παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 05.06.2023 έως 11.06.2023
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να τολμήσεις να κάνεις ένα βήμα που θα πυροδοτήσει ουσιαστικές δράσεις.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Καταρχάς, μοιάζει να βρίσκεσαι σε μία χρονική συγκυρία που θα χρειαστεί να κινητοποιηθείς στον επαγγελματικό τομέα, που θα αναμετρηθείς με τις φιλοδοξίες σου και θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σου. Ίσως να αναλαμβάνεις ένα νέο ρόλο που σου προτείνεται και να έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που είναι απαραίτητο να εξετάσεις κατά πόσο είναι αυτό που φαίνεται και δεν κρύβουν κάποια στοιχεία της προσωπικότητας σου. Ίσως πάλι να βρεθείς μπροστά σε συγκρούσεις με τρίτους με στόχο να αποδείξεις πως διαθέτεις την ικανότητα να λύσεις προβλήματα που κάποιοι άλλοι συντηρούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί αποτελούσαν βολικές καταστάσεις για να επικρατεί αναστάτωση σε ένα χώρο που κινείσαι.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

Ερωτική πρόβλεψη: 07.06.2023 έως 13.06.2023
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Σε μία Love Week όπου φιλοξενείται στο ζώδιό σου η υπέροχη, λαμπερή Αφροδίτη και που εδώ και λίγο καιρό εκεί βρίσκουμε και τον  Άρη, μόνο καλά πράγματα μπορούν να συμβούν! Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα ...
 • Λέοντα, μην προσπαθείς να εξηγήσεις τι έχει πιάσει σήμερα τον/την σύντροφο σου ή/και τους/τις φίλες σου και συμπεριφέρονται σαν να έχουν καταπιεί πέντε κιλά ξύδι. Αντί να εκνευριστείς και να αρχίσεις να φωνάζεις κράτα τις αποστάσεις σου.
 • Ιούνιος

  Ο Ιούνιος είναι ένας εξαιρετικά δυναμικός μήνας και φυσικά ο καλύτερος προάγγελος για το καλοκαίρι που μόλις ξεκινά, Λιοντάρι μας. Ο Άρης της δύναμης, της ενέργειας και του πάθους βρίσκεται ήδη στο ζώδιό σου και κάνει εκπληκτική δουλίτσα – από τις 5 του μήνα παρέα θα του κάνει και η Αφροδίτη της αρμονίας και των απολαύσεων, η οποία και θα παραμείνει στο ζώδιό σου ως τον Οκτώβριο!

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Τέσσερις σχεδόν μήνες τα δώρα της Αφροδίτης θα βρίσκονται στην αυλή σου και θα ενεργοποιούνται από το τετράγωνο που σχηματίζει με τον τυχερό, επεκτατικό, γενναιόδωρο Δία από τον Ταύρο. Ξεχειλίζεις από αισθησιασμό, η αυτοπεποίθησή σου είναι στο ζενίθ κι έχεις όλη τη διάθεση αλλά και τη δύναμη να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου και να κάνεις επιτέλους το πρώτο βήμα για να είναι όπως εσύ τη θες. Ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και παραγωγικό διάστημα είναι το διάστημα μεταξύ 11 και 27/6, όπου ο Ερμής θα βρίσκεται στον τομέα της κοινωνικής σου ζωής και των φιλικών σου σχέσεων: έξοδοι, διασκέδαση, φλερτ και χαρά αλλά και πολύ χρήσιμες εξελίξεις, ευχάριστες ειδήσεις και πολύτιμες πληροφορίες βρίσκονται στη διάθεσή σου. Επίσης, η περίοδος είναι ιδανική για μικρές αποδράσεις αναψυχής ή όμορφες συγκεντρώσεις φίλων!  Το μόνο σημείο του μήνα που θέλει προσοχή είναι η περίοδος γύρω στις 26/6, όπου το εκρηκτικό τετράγωνο του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό ενδέχεται να φέρει από θυμωμένες και παρορμητικές αντιδράσεις μέχρι ατυχήματα σε μετακινήσεις ή με αιχμηρά αντικείμενα – προσοχή λοιπόν μεγάλη.  Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6 είναι ό,τι καλύτερο για την συναισθηματική, ερωτική σου ζωή – όσο για τη Νέα Σελήνη στις 18 γίνεται στους Διδύμους κι ενδέχεται να σημαίνει το άνοιγμα ενός νέου και πολύ ενδιαφέροντα φιλικού κύκλου. Να είσαι ανοιχτός σε προτάσεις κι ενδεχόμενα.

