παρακαλώ περιμένετε...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (01.08.2012)
  Starhicker @ 31.07.2012 22:50
  @Charline, εγώ είμαι Σκορπιός και ο άντρας μου μπανιέρ...Υδροχόος. Θα μας βιντεοσκοπήσω και θα διαφωτίσω τα πλήθη!!!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (01.08.2012)
  Starhicker @ 31.07.2012 22:49
  Ανταποδίδω, @manini!!!! <3
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 29.07.2012 08:14
  Το πρόσεξα ότι είχες φτιάξει τον χάρτη στο Πλάσιντους και εγώ τον έφτιαξα στο regiomantanus, αλλά δεν αλλάζει κάτι σημαντικό. Η Σελήνη παραμένει κυβερνήτης του 2ου.
   
  Εδώ είχαμε το θέμα με τη Σελήνη, που είναι και ο "πλανήτης" που μας ενδιαφέρει περισσότερο. Αφενός είναι κενή πορείας, αφετέρου είναι στη via combusta. Όπως είπα και πρηγουμένως, ασφαλώς και η αστρολογία δεν παύει να λειτουργεί, αλλά πολύ συχνά ο ερωτών δεν ξέρει τι να ρωτήσει, πώς να ρωτήσει, κρύβει πράγματα άθελά του κλπ. γι'αυτό καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί, γιατί έτσι οδηγούμαστε σε λάθη. 
   
  Ναι, γράψε λάθος, όχι αμοιβαία υποδοχή, σκέτη υποδοχή. Η Αφροδίτη υποδέχεται τον Κρόνο στο ζώδιό της. Ο χάρτης είναι νυχτερινός κι έτσι η Αφροδίτη δεν βρίσκεται στην τριπλότητα του Κρόνου για να γίνει η υποδοχή αμοιβαία.
   
  Οπότε, μένουμε στο τετράγωνο Ήλιου/Σελήνης, που το κοιτάμε με κάθε επιφύλαξη, όπως προείπα. Υποδοχή δεν έχουμε και αν το δούμε κατά Frawley, Ήλιος και Κρόνος μισιούνται θανάσιμα. Το άτομο αυτό δηλαδή δεν θα συμφωνεί με τις σπουδές σου.
   
  Βλέπω ότι χρησιμοποιείς και μεσοδιαστήματα κλπ. ΟΚ, αλλά έχε το νου σου ότι όσο πιο πολλά μπλέκουμε, τόσο πιο δύσκολο είναι να καταλήξουμε σε μια απάντηση. 
   
  Όπως και νά'χει καλή τύχη!
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 28.07.2012 23:12
  Αν αγνοήσουμε τους προειδοποιητικούς κανόνες (δεν είμαι σίγουρος ότι κάνουμε καλά, αλλά τέλος πάντων), η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι ένα τετράγωνο με τον Ήλιο, που βρίσκεται στον οίκο των χρημάτων σου. Ο Ήλιος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και κυβερνάει και τον τρίτο οίκο (αδέρφια, ξαδέρφια, άτομα του καθημερινού περιβάλλοντος). Εδώ μας δείχνει έναν άντρα, που ενδεχομένως έχει μια καλή επαγγελματική θέση ή θέση κύρους ή βρίσκεται γενικά σε καλή κατάσταση. Η όψη όμως θα είναι τετράγωνο, τ οποίο δείχνει μια δυσκολία. Αν ο Ήλιος υποδεχόταν τη Σελήνη, δεν θα μας πείραζε το τετράγωνο, αλλά δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τα λεφτά αυτού του προσώπου είναι ο Ερμής, καμμένος και ανάδρομος

  Υπάρχει μια θετική ένδειξη, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σε αμοιβαία υποδοχή. Κρόνος οι σπουδές και Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του Κλήρου της Τύχης. Μια Αφροδίτη από τον 12ο όμως, πόση εύνοια μπορεί να φέρει; Τουλάχιστον είναι στα όριά της και δεν είναι περιπλανώμενη.

  Και η γενική εικόνα του χάρτη, δεν φαίνεται να είναι καλή. Οι δύο ευεργέτες στον 12ο και μάλιστα ο Δίας, φυσικός κυβερνήτης του πλούτου, σε εξορία. Η Σελήνη απομακρύνεται από τις σπουδές, που τώρα είναι στην έξαρσή τους, και περνάει στην απόλυτη κυριαρχία ενός Άρη σε εξορία.

