παρακαλώ περιμένετε...
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 25.07.2012 13:53
  hesg χαίρομαι! Και εις άλλα με τρέλα, ανατροπή και υγεία!
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 25.07.2012 13:52
  Κυρίως ναι, στην παραδοσιακή αστρολογία υπάρχουν περισσότερες αναφορές. Και φυσικά σε ότι έχει να κάνει με προβλέψεις.
  Επίσης, το amazon.com σώζει ζωές και φτιάχνει βιβλιοθήκες για πλάκα αν θες. Αρκεί βέβαια να μην έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά..
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΔΙΔΥΜΟΙ
  Stardome* @ 25.07.2012 13:51
  geminicious, το ζώδιο μας λέει κάτι για τον δικό μας χαρακτήρα, το δικό μας ταξίδι στη ζωή, τις δικές μας προκλήσεις. Καθώς μιλάμε για τον Ήλιο μας (αυτό άλλωστε είναι το ζώδιο, η θέση του Ήλιου στο χάρτη μας), πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι μιλάμε για κομμάτια του εαυτού μας που μας δίνουν αίσθηση προσωπικής ταυτότητας. Οπότε άνετα ένας Ταύρος και μια Δίδυμος θα μπορούσαν "να δέσουν μεταξύ τους το γλυκό", όπως και οποιαδήποτε άλλα ζώδια μεταξύ τους, γιατί το ζώδιο τους δηλώνει κάτι προσωπικό για τους ίδιους και όχι για την ικανότητα τους ή μη να αναπτύξουν μια σχέση. Φυσικά και θα κοιτάξουμε άλλους αστρολογικούς παράγοντες σ' αυτή την περίπτωση. Αλλά πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αν είμαστε ειλικρινείς και σεβόμαστε την αστρολογική γνώση, θα αναρωτηθούμε διαφορετικά πράγματα. Όπως; Η σπίθα, η έλξη...
   
  Ναι, ο Ταύρος είναι βραδυκίνητος στα μάτια ενός Διδύμου. Αλλά μπες στη θέση του άλλου για ένα λεπτό, αυτό είναι το δώρο της αστρολογίας. Εκείνος δεν θα σε βλέπει νευρική, υπερκινητική, υπερδραστήρια; Τι θέλω να πω; Διαφορές πάντα θα υπάρχουν, όλα τα ζώδια είναι διαφορετικά, όλοι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και μάλιστα άνθρωποι που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο είναι διαφορετικοί μεταξύ τους. Εστίασε για αρχή σε αυτά που μπορούν να σας φέρουν κοντά και κυρίως αν υπάρχει έλξη, μαγνητισμός και διάθεση και από τους δύο. Όλα τα άλλα θα τα βρεις ή δεν θα τα βρεις στην πορεία. Γιατί στην τελική, αν υπάρχουν τα παραπάνω ανάμεσα σας, τι σε νοιάζει αν ο άλλος είναι Ταύρος, αν κατάγεται από τον γαλαξίας της Ανδρομέδας ή αν έχει για μάνα τη Μέδουσα;
   
  Ξέρω ζευγάρια Ταύρου - Διδύμου που δεν άντεξαν ούτε μέρα μαζί. Ξέρω και ζευγάρι που είναι μαζί χρόνια γιατί έχει αποφασίσει ότι θα δουλεύει τη σχέση κάθε μέρα. Οπότε μην εμπιστεύεσαι απόλυτα τέτοιου είδους στατιστικές κατά την ταπεινή μου άποψη.
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 25.07.2012 13:32
  hesg, η σύγχρονη αστρολογία, που είναι προσανατολισμένη περισσότερο προς ψυχολογικά ζητήματα, δεν αναγνωρίζει τις κρίσιμες μοίρες σαν στοιχείο ανάλυσης.
   
  Από την άλλη πλευρά, η παραδοσιακή αστρολογία αντιμετωπίζει το ζήτημα από τελείως διαφορετική σκοπιά. Εκεί πλανήτες που βρίσκονται στις λεγόμενες κρίσιμες μοίρες θεωρούνται πολύ σημαντικοί για το άτομο, είναι πιο ευαίσθητοι σε ενεργοποιήσεις, προόδους και διελεύσεις και ανάλογα με την φύση του πλανήτη και το ζώδιο της κρίσιμης μοίρας μπορούν να εξαχθούν πιο συγκεκριμένα συμπεράσματα κατά περίπτωση.
   
