παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 31.03.2011 15:11
  vickaki, ο Δίας συμβολίζει την ικανότητα μας να αισθανόμαστε αισιόδοξοι και την δυνατότητα να έχουμε ένα σύστημα αξιών και ηθικής προκείμενου να πορευόμαστε στη ζωή μας. Συνεπώς ένας Δίας που δεν έχει όψεις δείχνει πως αυτές οι ποιότητες είναι αποκομμένες σε εσένα και δεν βρίσκουν κανάλι έκφρασης. Η θέση του Δία σε οίκο τώρα (που είναι πάντα πιο σημαντική σε σχέση με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται), δηλώνει σε ποια σφαίρα της ζωής θα συναντήσουμε αυτή την ενέργεια. Στην περίπτωση σου είναι οι στενές διαπροσωπικές σχέσεις (φιλικές, ερωτικές) που εκφράζουν τη σφαίρα επιρροής του Δία. Τι σημαίνει αυτό; Μια από τις παρακάτω πιθανότητες ή συνδυασμός αυτών:
   
  1. Δίνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις πολύ μεγάλη αξία και τείνεις να  δραματοποιείς από την πρώτη στιγμή τις καταστάσεις που βιώνεις. 
  2. Ξεκινάς πάντα με πολύ υψηλές προσδοκίες όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ακριβώς γι' αυτό το λόγο απογοητεύεσαι από αυτές. Αυτό συνδέεται συνήθως και με έλλειψη υπομονής σ' αυτή τη σφαίρα της ζωής σου. Ενθουσιάζεσαι εύκολα, ξενερώνεις εύκολα. Καμία άμυνα στον ενθουσιασμό με απλά λόγια.
  3. Τείνεις να αφομοιώνεις τη στάση ζωής και τα πιστεύω των φιλών ή/και του εκάστοτε συντρόφου σου. Αυτό δημιουργεί πιθανόν μια σύγχυση γιατί δεν μπορείς ποτέ να νιώσεις αισιοδοξία αν δεν έχεις στενές σχέσεις. Η μοναξιά ισοδυναμεί με απογοήτευση και έλλειψη νοήματος.
   
  Ναι, ο Χείρωνας λειτουργεί περίπου σαν Κρόνος στις διελεύσεις του και νιώθουμε ανίσχυροι να αντιδράσουμε στη σφαίρα ζωής που μας επηρεάζει. Σε δύσκολη όψη με τον Δία σου στον 7ο οίκο σου λέει πως καμία προσωπική σου σχέση δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει αρμονικά αν δεν μάθεις να συμβιβάζεσαι και να μην ντύνεις τους ανθρώπους που σχετίζεσαι με υπέρμετρες προσδοκίες. 
   
  Όταν ο Δίας σου δέχεται αρνητικές όψεις και πιέζεσαι στα ζητήματα του οίκου που βρίσκεται, προσπαθείς να υπερκαλύψεις αυτή την πίεση με το να αναλάβεις δράση στον οίκο του χάρτη σου που έχει ακμή ο Τοξότης ή/και οι Ιχθύες (ζώδια που κυβερνά ο Δίας). Έτσι για παράδειγμα αν έχεις Τοξότη στον 10ο οίκο σου, προσπαθείς να καλύψεις την πίεση και απογοήτευση που δέχεσαι στο τομέα των σχέσεων με το να καταθέτεις ενέργεια στο κομμάτι της καριέρας σου...
