παρακαλώ περιμένετε...

planites

  • Argy10 @ 07.03.2011 20:57
    Το ότι έχεις Δία στον Κριό σημαίνει ότι έχεις επιστροφή Δία, άρα επηρεάζεσαι περισσότερο. Θα πρέπει να δεις σε ποιόν οίκο έχεις τον Δία στον Κριό στον γενέθλιο χάρτη σου, ώστε να δεις και σε ποιούς τομείς θα έχεις τις περισσότερες "ευκαιρίες". Ο Δίας σε κάθε ζώδιο επηρεάζει τον οίκο που περνάει. Πχ. Αν έχεις ωροσκόπο Κριό, όταν αυτός θα βρίσκεται στον Ταύρο και λογικά στον 2ο οίκο σου, τότε έχεις εξελίξεις στα οικονομικά σου και σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον 2ο οίκο.....  Επειδή όμως είσαι Ταύρος, τότε σίγουρα ο Δίας θα κάνει όψεις με τον Ήλιο σου και θα ευνοηθείς όπως και να έχει... Άντε... Καλή αστρολογική χρονιά να σου ευχηθώ τότε.... Ρίξε πάντως μια ματιά στη "Βιβλιοθήκη"... θα μάθεις πολλά...
    http://www.stardome.gr/library/c167,%CE%95%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE_%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82_%CE%9F%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%82.html
  • Stardome* @ 08.03.2011 12:31
    tavrosmedidimo, μα και ότι ανήκεις σε ένα ζώδιο προκύπτει από μια πλανητική θέση. Είσαι Ταύρος γιατί ο Ήλιος σου βρίσκεται στον Ταύρο (επειδή η αστρολογία είναι γεωκεντρική και ο Ήλιος υπολογίζεται σαν πλανήτης αν και ξέρουμε πως δεν είναι).
    Για να απαντήσω στην ερώτηση σου, κάθε προσωπικός πλανήτης έχει ένα δικό τομέα επιρροής και συμβολίζει μια διαφορετική πτυχή του χαρακτήρα σου. Έτσι πράγματι, η διέλευση του Δία από την Αφροδίτη σου αλλά και η επιστροφή του στην γενέθλια θέση σου (επιστροφή Δία το λέμε αυτό, όπως επισήμανε και η Argy10 πιο πάνω) είναι σημαντικά γεγονότα αφού από τη μια θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για ανανέωση και επέκταση των επαγγελματικών/κοινωνικών στόχων σου (επιστροφή Δία) κι από την άλλη πλευρά θα ανοίξουν/επεκτείνουν τον κοινωνικό σου κύκλο (σύνοδος με Αφροδίτη). Πάντως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο Δίας δεν παίζει μόνος του μπάλα καθώς αυτή την περίοδο ο Κρόνος κάνει αντίθεση με τους ίδιους προσωπικούς σου πλανήτες. Συνεπώς βρίσκεσαι συνεχώς σε καταστάσεις που σε πάνε γκάζι - φρένο - όταν θες να επιταχύνεις βρίσκεις εμπόδια κι όταν θες να ηρεμήσεις αναγκάζεσαι να τρέξεις.
    Σε σχέση τώρα με το δεύτερο σκέλος της ερώτησης σου, θεωρώ πως ο Ήλιος έχει μια βαρύνουσα σημασία στο ωροσκόπιο καθώς με βάση την δική του κίνηση υπολογίζονται και προκύπτουν οι κινήσεις των υπόλοιπων πλανητών. Μια διέλευση πάνω από τον Ήλιο είναι πάντα απείρως πιο σημαντική σε βάθος χρόνου, ακόμη κι αν τη στιγμή που συμβαίνει δεν έχουμε μεγάλη αλλαγή στην ζωή μας. Συνεπώς μην συγκρίνεις μ' αυτό τον τρόπο τους προσωπικούς πλανήτες με τον Ήλιο σου. Μια διέλευση από τους πρώτους επηρεάζει κάποια από τα στοιχεία της προσωπικότητας, ενώ μια διέλευση από τον δεύτερο επηρεάζει συνολικά τον χαρακτήρα και τη στάση σου στη ζωή.
  • tavrosmedidimo @ 09.03.2011 02:23
    na ste kala

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...