παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 10.05.2021 έως 16.05.2021
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με ανθρώπους που είναι στον περίγυρο σου αλλά δεν μπορείς να βρεις κοινό τόπο έκφρασης και δράσης μαζί τους. Ίσως να νιώσεις αδυναμία επικοινωνίας με πρόσωπα που είναι κοντά σου, να συνειδητοποιήσεις πως σας χωρίζει ένα μεγάλο χάσμα ως προς τον τρόπο σκέψης σας, να νιώσεις πως δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία που σας ενώνουν.

 

Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

 

Μπορεί να καταλάβεις πως έχεις απομακρυνθεί από κάποια άτομα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντικούς κρίκους στην αλυσίδα της ζωής σου, να κατανοήσεις τη σημασία του να διατηρείς πραγματικές φιλίες στη ζωή σου και όχι να κινείσαι με γνώμονα τις επιφανειακές σχέσεις. Προσπάθησε να θέσεις και πάλι τις προτεραιότητες της ζωής σου αποφεύγοντας να πέσεις στην παγίδα να εστιάσεις σε αυτά που θέλουν κάποιοι άλλοι να κάνεις, προσπαθώντας να ιεραρχήσουν τη ζωή σου. Η σημασία του να συναναστραφείς με κόσμο είναι μεγάλη, γι’ αυτό μη μεγαλώνεις τις αποστάσεις με κάποιους εξ αυτών.

 

 

 

Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 
 

Ερωτική πρόβλεψη: 05.05.2021 έως 11.05.2021
ΛΕΩΝ
(23/7 - 22/8)
Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στα καλύτερά της! Στο ζώδιο του Ταύρου πάντα όπου έχει και κυριαρχία και άρα η επιρροή της είναι εξαιρετικά ισχυρή, μας εισάγει στον μήνα Μάιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η όψη – κλειδί είναι το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα: μία όψη άκρως θετική και πολύ ονειρική, που ενώνει το συναίσθημα πλήρωσης της ...
 • Σήμερα επιβάλλεται αλλαγή στρατηγικής! Μέχρι χθες περίμενες να σου την πουν για να πάρεις φόρα. Σήμερα παίρνεις φόρα και την λες εσύ σε όποιον/α το παίζει τεμπέλης/α ή πολύ κουρασμένος/η στην δουλειά. Στο είπα, είναι να μην αισθανθείς πως μπαίνεις στο επίκεντρο. Είσαι ικανός/η για θαύματα!
 • Μάιος

  Θα λέγαμε ότι αυτός ο μήνας είναι αντάξιος ενός Λέοντα! Όχι ένας, όχι δύο αλλά τέσσερις πλανήτες βρίσκονται στις αρχές του μήνα στο Μεσουράνημά σου – ένα σημείο του ωροσκοπίου σου που είναι συνδεδεμένο με την επιτυχία και την αναγνώριση, με την επαγγελματική μας ταυτότητα αλλά και τους κοινωνικούς ρόλους τους οποίους επιλέγουμε να ενδυθούμε. Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη βρίσκονται εκεί και εκεί βρίσκεται εδώ και πάρα πολύ καιρό (και θα μείνει πολύ ακόμα- ο Ουρανός! Ο πλανήτης των μεγάλων αλλαγών, της ανατροπής και του απροσδόκητου υποβοηθείται από την παρουσία των τριών άλλων πλανητών κι έτσι είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουμε συμβάντα στις αρχές του μήνα. Ακολούθως, πρώτα ο Ερμής και έπειτα η Αφροδίτη και ο Ήλιος περνούν στον 11ο ηλιακό σου οίκο και σε κοινωνικοποιούν.

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Γνωρίζεις κόσμο, βρίσκεσαι με παλιούς φίλους, ξεχωρίζεις μέσα στις παρέες σου αλλά και σε όποια συλλογικότητα υπάρχει στη ζωή σου. Εδώ χρειάζεται να ξεπεραστεί με κάποιο τρόπο ο Άρης στον Καρκίνο που σού φέρνει περίεργη εσωστρέφεια και σε κάνει να τρώγεσαι λίγο με τα ρούχα σου και να βλέπεις προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχουν. Τα οικονομικά σου θα τα φροντίσει ιδιαίτερα ο Δίας στο πέρασμά του στους Ιχθύς μέχρι και τα τέλη Ιουλίου φέρνοντάς σου τύχη μέσω άλλων – μια βοήθεια από τον σύντροφο ή δική του αύξηση εισοδήματος, μια κληρονομιά, μια φορολογική ελάφρυνση…  Φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτό το διάστημα γιατί είναι πολύ τυχερό και γόνιμο. Ο Κρόνος απέναντί σου και δη ανάδρομος σύντομα θα φέρει το τέλος καταστάσεων και σχέσεων που έχουν βαλτώσει και δεν πρόκειται να βελτιωθούν ποτέ ενώ η Πανσέληνος/Έκλειψη στις 26 φέρνει μεγάλη αισιοδοξία την οποία δε θα πτοήσει ούτε η ανάδρομη πορεία του Ερμή. 

  Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει…
  (ένα ημερολόγιο στην αστρολογική καθημερινότητα) 

   

  ▸2 Μαΐου 2021

  Ερμής 26° 48’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° 48’ Αιγόκερω

  Αφροδίτη 22° 26’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° 26’   Ιχθύων 

   

  ▸3 Μαΐου 2021

  Ερμής 28° 42 Ταύρου τετράγωνο με Δία 28° 42 Υδροχόου

  Ήλιος 13° 12’ Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 13° 12’ Υδροχόου

   

  ▸6 Μαΐου 2021

  Αφροδίτη 26° 47’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° 47’ Αιγόκερω

   

  ▸8 Μαΐου 2021

  Αφροδίτη 29° 22’ Ταύρου τετράγωνο με Δία 29° 22’ Υδροχόου

   

  ▸11 Μαΐου 2021

  Άρης 11° 20’ Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 11° 20’ Ταύρου

   

  ▸12 Μαΐου 2021

  Ερμής 13° 26’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 13° 26’ Υδροχόου

   

  ▸13 Μαΐου 2021

  Ήλιος 22° 42’ Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° 42’ Ιχθύων

   

  ▸17 Μαΐου 2021

  Ήλιος 26° 43’ Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° 43’ Αιγόκερω

   

  ▸19 Μαΐου 2021

  Αφροδίτη 13° 30’ Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 13° 30’ Υδροχόου

   

  ▸21 Μαΐου 2021

  Ήλιος 00° 47’ Διδύμων τετράγωνο με Δία 00° 47’ Ιχθύων

   

  ▸22 Μαΐου 2021

  Ερμής 22° 53’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° 53’ Ιχθύων

   

  ▸27 Μαΐου 2021

  Αφροδίτη 22° 59’ Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° 59’ Ιχθύων

   

  ▸29 Μαΐου 2021

  Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 24° 42 Διδύμων

   

  ▸31 Μαΐου 2021

  Άρης 23° 01’ Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 23° 01’ Ιχθύων 

   

  ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

  11/05/2021, στις 22:58 ώρα Ελλάδας, στις 21° 17’ Ταύρου

  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

  26/05/2021 στις 14:13 ώρα Ελλάδας, στις 05° 25’ Τοξότη (Super moon - έκλειψη)     


   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • 2021

  Αλλάζοντας την πορεία της ζωής σου

   

  Το 2021 είναι μία σημαντική για εσένα χρονιά, αφού ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο προσφέρουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε δράσεις που επεκτείνουν τον τομέα επιρροής σου, δημιουργώντας όμως και υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείς να αγνοήσεις ή να ξεγελάσεις. Από τη μία πλευρά, μπορεί να προχωράς την προσωπική σου ζωή παρακάτω μέσα από τη δέσμευση ή τη δημιουργία οικογένειας, από την άλλη όμως πλευρά υπάρχουν ερωτικές ευκαιρίες στον ορίζοντα τις οποίες καλείσαι να οριοθετήσεις αφού θα υπάρξουν ποινές. Από τη μία πλευρά μπορεί να κλείνει ο κύκλος μίας σχέσης που σε οδήγησε σε αδιέξοδο, από την άλλη όμως πλευρά είσαι και πάλι ελεύθερος/η να κάνεις επιλογές που δε λείπουν από τον οπτικό σου ορίζοντα. Από τη μία πλευρά, μπορεί να έχεις μπροστά σου την προοπτική της επαγγελματικής ανόδου μέσα από την ανάληψη νέων ευθυνών και υποχρεώσεων, από την άλλη όμως πλευρά έχεις την επιλογή να στραφείς προς το αντικείμενο που σε ικανοποιεί περισσότερο, χωρίς όμως να εξασφαλίζεις την οικονομική σου ευρωστία.

  Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος σε βάζουν στη διαδικασία να συνειδητοποιήσεις πως ξεκινά μία χρονιά με μεγάλες προκλήσεις μπροστά σου, οι οποίες θα χρειαστούν σοβαρή αντιμετώπιση από την πλευρά σου. Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι μήνες δράσης και λήψης αποφάσεων που σε οδηγούν στο επόμενο βήμα της ζωής σου, αφήνοντας πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να μη συναντήσεις και πάλι μπροστά σου. Τέλος, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα κληθείς να εξετάσεις αν οι αποφάσεις που έλαβες ικανοποιούν και την ψυχή σου ή έχεις λειτουργήσει απλά με γνώμονα την επιφανειακή ικανοποίηση του σώματος και την τσέπης σου.

   

  Κεφάλαιο Δίας

  Ο Δίας θα παραμείνει στον Υδροχόο και 7ο Ηλιακό σου οίκο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του έτους, εκτός από την περίοδο από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουλίου, αλλά και από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

  Η παραμονή του Δία στον Υδροχόο θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις ένα μεγάλο βήμα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, με στόχο να συνειδητοποιήσεις πως ανήκεις πλέον σε μία ομάδα που σε καλύπτει πολύ περισσότερο σε σχέση με παλιότερα. Αν λοιπόν είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να βρεις το έτερο ήμισυ και να κάνεις σχέδια για μία κοινή ζωή μαζί του/ης, αλλάζοντας με αυτό τον τρόπο και τον κοινωνικό σου κύκλο. Αν πάλι βγαίνεις από μία σχέση που έκανε τον κύκλο της, τότε έχεις αρκετές ερωτικές ευκαιρίες μπροστά σου, αφού οι γνωριμίες είναι κάτι αρκετά εύκολο ως διαδικασία. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση, τότε το επόμενο βήμα μπορεί να είναι η δέσμευση και η δημιουργία οικογένειας, με στόχο να νιώσεις πως σταθεροποιείς τη θέση σου. Αν η παρουσία του Δία αφορά περισσότερο τον επαγγελματικό τομέα, τότε παρουσιάζεται η ευκαιρία να κάνεις το επόμενο βήμα στον τομέα της καριέρας και να βρεθείς σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σου δημιουργεί περισσότερα όνειρα για το μέλλον, ενώ παράλληλα νιώθεις πως προσφέρει τροφή στις δημιουργικές σου ανησυχίες.

  Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου σε κάθε περίπτωση, είναι πως ανοίγεσαι σε καινούργια μοτίβα διαβίωσης, σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσένα, να εργαστείς σε χώρους που δεν έχουν σχέση με ότι έκανες παλιότερα ή να αναλάβεις εντελώς νέους ρόλους, να ανανεώσεις τη ζωή σου. Ο βασικός τρόπος για να πετύχεις όλα τα παραπάνω, είναι να θέσεις το μυαλό σου σε λειτουργία και να πάψεις να λειτουργείς με γνώμονα τις εντυπώσεις. Πρόσθεσε λογική και πρακτικότητα στις αποφάσεις σου και θα βρεις λόγους για να συνειδητοποιήσεις πως η ζωή σου φέρεται με καλό τρόπο.

   

  Κεφάλαιο Κρόνος

  Αν η παρουσία του Δία στον Υδροχόο αποτελεί την πύλη για να ανοίξεις τον κύκλο σου ή να έρθεις σε επαφή με ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης, η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο αποτελεί τον τροχονόμο σε αυτή την πύλη. Κάθε φορά που θα κάνεις ένα βήμα που κουβαλά μαζί του μία αλαζονική υπόσταση, θα έρχεται και μία σφαλιάρα για να σου υπενθυμίζει πως υπάρχουν συνέπειες για κάθε πράξη σου. Μπορείς να σχεδιάζεις και να ονειρεύεσαι το επόμενο βήμα στη σχέση σου, αλλά καλείσαι να γνωρίζεις κατά πόσο είσαι συντονισμένος/η και με το έτερο ήμισυ. Μπορείς να δίνεις τέλος σε μία σχέση που δε σε ικανοποιεί, αλλά θα πρέπει να έχεις κατά νου πως μπορεί να πρέπει να πληρώσεις το λογαριασμό που αφήνεις πίσω σου. Μπορεί να έχεις τις ευκαιρίες να συνάψεις γρήγορες και ανώδυνες ερωτικές γνωριμίες, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την κριτική από ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου και θέλουν να σου υπενθυμίσουν πως ο χρόνος περνά και δεν μπορείς να τον ξοδεύεις αλόγιστα. Μπορείς να ανεβαίνεις ιεραρχικά στον επαγγελματικό τομέα, αλλά αυτό σημαίνει πως αυξάνονται οι ευθύνες που κουβαλάς στους ώμους σου και είσαι πλέον υπόλογος/η για πράξεις που παραλείπεις να κάνεις ή για λάθη που έχουν επίδραση σε όλη την ομάδα στην οποία ανήκεις.

  Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο θέλει να σου υπενθυμίσει πως ο χρόνος δεν είναι πάντα σύμμαχος, αλλά και αντίπαλος σου εφόσον αποφασίζεις να αναμετρηθείτε. Σε μία τέτοια αναμέτρηση, δε θα βγεις νικητής/ρια αν δεν έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να έχεις χαρτογραφήσει με λεπτομέρεια κάθε βήμα που ετοιμάζεσαι να κάνεις, ώστε να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις το κάθε πιθανό πρόβλημα που θα βρεις μπροστά σου. Αν καταφέρεις να αποδείξεις πως έχεις πλήρη έλεγχο των κινήσεων, πως γνωρίζεις το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι και πως σέβεσαι τους κανόνες του παιχνιδιού, τότε η κορυφή σε περιμένει ώστε να γιορτάσεις την επιτυχία σου. Σε αυτό τον εορτασμό όμως δε χρειάζεται να έχεις μεγάλο κοινό, αλλά τα απολύτως απαραίτητα πρόσωπα που γεμίζουν τη ζωή σου. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Πάρε άμεσα απαντήσεις για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της σχέσης σου. Απέκτησε τώρα μια αναφορά ερωτικής συναστρίας από το Stardome* και μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής χημείας με τον/τη σύντροφο σου. Κάνε κλικ εδώ!

   

  Κεφάλαιο εκλείψεις

  Το πρώτο σετ εκλείψεων ξεκινά στις 26 Μαΐου με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία από τους Ιχθείς που σηματοδοτεί συναισθηματικές αναταράξεις. Ίσως να αισθάνεσαι πως έχεις βαλτώσει στην προσωπική σου ζωή και αναζητάς μία είδους ανανέωση, η οποία μπορεί βέβαια να έρθει με τρόπο που δεν περιμένεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε μία εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι το περίεργο, και μάλιστα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια αισθήματα που δεν πίστευες πως υπήρχαν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι ερωτικές γνωριμίες είναι παρούσες και θα μπορούσαν να σε μπερδέψουν, αφού το σώμα και το πνεύμα δε φαίνεται να μπορούν να συνεργαστούν και πολύ εύκολα αυτή την εποχή. Στον επαγγελματικό τομέα, η προοπτική μίας δημιουργική επαγγελματικής ενασχόλησης δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με τις χρηματικές σου απολαβές, γι αυτό μην αποφασίσεις βιαστικά. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Ιουνίου στην 20η μοίρα των Διδύμων σε σύνοδο με τον Ερμή και σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς αποτελεί μία καλή χρονική στιγμή ώστε να ζητήσεις τη βοήθεια φιλικών σου προσώπων ώστε να ξεδιαλύνεις ένα θέμα που σε μπερδεύει. Μπορεί να ζητήσεις τη γνώμη ενός ατόμου του φιλικού περιβάλλοντος σχετικά με την προοπτική μίας ερωτικής γνωριμίας, αφού το μυαλό σου δεν είναι καθαρό αυτή την περίοδο. Μπορεί πάλι να μπερδεύεσαι αφού τα φιλικά και τα ερωτικά αισθήματα στέλνουν ταυτόχρονα σινιάλα στην καρδιά σου και δε σου επιτρέπουν να βγάζεις ουσιαστικά συμπεράσματα. Στον οικονομικό τομέα, προσπάθησε να διαχωρίσεις τα απαραίτητα έξοδα από τις ουτοπικές σου υποχρεώσεις, ώστε να καταλάβεις πως χρειάζεται να βαδίσεις παρακάτω.