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Starface @ 31.03.2011 14:38
  bluetoothina, σύμφωνα με το χάρτη σου έχεις ωροσκόπο Κριό. Ο Κριός συγκεντρώνει αυτή την περίοδο μεγάλη κίνηση από πλευράς πλανητών και γι' αυτό μπορούμε να πούμε ότι θα έχεις πολλές αλλαγές. Ας τα πάρουμε από την αρχή: 
   
  1. Ο Δίας μέσα στον 1ο οίκο σου σε καλεί να διευρύνεις τις επιλογές σου και να δεις το δάσος και όχι μόνο το δέντρο. Έτσι αναθεωρείς πολλά πράγματα που αφορούν την προσωπική σου ταυτότητα και πορεία και ξεκινάς κάποια εκπαίδευση, κάνεις ταξίδια, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, μεγαλώνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, ερωτεύεσαι, παντρεύεσαι, κι επειδή ο γενέθλιος Δίας σου είναι στον 4ο οίκο, όλες αυτές οι αλλαγές θα έχουν αρχή και τέλος την οικογένεια και θα σε επηρεάζουν στις αποφάσεις που παίρνεις είτε να αλλάξεις σπίτι, να παντρευτείς, να φύγεις από την οικογένεια, κλπ κλπ. Ο Δίας δεν είναι ο Άγιος Βασίλης, όπως έχουμε ξαναπεί, οπότε μην περιμένεις θαύματα αν έχεις κάνει επιλογές που μέχρι τώρα δεν σου ταιριάζουν. Σε αυτή την περίπτωση, οι αλλαγές θα είναι επίπονες, αλλά η λογική είναι ίδια: διευρύνεις τους ορίζοντές σου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 
  2. Ο Ουρανός στον Κριό, στον 1ο οίκο σου φέρνει αλλαγές απότομες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς στο γενέθλιο χάρτη σου βρίσκεται στο 10 οίκο, στον οίκο της καριέρας. Επομένως, μπορείς να περιμένεις αλλαγές και έλλειψη σταθερότητας σε επίπεδο επαγγελματικών συνεργασιών και σχέσεων. Και όταν λέω σταθερότητα, εννοώ ότι τη μία μέρα είσαι μόνος και την άλλη παντρεύεσαι, τη μία πας για γάμο και την άλλη χωρίζεις. Να τα περιμένεις αυτά τα σκαμπανεβάσματα, αν και με Ουρανό στον 10ο θα πρέπει να είσαι συνηθισμένη από αυτά.... 
  3. Ο Κρόνος στο Ζυγό σε καλεί να ξεκαθαρίσεις για τα επόμενα χρόνια το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, και αν κάποιοι άνθρωποι νιώθεις ότι είναι απόμακροι απέναντί σου ή αντίθετα ότι η σχέση σας έχει ωριμάσει αρκετά, προχωράς με αργό και σταθερό τρόπο προς το επόμενο βήμα: ή τη διακοπή της σχέσης/συνεργασίας σας ή της επισημοποίηση του "δεσμού" σας. 
  4. Με τον Ποσειδώνα να μπαίνει στους Ιχθείς σε λίγες μέρες και θα καθίσει εκεί για πολλάααα χρόνια, προσοχή σε συνεργασίες που φαίνονται ιδανικές αλλά δεν είναι, ή αλλιώς τις φαντάζεσαι αλλά η πραγματικότητα σε διαψεύδει. Γίνεσαι πάντως πιο δοτική όσον αφορά την επαγγελματική σου ταυτότητα, και ενδέχεται να αφήσεις για λίγο τους επαγγελματικούς σου στόχους για να κυνηγήσεις ένα άλλο όνειρα ή να βάλεις άλλες προτεραιότητες στη ζωή σου. 
  Αυτά προς το παρόν, μελέτησε και άρθρα της Βιβλιοθήκης, προκειμένου να εμβαθύνεις, και σίγουρα θα γίνεις εξπερ σε λίγο καιρό! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 31.03.2011 14:05
  1apeche, από τη στιγμή που θα συμφωνήσεις την αγορά και θα υπογράψεις συμβόλαια μέσα στην περίοδο του ανάδρομου φυσικά και σε επηρεάζει ανεξάρτητα από το πότε θα παραλάβεις το αμάξι. Μερικά από τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με μια αγορά αυτή την περίοδο: 1. Καθυστέρηση στην παραλαβή του αυτοκινήτου, 2. Δυσκολίες με τη εξόφληση ή αναπροσαρμογή τιμής, 3. Προβλήματα με το ίδιο το αμάξι, 4. Τελικά όταν παραλάβεις το αμάξι ίσως να μην σου αρέσει ή να μετανιώσεις για τη επιλογή.
