παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 02.08.2021 έως 08.08.2021
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα θα μπορούσε να σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις προσωπικές σου φιλοδοξίες και να προσπαθήσεις να κατακτήσεις στόχους που μπορεί να φαντάζουν πολύ υψηλοί για τρίτους. Έχεις την ευκαιρία να τεστάρεις τις ικανότητες σου και να αναμετρηθείς με πρόσωπα που διαθέτουν ισχύ και εξουσία στα χέρια τους, να δοκιμάσεις να πάρεις στα χέρια σου καταστάσεις που θεωρείς πως σου ταιριάζουν. Ίσως κάτι τέτοιο να σε φέρει σε αντιπαράθεση με κοντινά σου πρόσωπα, αλλά είναι καιρός να ξεκαθαρίσει η μεταξύ σας σχέση, ώστε να πάψει να βασίζεται σε λάθος βάσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

 Ίσως πάλι να μπεις σε διλήμματα σχετικά με την οικονομική πρόταση που έχεις δεχτεί, να δυσκολευτείς να αποφασίσεις αν θα αποδεχτείς την πρόκληση που υπάρχει μπροστά στα μάτια σου ή θα παραμείνεις προσγειωμένος/η και κολλημένος/η σε όσα γνωρίζεις και θεωρούνται ασφαλή. Να θυμάσαι βέβαια πως το δέλεαρ που θα σου προσφερθεί θα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό για να μπορέσεις να το αρνηθείς βασιζόμενος/η μόνο στη λογική σου.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Ερωτική πρόβλεψη: 04.08.2021 έως 10.08.2021
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
The Love DiariesΥπέροχα τα ερωτικά νέα που μας φέρνει και αυτή η love week αγαπημένο μου αιλουροειδές! Καταρχάς διανύουμε τον μήνα των γενεθλίων σου και γιορτάζει όλη η γη – τι μπορεί να πάει στραβά; Η Αφροδίτη των σχέσεων, της ερωτικής αρμονίας και της ισορροπίας βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου. Είναι μια Αφροδίτη γήινη, αισθησιακή και πολύ ρεαλιστική, για την ...
 • Λέοντα, φυσικά και δεν θα αφήσεις κανένα να σου μεταδώσει την πεποίθηση πως αυτή είναι μια ακόμη τσαγκαροδευτέρα! Έχει καλή διάθεση, θες να βρεθείς με φίλους/ες και κυρίως θες να μην σου σπάνε τα νεύρα με φλύαρες αρλούμπες στη δουλειά! Και τα καταφέρνεις!
 • Αύγουστος

  Χαρούμενα γενέθλια από όλη την ομάδα του Stardome, Λιοντάρι μου αγαπημένο! Προσωπικά, σού εύχομαι μια ηλιακή επιστροφή που να τα σπάει και να στα σκάει! Να λάμπεις, να ζεις, να αγαπάς με όλη σου την ψυχή και να μαθαίνεις ως τα βαθιά σου γεράματα. Ο μήνας των γενεθλίων σου σε βρίσκει μες στην κοινωνικότητα και στην εξωστρέφεια μιας κι είναι ένας μήνας γεμάτος χαρούμενες μετακινήσεις και συζητήσεις, χρήσιμες επαφές αλλά και καυτές νέες γνωριμίες. Η θέση του Κρόνου, όμως, σου θυμίζει διαρκώς πως υπάρχει ένας άλυτος κόμπος με μία σου σχέση ή μία πολύ σημαντική σου συνεργασία. Η συνεννόηση και η δοσοληψία μεταξύ σας περνάει μεγάλη κρίση αλλά οι συμβιβασμοί από την πλευρά σου είναι απαραίτητοι όσο ακόμα δεν μπορείς να ανεξαρτητοποιηθείς οικονομικά. Άλλωστε και ο Ουρανός, ο πλανήτης του σοκ και των μεγάλων αλλαγών βρίσκεται στο Μεσουράνημά σου και αποδομεί ό, τι θεωρούσες ακλόνητο στα επαγγελματικά σου και γενικά στη δημόσια εικόνα σου. Τα πράγματα όμως κάθε άλλο παρά μαύρα είναι. Η Αφροδίτη όπως και ο Άρης βρίσκονται στην Παρθένο, η πρώτη ως τις 16 κι ο δεύτερος ως το τέλος του μήνα: από εκεί φροντίζουν για ευκαιρίες και τύχη στα οικονομικά σου και διασφαλίζουν πως η οικονομική εύνοια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με μία επαγγελματική επιτυχία σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 16 του μήνα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό ενώ θα κληθείς να περάσεις πολύ χρόνο με νεαρά άτομα του περιβάλλοντός σου, κάτι το οποίο θα σε αναζωογονήσει και θα σε γεμίσει χαρά και ενέργεια. Παράλληλα, η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο προσφέρει στους ελεύθερους Λέοντες την ευκαιρία να βρουν το άλλο τους μισό ενώ κάποιοι από εσάς θα ξαναβρεθείτε με μία παλιότερη φλόγα της ζωής σας που, όπως φαίνεται, δεν έσβησε ποτέ.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση ή το γάμο σας ή όσοι δεν έχετε ακόμα παντρευτεί μπορεί να προχωρήσετε σε άμεση επισημοποίηση αυτή την περίοδο που χαρακτηρίζεται από ρομαντισμό και τρυφερότητα. Η Νέα Σελήνη στις 8/8 ενδέχεται να σας κάνει ιδιαίτερα αυθόρμητους και παρορμητικούς με αποτέλεσμα να γίνετε είτε σπάταλοι με τα χρήματα είτε πιεστικοί ως προς τα συναισθήματα: προσοχή. Η Πανσέληνος στις 22 αναμοχλεύει πολύ έντονα θέματα συντροφικότητας και θα σας βοηθήσει να δείτε πιο εύκολα την οπτική γωνία του συντρόφου σας και να μην αντιμετωπίζετε πρόσωπα και καταστάσεις μονόπλευρα και εγωιστικά.