  Το επόμενο σετ εκλείψεων ξεκινά με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου στην 27η μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη που μοιάζει να επηρεάζει με άμεσο πλέον τρόπο τον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας. Καλείσαι να πάψεις να κρύβεσαι και να αποφασίσεις προς τα πού θα προχωρήσει η σχέση σου, ακόμα και αν κάτι τέτοιο κουβαλά μαζί του μία μορφή απόλυτης άποψης που δεν μπορεί να αλλάξει. Ίσως να πιεστείς από το υπάρχον επαγγελματικό πλαίσιο και να συνειδητοποιήσεις πως οι άνθρωποι που σε περιτριγυρίζουν στον εργασιακό χώρο δεν είναι σε θέση να συνεισφέρουν στις δικές σου προσπάθειες και αγωνίες. Αν νιώθεις ανασφάλεια ώστε να κάνεις όμως ένα άλμα στο κενό, τότε φρόντισε να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις και να πάψεις να λειτουργείς επαναστατικά σε μία κατάσταση που δεν επιδέχεται τέτοιου είδους κινήσεων. Η Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 4 Δεκεμβρίου στη 12η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Ερμή και σε quincunx με τον Ουρανό από τον Ταύρο μοιάζει να σε προκαλεί με δώρα που αν αποδεχτείς μοιάζει σαν να βάζεις φωτιά σε υπάρχουσες σταθερές καταστάσεις της ζωής σου. Μία εγκυμοσύνη ή η απόκτηση ενός παιδιού θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας αφού θα ρίξεις το βάρος σου στον προσωπικό τομέα. Η ενασχόληση με ένα δικό σου εργασιακό αντικείμενο μπορεί να σε ενθουσιάζει, αλλά παράλληλα σε τρομάζει αφού θα χρειαστεί να εκτεθείς στα μάτια τρίτων, κάτι που μπορεί να φέρει και την κριτική τους. Τέλος, τα οικονομικά σου σχέδια μπορεί να είναι αρκετά φιλόδοξα, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πως έχουν και δόση αλήθειας, οπότε προσπάθησε να θέσεις το ένστικτο σου σε λειτουργία και να αποφασίσεις κατά πόσο μπορείς να τολμήσεις να πράξεις κάτι τέτοιο. 

   

  Προσωπικές ερωτικές συναστρίες μόνο από το Stardome!

  Ρίξε φως στην σχέση με τον/τη σύντροφο σου. Οι αναφορές ερωτικής συναστρίας του Stardome* αποκαλύπτουν τα μυστικά που κρύβει η συναστρία σας και σε οδηγούν στην ευτυχία. Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε τη δική σου!

   


  Κεφάλαιο Βόρειος Δεσμός

  Η παραμονή του Βόρειου Δεσμούς στους Διδύμους για όλη τη χρονιά, και αντίστοιχα του Νότιου Δεσμού στον Τοξότη, δείχνει πως θέματα συμμετοχής σου σε ομαδικές προσπάθειες αλλά και γεννήσεων θα σε απασχολήσουν. Από τη μία πλευρά, καλείσαι να γίνεις και πάλι μαθητής/ρια και να χαρτογραφήσεις την πορεία σου από την αρχή, μαθαίνοντας τα καινούργια επαγγελματικά δεδομένα ή μέσω της εκπαίδευσης σου στο γονεϊκό ρόλο. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε γνωριμίες οι οποίες μπορεί να κουβαλούν μαζί τους και μία ερωτική χροιά, κάτι που σημαίνει όμως πως θα κληθείς να αποφασίσεις αν είσαι έτοιμος/η να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή ή αποφασίζεις να λειτουργήσεις με γνώμονα τις ευκαιριακές απολαύσεις. Από τη μία πλευρά θέλεις να δραστηριοποιηθείς σε καινούργια περιβάλλοντα και να συμμετάσχεις σε δράσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι και πάλι παιδί, από την άλλη όμως πλευρά μπορεί να βγαίνει στην επιφάνεια η αυταρχική σου διάθεση και να θέλεις να λειτουργήσεις ως δάσκαλος απέναντι σε άτομα που δεν επιδέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορά.

  Αυτό που καλείσαι να μάθεις είναι πως δε χρειάζεται να έχεις πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων και πως μπορείς να χαλαρώνεις κάποιες στιγμές ώστε να απολαμβάνεις τις στιγμές. Προσπάθησε να γίνεις ισότιμο μέλος της ομάδας στην οποία ανήκεις, αποφεύγοντας να επιδείξεις συμπεριφορές αυθεντίας και θα καταλάβεις πως η προσωπική σου ικανοποίηση θα μεγαλώσει. Φρόντισε να θυμηθείς πως μπορείς να είσαι ένα μικρό παιδί που βρίσκει την ευχαρίστηση μέσα από μικρά πράγματα και θα δεις τη ζωή μέσα από νέα οπτική. 

