παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
  Stargazer @ 07.12.2010 17:32
  maria33, αν ο χάρτης που έχεις στο προφίλ σου είναι σωστός, δεν έχεις όψη Σελήνης-Ποσειδώνα. Το πρόγραμμα εδώ σου βγάζει τρίγωνο, αλλά είναι στο όριο των 8 μοιρών και σε ζώδια που δεν έχουν σχέση τριγώνου, αλλά τετραγώνου. Δεν θα έδινα ιδιαίτερη σημασία.
  Το ίδιο και με τον Χείρωνα. Βρίσκεται μεν στο ίδιο ζώδιο με τη Σελήνη σου, αλλά σε απόσταση 12 μοιρών.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΙΧΘΥΕΣ
  Stardome* @ 06.12.2010 13:40
  pzar, με βάση το δικό σου χάρτη δεν φαίνεται κάτι απαγορευτικό ή δύσκολο. Όμως κι αυτό που λέω είναι πολύ επισφαλές από τη στιγμή που δεν έχουμε ξεκάθαρα στοιχεία για εκείνον. Κάτι σημαντικό σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ν' αποφεύγει κανείς έντονα ενεργοποιημένο Άρη. Αυτή την εβδομάδα είχε επιστροφή Άρη, άρα για την επόμενη από αυτό το κομμάτι είναι ΟΚ. Αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι δεν μπορώ να το αγγίξω, δυστυχώς. Λυπάμαι.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 06.12.2010 13:29
  Οι διελεύσεις του Ποσειδώνα έχουν ένα κεντρικό χαρακτηριστικό: την απογοήτευση. Η μορφή που θα πάρει όμως αυτή η απογοήτευση δεν είναι ποτέ άμεσα προφανής - τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η διέλευση, που στην περίπτωση του Ποσειδώνα μπορεί να κρατήσει και για 2-3 χρόνια.
  Τι ξέρουμε σίγουρα; Υπάρχει μια έντονη ανάγκη να αντιμετωπίσεις αυτή την περίοδο την καριέρα σαν σανίδα σωτηρίας, σαν να εξαρτάται από την επιτυχία σ' αυτή τη σφαίρα της ζωής όλη η συναισθηματική ηρεμία σου και η ψυχολογική σου δομή. Αυτομάτως καταθέτεις μεγάλο συναισθηματικό περιεχόμενο στην καριέρα σου - και όπου προσθέτουμε συναίσθημα έχουμε προσδοκίες και δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα από απόσταση. Έτσι από τη μια πλευρά μπορεί να έχουμε λάθος χειρισμούς ή υψηλές προσδοκίες από μέρους σου, αλλά με την ίδια πιθανότητα μπορεί να έχουμε θυματοποιήση/εκμετάλλευση σου στο χώρο εργασίας σου.
  Το θέμα με μια διέλευση δεν είναι πως θα την αποφύγεις (δεν γίνεται να εξαφανίσεις τον πλανήτη), ούτε μπορείς να την κάνεις πιο ευχάριστη αν δεν είναι από τη φύση της - το ζήτημα εδώ είναι ζήτημα προοπτικής. Ο Ποσειδώνας κάθε φορά μας λέει πως έχουμε ανάγκη κάπου να καταθέτουμε τη φαντασία μας, την ανάγκη για τελειότητα και σωτηρία. Αυτή η κατάθεση έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη ρεαλιστική πραγματικότητα που είναι πάντα γεμάτη ατέλειες, λάθη και εγωιστικές ροπές. Εξ ου και η απογοήτευση που μας περιμένει στην πορεία.
