παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardhomme @ 30.09.2009 22:04
  Γενικά μιλώντας λοιπόν, ο Κρόνος τσεκάρει αν αντέχεις το Β. Δεσμό σου. Ο Κρόνος είναι πιθανό να σου κλείνει την πόρτα της ευκαιρίας που δείχνει ο Β. Δεσμός όσο καταλαβαίνει πως δεν την πλησιάζεις επειδη προτιμάς τη σιγουριά του αντιδιαμετρικού Ν. Δεσμού. Ίσως πάλι να σου ανάβει το φως στο δρόμο που οδηγεί στην πόρτα της ευκαιρίας, αλλά ο δρόμος που φωτίζεται να είναι στενό ανηφορικό μονοπάτι με πέτρες. Δεν είναι τόσο απλό να απαντηθεί το ερώτημα σου, αλλά σε γενικές γραμμές ο Κρόνος θα φέρει κάτι που περίμενες πολύ καιρό μόνο αν αυτό το κάτι αξίζει για να προχωρήσεις παρακάτω. Πάντως δε θα στο προσφέρει σαν δώρο, αλλά σαν έπαθλο μέσα από μία προσπάθεια ετών που προηγήθηκαν ή κάποιων μηνών που απαιτούνται για να προχωρήσει παρακάτω από τη θέση του Β. Δεσμού...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardhomme @ 29.09.2009 20:12
  SCBE, σου απαντάω σε κάθε ένα σου ερώτημα με τη σειρά:
  α) Ο Κρόνος θα πιάσει το Β. Δεσμό σου το Νοέμβριο του 2010 οπότε καλύτερα να το ξεχάσουμε προς το παρόν.
  β) Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου δώσει αυτά που επιθυμείς, αφού γυρίζει ορθά πάνω στη μοίρα του 7ου οίκου σου. Βέβαια το θέμα είναι τι επιθυμείς. Δεν είναι ο Αγ. Βασίλης με τα ανεξάντλητα δώρα, αλλά μπορεί να προσφέρει εξωστρέφεια, βόλτες, καλή διάθεση. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα ενός έρωτα ή μίας εργασιακής ευκαιρίας (εξαιρετικά πιθανό προς το τέλος του χρόνου).
  γ) Ισχύει... Τα καλά νέα τους δύο πρώτους μήνες του νέου έτους...
  δ) Όσο μεγαλώνεις θα πρέπει να καταλαβαίνεις πως αυτή η όψη είναι χρήσιμη. Σου δίνει την απαραίτητα σοφία για να κινείσαι σε θέματα δουλειάς και σχέσης. Να θυμάσαι πάντως πως με αυτή την όψη τα θέματα γάμου και επαγγελματικής αναγνώρισης καθηστερούν. Βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί όταν έρθουν αυτές οι ευκαιρίες είσαι ώριμη για να τις υποστηρίξεις.

  Να είσαι καλά!!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardonna @ 29.09.2009 20:08
  mpumpuki, προς το παρόν συζητάμε για τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ήλιο σου. Επιστροφή Κρόνου (όπως λέγεται η σύνοδος του διελεύνοντα Κρόνου με τον γενέθλιο Κρόνο) εσύ θα έχεις το 2013. Έχουμε καιρό έως τότε, δεν συμφωνείς;
  Σκέφτομαι το ενδεχόμενο να πάρεις μια οικονομική βοήθεια από την οικογένεια σου προκειμένου να πραγματοποιήσεις ένα στόχο σου, ένα δάνειο ή μια κληρονομιά για να "χτίσεις" κάτι, έστω κι αν πρέπει να θυσιάσεις κάτι άλλο, να εσω-στραφείς, να ψαχτείς λίγο παραπάνω ψυχολογικά. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, μπορείς πάντως να πετύχεις πολλά μέσα από την πειθαρχία και την έρευνα και προ πάντων, τον ρεαλισμό, κάτι το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο γιατί δεν μπορείς να αφήσεις το συναίσθημα απ έξω. Ίσως να αναγκαστείς να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα λόγω απωλειών αρχικά (δουλειάς π.χ.) θα σε βγάλει σε καλό ωστόσο αν το συνεχίσεις διότι μόνο αν ξέρεις τι σου γίνεται και έχεις αποφασίσι τι αξίζει πιο πολύ για εσένα θα πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Πάντως, σε 2 χρόνια από σήμερα θα νιώθεις πολύ πιο δυνατή, σε βαθμό που ούτε καν φαντάζεσαι!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardonna @ 29.09.2009 19:32
  giami συμπληρώστε τα στοιχεία σας και φτιάξτε τον χάρτη σας για να δούμε τι γίνεται. Ζυγός και Κρόνος δεν είναι μια τεράστια γενικότητα και ανούσια; Αυτό που γράφετε για τα 7 χρόνια "μυρίζει" Κρόνο αλλά μπορεί και να μην είναι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Stardhomme @ 22.09.2009 21:38