  Για παράδειγμα, όταν ο Άρης βρίσκεται για παράδειγμα στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου (που η μηδενική μοίρα των Παρορμητικών θεωρείται κρίσιμη), η θέση αυτή μπορεί να συνιστά ένδειξη πως το άτομο είναι ακόμη περισσότερο παρορμητικό (Άρης) και ο εγωισμός ή η παρόρμηση είναι κύρια στοιχεία του χαρακτήρα του. Ένα συμπέρασμα που ασφαλώς δεν θα εξάγαμε ποτέ στην σύγχρονη αστρολογία εξαιτίας της αδυναμίας του Άρη στο συγκεκριμένο ζώδιο.
   
  Άλλο παράδειγμα, όταν ο προοδευμένος Ήλιος περνά από την 29η μοίρα ενός ζωδίου (που θεωρείται ξανά κρίσιμη και αναιρετική για την παραδοσιακή αστρολογία), είναι ένδειξη πως το άτομο που βιώνει την πρόοδο βρίσκεται σε μια χρονιά επιρρεπή σε κρίσεις, ανάλογα με τη φύση του ζωδίου πάντα. Για παράδειγμα μια πρόοδος στην 29η μοίρα του Ταύρου μπορεί να δηλώνει οικονομική κρίση ή προβλήματα υγείας με το σώμα, ενώ αντίστοιχα μια πρόοδος στην 29η μοίρα του Ζυγού να δηλώνεις κρίσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις, χωρισμό από μακροχρόνιες σχέσεις ή συνεργασίες.
   
  Ελπίζω να σου έδωσα μια προοπτική της ερμηνείας των κρίσιμων μοιρών, έστω και επιδερμικά.
   
  Υ.Γ: Αν θες να το ψάξεις περισσότερο το ζήτημα για τις μοίρες του ζωδιακού έχω να προτείνω δύο βιβλία. Το πρώτο λέγεται "The Art of Predictive Astrology: Forecasting Your Life Events" της Carol Rushman που εξετάζει τη σημασία των κρίσιμων μοιρών στις μεθόδους πρόβλεψης και το άλλο λέγεται "Zodiac by degrees" του Martin Goldsmith και είναι κλασικό ανάγνωσμα της παραδοσιακής σχολής...
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (25.07.2012)
  Starhicker @ 25.07.2012 11:03
  @Argie1791, η καλή σας αστρολόγος είναι παντρεμένη με Υδροχόο με ωροσκόπο Αιγόκερω. Έστω και μία σταγόνα Κρόνου παραπάνω, και θα κόψει τις φλέβες της με το συρραπτικό, χαχαχαχ!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΟΞΟΤΗΣ (25.07.2012)
  Starhicker @ 25.07.2012 11:02
  Οκ, παραπέμπουμε όλους τους Τοξότες στο "χαχαχα" της @sophia20. Κοινώς, αυτό είναι το σωστό attitude, φίλοι μου με τα βέλη!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ (25.07.2012)
  Starhicker @ 25.07.2012 11:00
  @tzoul, είναι κάπως όπως συμβαίνει και στη ζωή (για την ακρίβεια, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως συμβαίνει και στη ζωή). Δεν μας θέλουν πάντα όσοι θέλουμε, ούτε με τον ίδιο τρόπο. Η πρόκληση έγκειται στο να προσπαθήσει κανείς για τον ουρανό, όχι; (και η Ερωτική Στήλη του Stardome απλά ΛΑΤΡΕΥΕΙ τις ανατροπές και τις εκπλήξεις-κοινώς, πολύ χαίρομαι όταν μου γράφετε "μου τον/την είχατε στα "φτου κακά", αλλά εγώ τον/την έβαλα κάτω και πέρασα τέλεια!!!")
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΤΑΥΡΟΣ (25.07.2012)
  Starhicker @ 25.07.2012 10:56
  @barbouni, το εύχομαι ολόψυχα!
 • ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ (25.07.2012)
  Stardome* @ 25.07.2012 10:55
  manini, αν καταλαβαίνω καλά τα λεγόμενα της αγαπημένης μου Ελισσάβετ, εννοεί πως εσείς βάζετε το σώμα και τις αισθήσεις. Αν οι άλλοι θέλουν να βάλλουν το μυαλό τους στο παιχνίδι, δικό τους πρόβλημα (και με ανάδρομο Ερμή θα είναι μεγάλο, trust me...)
 • ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ
  Stardome* @ 19.07.2012 16:19
  Θα το κοιτάξω με τον προγραμματιστή μας και θα το λύσουμε soon enough...

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...