  Και τι κερδίζω από τον Ποσειδώνα, είναι η ερώτηση προφανώς που μας καίει όλους... Αυτό που κερδίζεις είναι η πνευματική γνώση πως δεν μπορείς να είσαι τέλειος, πως δεν μπορείς να ορίζεις τα πάντα, πως μόνο με τη θέληση δεν θα πετύχεις σ' αυτή τη ζωή. Μαθαίνεις λοιπόν πως να γίνεσαι ταπεινός και μέσα από το πρίσμα αυτό αντιλαμβάνεσαι αυτό που (από τη σκοπιά του Ποσειδώνα) είναι το μεγαλείο της ανθρώπινης φύσης: πως μέσα σου υπάρχει μια δυναμική, μια ουσία, που δεν θα ανήκει ποτέ στην υλική σφαίρα της ζωής, αυτό που ονομάζουμε ψυχή και λαχταρά το "τέλειον". Δύσκολο μάθημα σε μια μηχανιστική και τεχνοκρατική κοινωνία που κρίνει τα πάντα με ανάλυση κόστους/οφέλους.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stardome* @ 06.12.2010 13:02
  Ναι δίνει Πλουτώνια χαρακτηριστικά. Αν σχηματίζουν μεταξύ τους όψη ή αν ο Πλούτωνας σχηματίζει τρίγωνο με τον ωροσκόπο, πιο έντονα ακόμη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ
  Starfemina @ 05.12.2010 05:04
  Πράγματι, ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 1ο σου οίκο και μάλιστα στο ζώδιο του Σκορπιού (σε θέση κυβέρνησης), επομένως επηρεάζει άμεσα τον τρόπο μέσα από τον οποίο αντιλαμβάνεσαι την ίδια τη ζωή αλλά και την επίδραση που έχεις στους γύρω σου. Με τον Πλούτωνα στον 1ο, πιθανόν νιώθεις ότι ο κόσμος εκεί έξω είναι επικίνδυνος και προκειμένου να επιβιώσεις θα πρέπει να προστατέψεις την ιδιωτικότητα σου και να είσαι επιφυλακτικός με τους γύρω σου. Δεν είσαι από τα άτομα που θα εμπιστευτούν εύκολα τους άλλους και θα εκφράσουν αυτό που αισθάνονται γιατί δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να νιώσεις εκτεθειμένος ή να επιτρέψεις να σε χειραγωγήσουν. Γι' αυτό και τις περισσότερες φορές μπορεί να σε χαρακτηρίζουν μυστηριώδη και αποστασιοποιημένο συναισθηματικά. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της ριζικής αλλαγής και της καταστροφής και αυτό που σου λέει είναι ότι είσαι προορισμένος να αντιμετωπίσεις κρίσεις και να βιώσεις μεταμορφωτικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της ζωής σου και μάλιστα με επώδυνο τρόπο. Το μάθημα του Πλούτωνα είναι η απώλεια, το πως θα εγκαταλείψεις/θυσιάσεις κομμάτια από την προσωπικότητα σου ώστε να οδηγηθείς τελικά στην αναγγένηση. Θα πρέπει προφανώς να αποδεχτείς ότι τα πάντα αλλάζουν και φεύγουν και δεν υπάρχει καμία σταθερά στη ζωή. Μπορεί μέσα από αυτή τη διαδικασία πιθανόν να έρχεσαι σε επαφή ή να έλκεις σκοτεινά κομμάτια της ύπαρξης (taboo, παιχνίδια εξουσίας, εμμονές, μυστικά, αυτοκαταστροφή, προδοσία, απωθημένα) αλλά ταυτόχρονα θα καταλάβεις πόση δύναμη και ισχυρή θέληση κατέχεις τόσο για να καταστρέψεις, όσο και για να δημιουργήσεις κάτι από το μηδέν. Να θυμάσαι ότι ένα άτομο με Πλούτωνα στον 1ο, εμπλέκεται στη ζωή με ακραίες συμπεριφορές και δεν μένει ποτέ στην επιφάνεια των πραγμάτων. Το πάθος, η ένταση και η αφοσίωση τον χαρακτηρίζουν σε ότιδήποτε κάνει.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 04.12.2010 14:17
  Αν η ερώτησή μας δεν περιλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, αν δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα, νομίζω μπορούμε με ασφάλεια να χρησιμοποιήσουμε τόσο την Αφροδίτη όσο και τον Ήλιο. Παρόλα αυτά εξήγησα ότι δεν είναι αυτοί οι βασικοί δείκτες μας και εγώ προσωπικά διστάζω να δώσω ξεκάθαρη απάντηση βασιζόμενος μόνο σε Αφροδίτη και Ήλιο.