   

   Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  1 Αυγούστου 2021
  Ήλιος σύνοδο με τον Ερμή στις 9ο 32’’ του Λέοντα
  Ερμής στις 10ο 13’’ του Λέοντα αντίθεση με τον Κρόνο στις 10ο 13’’ του Υδροχόου.

  2 Αυγούστου 2021
  Ήλιος στις 10ο 11’’ του Λέοντα αντίθεση με τον Κρόνο στις 10ο 11’’ του Υδροχόου.

  3 Αυγούστου 2021
  Αφροδίτη στις 14ο 41’’ της Παρθένου τρίγωνο με τον Ουρανό στις 14ο 41’’ του Ταύρου.
  Ερμής στις 14ο 41’’ του Λέοντα τετράγωνο με τον Ουρανό στις 14ο 41’’ του Ταύρου.

  6 Αυγούστου 2021
  Ήλιος στις 14ο 44’’ του Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό στις 14ο 44’’ του Ταύρου.  

  9 Αυγούστου 2021
  Αφροδίτη στις 22ο 41’’ της Παρθένου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 22ο 41’’ των Ιχθύων

  10 Αυγούστου 2021
  Ερμής στις 28ο 24’’ του Λέοντα αντίθεση με τον Δία στις 28ο 24’’ του Υδροχόου

  11 Αυγούστου 2021
  Αφροδίτη στις 24ο 59’’ της Παρθένου τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 24ο 59’’ του Αιγόκερω

  18 Αυγούστου 2021
  Ερμής σύνοδο με Άρη στις 12ο 48’’ της Παρθένου.

  19 Αυγούστου 2021
  Ήλιος στις 27ο 14’’ του Λέοντα αντίθεση με τον Δία στις 27ο 14’’ του Υδροχόου

  20 Αυγούστου 2021
  Ερμής στις 14ο 47’’ της Παρθένου τρίγωνο με τον Ουρανό στις 14ο 47’’ του Ταύρου

  22 Αυγούστου 2021
  Άρης στις 14ο 47’’ της Παρθένου τρίγωνο με τον Ουρανό στις 14ο 47’’ του Ταύρου

  23 Αυγούστου 2021
  Αφροδίτη στις 8ο 40’’ του Ζυγού τρίγωνο με τον Κρόνο στις 8ο 40’’ του Υδροχόου

  24 Αυγούστου 2021
  Ερμής στις 22ο 20’’ της Παρθένου αντίθεση με τον Ποσειδώνα στις 22ο 20’’ των Ιχθύων

  26 Αυγούστου 2021
  Ερμής στις 24ο 42’’ της Παρθένου τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 24ο 42’’ του Αιγόκερω

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ
  08/08/2021 στις 16:50 ώρα Ελλάδας, στις  16ο 14’’ του Λέοντα