  Το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορεί να κάνεις κάποιος μετά τη διέλευση του Κρόνου από το ζώδιο του είναι να θεωρήσει πως έζησε μία διετία-τριετία από αναποδιές και καθυστερήσεις στη ζωή του. Ο Συμπαντικός Μπάτσος απαιτεί πειθαρχία και εφαρμογή νόμου στη ζωή, θέλει να σου μάθει τα όρια των δυνατότητων σου χωρίς αυτό να σημαίνει όμως συντηρητισμός και εφαρμογή στρατιωτικού νόμου. Αυτό που θέλει να σου μάθει είναι να βγαίνεις ένα ηλιόλουστο χειμωνιατικό πρωινό για βόλτα στη θάλασσα έχοντας ομπρέλα και μπουφάν μαζί σου γιατί ο Ήλιος μπορεί να χαθεί από μάυρα σύννεφα χρόνο dt! Αν το πήρες το μάθημα, τότε οι επόμενες αναποδιές στη ζωή σου (γιατί δε νομίζω να πιστεύεις πως τελείωσαν επειδή έφυγε ο Κρόνος) θα είναι επικοδομητικά μαθήματα για να ευθυγραμμίσεις τη ζωή σου με το μεγάλο πλάνο αυτής που έχεις στο μυαλό σου....
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stardhomme @ 20.09.2009 12:36
  gracemarks, μία ιδέα θα μπορούσε να είνα η εξής: μην ψάχνεις τον πλούτο στα ευρώ που πρσφέρουν τα εξελάκια και τα ριπόρτς, αλλά στη γνώση. Αυτός ο άλλος που θα έρθει και θα σου ανοίξει την πόρτα της ευτυχίας στη ζωή σου δεν είναι παρά εσύ που σπουδάζεις και αποκτάς εφόδια για να μπορέσεις να σταθείς μία μέρα απέναντι στον καθρέφτη και να πεις πως τώρα μπορώ να αισθανθώ σίγουρη για τον εαυτό μου. Δυστυχώς για τώρα (που έχεις ανάγκη τα ευρώ από τα εξελάκια) οι ανώτερες σπουδές είναι επιβεβλημένες για εσένα. Ευτυχώς για αργότερα (που θα καταλάβεις πως το προσωπικό σου κύρος μετράται από τις αξίες σου) θα μπορείς να περηφανεύεσαι πως δεν ακολούθησες την εύκολη λύση του Β. Δεσμού αλλά το μονοπάτι με τις πέτρες.... Πάντως ευκαιρίες για εργασία έχεις, αλλά ταυτόχρονα δώσε σημασία και στο άτομο που θα σου ανοίξει τα μάτια για νέες σπουδές που ίσως να μπορούν να συνδυαστούν και με τη δουλειά σου....
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΤΟΞΟΤΗΣ
  Stardhomme @ 20.09.2009 12:23
  michalis, καταρχάς θα ήταν καλό να περιμένεις ο κυβερνήτης σου Δίας να γυρίσει σε ορθή πορεία από 13/10. Την ίδια εποχή ο Άρης είναι στο Λέοντα και τριγωνίζει τους πλανήτες σου στον Τοξότη και ταυτόχρονα τον ωροσκόπο σου με αποτέλεσμα η εσωτερική σου ενέργεια να βρίσκει επιτέλους διέξοδο. Την ίδια εποχή ο Β. Δεσμός είναι σε σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τη Σελήνη σου και έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις αυτό που ονειρεύεσαι και έχει και να κάνει και με μία μετακίνηση από μία κατάσταση που έχει πλέον τελειώσει. Τέλος και ο Κρόνος φεύγει από την Παρθένο και σταματά να επηρεάζει αρνητικά τον Τοξότη με αποτέλεσμα αλλά μία ανάσα φρεσκάδας στη ζωή σου. Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως μετά τα μέσα Οκτωβρίου η κατάσταση θα αλλάξει (ειδικά προς τη Νέα Σελήνη της 18/10) και τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλάνε στη ζωή σου. Βέβαια να θυμάσαι πως τον Ιανουάριο ίσως να χρειαστεί επαναπρογραμματισμός και μία ευθυγράμμιση μίας κατάστασης της οποίας ίσως να χάνεις τον έλεγχο..... Η έκλειψη Ηλόυ στις 15/1/2010 σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη είναι ευκαιρία εσωτερικής αναζήτησης εκ νέου, πρν γίνει αφορμή για καυγάδες και εντάσεις (πρόσεχε λίγο τα οικονομικά σου ανοίγματα)..... Μέχρι τότε, καλά ξεκινήματα!!!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardhomme @ 19.09.2009 17:58
  petran, οποιαδήποτε και αν είναι η απόφαση, ας είναι μετά τις 13/10 που γυρίζει σε ορθή πορεία ο Δίας. Αν μάλιστα παρθεί (ή ξεκινήσει) γύρω στα μέσα Νοεμβρίου ακόμα καλύτερα. Υπάρχει περίπτωση να μετακινείσαι προς το τέλος του έτους; Ο Β. Δεσμός θα σου δείξει μία ευκαιρία προς το τέλος Δεκεμβρίου. Και πάλι καλό είναι να ξεκινήσεις οτιδήποτε πριν τις 20/12....