  Ας ελπίσουμε λοιπόν πως το μόνο ζήτημα που θα προκύψει είναι αυτό των καθυστερήσεων.

 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 31.03.2011 13:37
  eve06, είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση μια γενέθλια Αφροδίτη χωρίς γενέθλιες όψεις. Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε τι ερμηνεία έχει ένας πλανήτης χωρίς γενέθλιες όψεις και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να κατανοήσουμε ποια είναι η σημασία των όψεων των πλανητών. Μια όψη δηλώνει μια σχέση (εποικοδομητική ή συγκρουσιακή ανάλογα με το αν είναι αρμονική ή όχι αντίστοιχα) ανάμεσα σε δύο διαφορετικά ορμέμφυτα. Μέσα από αυτή τη σχέση γίνεται κατανοητό στους άλλους και σε εμάς, μέσω της συμπεριφοράς μας, η δυναμική που συμβολίζει ο κάθε πλανήτης. Έτσι για παράδειγμα, αν έχω μια όψη Ερμή - Αφροδίτης, αυτό σημαίνει πως η δυναμική της επικοινωνίας και η ανάγκη για αρμονία συνδυάζονται και μου προσδίδουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως ότι γοητεύω (Αφροδίτη) μέσω της ομιλίας μου (Ερμής) κι έτσι δημιουργώ μέσω της επικοινωνίας (Ερμής) αρμονία (Αφροδίτη) με το συνομιλητή μου.
  Τι σημαίνει λοιπόν μια Αφροδίτη χωρίς όψεις; Ότι η ανάγκη  για αρμονία, ο τρόπος που γοητεύω και η έκφραση των θέλω μου δεν έχουν κάποιο κανάλι για να βγουν στην επιφάνεια. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει στη ζωή μου προβλήματα επιθετικότητας (γιατί δεν μπορώ να βρω τρόπο να συμβιβάζομαι) ή απογοήτευσης (δεν ξέρω τι με κάνει χαρούμενο/η ή ευτυχισμένο/η) ή ακόμη και άγνοιας για το τι είδους άνθρωποι με ελκύουν στη ζωή μου (δεν έχω προτιμήσεις, όλοι μου φαίνονται ίδιοι). Αυτά τα φαινόμενα μάλλον θα παρουσιαστούν σε νεαρή ηλικία πάντως και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως κάποιος/α που έχει γεννηθεί με μια Αφροδίτη χωρίς όψεις είναι καταδικασμένος/η να μην καλλιεργήσει ένα γούστο ή να μην αποκτήσει προτιμήσεις.
  Και εδώ  ερχόμαστε στο δεύτερο σημαντικό κομμάτι που αφορά τους πλανήτες που δεν έχουν όψεις στο γενέθλιο χάρτη. Ακριβώς επειδή στερούνται γενέθλιων όψεων, όταν ενεργοποιούνται από διελεύσεις ή προοδευμένες όψεις εκφράζουν την ενέργεια τους με δραματική ένταση. Έτσι κάθε φορά που ένας αργός πλανήτης (από τον Δία και έξω δηλαδή) περνά από την Αφροδίτη σου θα έχεις συνήθως σημαντικές αλλαγές στο κοινωνικό σου κύκλο, στο στυλ και την εμφάνιση σου ή μέσα στις στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις (φιλικές ή/και ερωτικές) και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες.
