παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 20.02.2011 23:07
  Τέλος πάντων, εσύ γνωρίζεις καλύτερα τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, οπότε αν θεωρείς ότι ταιριάζει περισσότερο ο 5ος και ο παράγωγος 7ος, έχει καλώς. Πάντως, έχε στο νου σου ότι αν ο άλλος είναι ο 7ος του χάρτη, τα πράγματα αλλάζουν θεαματικά υπέρ της Αφροδίτης με την είσοδο Ήλιου και Άρη στους Ιχθύς.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 20.02.2011 22:37
  Κρόνος, θα έλεγα. Φαίνεται δέσμιος του Κρόνου. Μου κάνει εντύπωση η αμοιβαία υποδοχή Αφροδίτης/Κρόνου. Φϊλες είναι; Εννοώ η ερωτούσα με την άλλη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 20.02.2011 22:04
  Εγώ προτιμώ 7ο γενικά για τις σχέσεις, αλλά είπαμε, υπάρχει και η άποψη του 5ου. Μην χρησιμοποιείς τον 7ο του άλλου, αλλά για το τρίτο πρόσωπο ψάξε για πλανήτη με τον οποίο υπάρχει σύνδεση με το άτομο του 7ου. Δηλαδή σε ποιου πλανήτη τις dignities βρίσκεται; (βλ. πίνακα) 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 20.02.2011 21:20
  Μισό λεπτό, γιατί με με μπέρδεψες. Ποια είναι τα τρία πρόσωπα; Γιατί χρησιμοποιείς τον 7ο του 5ου, ο οποίος παρεπιπτόντως είναι ο 11ος κι όχι ο 10ος;
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 20.02.2011 20:14
  ice, εφόσον ο Ήλιος, κυβερνήτης του ωροσκόπου, βρίσκεται στον Υδροχόο, ναι, το άτομο του 1ου οίκου θέλει το άτομο του 7ου. Το ότι είναι σε αδυναμία εδώ ερμηνεύεται ως η αδυναμία του έρωτα. Όταν είμαι ερωτευμένος, είμαι σε αδυναμία, γιατί παραχωρώ εξουσίες στο πρόσωπο του 7ου.
  Το ότι ο Κρόνος είναι στον Ζυγό και επομένως δεν θέλει τον Ήλιο, αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Δηλαδή, το άτομο του 7ου δεν βρίσκεται σε αυτή τη σχέση επειδή εντυπωσιάστηκε από την προσωπικότητα του άλλου. Το ότι τον κυβερνά η Αφροδίτη, δείχνει ότι τον ενδιαφέρει η Αφροδίτη, η ερωτούσα ως γυναίκα, η οποία ενδιαφέρεται διπλά για τον Κρόνο, και ως άνθρωπος και ως γυναίκα. Το ότι είναι στο άλλο ζώδιο του Κρόνου, ναι, κάτι μπορεί να σημαίνει ή ότι είναι στον 6ο οίκο να υποθέσω, αλλά αυτά είναι σενάρια.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 18.02.2011 21:49
  manini, δεν έχω δυστυχώς τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας. Κυκλοφορεί ευρέως ότι σε περίπτωση όπως η δική σου, ξαναθέτουμε το ερώτημα μετά από τρίμηνο. Γιατί τρίμηνο; Δεν εξηγεί κανένας, τουλάχιστον αυτοί που το λένε. Κανονικά, αποφεύγουμε το δεύτερο ερώτημα, γιατί στην ουσία τι λέμε μ'αυτό; Ότι δεν μας άρεσε η απάντηση του πρώτου. Αλλά δεν είναι θέσφατο ότι όχι, δεν κάνουμε ποτέ το ίδιο ερώτημα ξανά. Είναι λίγο φλου τα πράγματα. Τώρα το πότε, όποτε σου ξαναγεννηθεί το ερώτημα, δεν υπάρχει κατάλληλη στιγμή.
  Στην περίπτωση τη δική σου τώρα, με το δικαστήριο, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ισχύει ο χάρτης. Εντάξει, είχαμε Σελήνη κενή πορείας, αλλά αυτό φάνηκε με την αναβολή και το είπαμε. Τα υπόλοιπα;
  Δεν έχω απάντηση να σου δώσω, ειλικρινά. Η ωριαία δεν έχει ούτε τριάντια χρόνια που αναγεννήθηκε και οι δικές μου οι απορίες, όπως και οι δικές σας, ειναι ακόμα πολλές.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardome* @ 18.02.2011 20:12
  http://www.stardome.gr/library/glossary.html
   
  Και πηγαίνεις στο γράμμα Π και κοιτάς τι σημαίνει "Πλουτώνιος" και τι "Ποσειδώνιος"
   
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 18.02.2011 16:32
  aniaania, ξαναθέσε καλύτερα το ερώτημα μια άλλη στιγμή, γιατί με τόσο άμεση αλλαγή του ωροσκόπου, μπορεί να έχουμε αλλαγές.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 18.02.2011 16:13
  aniaania, δεν γίνεται απάντηση σε ωριαία, χωρίς να έχει κανεις το χάρτη μπροστά του και το ερώτημα.
  Απ'ό,τι λες όμως, ο ωροσκόπος είναι στο πολύ τέλος του Καρκίνου και ίσως ό,τι είναι να γίνει, έγινε ήδη. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΚΡΙΟΣ
  Stargazer @ 18.02.2011 15:14
  Δεν βοηθούν και οι ελληνικές λέξεις που χρησιμοποιούμε. Ο όρος "έξαρση" φαίνεται να δηλώνει κάτι καλύτερο από το "κυβερνήτης", αλλά δεν είναι έτσι. Όπως και η λέξη "πτώση" φαίνεται πιο βαριά από την αδυναμία, αλλά ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Διονύσης, Διονυσία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...