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardhomme @ 17.09.2009 16:31
  Ο Άρης δε δείχνει οριστικό αποτέλεσμα, δίνει εξέλιξη. Με το πέρασμα του Κρόνου κλείνει μία έκλειψη...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stargazer @ 15.09.2009 13:01
  pouck, αν ερμηνεύσουμε αυτή την αντίθεση ως μια διάθεση του στυλ "πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες" λόγω Ουρανού, αλλά και "ο φόβος φυλάει τα έρμα" λόγω Κρόνου, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι δύο αντιθετικές δυνάμεις παλεύουν - στην ανθρωπότητα γενικότερα, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο για πολλούς - με στόχο την τελική επικράτηση. Το ιδανικότερο όλων θα ήταν η συνεργασία.
  Στον δικό σας χάρτη, η αντίθεση αυτή συμβαίνει πάνω στον Ήλιο σας, όπως είπατε, και στον άξονα 1ου-7ου. Τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό; Πρώτον, ζητήματα σχέσεων, συνεργασιών και γενικότερα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη σχέση "εγώ και οι άλλοι". Αν βρίσκεστε σε μία σχέση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν σας ικανοποιεί πια όσο στην αρχή, αλλά συγχρόνως να διστάζετε να προχωρήσετε στη διάλυσή της από βόλεμα, από ανασφάλεια, από ένα "δε βαριέσαι, πού να τρέχεις τώρα". Αν δεν βρίσκεστε σε σχέση, μπορεί να σας δημιουργηθεί μια έντονη ανάγκη για μια σχέση όπως την ονειρεύεστε και που να σας ικανοποιεί απόλυτα, αλλά είτε έχετε μια κυνική στάση, ότι δηλαδή, ας είμαστε ρεαλιστές, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, είτε διαπιστώνετε συγχρόνως ότι έχετε διάφορα ζητήματα που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε σε μια τέτοια σχέση, παρόλο που ενδεχομένως παρουσιάστηκαν κάποιες ευκαιρίες. Ίσως είναι διάστημα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα, προκειμένου να είστε έτοιμος για την πολύ ευνοϊκή για σας διέλευση του Δία στους Ιχθύς.
  Άλλα θέματα που μπορεί να έχουν να κάνουν με τη συγκεκριμένη αντίθεση: Θέματα υγείας, π.χ. Ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του 6ου οίκου σας και είναι σχετικά αδύναμος στον χάρτη σας. Γενικότερα θα έλεγα ότι είναι μια ενέργεια που δεν πολυσυμπαθείτε. Ο Ήλιος κυβερνά και τον 12ο οίκο σας, που επίσης έχει να κάνει με την υγεία, αλλά και γενικότερα μια τάση απομόνωσης, στοχασμού, εσωτερικής αναζήτησης κλπ. Επίσης θέματα σπιτιού, οικογένειας και πατέρα ειδικότερα, καθώς έχετε σύνοδο Ήλιου-Δία, όπου Δίας κυβερνήτης 4ου οίκου. Αν δεν έχουν εμφανιστεί τέτοια θέματα, μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους στην επόμενη αντίθεση.
  Κρατήστε προς το παρόν αυτά, πείτε μου την άποψή σας και το συζητάμε περαιτέρω.

έχουν γενέθλια 186 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...