηρεάσει και τα αισθηματικά σου, τα οποία έτσι κι
  αλλιώς χαρακτηρίζονται από μία "λιτότητα". Με Σελήνη και Αφροδίτη στον
  Υδροχόο σε τετράγωνο με Κρόνο στον 7ο, δεν είσαι από τα άτομα που
  μπορούν εύκολα να πετάγονται από μία σχέση στην άλλη χωρίς δεύτερη
  σκέψη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stargazer @ 09.07.2010 13:41
  neverland, δεν θα έλεγα ότι οι πλανήτες που έχει κάποιος στον Λέοντα θα είναι στην πρώτη γραμμή την επόμενη δεκαετία με το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού. Συν τοις άλλοις, το τρίγωνο εκ φύσεως είναι αρμονική όψη και μάλλον δεν θα σου είναι τόσο δύσκολο να προσαρμοστείς στις όποιες αλλαγές του Ουρανού. Πιο πολύ θα έπρεπε να σε απασχολεί αυτή την ώρα το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν Πλούτωνας και Ουρανός με τον Ερμή σου, που είναι και ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σου.  
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 05.07.2010 11:09
  Σας παρακολουθούμε στενά... Big brother is watching you... 

έχουν γενέθλια 184 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...