   

  Από τον Γιώργο Σοφιάνη

  (Περισσότερες προβλέψεις του Γιώργου Σοφιάνη μπορείτε να διαβάσετε στο Signing Stars)

   

   

   

  Κάνε κι εσύ Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις τα #Tip_of_the_day του ζωδίου σου! 

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

  Ανήκεις στους ευγενείς του ζωδιακού κύκλου. Η συναισθηματική σου αντίδραση είναι τόσο θερμή που δημιουργεί στους γύρω σου την αυτόματη επιθυμία να σου αφοσιωθούν. Παρόλα αυτά είσαι τόσο γεναιόδωρος με τόσους πολλούς τρόπους που μερικές φορές δημιουργείς ανισορροπία στη σχέση «δίνω-παίρνω». Είναι συνηθισμένη η αντίδραση ενός Λέοντα όταν είναι ερωτευμένος: Κατακλύζεις τον αγαπημένο/η με τόσα δώρα που νιώθει άβολα, ενώ προσπαθώντας να ανταποκριθεί στη καταιγίδα των προσφορών σου αρχίζει να αισθάνεται λίγος. Κι όμως αυτή είναι η ενστικτώδης αντίδρασή σου όταν ερωτεύεσαι. Ένας διάσημος αστρολόγος είπε ότι «κανείς δεν ξέρει αληθινά τι σημαίνει να σε αγαπάει κάποιος μέχρι να τον αγαπήσει ένας Λέοντας». Η αφοσίωση όταν η αγάπη σου είναι αληθινή και έχει τις ρίζες της στη καρδιά σου μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ζωή. Η μεγαλύτερη έκπληξη και σοκ στη ζωή ενός Λέοντα έρχεται όταν ο έρωτας πέσει απο το βάθρο που του έχει στήσει. Τότε κινδυνεύει να γίνει κυνικός και πικρός. Η απόρριψη δεν υπάρχει στο λεξιλογιο σου κι όταν έρθει αποτελεί την ύψιστη δυστυχία. Τότε είναι που εμφανίζεται στη σκηνή η περηφάνεια και όντας απαγοητευμένος σπάνια κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια για να διασώσεις τη σχέση. Η αμοιβαιότητα και το συνεχές ενδιαφέρον του άλλου είναι σημαντικά για σένα, αφού μπορείς πολύ εύκολα να αποκαρδιωθείς εάν συνειδητοποιήσεις ότι ο άλλος θεωρεί την πίστη σου αυτονόητη. Χρειάζεσαι να νιώθεις τον έρωτα ζωντανό και μονίμως παρόντα. Η γάτα της ζούγκλας δεν είναι ο πιο πιστός σύντροφος όταν η σχέση αρχίζει να γίνεται ρουτίν, ή όταν αρχίσουν τα σημάδια της κόπωσης να γίνονται εμφανή. Όταν το ιδανικό του έρωτα αρχίζει και σπάει σε κομμάτια τότε το βλέμμα της γάτας αρχίζει να ψάχνει πέρα από τον/την Μοναδικό/ή μέχρι χθες. Η συνεχής ενθάρρυνση, η επιδοκιμασία, τα κομπλιμέντα βοηθάνε να ανθίζει η σχέση και απομακρύνουν το ενδεχόμενο απιστίας, ή τέλους. Αν σε αντιμετωπίζουν με σεβασμό ξέρεις ότι η σχέση αυτή θα διαρκέσει και σε δύσκολες εποχές. Υπάρχει ένα μυστικό στην επιτυχία της σχέσης. Θέλεις να είσαι υπερήφανος για το σύντροφό σου, αρκεί να μη σε επισκιάζει, ή να μη σε αγνοεί. Αφού η λάμψη του Ήλιου μπορεί να καλύψει το φως των άλλων πλανητών, είσαι συνήθως αυτός/ή που έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Επίσης είναι πολύ συνηθισμένο το φαινόμενο να ξεκινάς, να τερματίζεις ή και να αλλάξεις τις σχέσεις σου πολύ ξαφνικά και αναπάντεχα. Υπάρχει πάντα μια περίεργη ιστορία για το πως συναντήθηκε ένας Λέων με το σύντροφό του, ή για το πως χώρισε.

 • Antonio Banderas

έχουν γενέθλια 246 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...