  Ελπίζω να κάλυψα τις περισσότερες απορίες σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 31.03.2011 13:15
  tzenika, κατ' αρχήν εύχομαι καλή λευτεριά και να είναι υγιές και τυχερό το παιδάκι σου. Από εκεί και πέρα, να ξέρεις ότι μάλλον είναι άτομο να ανησυχείς από τώρα για το χάρτη της μικρής καθώς μόνο από την κατανομή των πλανητών σε ζώδια δεν μπορούμε βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την προσωπικότητα που πρόκειται να αναπτύξει. Μάλιστα δεν είμαστε σε θέση ακόμη να γνωρίζουμε δύο από τα βασικότερα στοιχεία που θα διαμορφώσουν τη προσωπικότητα της που είναι ο ωροσκόπος και η Σελήνη της.
  Συνεπώς θα ήταν πιο ασφαλές να θέσεις την ερώτηση αυτή, αφού με το καλό γεννηθεί η κορούλα σου.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  Starface @ 31.03.2011 11:29
  elma88, φυσικά και μπορείς να συναντήσεις τον άνθρωπο που θέλεις, αλίμονο αν κάθε φορά που είχαμε ανάδρομο Ερμή κλειδαμπαρωνόμασταν στο σπίτι μας για σχεδόν ένα μήνα. Η ζωή συνεχίζεται κανονικά και μπορούμε να συναντούμε καινούργιους ανθρώπους. Σίγουρα το μήνυμα του ανάδρομου Ερμή είναι think twice, δηλαδή αναθεώρησε, αναλογίσου, σκέψου (διπλά) πριν πράξεις, άλλα όχι κράτα την αναπνοή σου!!! Οπότε αν συνεννοηθείς καλά με τον άνθρωπο που θέλεις να βρεθείς, αν δεν συναντήσεις κίνηση στο δρόμο, αν δεν αργήσετε στο ραντεβού σας, από κει και πέρα όλα καλά...! 
 • Παραδείγματα χρήσης της Ωριαίας Αστρολογίας
  Stargazer @ 30.03.2011 15:49
  Taurus1986, δεν έχουν σημασία οι δύο σύνοδοι. Σταματάς στην πρώτη.
 • Παραδείγματα χρήσης της Ωριαίας Αστρολογίας
  Stargazer @ 30.03.2011 04:06
  Aliki1, δεν έχει σημασία που είναι φίλος σου, το ερώτημα είναι ερωτικής φύσεως, άρα θα του δώσεις τον 7ο (ή 5ο αν προτιμάς).
 • Παραδείγματα χρήσης της Ωριαίας Αστρολογίας
  Stargazer @ 30.03.2011 04:05
  Taurus1986, δεν θα το πας τόσο μακριά.Αυτο που σε ενδιαφέρει είναι Ερμής και Δίας να κάνουν σύνοδο. Σταματάς εκεί.
 • Παραδείγματα χρήσης της Ωριαίας Αστρολογίας
  Stargazer @ 30.03.2011 04:03
  Leia, η ανάδρομη κίνηση ενός πλανήτη θεωρείται πολύ γενικά ως αδυναμία. Αν χρειαστεί να αξιολογήσουμε γενικά έναν πλανήτη είναι όντως ένα μείον.  Όμως, θα ερμηνευτεί κάθε φορά σε σχέση με το ερώτημα. Είδαμε ότι στο ερώτημα της επανασύνδεσης, ο ανάδρομος Ερμής περιγράφει απόλυτα την κατάσταση. Ο Ερμής "επιστρέφει" για να συναντήσει τον Δία.
  Επίσης, θα πρέπει να δούμε πού επιστρέφει. Πού πάει; Μπορεί να αλλάζει ζώδιο και να ενισχύεται. Μπορεί να γυρίζει στα όρια του άλλου πλανήτη που μας ενδιαφέρει, άρα είναι θετικό σημάδι. Γεινικά, ο ανάδρομος πλανήτης θα ερμηνευτεί με βάση το ερώτημα.

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...