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

  22/08/2021 στις 15:00 ώρα Ελλάδας, στις  29° 36’ του  Υδροχόου

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

   

   

 • 2021

  Αλλάζοντας την πορεία της ζωής σου

   

  Το 2021 είναι μία σημαντική για εσένα χρονιά, αφού ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο προσφέρουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε δράσεις που επεκτείνουν τον τομέα επιρροής σου, δημιουργώντας όμως και υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις ή να ξεγελάσεις. Από τη μία πλευρά, μπορεί να προχωράς την προσωπική σου ζωή παρακάτω μέσα από τη δέσμευση ή τη δημιουργία οικογένειας, από την άλλη όμως πλευρά υπάρχουν ερωτικές ευκαιρίες στον ορίζοντα τις οποίες καλείσαι να οριοθετήσεις αφού θα υπάρξουν ποινές. Από τη μία πλευρά μπορεί να κλείνει ο κύκλος μίας σχέσης που σε οδήγησε σε αδιέξοδο, από την άλλη όμως πλευρά είσαι και πάλι ελεύθερος/η να κάνεις επιλογές που δε λείπουν από τον οπτικό σου ορίζοντα. Από τη μία πλευρά, μπορεί να έχεις μπροστά σου την προοπτική της επαγγελματικής ανόδου μέσα από την ανάληψη νέων ευθυνών και υποχρεώσεων, από την άλλη όμως πλευρά έχεις την επιλογή να στραφείς προς το αντικείμενο που σε ικανοποιεί περισσότερο, χωρίς όμως να εξασφαλίζεις την οικονομική σου ευρωστία.

  Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος σε βάζουν στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως ξεκινά μία χρονιά με μεγάλες προκλήσεις μπροστά σου, οι οποίες θα χρειαστούν σοβαρή αντιμετώπιση από την πλευρά σου. Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι μήνες δράσης και λήψης αποφάσεων που σε οδηγούν στο επόμενο βήμα της ζωής σου, αφήνοντας πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να μη συναντήσεις και πάλι μπροστά σου. Τέλος, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα κληθείς να εξετάσεις αν οι αποφάσεις που έλαβες ικανοποιούν και την ψυχή σου ή έχεις λειτουργήσει απλά με γνώμονα την επιφανειακή ικανοποίηση του σώματος και την τσέπης σου.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 7ο Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

  Η παραμονή του Δία στον Υδροχόο θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, με στόχο να συνειδητοποιήσεις πως ανήκεις πλέον σε μία ομάδα που σε καλύπτει πολύ περισσότερο σε σχέση με παλιότερα. Αν λοιπόν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να βρεις το έτερο ήμισυ και να κάνεις σχέδια για μία κοινή ζωή μαζί του/ης, αλλάζοντας με αυτό τον τρόπο και τον κοινωνικό σου κύκλο. Αν πάλι βγαίνεις από μία σχέση που έκανε τον κύκλο της, τότε έχεις αρκετές ερωτικές ευκαιρίες μπροστά σου, αφού οι γνωριμίες είναι κάτι αρκετά εύκολο ως διαδικασία. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση, τότε το επόμενο βήμα μπορεί να είναι η δέσμευση και η δημιουργία οικογένειας, με στόχο να νιώσεις πως σταθεροποιείς τη θέση σου. Αν η παρουσία του Δία αφορά περισσότερο τον επαγγελματικό τομέα, τότε παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα στον τομέα της καριέρας και να βρεθείς σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σου δημιουργεί περισσότερα όνειρα για το μέλλον, ενώ παράλληλα νιώθεις πως προσφέρει τροφή στις δημιουργικές σου ανησυχίες.

  Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου σε κάθε περίπτωση, είναι πως ανοίγεσαι σε καινούργια μοτίβα διαβίωσης, σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσένα, να εργαστείς σε χώρους που δεν έχουν σχέση με ότι έκανες παλιότερα ή να αναλάβεις εντελώς νέους ρόλους, να ανανεώσεις τη ζωή σου. Ο βασικός τρόπος για να πετύχεις όλα τα παραπάνω, είναι να θέσεις το μυαλό σου σε λειτουργία και να πάψεις να λειτουργείς με γνώμονα τις εντυπώσεις. Πρόσθεσε λογική και πρακτικότητα στις αποφάσεις σου και θα βρεις λόγους για να συνειδητοποιήσεις πως η ζωή σου φέρεται με καλό τρόπο.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Αν η παρουσία του Δία στον Υδροχόο αποτελεί την πύλη για να ανοίξεις τον κύκλο σου ή να έρθεις σε επαφή με ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο αποτελεί τον τροχονόμο σε αυτή την πύλη. Κάθε φορά που θα κάνεις ένα βήμα που κουβαλά μαζί του μία αλαζονική υπόσταση, θα έρχεται και μία σφαλιάρα για να σου υπενθυμίζει πως υπάρχουν συνέπειες για κάθε πράξη σου. Μπορείς να σχεδιάζεις και να ονειρεύεσαι το επόμενο βήμα στη σχέση σου, αλλά καλείσαι να γνωρίζεις κατά πόσο είσαι συντονισμένος/η και με το έτερο ήμισυ. Μπορείς να δίνεις τέλος σε μία σχέση που δε σε ικανοποιεί, αλλά θα πρέπει να έχεις κατά νου πως μπορεί να πρέπει να πληρώσεις το λογαριασμό που αφήνεις πίσω σου. Μπορεί να έχεις τις ευκαιρίες να συνάψεις γρήγορες και ανώδυνες ερωτικές γνωριμίες, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την κριτική από ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου και θέλουν να σου υπενθυμίσουν πως ο χρόνος περνά και δεν μπορείς να τον ξοδεύεις αλόγιστα. Μπορείς να ανεβαίνεις ιεραρχικά στον επαγγελματικό τομέα, αλλά αυτό σημαίνει πως αυξάνονται οι ευθύνες που κουβαλάς στους ώμους σου και είσαι πλέον υπόλογος/η για πράξεις που παραλείπεις να κάνεις ή για λάθη που έχουν επίδραση σε όλη την ομάδα στην οποία ανήκεις.

  Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θέλει να σου υπενθυμίσει πως ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχος, αλλά και αντίπαλος σου εφόσον αποφασίζεις να αναμετρηθείτε. Σε μία τέτοια αναμέτρηση, δε θα βγεις νικητής/ρια αν δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να έχεις χαρτογραφήσει με λεπτομέρεια κάθε βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις, ώστε να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις το κάθε πιθανό πρόβλημα που θα βρεις μπροστά σου. Αν καταφέρεις να αποδείξεις πως έχεις πλήρη έλεγχο των κινήσεων, πως γνωρίζεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι και πως σέβεσαι τους κανόνες του παιχνιδιού, τότε η κορυφή σε περιμένει ώστε να γιορτάσεις την επιτυχία σου. Σε αυτό τον εορτασμό όμως δε χρειάζεται να έχεις μεγάλο κοινό, αλλά τα απολύτως απαραίτητα πρόσωπα που γεμίζουν τη ζωή σου. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 26 Μαΐου με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς που σηματοδοτεί συναισθηματικές αναταράξεις. Ίσως να αισθάνεσαι πως έχεις βαλτώσει στην προσωπική σου ζωή και αναζητάς μία είδους ανανέωση, η οποία μπορεί βέβαια να έρθει με τρόπο που δεν περιμένεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε μία εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι το περίεργο, και μάλιστα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αισθήματα που δεν πίστευες πως υπήρχαν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι ερωτικές γνωριμίες είναι παρούσες και θα μπορούσαν να σε μπερδέψουν, αφού το σώμα και το πνεύμα δε φαίνεται να μπορούν να συνεργαστούν και πολύ εύκολα αυτή την εποχή. Στον επαγγελματικό τομέα, η προοπτική μίας δημιουργική επαγγελματικής ενασχόλησης δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με τις χρηματικές σου απολαβές, γι αυτό μην αποφασίσεις βιαστικά. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς αποτελεί μία καλή χρονική στιγμή ώστε να ζητήσεις τη βοήθεια φιλικών σου προσώπων ώστε να ξεδιαλύνεις ένα θέμα που σε μπερδεύει. Μπορεί να ζητήσεις τη γνώμη ενός ατόμου του φιλικού περιβάλλοντος σχετικά με την προοπτική μίας ερωτικής γνωριμίας, αφού το μυαλό σου δεν είναι καθαρό αυτή την περίοδο. Μπορεί πάλι να μπερδεύεσαι αφού τα φιλικά και τα ερωτικά αισθήματα στέλνουν ταυτόχρονα σινιάλα στην καρδιά σου και δε σου επιτρέπουν να βγάζεις ουσιαστικά συμπεράσματα. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να διαχωρίσεις τα απαραίτητα έξοδα από τις ουτοπικές σου υποχρεώσεις, ώστε να καταλάβεις πως χρειάζεται να βαδίσεις παρακάτω.