  Τέλος πάντων, ενημέρωσέ μας τι θα γίνει κι ας έχουμε πέσει έξω.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 27.07.2012 20:55
  Όσο για τις έπικείμενες αλλαγές ζωδίων των σημειοδοτών, είναι πολλοί που ισχυρίζονται ότι δεν ξέρουμε πώς ο πλανήτης θα λειτουργήσει στο νέο ζώδιο. Αν ακολουθήσουμε τον Frawley, το γεγονός ότι η Σελήνη, που κυβερνάει και τον 2ο οίκο σου, εισέρχεται στο ζώδιο της πτώσης της, δεν είναι καλό σημάδι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 27.07.2012 20:52
  Το θέμα με την ωριαία όπως και σε όλους τους κλάδους της αστρολογίας είναι ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Ναι, κατά Frawley όλοι οι χάρτες διαβάζονται. Και από την άποψη ότι η αστρολογία δεν παύει να λειτουργεί, έχει δίκιο. Για άλλους όμως, το θέμα με τους προειδοποιητικούς κανόνες δεν είναιλοτι θέλω να αποφύγω να διαβάσω τον χάρτη ή ότι ο χάρτης δεν λειτουργεί, αλλά επειδή πολύ συχνά ο ερωτών άλλα θέλει κι άλλα ρωτάει, δεν λέει όλη την αλήθεια κλπ., καλό είναι να τους κοιτάμε. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stargazer @ 27.07.2012 17:26
  Η ακμή του 1ου οίκου είναι ο ωροσκόπος. Και ναι, στην παραδοσιακή αστρολογία, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, δεν μπορούμε να έχουμε σύνοδο (ή και άλλη όψη) εκτός ζωδίων. Οπότε, στο παράδειγμά σου, θα λέγαμε απλά ότι ο Ήλιος βρίσκεται στον 1ο οίκο. Τελεία. Η μοντέρνα αστρολογία είναι πιο χαλαρή σε αυτό το θέμα.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stargazer @ 27.07.2012 17:19
  Έχω μια σοβαρή επιφύλαξη λόγω της Σελήνης που είναι κενή πορείας. Θα μας βοηθούσε αν μας έδινες περισσότερες πληροφορίες για να διαπιστώσουμε την radicality του χάρτη, να τον διαβάσουμε δηλαδή ή όχι. Π.χ. Γιατί βρίσκεσαι στον 5ο οίκο; Το οικονομικό θέμα έχει να κάνει με τον 5ο οίκο;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardome* @ 26.07.2012 18:13
  Τροφή για σκέψη:
  Ο Ήλιος του Α ενεργοποιεί τον Ποσειδώνα του Β. Με άλλα λόγια ο Α ανακινεί στον Β όλα το Ποσειδώνιο σύμπλεγμα του χάρτη του. Με απλά λόγια την ανάγκη για σωτηρία και απόλυτη συναισθηματική ένωση, την αναζήτηση του ιδανικού/του τέλειου, τις υψηλές προσδοκίες του και τις φαντασιώσεις του. Με άλλα λόγια, ο Β μπαίνει είτε σε μια τροχιά εξιδανίκευση του Α, είτε αισθάνεται την ανάγκη να σώσει τον Α, να τον απαλλάξει από ότι ο ίδιος θεωρεί νοσηρό στην ζωή του (άσχετο αν ο Α αισθάνεται μια χαρά με τη ζωή του, ο Β πρέπει να βρει κάτι να σώσει και να δημιουργήσει μελλοντικά ενοχές...)
  Ο Ήλιος του Β ενεργοποιεί τον Πλούτωνα του Α. Άρα ο Β ανακινεί την Πλουτώνια δυναμική του Α, δηλαδή τον προκαλεί με τη συμπεριφορά του σε μια μάχη συναισθηματικής επιβίωσης και εξουσίας και ανασύρει στην επιφάνεια μια πληθώρα από τραύματα, εμμονές, πάθη κοκ...
  Ο Α θέλει να κατακτήσει ολοκληρωτικά τον Β. Ο Β θέλει να γίνει ο σωτήρας του Α.
  Και το ερώτημα: πως θα μπορέσουν αυτοί οι δύο να συμβιβάσουν τις προθέσεις και τα θέλω τους; Ε;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Stardome* @ 26.07.2012 16:23
  Ναι, κάθε αλλαγή για καλό. Δεν αντιλέγω. Αλλά μέχρι να γίνει η αλλαγή μας βγάζει την ψυχή, την καρδιά, τ' άντερα κοκ... :-/

έχουν γενέθλια 259 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...