   

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα)


  2 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 27° 28’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 27° 28’ Ιχθύων
  4 Ιουνίου 2023    Σύνοδος Ερμή με Ουρανό 20° 24’ Ταύρου
  5 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 00° 05’ Λέοντα αντίθεση με Πλούτωνα 00° 05’ Υδροχόου
  8 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 34’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 27° 34’ Ιχθύων
  11 Ιουνίου 2023    Αφροδίτη 05° 38’ Λέοντα τετράγωνο με Δία 05° 38’ Ταύρου
  15 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 13’ Διδύμων τετράγωνο με Κρόνο 7° 13’ Ιχθύων
  17 Ιουνίου 2023    Ερμής 10° 50’ Διδύμων εξάγωνο με Αφροδίτη 10° 50’ Λέοντα
  18 Ιουνίου 2023     Ήλιος 27° 39’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 39’ Ιχθύων
  21 Ιουνίου 2023    Ερμής 18°40’ Διδύμων εξάγωνο με Άρη 18°40’ Λέοντα
  25 Ιουνίου 2023    Ερμής 27° 41’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 27° 41’ Ιχθύων
  26 Ιουνίου 2023    Άρης 21° 30’ Λέοντα τετράγωνο με Ουρανό 21° 30’’ Ταύρου
  28 Ιουνίου 2023     Ήλιος 7° 07’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 07’ Ιχθύων
  30 Ιουνίου 2023    Ερμής 7° 05’ Καρκίνου τρίγωνο με Κρόνο 7° 05’ Ιχθύων

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • 2023

  Το μέλλον μέσα από σκιές του παρελθόντος

  Το 2023 είναι μία κομβική χρονιά, αφού μετά από σχεδόν μία τριετία ο Κρόνος θα αποχωρήσει από τον Υδροχόο, μέσα στο Μάρτιο, και θα κληθείς να αποφασίσεις κατά πόσο αισθάνεσαι αν πατάς καλύτερα στα πόδια σου ή έχεις εξουθενωθεί και δεν έχεις άλλες δυνάμεις. Παράλληλα η είσοδος του Δία στον Ταύρο από τα μέσα Μαΐου θα σε βάλει στη διαδικασία να εξετάσεις κατά πόσο είσαι διατεθειμένος/η να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε ένα νέο επαγγελματικό στίβο ή αν θα παραμείνεις εγκλωβισμένος/η σε ένα εργασιακό πλαίσιο που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια αλλά παράλληλα δε σε βοηθά να ανοίξεις τα φτερά σου. Όλα τα παραπάνω μπορεί να έχουν εφαρμογή και στην προσωπική σου ζωή, αφού μπορεί να δυσκολεύεσαι να χωρέσεις μέσα σε μία σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της, να προσπαθείς να συμβιβαστείς με δεδομένα που δεν αποδέχεσαι. Όλα τα παραπάνω φαίνεται να σε οδηγούν σε αποφάσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία σε εσένα και τα κοντινά σου πρόσωπα, ειδικά το δεύτερο μισό του χρόνου, αφού είναι πλέον ορατό πως δεν μπορείς να αντέξεις μεγαλύτερη πίεση στους ώμους σου.
  Να θυμάσαι πως ο Πλούτωνας θα κάνει την πρώτη του δοκιμαστική είσοδο στον Υδροχόο το χρονικό διάστημα τέλος Μαρτίου με αρχές Ιουνίου, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τους/ις εκπροσώπους των πολύ πρώτων ημερών του ζωδίου/ωροσκόπου. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με καταστάσεις που έχουν στόχο να σε μεταμορφώσουν και μπορεί να βιώσεις απώλειες τις οποίες δεν μπορείς ακόμα να διαχειριστείς. Αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου πλούτο, να σκάψεις βαθιά μέσα σου και να ανακαλύψεις λόγους για τους οποίους αξίζει να βάζεις μελλοντικούς στόχους.

