παρακαλώ περιμένετε...
 • Οι Όψεις Ήλιου - Χείρωνα σε Γενέθλιο Χάρτη
  Starface @ 06.09.2013 20:51
  Ο δρόμος του Χείρωνα δεν τελειώνει. 
   
  Είναι μία συνεχής πορεία, αφού η πληγή είναι πάντα εκεί ανοιχτή και πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτή. Όσο την αρνείσαι, μένεις στο σημείο μηδέν. 
  Με τον Κρόνο παλεύεις με τους δαίμονές σου και κάποια στιγμή μετά από σκληρή δουλειά και πολύ σαφείς και καθορισμένες οδηγίες, θα φτάσεις το στόχο σου και θα αναγνωριστείς γι' αυτό. Κάποια στιγμή θα κάνεις την αδυναμία, δύναμη.
  Με τον Χείρωνα, παλεύεις, απλά για να συνειδητοποιήσεις πώς θα μπορέσεις να ζήσεις καλύτερα με αυτή την αδυναμία. Παλεύεις μόνο και μόνο για να την αποδεκτείς. Δεν είναι και λίγο αυτό. 
 • Οι Όψεις Ήλιου - Χείρωνα σε Γενέθλιο Χάρτη
  Starface @ 06.09.2013 20:33
  @manini, όταν δεν είσαι συνειδητοποιημένος για τις πληγές του Χείρωνα, ασυνείδητα επιλέγεις γύρω σου ανθρώπους που σου θυμίζουν το τραύμα σου. Ανθρώπους που έχουν λύσει αυτό που εσένα σε βασανίζει ή ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με σένα, ακούν τη συμβουλή σου, και αμέσως στέκονται στα πόδια τους. Εδώ έρχεται το κομμάτι του φθόνου που γράφω στο άρθρο, καθώς αφού οι άλλοι γιατρεύουν τόσο εύκολα τις πληγές τους -και μάλιστα με τη δική σου βοήθεια- πώς μπορείς εσύ να παραμένεις εγκλωβισμένος σε αυτό το αδιέξοδο; Αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει, δεν διακρίνεις την πληγή, η πληγή των άλλων σε ξεχωρίζει για να την βοηθήσεις για λίγο, και μετά φεύγει. 
   
  Η συνειδητοποίηση είναι μεγάλο πράγμα. Ελαφρύνει τον πόνο. Σε βοηθάει να το αποδεχτείς. Και σε οδηγεί σε λύσεις που δεν είχες σκεφτεί πριν. Σε οδηγεί σε κάτι που όπως λέει και το άρθρο είναι ο ίδιος προορισμός, αλλά μέσα από ένα άλλο μονοπάτι. Ναι, θα το καταφέρεις αυτό που θέλεις. Αλλά όχι με τον τρόπο που θέλεις ή έχεις φανταστεί. 
 • Οι Όψεις Ήλιου - Χείρωνα σε Γενέθλιο Χάρτη
  Starface @ 06.09.2013 20:25
  Λοιπόν, stardomers, δεν εννοούσα τίποτα γι' αυτόν που ανακάλυψε το Χείρωνα. Αυτό που ήθελα να πω και το εξηγώ νομίζω, είναι ότι την ημέρα της ανακάλυψής του βρισκόταν στον Ταύρο και στον 9ο οίκο, και αυτό συνάδει με τη φύση του Χείρωνα: σώμα και πνεύμα σε αρμονία, η συνειδητοποίηση των προσωπικών μας δυνατοτήτων και αδυναμιών, η προσωπική μας ικανότητα να περιθάλψουμε τον εαυτό μας, και να στηριχτούμε σε μία πιο αυτάρκη φιλοσοφία ζωής, καθότι κανείς δεν πρόκειται να έρθει να μας σώσει. 
   
   
  Όσον αφορά το ζώδιο που κυβερνά, η ζυγαριά γέρνει προς την Παρθένο.  
 • ΜΗΝΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΚΡΙΟΣ (??????????? 2013)
  Starface @ 04.09.2013 16:45
  @astropeleki, συνέχισε να το κάνεις, και να δεις που θα το συνηθίσουν και δεν θα σε "παίρνει και θα σε σηκώνει"... Ε μα. 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Starface @ 04.09.2013 16:33
  Απίστευτο!!!! χαχαχαχα! Και τι δεν θα'δινα να πετύχω μία από αυτές τις περιπτώσεις! 
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΖΥΓΟΣ
  Stardome* @ 04.09.2013 16:05
  LOL
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΙΧΘΥΕΣ (02.09.2013)
  Stardhomme @ 03.09.2013 19:38
  treliariko, δε χρειάζεται να παίξεις θέατρο για να καταφέρεις να καταλάβεις αν ανήκεις στο περιβάλλον που βρίσκεσαι, δε χρειάζεται να πιέσεις τον εαυτό σου να αποδεχτεί το κλίμα του περιβάλλοντος, ούτε να πιέσεις τους άλλους γύρω σου για να σε κάνουν να νιώσεις χρήσιμος/η ή άχρηστος/η σε αυτό το περιβάλλον. Οι κινήσεις του σώματος σου και η άνεση σου να βρίσκεσαι στο συγκεκριμένο περιβάλλον θα σε προδώσουν αυτή την εβδομάδα...
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (02.09.2013)
  Stardome* @ 03.09.2013 19:38
  salival μια καλή αρχή θα ήταν να προσπαθήσετε να φανταστείτε τον εαυτό
  σας 1 χρόνο από τώρα, 2 χρόνια από τώρα, 15 χρόνια από τώρα και να
  αναρωτηθείτε: αυτή την ανασφάλεια θέλετε και αξίζετε στη ζωή σας; Αφού
  απαντήσετε σ' αυτό, μπορείτε να ρωτήσετε ευθέως το σύντροφο σας την πολύ
  απλή ερώτηση: "Θέλεις να ξαναγίνουμε καλά;". Νομίζω ότι ως Σκορπιός θα
  καταλάβετε πολύ καλά αν θα θέλει ή όχι. Κι αν δεν θέλει, τότε το μόνο
  που μένει ως δίλημμα είναι αν αυτό που θέλετε από τον έρωτα είναι η
  ουσία ή ο πόνος. Όλα επιλογές είναι. Επίπονες μεν, επιλογές δε.
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΛΕΩΝ (02.09.2013)
  Stardhomme @ 03.09.2013 19:36
  newflame, ο αγώνας μόλις ξεκίνησε και έχει πολλά επεισόδια. Το έντονο χρονικό διάστημα μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου έχει πολλά να διδάξει, αφού μπορεί να γίνονται βήματα και προς τις δύο κατευθύνεις και το πόρισμα θα βγει κάπου στα μέσα του επόμενου μήνα, εκεί στην πρώτη έκλειψη στον άξονα Κριού/Ζυγού...
 • ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (02.09.2013)
  Stardome* @ 03.09.2013 13:33
  Scorpini τις καλύτερες ευχές και θετικές σκέψεις μας!

έχουν γενέθλια 228 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...