  Αν τίθεται θέμα τρίτου προσώπου, μπορούμε αρχικά να μη δώσουμε την Αφροδίτη και τον Ήλιο στο ζευγάρι, αλλά τότε δεν θα χρησιμοποιήσουμε υποχρεωτικά την Αφροδίτη ή τον Ήλιο για το πρόσωπο αυτό, τουλάχιστον δεν θα το έκανα εγώ, καθώς δεν βλέπω τον λόγο. Το τρίτο πρόσωπο μπορεί να είναι οποιοσδήποτε πλανήτης σε ισχυρές dignities του οποίου βρίσκεται ο κυβερνήτης του 7ου. Π.χ. ο κυβερνήτης του 7ου στις έξι πρώτες μοίρες του Ζυγού σε day chart. Ο πλανήτης αυτός θα βρίσκεται στην έξαρση, τριπλότητα και όρια του Κρόνου. Πιο πιθανόν για μένα είναι το τρίτο πρόσωπο να είναι ο Κρόνος, παρά η Αφροδίτη ή ο Ήλιος. Επομένως, αν σιγουρευτούμε ότι άλλος είναι ο πλανήτης του τρίτου προσώπου. μπορούμε να δώσουμε Αφροδίτη και Ήλιο στο ζευγάρι.
  Δεν είμαι υπέρ της ευρείας χρήσης των μεσοδιαστημάτων, ειδικά όπως τα προωθεί η κοσμοβιολογία. Με τα ημιτετράγωνα κλπ, ή που δίνει σημασία σε κάθε μεσοδιάστημα, ανεξαρτήτως αν υπάρχει πλανήτης εκεί ή όχι. Αν όμως, όπως στο παράδειγμα που αναφέρεις, έχουμε πράγματι πλανήτη στο μεσοδιάστημα των δύο δεικτών, νομίζω ότι αυτό έχει σημασία, αλλά δεν θα θεωρούσα υποχρεωτικά ότι αφορά στο τρίτο πρόσωπο.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ
  Stargazer @ 04.12.2010 13:02
  delfinokoritso, θα σου πω απλά τη δική μου άποψη, που δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι είναι η σωστή.
  Η ωριαία ασχολείται βασικά με το γήινο πεδίο και με τα χειροπιαστά πράγματα που συμβαίνουν μέσα σ'αυτό. Ο τελικός ρυθμιστής του γήινου πεδίου φαίνεται πως είναι ο Κρόνος, ο πλανήτης της βαρύτητας και της πυκνότητας, τα δύο πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του γήινου πεδίου. Οι εξωκρόνιοι πλανήτες είναι μια ειδική κατηγορία πλανητών, που είναι μεν κοντά στο γήινο πεδίο, αλλά είναι πέρα και πάνω από αυτό, ένα είδος πολύ σημαντικών απλανών αστέρων. Γι'αυτό και είμαι εναντίον του να χρησιμοποιούνται ως κυβερνήτες ζωδίων και οίκων, ακόμη και στη γενέθλια αστρολογία, όπου ναι μεν διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά όχι της ίδιας ενέργειας και ποιότητας με τους υπόλοιπους. Δεν τους τραβάει η βαρύτητα του Κρόνου, εξακολουθούν π.χ. να διατηρούν τα βασικά χαρακτηριστικά τους ανεξαρτήτως του ζωδίου στο οποίο βρίσκονται. Γι'αυτό και κάθε προσπάθεια να τους δοθούν ζώδια που να κυβερνούν ή να βρίσκονται σε έξαρση παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Για να μη συζητήσουμε για τριπλότητες, όρια και πρόσωπα, όπου είναι αδύνατον.