  Κεφάλαιο Δίας

  Ο Δίας θα παραμείνει στον Κριό μέχρι τις 16 Μαΐου, κάτι που δημιουργεί ευκαιρίες στον τομέα της εξωστρέφειας, της επαφής με ανθρώπους από μακριά, στην εκπαίδευση και τα ταξίδια. Στους πέντε πρώτους μήνες του έτους θα μπορούσες να ολοκληρώσεις την εκπαιδευτική δραστηριότητα που έχεις ξεκινήσει, να προχωρήσεις γρήγορα τα βήματα που καλείσαι να κάνεις ώστε να αποκτήσεις ένα πτυχίο που λειτουργεί ως εφόδιο στον τομέα της καριέρας. Μπορεί πάλι να προκύψουν οι ευκαιρίες για ταξίδια και να επισκεφτείς μέρη που έχεις καιρό να βρεθείς, να αλλάξεις παραστάσεις, κάτι που έχεις μεγάλη ανάγκη μετά την πίεση της τελευταίας διετίας. Ίσως πάλι να γίνεις περισσότερο κοινωνικός/η και δραστήριος/α ως προς τον τομέα των συλλόγων και των κοινωνικών δράσεων, θέλοντας να δώσεις ένα παράδειγμα σε ανθρώπους που παραμένουν στάσιμοι και δε βλέπουν μπροστά τους πως υπάρχουν αλλαγές στην ευρύτερη ανθρωπότητα.
  Η είσοδος και παραμονή του Δία στον Ταύρο από τις 16 Μαΐου, φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να διεκδικήσεις μεγαλύτερη οφέλη για την καριέρα σου. Θα μπορούσες να έχεις την ευκαιρία να εξαργυρώσεις την προσπάθεια της τελευταίας διετίας, να αναλάβεις ένα ρόλο που σου προσφέρει περισσότερο χρήματα, αλλά παράλληλα σε κάνει περισσότερο αναγνωρίσιμο/η από το κοινωνικό σύνολο. Φυσικά και θα χρειαστεί να αναλάβεις ευθύνες που είναι βαρύτερες, να παρασύρεις μαζί σου ανθρώπους που δεν κινούνται χωρίς να την ύπαρξη κάποιου/ας που προσφέρει όραμα και ελπίδα, αλλά παράλληλα μπορείς να διαμορφώσεις συνειδήσεις. Στον οικογενειακό τομέα, είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και να πάψεις να είσαι ο σάκος του μποξ για τους γύρω σου. Προσπάθησε να επιλύσεις τα ανοικτά οικονομικά ζητήματα και να κρατήσεις για εσένα όσα σου αναλογούν, αφού διαφορετικά κάποιοι κοντινοί σου άνθρωποι σε βαραίνουν με τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που σου φορτώνουν. Μπορεί να φανείς περισσότερο εγωιστής από όσο σε έχουν συνηθίσει, αλλά μέσω αυτής της διαδικασίας θα ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και θα λύσεις τις διαφορές με ανθρώπους που σε εκμεταλλεύονται.

  Κεφάλαιο Κρόνος
  Η παραμονή του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι τις 7 Μαρτίου φαίνεται να ζορίζει τους/ις εκπροσώπους των τελευταίων ημερών του ζωδίου σου, αφού θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με ανθρώπους που δοκιμάζουν τις αντοχές σου απέναντι στη διαφορετική άποψη. Μπορεί να πιεστείς ώστε να ακολουθήσεις αυτό που επιθυμεί η άλλη πλευρά, να βρεθείς απέναντι από απόψεις που δε σε βρίσκουν σύμφωνο/η αλλά να χρειάζεται να κάνεις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι κάτω από αρκετή επαγγελματική πίεση και να σκέφτεσαι να αποχωρήσεις από ένα επαγγελματικό περιβάλλον που έχει πλέον πάψει να σου προσφέρει την ευχαρίστηση που είχες στο μυαλό σου όταν ξεκινούσες την πορεία σου στο συγκεκριμένο χώρο. Τέλος, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου στον ερωτικό τομέα, να δώσεις απαντήσεις σε ερωτήματα που διατηρούν τη σχέση σου σε μία θέση αναμονής. Αν δεν είσαι σε θέση να παραμείνεις μέσα στο συγκεκριμένο πλαίσιο διαβίωσης, τότε είναι προτιμότερο να αποχωρήσεις, χωρίς να αφήσεις πίσω σου συντρίμμια και μία κάκιστη σχέση με την άλλη πλευρά. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχει αποδείξει την αντοχή της στις δυσκολίες, τότε είναι καιρός να προχωρήσει στο παρακάτω βήμα.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   

  Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου και η παραμονή του στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι το τέλος του έτους, θα σου προσφέρει μία ανάσα ανακούφισης μετά από μία δύσκολη τριετία. Μπορεί να είσαι πλέον απελευθερωμένος/η από μία σχέση ή συνεργασία που σε δυσκόλεψε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι εύκολο να βρεις το άτομο που θα κουμπώσει με τις δικές σου επιθυμίες μέσα από τη σχέση. Μπορεί να συναντάς ανθρώπους με τους οποίους θέλεις να φλερτάρεις και να δοκιμάσεις την ερωτική σας χημεία, αλλά η σεξουαλική ικανοποίηση δεν είναι αυτή που είχες στο μυαλό σου. Μπορεί πάλι να βρίσκεσαι σε διαδικασία χωρισμού και να κανονίζεις το οικονομικό σκέλος αυτής της απόπειρας, να τεστάρεις κατά πόσο μπορείς να κρατήσεις κάποια κομμάτια που θεωρείς πως είναι απαραίτητα για εσένα στο άμεσο μέλλον. Αν πάλι αυτό που σε απασχολεί είναι ο τομέας της καριέρας, τότε να θυμάσαι πως οι οικονομικές απολαβές δεν είναι το πρωταρχικό κομμάτι που θα καθορίσει πως προχωράς παρακάτω. Προσπάθησε να κατανοήσεις κατά πόσο λαμβάνεις ασφάλεια και σταθερότητα από την πρόταση που έχεις στα χέρια σου, κατά πόσο μπορείς να χωρέσεις μέσα στο εργασιακό περιβάλλον που είναι να ενταχθείς, και μετά εξετάζεις το χρηματικό σκέλος. Κάτι τέτοιο μπορεί να σε ζορίζει, γιατί θεωρείς πως δεν αναγνωρίζεται η αξία σου, αλλά από την άλλη πλευρά έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να αναγκάσεις κάποιους να αλλάξουν τη στάση τους απέναντι σου.

  Κεφάλαιο εκλείψεις
  Το πρώτο σετ εκλείψεων του έτους ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που σηματοδοτεί την ανάγκη να κάνεις κάτι ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως να χρειαστεί να γίνεις περισσότερο πιεστικός/η απέναντι σε ανθρώπους που δε δείχνουν διατεθειμένοι να ακούσουν τις απόψεις σου, να διεκδικήσεις κάτι που θεωρείς πως σου αξίζει ή σε χαρακτηρίζει. Μία αλλαγή που ετοιμάζεται να γίνει μπορεί να επηρεάζει περισσότερο κόσμο από όσο φαντάζεσαι, μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη μεγάλων εξελίξεων που είναι σε θέση να συμπαρασύρουν πολλά γεγονότα. Αν πάλι πιέζεσαι από τις καταστάσεις, τότε είναι καιρός να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου σε άτομα που είναι τα ενδεδειγμένα για να ακούσουν αυτό που έχεις να πεις και όχι να περιστρέφεσαι γύρω από γελοίες δικαιολογίες. Δεν μπορείς να ρίχνεις το φταίξιμο των δεινών σου στους άλλους, από τη στιγμή που μπορείς να αντιδράσεις και να αποδείξεις πως έχεις φωνή, σχέδιο και πλάνο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαΐου στη 14η μοίρα του Σκορπιού σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό από τον Ταύρο φαίνεται να επηρεάζει έντονα τους/ις εκπροσώπους του μέσου του δευτέρου δεκαημέρου, μέσα από τη συνειδητοποίηση πως κάτι δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται με τη σημερινή του μορφή. Είναι καιρός να πετάξεις το σάπιο κομμάτι της ζωής σου, να αποδεσμευτείς από τα βαρίδια που σέρνεις και δεν είναι δικά σου, να επαναστατήσεις ώστε να αποδείξεις πως μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα. Μπορεί να ειπωθούν πράγματα που δύσκολα χωνεύονται, να λεχθούν αλήθειες που ταρακουνάνε τους γύρω σου, να αποφασιστούν κινήσεις που θα ταράξουν τα νερά μέσα στα οποία κινείσαι. Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβεις πως χρειάζεται να βγεις στο φως και να πετάξεις από πάνω σου σκιές που δεν είναι δικές σου.
  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού σε σύνοδο με τον Ερμή, αντίθεση με τον Χείρωνα από τον Κριό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που έχει ως στόχο να σε φέρει σε επαφή με την πραγματικότητα. Ίσως να είναι καιρός να προσγειωθείς στην αλήθεια, να αφήσεις για λίγο στο περιθώριο τα μεγαλεπήβολα σχέδια και να εξετάσεις μήπως μπορείς να δεσμευτείς σε καταστάσεις που έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητα σου. Ίσως πάλι να θέλεις να σταματήσεις να μετακινείσαι με τόσο έντονο τρόπο, να βάλεις ένα φρένο σε μία κατάσταση που σε κουράζει και σε εξουθενώνει και να περάσεις περισσότερο χρόνο με οικεία πρόσωπα. Αυτό όμως που καλείσαι να σκεφτείς είναι κατά πόσο είναι εφικτό να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και τις δεσμεύσεις της καθημερινότητας σου και να καθορίσεις το πρόγραμμα σου βασιζόμενος/η μόνο στις δικές σου διαθέσεις και επιθυμίες. Η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 28 Οκτωβρίου στην 5η μοίρα του Ταύρου σε αντίθεση με τους Ερμή και Άρη από το Σκορπιό φαίνεται να σε δυσκολεύει στην επαγγελματική σου εικόνα. Ίσως να χρειαστεί να σκεφτείς πιο βαθιά από όσο συνηθίζεις να κάνεις, να σκάψεις μέσα σου για να βρεις τις δυνάμεις που αναζητάς ώστε να ανταπεξέλθεις σε προκλήσεις που έχεις μπροστά σου και σε καλούν να δώσεις απαντήσεις σε άτομα που σε αμφισβητούν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε ένα σπίτι που σε εγκλωβίζει, πως δυσκολεύεσαι να συναναστραφείς με πρόσωπα που σε καταπιέζουν, πως θέλεις να αλλάξεις τις παραστάσεις που συναντάς σε καθημερινή βάση.