  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη που μοιάζει να επηρεάζει με άμεσο πλέον τρόπο τον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας. Καλείσαι να πάψεις να κρύβεσαι και να αποφασίσεις προς τα πού θα προχωρήσει η σχέση σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο κουβαλά μαζί του μία μορφή απόλυτης άποψης που δεν μπορεί να αλλάξει. Ίσως να πιεστείς από το υπάρχον επαγγελματικό πλαίσιο και να συνειδητοποιήσεις πως οι άνθρωποι που σε περιτριγυρίζουν στον εργασιακό χώρο δεν είναι σε θέση να συνεισφέρουν στις δικές σου προσπάθειες και αγωνίες. Αν νιώθεις ανασφάλεια ώστε να κάνεις όμως ένα άλμα στο κενό, τότε φρόντισε να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις και να πάψεις να λειτουργείς επαναστατικά σε μία κατάσταση που δεν επιδέχεται τέτοιου είδους κινήσεων. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να σε προκαλεί με δώρα που αν αποδεχτείς μοιάζει σαν να βάζεις φωτιά σε υπάρχουσες σταθερές καταστάσεις της ζωής σου. Μία εγκυμοσύνη ή η απόκτηση ενός παιδιού θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας αφού θα ρίξεις το βάρος σου στον προσωπικό τομέα. Η ενασχόληση με ένα δικό σου εργασιακό αντικείμενο μπορεί να σε ενθουσιάζει, αλλά παράλληλα σε τρομάζει αφού θα χρειαστεί να εκτεθείς στα μάτια τρίτων, κάτι που μπορεί να φέρει και την κριτική τους. Τέλος, τα οικονομικά σου σχέδια μπορεί να είναι αρκετά φιλόδοξα, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως έχουν και δόση αλήθειας, οπότε προσπάθησε να θέσεις το ένστικτο σου σε λειτουργία και να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να τολμήσεις να πράξεις κάτι τέτοιο. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   


  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμούς στους Διδύμους για όλη τη χρονιά, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Τοξότη, δείχνει πως θέματα συμμετοχής σου σε ομαδικές προσπάθειες αλλά και γεννήσεων θα σε απασχολήσουν. Από τη μία πλευρά, καλείσαι να γίνεις και πάλι μαθητής/ρια και να χαρτογραφήσεις την πορεία σου από την αρχή, μαθαίνοντας τα καινούργια επαγγελματικά δεδομένα ή μέσω της εκπαίδευσης σου στο γονεϊκό ρόλο. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε γνωριμίες οι οποίες μπορεί να κουβαλούν μαζί τους και μία ερωτική χροιά, κάτι που σημαίνει όμως πως θα κληθείς να αποφασίσεις αν είσαι έτοιμος/η να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή ή αποφασίζεις να λειτουργήσεις με γνώμονα τις ευκαιριακές απολαύσεις. Από τη μία πλευρά θέλεις να δραστηριοποιηθείς σε καινούργια περιβάλλοντα και να συμμετάσχεις σε δράσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι και πάλι παιδί, από την άλλη όμως πλευρά μπορεί να βγαίνει στην επιφάνεια η αυταρχική σου διάθεση και να θέλεις να λειτουργήσεις ως δάσκαλος απέναντι σε άτομα που δεν επιδέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορά.

  Αυτό που καλείσαι να μάθεις είναι πως δε χρειάζεται να έχεις πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων και πως μπορείς να χαλαρώνεις κάποιες στιγμές ώστε να απολαμβάνεις τις στιγμές. Προσπάθησε να γίνεις ισότιμο μέλος της ομάδας στην οποία ανήκεις, αποφεύγοντας να επιδείξεις συμπεριφορές αυθεντίας και θα καταλάβεις πως η προσωπική σου ικανοποίηση θα μεγαλώσει. Φρόντισε να θυμηθείς πως μπορείς να είσαι ένα μικρό παιδί που βρίσκει την ευχαρίστηση μέσα από μικρά πράγματα και θα δεις τη ζωή μέσα από νέα οπτική. 

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Gillian Anderson

έχουν γενέθλια 256 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευδοκία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...