  Μ'αυτή τη λογική λοιπόν, θα πρέπει να έχουν πολύ περιορισμένη χρήση στην ωριαία αστρολογία, μεγαλύτερη στη γενέθλια και πολύ σημαντική στην κοσμική αστρολογία. Στην ωριαία θα μπορούσαμε να τους λάβουμε υπόψη όταν "βγάζουν μάτι" που λέμε, δηλαδή όταν βρίσκονται ακριβώς πάνω στην ακμή του οίκου που μας ενδιαφέρει. Από όψεις (κυρίως αυτές της Σελήνης), θα έδινα σημασία στη σύνοδο, διατηρώντας επιφυλάξεις για την αντίθεση και ακόμα μεγαλύτερες επιφυλάξεις για το τετράγωνο.
  Για τον Κλήρο της Τύχης, δεν το συζητώ, χρησιμοποιείται ευρέως και από όλους και ναι, είναι μια θετική ένδειξη, απλά δεν μας αρκεί πιθανότατα για να έχουμε μια σίγουρη απάντηση, χρειάζονται συνήθως κι άλλες ενδείξεις. Μεγάλη η σημασία του στην αθλητική ωριαία αστρολογία.
  Ο Βόρειος Δεσμός επίσης. Θεωρείται ότι ενισχύει τον πλανήτη που βρίσκεται σε σύνοδο μ'αυτόν και αντίθετα ο Νότιος Δεσμός τον αποδυναμώνει.
  Όσο για juno, vertex, αστεροειδείς κλπ. εδώ μπαίνουμε σε πολύ επικίνδυνα χωράφια. Πρώτον, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν έχει ξεκαθαρίσει η σημασία τους και δεύτερον αν μπούμε  σε αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει να συμπεριλάβουμε αφάνταστα πολλά στοιχεία στον χάρτη μας, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε ποτέ να δώσουμε μια ξεκάθαρη απάντηση.
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 04.12.2010 00:33
  Πλήρες πακέτο... Χαρτομαντεία, κρυσταλλομαντεία, ανάγνωση εντόσθιων ψαριών και του αφρού της μπύρας. Θα βάλω και ευκολίες πληρωμής! xaxaxaxaxaxaxaxaaxa
 • sd_forecasts_daily
  Stardome* @ 04.12.2010 00:22
  Όταν αρχίσω να δίνω τυχερούς αριθμούς μπορείτε να με πυροβολήσετε εξ επαφής. Αν δεν βλέπω τη βλακεία που θα με χτυπάει όταν κυλήσω εκεί, καλύτερα να με ξεφορτωθείτε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΛΕΩΝ
  Starface @ 04.12.2010 00:02
  aniaania, από μέσα του Απριλίου ο Ουρανός θα σχηματίσει τρίγωνο με το γενέθλιο Ουρανό σου, όπως γίνεται συνήθως κατά την ηλικία των 28 ετών. Σε αυτή τη φάση αναθεωρείς κάποιες από τις επιλογές σου και δεδομένου ότι αυτό το τρίγωνο πέφτει σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο με την επιστροφή Κρόνου, αποφασίζεις να βρεις την αλήθεια μέσα στις επιλογές σου και να σκεφτείς πιο ώριμα. Τότε λοιπόν, θέλεις να γίνεις κάτι μεγαλύτερο και πιο ανεξάρτητο από αυτό που είσαι, όχι απαραίτητα με δραστικές αλλαγές (είναι τρίγωνο, όχι τετράγωνο) αλλά με σημαντικές προσαρμογές στην πορεία σου. 
   
  Εσύ λοιπόν με γενέθλιο Ουρανό στον 8ο οίκο και διελαύνοντα στον 1ο οίκο, καταλαβαίνεις ότι τα θέματα που θα προσελκύσουν αναθεώρηση και αλλαγή είναι οι σχέσεις σου αλλά και η θέση σου μέσα σε αυτές και η στάση σου απέναντι στους ανθρώπους που σχετίζεσαι και συνεργάζεσαι, καθώς επίσης και θέματα οικονομικής φύσης τα οποία μοιράζεσαι με άλλους και βασίζεσαι στην σχέση σου μαζί τους.  

έχουν γενέθλια 68 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...