  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός
  Ο Βόρειος Δεσμός θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 17 Ιουλίου, οπότε και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στον αντιδιαμετρικό Σκορπιό, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο την ισορροπία στο δίπολο οικογένεια/καριέρα, ειδικά για τους/ις εκπροσώπους του πρώτου δεκαημέρου. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με επαγγελματικές προκλήσεις, αφού καλείσαι να ζυγίσεις αν παίζει μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή οι οικονομικές απολαβές από τη δουλειά που κάνεις ή η εσωτερική σου πληρότητα. Μπορεί να θεωρήσεις πως βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι στο οποίο καλείσαι να λάβεις μία απόφαση που είναι αρκετά δύσκολη, αφού δε φαίνεται να λαμβάνεις βοήθεια από εξωτερικές παραμέτρους. Ίσως να ζορίζεσαι να χωρέσεις μέσα στο πλαίσιο που σε βάζουν, να δυσκολευτείς για να βρεις εσωτερική αρμονία, να παλέψεις με τους εσωτερικούς σου δαίμονες και τα κατάλοιπα ενός παρελθόντος που σε κατατρέχει. Ίσως πάλι να επιλέξεις να εστιάσεις στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής, να επιλέξεις να δώσεις βαρύτητα στη σχέση σου ή στην οικογένεια, αφήνοντας στην άκρη τα πρακτικά ζητήματα οικονομικού περιεχομένου που σε απασχολούν. Η επιλογή που καλείσαι να κάνεις δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά καλό θα ήταν να θυμάσαι πως η προσωπική ελευθερία αξίζει πολλά περισσότερα από κάθε μορφή χρηματικής ανταμοιβής που τελικά σε υποδουλώνει.
  Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στον Κριό, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στο Ζυγό, στις 17 Ιουλίου θα σου προσφέρει την ευκαιρία να πάρεις μία βαθιά ανάσα ανακούφισης, να βρεις ευκαιρίες ώστε να ξεφύγεις από ένα πιεστικό πλαίσιο συγκεκριμένου τρόπου δράσης που έχει στηθεί γύρω σου. Η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι δεν πρέπει να πάει χαμένη, αφού θα σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους μίας άλλης αντίληψης και θα σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς μήπως είναι καιρός να αλλάξεις ζωή. Ίσως πάλι να έχεις την ευκαιρία να επενδύσεις σε εκπαιδευτικές δράσεις που θα σου ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες, να βρεις διεξόδους που δεν είχες φανταστεί πως θα μπορούσες να έχεις, να ανακαλύψεις συμμάχους στην προσπάθεια σου να γίνεις και πάλι δημιουργικός/η. Να έχεις στο μυαλό σου όμως πως η απόδραση από ένα περιβάλλον που σε έχει πιέσει δεν είναι μία απλή πλέον διαδικασία, αλλά αποτελεί μία πράξη που θα μπορούσε να έχει και συνέπειες, τις οποίες καλείσαι να εκπληρώσεις μέσω διαδικασιών που κινούνται στα όρια του νόμου.

   

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου!

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Ben Affleck

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...